Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Ιουνίου 28, 2017

Σιωπή!


Η επιβολή των cc ήταν ένα ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ έγκλημα, μια από τις πολλές απάτες (και όχι αυταπάτες) της "πρώτη φορά αριστεράς", για το οποίο πρέπει ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ όταν έρθει η ώρα. Σχεδιάστηκε  μήνες νωρίτερα, όταν ο μεγαλύτερος τυχοδιώκτης που γέννησε ποτέ η Ελλάδα και οι αγύρτες και τα τσογλανάκια που τον περιτριγύριζαν συνειδητοποίησαν ότι αργά ή γρήγορα δεν θα είχαν άλλη επιλογή από την υπογραφή νέου μνημονίου. Άλλωστε αυτός ήταν ο στόχος. Επρεπε λοιπόν να ρίξουν σε άλλους την ευθύνη. Σε ποιους; Μα στους ηλίθιους που τους ψήφισαν. Πώς όμως; Μα με δημοψήφισμα. Με ένα στημένο δημοψήφισμα χωρίς καμία νομιμότητα. Για να βγάλει όμως το δημοψήφισμα το επιθυμητό αποτέλεσμα, έπρεπε να πιάσουν τους Ελληνες σε μια στιγμή αδυναμίας, σε μια στιγμή πανικού. Επρεπε, συνεπώς να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες. Πως; Μα είναι απλό. το προηγούμενο πρόγραμμα των δανειστών τελείωνε στις 30 Ιουνίου. Στη συνέχεια η χώρα θα ήταν απροστάτευτη και η επιβολή cc θα ήταν αυτονόητη. Μέχρι τις 30 Ιουνίου, λοιπόν, έπρεπε να κάνουν καθυστέρηση παριστάνοντας ότι διαπραγματεύονται σκληρά και ταυτόχρονα να διαμορφώσουν τις συνθήκες για να ρίξουν την ευθύνη για τα cc στους δανειστές. 

Αυτό ακριβώς έκαναν. Εκαναν καθυστέρηση μέχρι τις 30 Ιουνίου και μετά την επιβολή των cc μέσα σε 7 ημέρες (πρωτοφανές φαινόμενο) με τους παππούδες στις ουρές των ATM έκαναν το "δημοψήφισμα"-φιάσκο υπολογίζοντας ότι με τους Ελληνες σε κατάσταση πανικού λόγω των συνεπειών από τα cc, θα ήταν εύκολο να αποσπάσουν το ΝΑΙ και να ρίξουν σε αυτούς την ευθύνη για το μνημόνιο που ήταν αναπόφευκτο. Πανικός και κατάθλιψη στου Μαξίμου των τυράννων (όπως μας είπαν ο Βαρουφάκης και η Κων/πούλου). Διότι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι η ηλιθιότητα αυτού του λαού είναι αχτύπητη. Ενός λαού που για πάνω από 70 χρόνια βαπτίζει οτιδήποτε αριστερό επανασταστικό……χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η επιβολή των cc είχε  πραγματικό στόχο τις τελευταίες υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις...ήταν  ένα προμελετημένο έγκλημα εις γνώση των μεγάλων δυνάμεων Γερμανίας-Αμερικής. 

Σήμερα η Ελλάδα ματώνει. Σήμερα αναστενάζει και ξεπουλιέται από μια κλίκα άκαρδων  κομμουνιστών.


Η σημερινή κατάσταση, δηλαδή, είναι μια προμελετημένη κατάσταση, και δεν χώρα καμία αμφιβολία. Προσπαθούν να δημιουργήσουν την δική τους Ελλάδα κομμένη και ραμμένη  στα μέτρα τους. Τυχαία ουρλιάζει για ξένες "επενδύσεις" ο Κούλης Μητσοτάκης; Ποιες επενδύσεις; Έρημος χώρα.....μπανανία μαφιόζων....

Σιωπή!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα η Ελλάδα ματώνει. Σήμερα αναστενάζει και ξεπουλιέται από μια κλίκα άκαρδων κομμουνιστών.

KAI ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΡΥΦΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ? ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΕΡΙ?

Ανώνυμος είπε...

Πέρι, επειδή ακόμα πιστεύω πως είσαι αντικειμενικό και πατριωτικό παληκάρι, δες ένα βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=nGt82RFfg3U

Είναι συνέντευξη πριν 2 μήνες στη σουηδική τηλεόραση, του Βαρουφάκη. Στα αγγλικά.

Φίλε, δες την ολόκληρη χωρίς προκαταλήψεις, και απλά μάθε τι έγινε με το Βαρουφάκη, το Τσίπρα, και τα Κάπιταλ κοντρόλ.

Ο Βαρουφάκης που τον έχει κράξει όλο το σύστημα, τελικά φαίνεται πως πραγματικά προσπάθησε, αλλά έπεσε σε προδότες που τον φάγανε σε συμφωνία με τα έξω λαμόγια. Είχε πραγματικά σχέδιο και σκοπό να βοηθήσει τη χώρα.

Αυτό δε σημαίνει πως ενστερνίζομαι όλες τις απόψεις του Βαρουφάκη. Ο κόσμος δεν είναι άσπρο μαύρο, κι επειδή συμφωνούμε σε ένα τομέα δε σημαίνει πως συμφωνούμε σε όλους. Πχ ο Βαρουφάκης είναι υπέρ της ΕΕ, αλλά με τη προϋπόθεση πως θα μεταρρυθμιστεί. Εγώ είμαι εναντίον της ΕΕ, τελεία. Αλλά επειδή δεν είμαι ΧΑ ούγκανος ούτε κομμουνιστικό ρετάλι ούτε ΠΑΣΟΚΟΝΔΠΟΤΑΜΟΜΑΖΙΤΑΦΑΓΑΜΕ, ξέρω να ακούω χωρίς παρωπίδες.

Δες λοιπόν το βίντεο, και φρίξε. Και θα καταλάβεις γιατί ΣΥΡΙΖΑΝΔ και παπαγαλάκια βρίζουν το Βαρουφάκη μέρα νύχτα.

ΥΓ: Υπόψην, κανένα ευρωπαϊκό σκουλήκι δεν έχει διαψεύσει όσα λέει ο Βαρουφάκης στη συνέντευξη.