Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017

Είναι ολοφάνερο ότι εκτελεί συμβόλαιο......Οι ομοφυλόφιλοι είναι πρεσβευτές και προπαγανδιστές της Νέας Τάξης και ο τύραννος τους έχει ανάγκη...μεγάλη ανάγκη. Στις περασμένες δημοτικές εκλογές μεγάλη ανάγκη τους είχε και η Χρυσή Αυγή.Έχοντας δημιουργήσει οι νεοταξίτες τις κοινωνικές προϋποθέσεις που τους βόλευαν μέσα στα κράτη, ήταν εύκολο να επιχειρήσουν την αλλοίωσή τους. Έχοντας δημιουργήσει "ευήκοα ώτα", ήταν εύκολο να ακουστεί το "παραμυθάκι" τους. Όλο το μυστικό της άλωσης των κρατών βρισκόταν στην αλλαγή του σχεδιασμού της ανώτατης εκπαίδευσης. Από τη στιγμή που πετυχαίνεις την αλλοίωση της ταυτότητας της νεολαίας, δεν έχεις σοβαρό εχθρό απέναντί σου. Όταν δεν έχεις απέναντί σου την νεολαία, είναι εύκολο να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί όπου σε βολεύουν.
Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί, όταν καταστρέφεις κάτι, οι πρώτοι που αντιδρούν είναι αυτοί, οι οποίοι θίγονται πρώτοι. Όταν, για παράδειγμα, καταστρέφεις την παραγωγή ενός κράτους, θεωρητικά την νεολαία θίγεις, γιατί αυτή είναι που εκείνη την ώρα "φλέγεται" να μπει στη ζωή ...Εκείνη περιμένει να βγουν κάποιοι από τους προηγούμενους εργαζόμενους στη σύνταξη, ώστε να τους διαδεχθεί. Εκείνη αντιδρά άμεσα, όταν οι θέσεις εργασίας μειώνονται και αυτή δεν βρίσκει "χώρο" για να ξεκινήσει τη ζωή της. Όταν αυτήν την νεολαία την έχεις στείλει για να "ψευδομορφώνεται" στην Κάτω Μαγουλίτσα, δεν έχεις αντιδράσεις. Δεν την απασχολεί αν κλείνουν εργοστάσια. Την ενδιαφέρει να ανοίγουν νέες σχολές, για να βολεύονται όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Αυτό κατάφερε η Νέα Τάξη. Έβαλε μπροστά τους Κολεγιόπαιδες του Ψυχικού και τα παιδιά τής Παντείου να επιβάλουν τα νέα "ήθη" στην ελληνική νεολαία ...Τα "μοντέρνα" ήθη ...Αυτά, τα οποία οι προηγούμενες γενιές επί αιώνες δεν "καταλάβαιναν", αλλά τα καταλάβαιναν τις τελευταίες δεκαετίες οι "επιστήμονες" του τρία και του πέντε. Ο δρόμος είχε πλέον ανοίξει διάπλατα για τη σημερινή αθλιότητα. Έχοντας επιτεθεί σε όλες τις έννοιες, οι οποίες μέχρι τότε συντηρούσαν τα εθνικά συστήματα, ήταν εύκολο να τα διαβρώσουν.
Έννοιες όπως ο "πατριωτισμός", η "θρησκεία", η "οικογένεια" ή "χειρονακτική εργασία" πετάχτηκαν στο πυρ το εξώτερον. Αυτές οι έννοιες, οι οποίες "ανατρίχιαζαν" τους φοιτητές του Σημίτη, άρχισαν να γίνονται αντιπαθητικές για ολόκληρη την νεολαία ...Την νεολαία, η οποία είχε ανοίξει ένα "σεντούκι" και μάζευε πτυχία ...Άχρηστα πτυχία και αστεία πιστοποιητικά ..."Πιστοποίηση" ότι ξέρει να ανοίγει τον υπολογιστή ..."Πιστοποίηση" ότι ξέρει αγγλικά σερβιτόρου και όχι υπαλλήλου τράπεζας ..."Πιστοποίηση" ότι παρακολούθησε σεμινάρια για την αξία των πιστοποιήσεων. Τέτοια σοβαρά πτυχία μάζευαν και δυστυχώς κάποιοι γονείς τα πλήρωναν.
Από τη στιγμή που οι νεοταξίτες το κατάφεραν αυτό, ήταν εύκολο να επιτεθούν στην ελληνική παραγωγή και βεβαίως στην περιουσία του ελληνικού κράτους. Από τη στιγμή που θρησκεία, πατρίδα και οικογένεια έπαψαν να δημιουργούν συλλογικές άμυνες, ήταν θέμα χρόνου να "επιτεθούν" στην αγορά και να την αλώσουν ...Να την αλώσουν εις βάρος των συμφερόντων του ίδιου του λαού, ο οποίος θα έκανε τις εις βάρος του επιλογές. Ο ίδιος ο λαός, ο οποίος θα θιγόταν από την εισβολή των πολυεθνικών, θα ήταν αυτός ο οποίος θα στήριζε τις πολυεθνικές. Μιλάμε για τραγικά πράγματα. Έχοντας στείλει την νεολαία για "σπουδές" στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, άρχισαν να αλωνίζουν. Την ώρα που οι "επιστήμονες" θα έπαιζαν Counter Strike, οι άλλοι θα αλώνιζαν.
Τότε χρησιμοποίησαν και πάλι τους αγαπημένους τους ομοφυλόφιλους. Αυτούς, που, όπως είπαμε, είχαν συμφέρον να μετατρέψουν την αγορά σε έναν "στίβο" αγώνα επίδειξης πλούτου. Γι' αυτόν τον λόγο ξεκινήσαμε την ανάλυσή μας από τα χαρακτηριστικά των ομοφυλόφιλων. Μόνον αν γνωρίζει κάποιος τα χαρακτηριστικά τους μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργεί ένα "μέτρο" σχεδιασμού. Μπορεί να καταλάβει το πώς δημιουργούνται οι τάσεις μέσα στην κοινωνία ...το πώς δημιουργούνται οι διάφορες μόδες.
 http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/03/gay-sxediasmos-neas-taxis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: