Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2017

Δεκάρα δεν δίνει για τις ζωές που καταστρέφει με τα νέα μνημόνια που φέρνει. Αυτό που τον ενδιαφέρει, είναι ο Gay σχεδιασμός των τοκογλύφων.....Η μάχη της Αγγλίας χάθηκε και κάπου θέλει να ξεσπάσει. όλα τα κόμματα δεν δίνουν δεκάρα....μια κακόγουστη παράσταση είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος στην βουλή με ανθρώπους χωρίς κανένα ηθικό όριο.


Προσπαθούν να δημιουργήσουν μέσα σε κάθε εθνικό κράτος μια τεχνητή "τάξη" ανθρώπων, την οποία θα ελέγχουν απόλυτα και την οποία θα διατηρούν σε μόνιμη "ομηρία" ...Μια "τάξη" ανθρώπων απάτριδων, οι οποίοι μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε εις βάρος της κοινωνίας και του έθνους στο οποίο ανήκουν, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ιδιόμορφες και πολυέξοδες προσωπικές τους ανάγκες. Τύψεις δεν έχουν οι ομοφυλόφιλοι γι' αυτήν τους την εξάρτηση από τα διεθνή κέντρα του ιμπεριαλισμού, αφενός γιατί κατά βάση μισούν την κοινωνία για τη στάση της απέναντί τους και αφετέρου γιατί οι ανάγκες τους είναι φλέγουσες. Χρήματα θέλουν οι ομοφυλόφιλοι και αυτά ρέουν άφθονα στις ΜΚΟ του Σόρος και των άλλων νεοταξιτών χορηγών.


Αυτήν την νέα κοινωνική τάξη προσπαθούν οι νεοταξίτες να την "θωρακίσουν", ώστε να αντέχει σε όλου του είδους τις επιθέσεις. Προσπαθούν να την "οπλίσουν" με δικαιώματα, για την σταθεροποιήσουν, αλλά και να την εμπλουτίσουν με νέα μέλη, ώστε να την ισχυροποιήσουν. Γι' αυτόν τον λόγο άλλαξαν τους νόμους περί απολύσεων στις επιχειρήσεις, βάζοντας μέσα και την παράμετρο εκείνη, η οποία έχει σχέση με τις "κοινωνικές" διακρίσεις. Μπορείς να απολύσεις τους πάντες εκτός από τον ομοφυλόφιλο υπάλληλό σου. Λατρεύουν οι ομοφυλόφιλοι τους νεοταξίτες, οι οποίοι τους προστατεύουν στο περιβάλλον της εργασίας ...Το περιβάλλον εκείνο, όπου για όλους τους εργαζόμενους είναι "ρευστό", εκτός από τους gay.

Ανάλογο στόχο έχει και η προσπάθεια που κάνουν, για να επιτρέψουν στους gay την υιοθεσία παιδιών ...Δεν είναι θέμα ευαισθησίας ...Δεν έπιασε η ευαισθησία τα κτήνη. Δεν μπορεί να είναι ευαίσθητο ένα κτήνος, το οποίο χρηματοδοτεί βομβαρδισμούς στη Σερβία, στο Ιράκ ή μεθοδεύει τον εμφύλιο στη Συρία και την ίδια ώρα νοιάζεται για τα "αισθήματα" των gay. Γιατί το κάνει; Θέμα αριθμητικής είναι. Εμπλέκουν περισσότερα άτομα σε ένα πρόβλημα, το οποίο δεν τους συμφέρει να είναι περιθωριακό. Στον έναν gay, που με τα χρήματά του θα "αγοράσει" τον σύντροφό του, θα του δώσουν τη δυνατότητα να υιοθετήσει και δύο-τρία παιδιά και θα πενταπλασιάσουν τον "όγκο" της νέας κοινωνικής τάξης.

Μέσω αυτού του σχεδιασμού προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια από τις κυρίαρχες μειονότητες μέσα στα εθνικά κράτη. Υπό αυτήν τη γωνία, αν δει κάποιος τα πράγματα, θα καταλάβει ότι τα περίφημα Gay Parade, τα οποία οργανώνονται συστηματικά σε όλες τις πρωτεύουσες του Κόσμου, έχουν κάποιο στρατηγικό χαρακτήρα ...Έχουν διπλό στόχο. Από τη μία "δεσμεύουν" τους ομοφυλόφιλους στα συμφέροντα της Νέας Τάξης και από την άλλη μεταφέρουν ένα "μήνυμα" στους κατά τόπους αυτόχθονες.

Αποτέλεσμα εικόνας για χρυση αυγη eikonesΣ' ό,τι αφορά το πρώτο, τα πράγματα είναι απλά και έχουν εφαρμοστεί σε πολλές ανάλογες περιπτώσεις. Οι παρελάσεις αυτές δεν διαφέρουν από τις παρελάσεις των Ναζί ή της Χρυσής Αυγής. Το νόημα αυτών των παρελάσεων είναι να δεσμεύσουν κάποιους ...Να έχουν φωτογραφίες τους, για να τους απειλούν με εκβιασμό ...Να τους διατηρούν υπό την ομηρία τους ...Να τους απειλούν με καταστροφή σε περίπτωση που δεν συμμετέχουν στις κοινές εκδηλώσεις της "κοινότητας" ...Να τους απειλούν με καταστροφή αν αποκτήσουν άλλες απόψεις ...Να τους έχουν ετοιμοπόλεμους "στρατιώτες". Αυτό συμβαίνει και με τους ομοφυλόφιλους στις Gay Parade ..."Στρατιώτες" τους θέλουν. Δεν είναι δυνατόν η Νέα Τάξη να φροντίζει γι' αυτούς και αυτοί να μην τρέξουν να κάνουν μια εκδήλωση, που την βολεύει στον έλεγχο των πληθυσμών.

Αυτός ο έλεγχος είναι το ζητούμενο. Γι' αυτόν τον έλεγχο γίνεται όλη αυτή η φασαρία. Από εκεί και πέρα το "μήνυμα", το οποίο στέλνεται στην κοινωνία από αυτές τις "παρελάσεις", είναι πολύ συγκεκριμένο. Σε προκαλούν και περιμένουν να αξιολογήσουν τις αντιδράσεις σου. Θέλουν να σε τρομοκρατήσουν, για να μάθουν τα όριά σου. Στόχος τους είναι να σου μάθουν ποιος είναι το "αφεντικό". Να σου διδάξουν ότι δεν μπορείς να αντιδράς, όσο κι αν προκαλείσαι. Όταν δεν αντιδράς σε αυτήν τη γελοιότητα, είναι βέβαιον ότι δεν θα αντιδράσεις και στα πιο σοβαρά. Αν αντιδράσεις, θα την "πατήσεις".

 Πίσω από όλο αυτό το gay-συνονθύλευμα κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα ...Τα συμφέροντα ολόκληρης της Νέας Τάξης. Δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος τον ντετέκτιβ, για ν' ανακαλύψει μυστικές πληροφορίες. Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες διαθέσιμες στον τύπο. Διαβάζουμε, για παράδειγμα, ότι τα έξοδα διοργάνωσης της Gay Parade στην Ιαπωνία τα ανέλαβαν η Google, η Bank of America, η Merrill Lynch και η Citigroup ...Αυτά δεν είναι φήμες ...Αυτά δήλωσε η εκπρόσωπος του Gay Parade στην Ιαπωνία Hideki Sunagawa. Εύλογες είναι οι απορίες, οι οποίες προκύπτουν από αυτήν την είδηση. Τι δουλειά έχει η "αλεπού στο παζάρι". 
Αποτέλεσμα εικόνας για gay pride  Citigroup

Γιατί δόθηκε αυτή η είδηση; Για να ενημερωθούμε ή για να τρομάξουμε; Τι σχέση έχουν οι μεγαλύτερες τοκογλυφικές εταιρείες της Νέας Τάξης με τους gay; Τι τους συνδέει μεταξύ τους; Αυτοί, οι οποίοι λεηλατούν κράτη και λαούς, οδηγώντας τους στην απόλυτη εξαθλίωση, δείχνουν ευαισθησία για τα "παιδιά", τα οποία θέλουν να φορέσουν τα ροζ και να βγουν για παρέλαση;Όλοι τους —και ο καθένας για τους δικούς του λόγους— υποστηρίζουν μέχρι θανάτου την Νέα Τάξη ...Υποστηρίζουν τις "αδερφές" και τους λαθρομετανάστες, για να εξυπηρετήσουν την υπερεθνική Νέα Τάξη.

Αυτοί είναι που κάνουν τις "πλάτες" στους τοκογλύφους, οι οποίοι λεηλατούν την πατρίδα μας. Οι Κολεγιόπαιδες θαυμάζουν μια "ξένη" πατρίδα, οι ομοφυλόφιλοι μισούν τη δική τους πατρίδα και οι λαθρομετανάστες απλά δεν έχουν πατρίδα. Έχοντας αυτές οι κοινωνικές ομάδες εχθρικά συμφέροντα απέναντι σε οποιαδήποτε εθνική —την καλώς εννοούμενη συντηρητική και βεβαίως αυτοσυντηρητική— νοοτροπία των λαών, είναι εχθρικοί απέναντι σε ό,τι απειλεί την Νέα Τάξη. Μισούν τον πατριωτισμό, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό κλπ., όχι από "ανωτερότητα", αλλά από συμφέρον. Εξαιτίας αυτών των συμφερόντων θέτουν τους εαυτούς τους στην "ομηρία" του συστήματος ...Της Global Government και όλων των ΜΚΟ, που είναι τα "μάτια" και τα "αυτιά" της Νέας Τάξης ...Των ΜΚΟ, οι οποίες χρηματοδοτούνται από τους κυβερνητικούς Κολεγιόπαιδες, διευθύνονται από τους ομοφυλόφιλους "επιστήμονες" και προστατεύουν τους λαθρομετανάστες.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/03/gay-sxediasmos-neas-taxis.html

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δεν υπαρχει γυρισμος δυστυχως...πληρης λουμπενοποιηση των παντων...σιχαματα κ αηδιασματα οπου σταθεις κ οπου βρεθεις...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κασιδιάρης γουστάρει ψήφους από gay και το τρομακτικό είναι ότι δεν κάνει κανενα διαχωρισμό!

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικο αρθρο ! μπράβο !