Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017

Ποια Ελλάδα; Τα οράματα τελείωσαν. Οι ιδεολογίες τελείωσαν. Τα όνειρα τελείωσαν. Τι έμεινε; Ο στίχος του Μανόλη Αναγνωστάκη. «Καὶ προχωροῦσα μέσα στὴ νύχτα χωρὶς νὰ γνωρίζω κανένα/ κι οὔτε κανένας κι οὔτε κανένας μὲ γνώριζε μὲ γνώριζε»!

Ο ισοβίτης για το Noor 1, Μάκης Γιαννουσάκης άφησε να εννοηθεί ότι το φαγητό που χορηγήθηκε προχθές το βράδυ στο ίδιο κελί που ήταν με τον Παύλο Ψωμιάδη περιείχε κάποια θανατηφόρα ουσία η οποία προοριζόταν για εκείνονΈντονα ερωτήματα προκαλεί ο χθεσινός αιφνίδιος θάνατος μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού του προέδρου της Ασπίς Πρόνοια, επιχειρηματία Παύλου Ψωμιάδη, και ειδικά μετά την αναφορά του ισοβίτη στην υπόθεση μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το πλοίο «Νoor one» τον Ιούνιο του 2014, Ευθύμιου (Μάκη) Γιαννουσάκη ότι «ο Παύλος Ψωμιάδης ήταν ο συγκάτοικός μου, ήμουν ο τελευταίος που χθες το βράδυ φάγαμε μαζί και σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός».

Με άλλα λόγια ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης άφησε να εννοηθεί ότι το φαγητό που χορηγήθηκε προχθές το βράδυ στο ίδιο κελί που ήταν με τον Παύλο Ψωμιάδη περιείχε κάποια θανατηφόρα ουσία η οποία προοριζόταν για εκείνον, αλλά τελικά τυχαία το φαγητό με την ουσία αυτή το έφαγε ο Παύλος Ψωμιάδης και απεβίωσε.

Τους ισχυρισμούς αυτούς τους επικαλέστηκε ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά, όπου συζητήθηκε χθες η αίτηση αναστολής της πρωτόδικης ποινής του (η σχετική απόφαση θα εκδοθεί την 10η Ιουλίου 2017).  

Η καταγγελία αυτή του Ευθύμιου Γιαννουσάκη συνδέεται με τις αρχικές πληροφορίες ότι ο Παύλος Ψωμιάδης είχε υψηλό πυρετό και ζητούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό....

Dexi eXtrem

2 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Ναμαστε παλι εδω φιλε peri, φτου κακα αλλα βλεπω να τριτωνει και με τους ψωμιαδηδες και με τους αλεξηδες...τι εννοει ο ποιητης εζρα...μακαρος..παυλος..με ποιον τριτωνει?? Παμε τωρα στον αλεξ απο την βεροια..αλεξ απο τα εξαρχεια..αλεξ ..απο κυψελη???σαλουτε αμιγκος...

Ανώνυμος είπε...

Υ Π Ο Κ Ο Σ Μ Ο Σ!!!!!!

Σε τι χώρα έχω καταλήξει να ζω Θέ μου;;;!!!