Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

Έρχεται ο "υπερήφανος" υποσιτισμός!!! «Πεινάνε» οι Έλληνες– Μείωσαν 27% την ετήσια κατανάλωση τροφίμων

«Πεινάνε» οι Έλληνες– Μείωσαν 27% την ετήσια κατανάλωση τροφίμων
Όπως προκύπτει από τις διαθέσιμες μελέτες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο 45ο τεύχος του Οικονομικού Δελτίου της Τράπεζας της Ελλάδος, το ύψος της συνολικής ετήσιας κατανάλωσης τροφίμων μειώθηκε κατά 27%! Η ετήσια κατανάλωση τροφίμων εντός σπιτιού μειώθηκε κατά μέσον όρο στο 29,4%. Στα φτωχότερα νοικοκυριά η μείωση είναι της τάξης του 30,8%, ενώ στα υψηλότερα κλιμάκια κατά 32,3%.

Η μείωση αυτή είναι στατιστικά σημαντική σε όλο το εύρος της κατανομής.

Η πρώτη φάση της έρευνας στην Ελλάδα έγινε το 2009 με δείγμα 2.971 νοικοκυριά, και η δεύτερη το 2014 με δείγμα 3.003 νοικοκυριά.

Η τρίτη φάση της έρευνας για τα ελληνικά νοικοκυριά θα διεξαχθεί εντός του 2017 και θα ενσωματώνει πρόσθετες ερωτήσεις για το παθητικό των νοικοκυριών και συγκεκριμένα για τις οφειλές τους προς εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το συνολικό χρέος των ελληνικών νοικοκυριών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μείωσαν 27% την ετήσια κατανάλωση τροφίμων και για αυτό λοιπόν είναι γεμάτες οι παραλίες;

Δείγμα 3 χιλιάδων νοικοκυριών είναι αξιόπιστο,ε;


Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα


3000 νοικοκυριά χ 4 άτομα το κάθε νοικοκυριό=12000 νοματέοι.

Απο την συμπεριφορά τυχαία επιλεγμένων 12 χιλιάδων νοματέων έχουμε βγάλει το συμπέρασμα οτι μειώθηκε 27% η ετήσια κατανάλωση


Στα 10 εκατομμύρια νοματέων,οι 12 χιλιάδες είναι ένα τίποτα.ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ 500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ


ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 833 ΑΤΟΜΩΝ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΥΧΑΙΑ 1 ΑΤΟΜΟ,ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 832.

Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ 10.000.000 ΠΡΟΣ 12.000= 1 ΠΡΟΣ 833.


ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ!


Υ.Γ.:There's a storm coming!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ντανούλη,
θα συμφωνήσω μαζί σου σε αυτό το σχόλιο που έκανες εδώ.

Πάμε στα άλλα τώρα φοινικο-σαϊνι μου εσύ!...

Μπαγιάτικα πράγματα μας σερβίρεις να δούμε. Το βίντεο με τον μασόνο το είχα δει από την μέρα που ανέβηκε.

Μην ανησυχείς...ξέρω πού βαδίζω.
Αλλά σε πληροφορώ πως δεν με ενδιαφέρει εάν κάποιος είναι μασόνος την σήμερον ημέραν ή όχι. Εξάλλου, εάν είδες όλο το βίντεο, θα έχεις καταλάβει ότι η μασονία σήμερα έχει μπει αρκετά στο περιθώριο και τελείως στα αζήτητα την επόμενη πενταετία. Το πάνω χέρι έχει πάρει μόνο ο Σιωνισμός, γεμίζοντας τραπεζικούς λογαριασμούς των προσώπων που τον εξυπηρετούν. Οι εθνικές μασονικές στοές της Ευρώπης -μεταξύ αυτών και η ελληνική- και πρόσφατα και η αγγλική πλέον (κατάσταση που δεν υφίστατο τις ημέρες που βγήκε το βίντεο) έχουν μπει στην διαδικασία να ανθίστανται του zion globaliation εργαζόμενοι περί της αποκατάστασης των εθνικών κυριαρχιών. Είναι και ο Πούτιν μέσα σε αυτό φυσικά, προσφάτως και ο Τραμπ (και ας έχουν στα χέρια τους κατά 90% την Αμερική οι σιωνιστές), να μην σου πω και οι ορθόδοξοι ραβίνοι της Ευρώπης που έχουν αρχίσει να μετακομίζουν στο Ισραήλ ευχόμενοι να επηρεάσουν την εκεί κατάσταση προς αυτήν την κατεύθυνση πριν ξαναγενοκτονηθούν αυτοί αντί γι αυτούς που πρέπει.

Αυτά..για να μορφώνεσαι...

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

παρόραμα: "globalization" και όχι "globaliation"