Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουλίου 18, 2017

Μας ξεπουλάνε!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ξεπουλημα σφυρι
Για να μάθεις την αλήθεια, πιάσε την κλωστή από τα ψέματα. Τι τρομακτικό που είναι. Είναι τρομακτικό να βλέπεις την γυμνή αλήθεια στο τέλος. Το πιο ωμό, στυγνό πρόσωπο της αλήθειας.

Μας ξεπουλάνε!!!  Και δεν θέλουν έλεγχο από πουθενά. Βάζουν στο γύψο τα πάντα.

 Μας ξεπουλάνε με τραμπουκισμούς, μας ξεπουλάνε με δήθεν ελληνοτουρκικούς πολέμους, μας ξεπουλάνε με δήθεν ναζισμούς. Πουλάνε τρόμο....όπως ακριβώς γράφουμε εδώ και καιρό.....

Αριστεριστές βρίσκονται στους δρόμους το τελευταίο 24ωρο με σφυριά, πανό και βαριοπούλες απέναντι στο μεροκάματο....απέναντι στους τρομαγμένους πολίτες που πληρώνουν απίστευτους φόρους. Βρωμάει παρακράτος. Τα φασιστοειδή αποβράσματα και οι βίαιοι νάρκισσοι (αριστεράς κι ακροδεξιάς) είναι ό,τι έχει απομείνει στη χώρα.  Μια βόλτα ακόμα και στο Youtube σε πείθει.

Θλίψη...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παλιοτόμαρα!

Ανώνυμος είπε...

Η αστυνομία έχει εντολή να μην επεμβαίνει. Πιο χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της πλατείας Μοναστηρακίου όπου δεν βλέπεις αστυνομικό ούτε για δείγμα, με πρόσχημα να μην προκληθούν τα πλήθη! Ποια πλήθη; Τα "ευαίσθητα" παιδιά της αριστεράς. Τραγικό και δείγμα της κατάντιας και του κομπλεξισμού που στοιχειώνουν τους μεταπολιτευτικούς νεοέλληνες!!! Το site της χρυσής αυγής για να παρακολουθησεις τις ζημιές στην Ερμού σε βγάζει σε αναρχικό video. Είπατε τίποτα; Όπως έλεγε και ο "σπουδαίος" Λαζόπουλος (πριν βγάλει τα λεφτά του στο εξωτερικό) "Αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν, πρέπει να ακούμε τις άκρες"... για να εξαργυρώσουν με τις πράξεις τους με μια θεση μετακλητού στο Δημόσιο ή ακόμη και συμβούλου πρωθυπουργού.Φυσικά δεν σπάνε τα τζάμια υπουργείων όπου δουλευουν άργομισθοι σύντροφοι τους. Παλιοτόμαρα!