Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουλίου 25, 2017

Τα σημερινά πρότυπα....μιας διαλυμένης χώρας..

Σύμφωνα με το boxnews.gr, ο γνωστός και ως Ντάνος για να είναι κοντά στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στο Νέο Φάληρο, όλο αυτό το διάστημα, που έπρεπε να είναι στην Αθήνα, η παράγωγη του έκλεισε μια σουίτα στο ξενοδοχείο Μετροπόλιταν της Λεωφόρου Συγγρού για να διαμένει ο νικητής του Survivor.
Δυσαρεστημένη είναι η παραγωγή του Survivor με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον νικητή του παιχνιδιού.

Συμφώνα με κάποιες πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο, να έχει κλείσει ο ίδιος, χωρίς να ενημερώσει, σουίτες στο ίδιο ξενοδοχείο που διαμένει και για τα μέλη της οικογένειας του, που ήρθαν να τον δουν, κάνοντας όλοι χρήση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου και υψηλούς λογαριασμούς και να τα χρεώνουν στην παραγωγή της εκπομπής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της παράγωγης η όποια του έκανε παρατήρηση για το συγκεκριμένο γεγονός, κάτι όμως που έφερε την απρόσμενη αντίδραση του Σκιαθίτη νικητή, ο οποίος, όπως λένε οι πληροφορίες,  τους απάντησε λέγοντάς τους: «Κονομάτε από μένα και δεν δέχομαι συζήτηση». 

Πηγή Klik

Kaι εγώ που είχα πιστέψει ότι θα μπορούσε κάτι να αλλάξει...Καλοκαίρι είναι, ζέστες έχει, πάμε μια βόλτα μέχρι τα Τρίκαλα να θαυμάσουμε την Τζούλια. Ναι, η Τζούλια επέστρεψε...και η νεολαία των Τρικάλων ανυπομονούσε για χρόνια το μεγάλο γεγονός...
Φωτογραφία της Τζούλια Αλεξανδρατου. 
Tι έχουμε εδώ; Διώχνουμε τα μνημόνια...από την όμορφη Θάσο. Η Ελλάδα εμπνέει....σε κάθε νησί με μια φανταστική γιορτή!Μύκονος Ηοt party Κρουαζιέρα...

σε όλη την χώρα με τα ποτά στο χέρι.....ε, ναι λοιπόν Μολών λαβέ! 
Μολών λαβέ» - Προκόπης Παυλόπουλος

Και ας σκάσει από την ζήλεια του ο Ramazzotti.  1.500 ευρώ το άτομο για μια συναυλία; Μολών λαβέ Ερντογάν! Η ελλάδα αντιστέκεται...και τολμά...Go Backkk  δεν θα μας πάρεις τα νησιά..
Eros Ramazzotti, Αντώνης Ρέμος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήτανε κάποτε ένας κυνηγός αρκούδων και πάει στο δάσος να κυνηγήσει. Βλέπει πίσω από έναν θάμνο το πόδι μιας αρκούδας. Βγάζει την καραμπίνα, σημαδεύει και αρχίζει να πυροβολεί συνεχώς μέχρι να αδειάσει το όπλο. Μετά κοιτά για πτώμα αρκούδας αλλά τίποτα. Ξαφνικά κάτι του χτυπά την πλάτη, γυρίζει και βλέπει την αρκούδα που του λέει:
-Γι αυτό που έκανες θα μου πάρεις πίπα αλλιώς θα σε σκοτώσω.
Τι να κάνει ο άνθρωπος, το έκανε και έφυγε νευριασμένος, ορκιζόμενος ότι θα εκδικηθεί. Την άλλη μέρα ξαναπήγε, στο ίδιο μέρος, κουβαλώντας αυτή τη φορά πολυβόλο. Πίσω από ένα θάμνο βλέπει το αυτί της αρκούδας, βγάζει το πολυβόλο και αρχίζει να ρίχνει μέχρι που άδειασε η γεμιστήρα. Κοιτά για πτώμα αρκούδας αλλά δυστυχώς τίποτα. Ξαφνικά του χτυπά πάλι την πλάτη, γυρίζει και βλέπει πάλι την αρκούδα που του λέει αυτή τη φορά:
-Επειδή ξαναπροσπάθησες να με σκοτώσεις αυτή τη φορά θα στήσεις κ*λο αλλιώς θα σε πετσοκόψω.
Τι να κάνει ο άνθρωπος το κάνει και φεύγει, πραγματικά νευριασμένος, απειλώντας την αρκούδα ότι κάποτε θα καταφέρει να την σκοτώσει. Την άλλη μέρα έρχεται με ένα μπαζούκα και ψάχνει την αρκούδα. Πίσω από κάτι φυτά διακρίνει το περίγραμμα της, οπότε σημαδεύει και ΜΠΑΜ. Σίγουρος πλέον ότι την σκότωσε ψάχνει για το πτώμα της, αλλά τίποτα. Γυρίζει όλο τρόμο πίσω του και βλέπει την γνωστή αρκούδα, που του πιάνει το αυτί και του λέει:
-Έχω την υποψία ότι δεν έρχεσαι στο δάσος για να κυνηγήσεις, αλλά για κάτι άλλο!!!!!!

Toυς αρέσει ρε φίλε αυτή η κατάσταση! Τους αρέσει...φωνάζουν για λίγο και μετά ξανά μανά τα ίδια..

Privo di Senso είπε...

Μνημόνια μεχρι να σβήσει ο ηλιος!