Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017


Πήγε ο Τύραννος στο υπουργείο εργασίας να πει τι στον κόσμο;;  Έκανε αναφορά στο γεγονός ότι οι περισσότερες νέες θέσεις αφορούν σε ευέλικτες μορφές απασχόλησης ( χωρίς καμία προοπτική) με αποδοχές- ψίχουλα;; Μίλησε για το πως αποκτάς έστω μια εργασιακή εμπειρία 8 μηνών; Συνεχίζει να παίζει με τον πόνο χιλιάδων ανθρώπων....Είναι αυτός που οδηγεί στην φυγή τα νιάτα του τόπου. Πυροδοτεί την εκτροπή ( δικαιοσύνη) για να κρατηθεί μέσα στη χλιδή. Εχουμε να κάνουμε με οργανωμένο πολιτικό έγκλημα.

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

είμαι 35 χρονών άνεργος και είμαι ανήσυχος ρε φίλε. Τι μπορώ να κάνω; οι προκηρύξεις μέσω AΣΕΠ είναι στημένες. είναι φωτογραφικές αφού ζητάνε προϋπηρεσίες. Βάζουν τα δικά τους παιδιά. Να μπω κάπου συμβασιούχος επίσης ΑΔΥΝΑΤΟ. Ο ιδιωτικός τομέας για απλός υπάλληλος θέλει πολύ ψάξιμο και γνωστούς. Τι μπορώ να κάνω? σκατά είναι όλα.

Απάντηση

Το ΑΣΕΠ πάντα ήταν και είναι ένας άθλιος οργανισμός από κηφήνες. Δεν θα αλλάξει τώρα. Σχεδόν όλες οι θέσεις είναι φωτογραφικές και η μοριοδότηση άδικη.  Ο γραπτός διαγωνισμός τους είναι κάτι άγνωστο. Κάτι άγνωστό και τα πτυχία.  Για να μπεις κάπου συμβασιούχος πρέπει να γνωρίζεις  απευθείας υπουργό ή κάποιον Δήμαρχο που θα πιάσει υπουργό η βουλευτή. Αρκετά δύσκολο...δύσκολος και ο ιδιωτικός τομέας αφού το πάνω χέρι έχει ο στημένος ΟΑΕΔ. Επίσης για να προσληφθείς σε ένα πρόγραμμα οκτώ μηνών για ανέργους είναι τραγικά αδύνατο.... Η μοριοδότηση που ζητάνε είναι απίστευτη. Πρέπει να είσαι ανάπηρος, να έρχεσαι από οικογένεια πολυτέκνων, να είσαι παντρεμένος, αν έχεις παιδιά ακόμα καλύτερα....ή να έχεις κάρτα ανεργίας για πολλά χρόνια ( όσο αντέξεις στον χρόνο)...με λίγα λόγια να κλαίγεσαι....είναι δράμα η κατάσταση για έναν απλό νεαρό  που δεν έχει αυτά τα "προσόντα". Είναι εφιάλτης. Είναι τραγωδία. Είναι σαν να του λένε φύγε από την Ελλάδα....Mιλάμε για ένα σιωπηλό έγκλημα που κανείς μα κανείς δεν έχει την τόλμη να το αγγίξει. Eίναι σιωπηλό γιατί έχουν ενοχές.....

 Και σκέψου τι μαφίες είναι...έβαλαν μπροστά τους συμβασιούχους σκουπιδιάρηδες για να μονιμοποιήσουν ΟΛΟΥΣ τους συμβασιούχους μέσω ΑΣΕΠ. Τους "ήρωες" συμβασιούχους που χώθηκαν από το παράθυρο....και κλαίγονται στα παράθυρα της διαπλοκής. Το "αριστοκρατικό προλεταριάτο" της μεταπολίτευσης που δεν σηκώνει και πολλά....

Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε καλά. Αυτό είναι το σημαντικό. Δεν πρέπει να το βάζεις κάτω ούτε για αστείο. Πάντα ψηλά το κεφάλι. Και να ξέρεις ότι αυτή η ιστορία με τα κτήνη δεν θα πάει πολύ μακριά. Είναι αδύνατο να προχωρήσει......στο ΤΕΛΟΣ εμείς θα γελάσουμε!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Και να ξέρεις ότι αυτή η ιστορία με τα κτήνη δεν θα πάει πολύ μακριά. Είναι αδύνατο να προχωρήσει......στο ΤΕΛΟΣ εμείς θα γελάσουμε!"

'Οταν είσαι χρόνια άνεργος, δεν έχεις να δώσεις στα παιδιά σου να φάνε, και ζεις καθημερινά έναν εφιάλτη, οι παραπάνω μαλακίες σού ακούγονται σαν κούφια ευφυολογήματα. Καταρχήν τα κτήνη που μας κυβερνάνε ήρθαν γιά να μείνουν. Αυτό θα το πράξουν με κάθε τρόπο και θα το πετύχουν με κάθε κόστος ακόμα και αν θα πρέπει να χειθεί αίμα...

Δεν ξέρω ποιός και αν θα γελάσει κάποιος στο τέλος. Γιά την ώρα κλαίμε! Στο τέλος - λέει - εμείς θα γελάσουμε... "εμείς" ποιοί "εμείς";;;

, είπε...


Εγώ γράφω για αυτούς που είναι ανύπαντροι, δεν έχουν παιδιά για να αποκτήσουν μόρια και παραμένουν ΑΝΕΡΓΟΙ επειδή έτσι είναι το καθεστώς. Aυτοί που έχουν παιδιά κάτι βρίσκουν..........

Αν σε ενοχλεί το blog μην ξαναμπαίνεις. Αλλά ενοχλεί το blog...Yπάρχει φθόνος.

peri

Ανώνυμος είπε...

Δεν με ενοχλεί το μπλογκ με ενοχλούν ώρες-ώρες κάποιες μαλακίες που αναρτόνται.

Δηλαδή με τα λεγόμενά σου έχει το δικαίωμα να μπαίνει να σχολιάζει μονάχα ο ανύπαντρος άνεργος. 'Ισα-ίσα που ο οικογενειάρχης είναι αυτός τον οποίο αυτό το ξεφτιλισμένο κρυπτοϊουδαϊκό μισελληνικό, ψευτο-ελληνικό κράτος είναι που τον έχει γδάρει φορολογικά. Το ότι μοριοδοτείται περισσότερο ο οικογενειάρχης από τον ανύπαντρο αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα. Γνωρίζω περίπτωση γνωστού μου ο οποίος είναι οικογενειάρχης και τον οποίο έκοψε το ΑΣΕΠ γιά να μπούνε στη θέση του κάποια κομματόσκυλα. Αυτό μόλις πριν λίγα χρόνια επί Καραμανλικής ΝΔ (τα δικά μας παιδιά - το θυμάσαι;;). Ο άνθρωπος δε εδραστηριποιείτο κομματικά - και ίσως αυτό ήταν το βασικό του σφάλμα. Δεν ήταν ο μόνος που είχε αδικηθεί αλλά καμμιά ντουζίνα και την πήγαν την υπόθεση δικαστικά και κέρδισαν μετά πολλών βασάνων. Στο μεταξύ δεν είχε δουλειά. Και τι έτρωγε;;; Τα σκατά του!!!

Από την άλλη πως λες ότι ότι οι μπακούρηδες είναι αυτοί που παραμένουν στο άσσο και ότι ο οικογενειάρχης με παιδιά κάτι βρίσκει... Γιά να σε ρωτήσω : ένας οικογενειάρχης που έχει πατημένα τα 50 ή είναι έστω λίγο πριν τα πατήσει και το απολύσουν, τι θα καταφέρει να βρει και πότε;;; Αφού γνωρίζουμε όλοι ότι τέτοιες κατηγορίες ηλικιών είναι δύσκολο να ξαναβρούν δουλειά.

'Αρα, όχι μόνο δεν έχεις επαφή με την ελληνική πραγματικότητα αλλά λες και μαλακίες όταν μου γράφεις ότι με ενοχλέι το μπλογκ και ότι υπάρχει φθόνος. Νομίζω ότι απλώς τρολλάρεις...

Κατά καιρούς γράφεις μαλακίες και γιά το γεγονός αυτό σε έχει ψέξει μέχρι και ο Διηνέκης από το ιστολόγιό του...

, είπε...

2:00 μ.μ.

Έθιξα ένα υπαρκτό πρόβλημα όπου κανείς δεν έχει την διάθεση να ασχοληθεί. Ένα πρόβλημα που έχει να κάνει και με την υπογεννητικότητα. Δεν θα καθίσω να ζυγίσω τα προβλήματα αλλά....ο φίλος σου όμως βρήκε η δουλειά, έστω και δύσκολα. Κάποιες ψυχές είναι καταδικασμένες να τρώνε για πάντα τα σκατά!

peri

Ο Καραμανλής διόρισε ΟΛΟΥΣ τους συμβασιούχους του Σημίτη. Αυτή ήταν η συμφωνία. Με φωτογραφικές προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ ( προυπηρεσία) κατακρεούργησε τα όνειρα και τις ελπίδες νέων ανθρώπων. Ενα τρομακτικό έγκλημα όπου κανείς δεν έχει το σθένος να το φωνάξει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανώνυμε από το πρώτο σχόλιο, συγνώμη αλλά είσαι μεγάλος καραγκιόζης.

Κάθεσαι και επιτίθεσαι στον Πέρι για πιο λόγο ακριβώς; Είναι ή δεν είναι τα πράγματα όπως τα περιγράφει;

Σε πείραξε που αναφέρθηκε στους ανύπαντρους ανέργους επειδή εσύ τάχα μου είσαι οικογενειάρχης και την έχεις πιο μεγάλη;

Τι να πω ρε π@ύστη μου, δε σώνεται αυτή η χώρα με τέτοιους μ@λάκες για λαό. Αντί να κοιτάνε να ενωθούνε ενάντια στο κοινό εχθρό, βρίσκουνε ασήμαντες αφορμές να σκοτώνονται μεταξύ τους. Τώρα πλέον αντί να πλακώνουν οι άνεργοι τους πολιτικούς, θα πλακώνονται οι ανύπαντροι άνεργοι με τους παντρεμένους.

Ξεφτιλίκια. Πυρηνική στο μπορδέλο να τελειώνουμε.