Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

Καθεστώς Τρόμου! Γύψος για τους απλούς πολίτες που τσακίζονται από ανεργία, μειώσεις συντάξεων και φόρους. Δεν έχει τέλος το μαρτύριο για ένα μεγάλο κομμάτι του λαού.Τραγικά πράγματα. Αλλά είπαμε, η μαύρη μεταπολίτευση καλά κρατεί...

poso-2725-xil-gia-misthous-newn-sumboulwn-tou-tsakalwtouΣτο  πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης προβλέπεται και χορήγηση μηνιαίου επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο πολιτικό προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ)

- Στο πολιτικό προσωπικό της ΕΥΠ, αλλά και σε όλους τους ένστολους (Ένοπλες Δυνάμεις, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική) που υπηρετούν σε αυτήν, χορηγείται και μηνιαίο επίδομα υψηλού βαθμού ευθύνης και ασφάλειας. Το ύψος και οι όροι χορηγήσεώς του θα καθοριστούν με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών. Μέχρι την έκδοση της απόφασης αυτής, εξακολουθούν να καταβάλλονται τα ποσά στο ύψος που είχαν διαμορφωθεί κατά την 31.12.2016.

- Οι αποδοχές του διοικητή της ΕΥΠ καθορίζονται με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, η οποία δεν δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Όλες οι αυξήσεις στην ΕΥΠ ισχύουν αναδρομικά από 1.1.2017.Και κρυφή παροχή μέσω οδoιπορικων για τον ΠτΔ τους υπουργούς τους υφυπουργούς και των συνοδών ασφαλείας, των ΟΤΑ τους περιέχει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.  Συγκεκριμένα οι παραπάνω δεν θα υπάγονται στο ανώτατο όριο των 60 εκτός  έδραςημερών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: