Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιουλίου 07, 2017

Το θύμα ξεψύχησε στη μέση του δρόμου...........

Αποτέλεσμα εικόνας για μαχαιρι σφαγηΈνας 32χρονος Σέρβος που εργάζεται ως πορτιέρης του πολυσύχναστου μπαρ στο Λαγανά της Ζακύνθου και ένας 34χρονος Έλληνας συνελήφθησαν για την εν ψυχρώ δολοφονία του 20χρονου Αμερικανού τουρίστα, ενώ στην Ασφάλεια έχουν προσαχθεί άλλα έξι άτομα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άτυχος νεαρός δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι και αμέσως μετά αλλεπάλληλες μαχαιρίες που προκάλεσαν τον θάνατό του μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από ακατάσχετη αιμορραγία.

topontiki.gr

 Άγριο έγκλημα στη Ζάκυνθο: Μπράβος μαχαίρωσε και σκότωσε Αμερικανό τουρίστα
 Είναι θέμα χρόνου να γίνει και το επόμενο ανάλογο τραγικό συμβάν!  Η εικόνα δεν είναι από την Μέση Ανατολή...ούτε από κάποια  καουμπόικη ταινία. Είναι από Ζάκυνθο....

Λαγανάς = βούρκος.Τουρίστες τύφλα, εμετοί παντού, κάτω στο δρόμο ξαπλωμένοι λιώμα, τσακωμοί παντού και διάφοροι τύποι φουσκωτοί πόρτες σε μπαράκια. Τέτοιο τουρισμό θέλουν στα νησιά αυτά, τέτοια γεγονότα γίνονται.

Ελλάδα=Μπανανία. Σεξοτουρισμός ( εκπόρνευση) και ναρκωτικά. Αισχροκέρδεια και ψευτοτσαμπουκάδες. Γκαρσόνια και πόρτα. Η χαρά της παρακμής. Κάποια στιγμή, στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, κάποιος θα το σκεφτεί 2 και 3 φορές πριν έρθει εδώ για να γυρίσει στη χώρα του φυτό ή νεκρός. 

Τι μας σώζει; Τα αρχαία μας μνημεία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: