Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουλίου 22, 2017

Έπεσαν πολλά λεφτά....έτοιμα λεφτά και τους έφυγε το μυαλό. Σήμερα απλά σκάνε! Τίγκα στις κρυφές βίζιτες η χώρα. Μιλάμε για τέτοια αθλιότητα, όπου κανείς δεν έχει το σθένος να μιλήσει...


Ο καναλάρχης αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος στην διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης με την νεαρή συνοδό του σε σουίτα ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης.

Πηγη: kourdistoportocali.com με κάθε επιφύλαξη.


Η κοπέλα όταν συνήλθε από το σοκ προσπάθησε να τον συνεφέρει δίνοντάς του απανωτά χαστούκια και κάνοντας του μαλάξεις αλλά ο ηλικιωμένος καναλάρχης δεν αντιδρούσε.

Εντρομη τηλεφώνησε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κι εκείνοι με την σειρά τους κάλεσαν ιδιωτικό ασθενοφόρο. Η νεαρή συνοδός του καναλάρχη άθελά της και στην προσπάθεια να του προσφέρει η ίδια τις πρώτες βοήθειες έχασε χρόνο που μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή.

Σύμφωνα με κάποιους από τους θεράποντες ιατρούς ο ασθενής ενδέχεται να παραμείνει για μήνες φυτό, χωρίς καμία επαφή με το περιβάλλον…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι να κανει ο άνθρωπος να μην πηδηξει.Απορω που βρίσκεις την αθλιότητα με τις βίζιτες πάντα υπήρχαν,παλιά λίγο πιο ακριβές τώρα τζάμπα.Εχεις ξεχάσει τις φοιτήτριες πιο παλιά που ανακουφιζαν κόσμο,μετά ήρθαν τα αλβανα μετά το ανατολικό μπλοκ εκεί να δεις αφροδίσια σε άντρες 55_60_70 στα χωριά. Μη κλαψομουνιαζουμε τώρα τύπου αθλιότητες και κάνεις δεν έχει το σθένος να μιλήσει, να πει τι? Όπου υπάρχει ζήτηση υπάρχει προσφορά τέλος.

Σταύρος