Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Αυγούστου 01, 2017

Στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας συνεχίζεται για πέμπτη ημέρα το «εναλλακτικό» κάμπινγκ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ όπου μεταξύ άλλων κυριάρχησαν οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στην Βενεζουέλα και στο καθεστώς Μαδούρο.

Ο πρεσβευτής της Βενεζουέλας στο κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ


Συγγνώμη όλοι αυτοί θα φέρουν ανάπτυξη;;;  Έλεος, δεν μας λυπάται κανείς. Και οι εταίροι γνωρίζουν τι γίνεται και σου λέει άφησέ τους να κουρεύονται και δρουν μέχρι στο σημείο που αποκομίζουν το δικό τους όφελος. Καμία ανάπτυξη δεν υπάρχει, και αυτό με τις αγορές είναι απλά επικοινωνιακό παιχνίδι από όλες τις πλευρές. Γινόμαστε όλο και πιο φτωχοί, σε όλα τα πεδία, (τι κι αν θα βγούμε στις αγορές, η χώρα είναι χρεοκοπημένη σε οικονομία και αξίες). 

Στη συνέχεια θα μας περάσουν τη ψευδαίσθηση με ψυχολογικά τρικ ότι "καλά είσαι και δεν το ξέρεις". Από τη χώρα με πλαστική καρέκλα, τραπεζάκια και μαρξοφυλλάδες, μαζί με ατέρμονες κουβέντες αερολογίας, καταλήψεις και ψευδο-επαναστάσεις της πλατείας, τσιγάρα και φραπέδες, τα μαζεύω και φεύγω......


Για όσους αφελείς που νομίζανε πως οι αριστεροί είναι τίποτε μεγάλοι δημοκράτες, η στήριξη που παρέχουν στο δολοφονικό καθεστώς Μαδούρο είναι η πιο τρανή απόδειξη πως Αριστερά και Δημοκρατία ΔΕΝ μπορούν να συνυπάρξουν .Δεν άξιζε η Ελλάδα τόσο μεγάλο ξεπεσμό. Αλλά κάπου δεν φταίει και ο κοσμάκης. Αυτά είναι τα πρότυπα της μεταπολίτευσης.....Ο Θεοδωράκης, ο Λαλιώτης, ένα το χελιδόνι, η Μελίνα, ο Αλαβάνος, ο Ανδρέας, ο Κύρκος....ο καπετάν Γιώτης...το Πολυτεχνείο...

Και να έχεις και τον Κούλη Μητσοτάκη που τιμά τους αγώνες της αριστεράς!

Έλεος, δεν μας λυπάται κανείς. Μας έχουν πάρει χαμπάρι.....

# Μα θα πει κάποιος τι σχέση έχει  ο Λαλιώτης και ο Ανδρέας με όλα αυτα;

Πριν από 30 χρόνια η χωρα είχε στενούς δεσμούς με όλα τα δικτατορικά και αντιδραστικά καθεστώτα της μέσης Ανατολής και βόρειας Αφρικής.

Μήπως ξεχνάμε τον Αραφάτ; Τον Καντάφι; Ποια είναι η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: