Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2017

Καθυστερούν το σκάσιμο στην Αμερική και κάνουν ότι μπορούν να σκάσει πρώτη η Ευρώπη. Χτυπούν σε Μασσαλία εκεί όπου υπάρχει ελληνικό στοιχείο προσπαθώντας να τους κρατήσουν ήσυχους και τρομοκρατημένους.Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε δύο στάσεις λεωφορείων στο Παλιό Λιμάνι της Μασσαλίας στη Γαλλία το πρωί της Δευτέρας.

Ακόμα ένας άνθρωπος είναι τραυματισμένος, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Νεκρή είναι μια 42χρονη γυναίκα.

Ο οδηγός συνελήφθη στο σημείο, είναι 35 ετών και γνωστός στις αρχές, όχι όμως για τρομοκρατική δράση. Σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ 8.30 και 9.30 το πρωί και αρχικά η αστυνομία δεν είχε ανακοινώσει εάν πρόκειται για δυστύχημα ή ενέργεια από πρόθεση και έχει αποκλείσει την περιοχή.

Τοπικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι οι δύο στάσεις πάνω στις οποίες έπεσε το όχημα βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, όμως στο πρώτο περιστατικό δεν υπήρξαν θύματα. 

Ψυχολογικά προβλήματα και δολοφονεί με αυτοκίνητο σε 2 διαφορετικά μέρη ανυποψίαστο κόσμο; Βασιλεύει ο τρόμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: