Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2017

Με νόμο της Χούντας ντύθηκε κι αυτός επαναστάτης....Τι γράφουμε τόσο καιρό;; Η μάζα αυτή αλλάζει μορφή και όνομα, έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο. Αυτή η πανούργα μάζα σακάτεψε τον Ελληνισμό.

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί

 Ανώνυμος είπε...
Σχετική εικόνα
Οι συριζαίοι είναι οι πρώην σκληροί πασοκτζήδες ,είναι ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της χώρας, είναι μια κρίσιμη, αμοραλιστική μάζα, που καθορίζει,με τακτική, τα πολιτικά πράγματα και την πορεία της Ελλάδος, σύμφωνα με ένα στενό, ξεφτιλισμένο αρρωστημένο συμφέρον. Η μάζα αυτή αλλάζει μορφή και όνομα,έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο, που πνίγει με την άγρια βλάστησή του ότι υγιές και προοδευτικό στοιχείο βρεθεί στον δρόμο του. 
Το πιο πιθανό και δυσοίωνο σενάριο είναι να βρεθεί ένας διάδοχος των Παπανδρέου και Τσίπρα, που θα υιοθετήσει αυτούς τους επικίνδυνους ''πρώην'',με άλλον φορέα και άλλο όνομα .Οταν απουσιάζει η Παιδεία και ο Πολιτισμός, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.Εξάλλου ο μύθος του Τάνταλου γεννήθηκε στην Ελλάδα. Και καταδικάσθηκε για Ύβρη.
Kαι ξέχασα να σημειώσω ότι αυτή η αμοραλιστική μάζα, που καθορίζει, με τακτική,τα πολιτικά πράγματα και την πορεία της Ελλάδος, ένα μεγάλο τμήμα της βρίσκεται στη Χρυσή Αυγή. Αν δείτε, τις δηλώσεις του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, θα διαπιστώσετε ότι το άτομο αυτό δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό, πέρα από ένα στείρο καταγγελτικό λόγο επαναλαμβάνοντας μονότονα συνθήματα του πασοκ. Ουδεμία διαφορά έχουν Σύριζα και Χρυσή Αυγή αφού έχουν ψηφοφόρους με τα ίδια μυαλά. 

Ένα κράμα από άκαρδους κομμουνιστές, σκληρούς σοσιαλιστές, φανατικούς αντιδεξιούς κυριαρχεί στη χώρα εδω και δεκαετίες. Αυτό που τους ενώνει είναι των απολεσθέντων ανάκτησις κάθε σχεδόν 20ετία ή καλύτερα η ανανέωση του κομματικού προσωπικού στις δημόσιες υπηρεσίες. Τουτέστιν; Ο έλεγχος του κράτους, η πάση θυσία, κατοχή και νομή της εξουσίας με ένα ρεσιτάλ κυνισμού. Γιατί, μονόδρομος το μνημόνιο αλλά για τα κορόιδα που ακούνε για "την πάλη των τάξεων", ή για το η "Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Ένα κράμα που μισεί με τσαμπουκά τις παλαιές παραδοσιακές αρχές όπως η ελευθερία του λόγου, η αξιοκρατία, το ήθος, ο εθνικός πολιτισμός. Διότι η Ελλάδα φίλοι μου είναι χώρα ΠΑΣΟΚ, ιδεολογικά, πολιτικά και ψυχολογικά και αυτό δεν αλλάζει μέσα σε λίγα χρόνια. Κάντε μια βόλτα στη Κρήτη να το δείτε από κοντά...
Αποτέλεσμα εικόνας για κοκκαλη τσιπρα
Η «Νέα Δημοκρατία» εξόντωσε την Ελληνική Δεξιά, εφόσον πρώτα περιθωριοποίησε, την κοινωνική της βάση ως γραφική. Η Νέα Δημοκρατία ακύρωσε σπουδαία μυαλά, μυαλά λαμπρά χωρίς κομματικές αγκυλώσεις  για χάρη της ναρκισσιστικής αριστεράς. Σε μια χώρα στης οποίας τα σχολεία και πανεπιστήμια, όλες οι μετριότητες θεωρούνται αυθεντίες μόνο και μόνο επειδή είναι αριστεροί. Το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι ο πραγματικός χαφιές που σήμερα κρατά στην εξουσία το Σύριζα. Αυτό το κόμμα συμμάχησε με το πασοκ του Βενιζέλου για χάρη των κλεφτών, που σήμερα γελάνε.
Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλησ αριστερα
Ας καταρρεύσει η χώρα μήπως και σωθούνε οι υπόλοιπες 


γενιές......

http://perimajestic.blogspot.com/2017/05/blog-post_82.html

Αποτέλεσμα εικόνας για αλέκος παναγούλης

Γνώριζε ο Παναγούλης......

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.html
το τελος τους ειναι.Μην κανεις ονειρα!

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς έτσι είναι.
Η κομμουνιστική νεα δημοκρατία του μαο τσε τουγκ είναι ο δούρειος ίππος για την καταστροφή του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού μας.
Η καταστροφή ξεκίνησε με τον σοσιλιαστή Καραμανλή που πλασαρίστηκε ως δεξιός από τους τραπεζίτες που προωθούν τον παγκόσμιο κομμουνισμό!

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Οι δύο Πρόεδροι Δημοκρατίας Κ Τσάτσος και Κ Καραμανλής συμμετείχαν κατά την κατοχή σε μία άτυπη ομάδα πολιτικού προβληματισμού με ονομασία «Σοσιαλιστική Ένωση».


Κατά την διάρκεια της κατοχής ο καθηγητής Άγγελος Θ Αγγελόπουλος δημιούργησε την αντιαξονική οργάνωση «Σοσιαλιστική Ένωση», ο Α. Αγγελόπουλος πήρε μέρος σαν αντιπρόσωπος στην ΠΕΕΑ το 1944.


Τα μέλη της «Σοσιαλιστικής Ένωσης» μετείχαν ο Κων Τσάτσος (πρόεδρος Δημοκρατίας), ο Ξενοφών Ζολώτας (καθηγητής και πρωθυπουργός), ο Ιωάννης Πολίτης (πρέσβης στην Ιταλία πριν τον πόλεμο), ο Πέτρος Κόκκαλης (υπουργός της Προσωρινής κυβέρνησης στην περίοδο του Εμφυλίου), ο Γιώργος Οικονομόπουλος, ο Γιώργος Λάππας, ο Πέτρος Γαρουφαλιάς (υπουργός στην περίοδο της αποστασίας), ο Δημήτρης Νιάνιας (Ευρωβουλευτής), ο Απόστολος Γουλής (δημοσιογράφος) και ο Κώνσταντίνος Καραμανλής (πρωθυπουργός και Πρόεδρος Δημοκρατίας), συνεργαζόντουσαν χωρίς να είναι μέλη ο Αλέξανδρος Σβώλος και Γεώργιος Μαύρος.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Το 1930, ο Κ Καραμανλής κατατάσσεται στο 19ο Σύνταγμα πεζικού στις Σέρρες, απ’ όπου, μετά από θητεία 4 μηνών, απολύεται σαν προστάτης πολύτεκνης οικογένειας. Με την έκρηξη του ελληνοϊταλικού πολέμου, ο Καραμανλής παρουσιάστηκε για να στρατευθεί στο Σιδηρόκαστρο, αλλά κρίθηκε ανίκανος να υπηρετήσει λόγω βαρηκοΐας. Στη διάρκεια της Γερμανικής Κατοχής ασχολήθηκε αποκλειστικά με τη δικηγορία.

Για συναντήσεις αυτής της «Σοσιαλιστικής Ένωσης» κάνει λόγο και η Ιωάννα Τσάτσου, μιλά ειδικά για μια συνάντηση στο σπίτι της την 25η Νοεμβρίου 1942.


Από την συμμετοχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην «Σοσιαλιστική Ένωση» ο Α Αγγελόπουλος αναφέρει ότι ιδέες από αυτή του την συμμετοχή χρησιμοποίησε κατά την μεταπολιτευτική του πολιτική σταδιοδρομία και την προσπάθειά να εντάξει την Ελλάδα στην ΕΟΚ που κατά την προσφιλή του φράση η Ελλάδα ήταν «ο μεσογειακός εξώστης της Κοινότητας».


Οι σκοποί της «Σοσιαλιστικής Ένωσης» ήταν η προετοιμασία για την μετά την απελευθέρωση οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας, την αύξηση του εθνικού εισοδήματος, την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του λαού.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : Τα μέλη της ΠΕΕΑ και ο Μητροπολίτης Ιωακείμ. Από αριστέρα προς δεξιά: Κ. Γαβριηλίδης, Στ. Χατζήμπεης, Αγγελος Αγγελόπουλος, Στρατηγός Μανώλης Μάντακας, Γιώργ. Σιάντος, Πέτρος Κόκκαλης, Αλεξ. Σβώλος, Ιωακείμ Κοζάνης, Ευρ. Μπακιρτζής, Ηλίας Τσιριμώκος και Νίκος Ασκούτσης.

http://pluton22.blogspot.gr/2015/03/blog-post_25.html

ΚΟΥΛΗΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!
ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ!
ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ , ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ!