Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2017

Με νόμο της Χούντας ντύθηκε κι αυτός επαναστάτης....Τι γράφουμε τόσο καιρό;; Η μάζα αυτή αλλάζει μορφή και όνομα, έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο. Αυτή η πανούργα μάζα σακάτεψε τον Ελληνισμό.

Μη χάσετε το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί

 Ανώνυμος είπε...
Σχετική εικόνα
Οι συριζαίοι είναι οι πρώην σκληροί πασοκτζήδες ,είναι ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της χώρας, είναι μια κρίσιμη, αμοραλιστική μάζα, που καθορίζει,με τακτική, τα πολιτικά πράγματα και την πορεία της Ελλάδος, σύμφωνα με ένα στενό, ξεφτιλισμένο αρρωστημένο συμφέρον. Η μάζα αυτή αλλάζει μορφή και όνομα,έρπει και αναρριχάται σαν παράσιτο, που πνίγει με την άγρια βλάστησή του ότι υγιές και προοδευτικό στοιχείο βρεθεί στον δρόμο του. 
Το πιο πιθανό και δυσοίωνο σενάριο είναι να βρεθεί ένας διάδοχος των Παπανδρέου και Τσίπρα, που θα υιοθετήσει αυτούς τους επικίνδυνους ''πρώην'',με άλλον φορέα και άλλο όνομα .Οταν απουσιάζει η Παιδεία και ο Πολιτισμός, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.Εξάλλου ο μύθος του Τάνταλου γεννήθηκε στην Ελλάδα. Και καταδικάσθηκε για Ύβρη.
Kαι ξέχασα να σημειώσω ότι αυτή η αμοραλιστική μάζα, που καθορίζει, με τακτική,τα πολιτικά πράγματα και την πορεία της Ελλάδος, ένα μεγάλο τμήμα της βρίσκεται στη Χρυσή Αυγή. Αν δείτε, τις δηλώσεις του γραμματέα της Χρυσής Αυγής, θα διαπιστώσετε ότι το άτομο αυτό δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό, πέρα από ένα στείρο καταγγελτικό λόγο επαναλαμβάνοντας μονότονα συνθήματα του πασοκ. Ουδεμία διαφορά έχουν Σύριζα και Χρυσή Αυγή αφού έχουν ψηφοφόρους με τα ίδια μυαλά. 

Ένα κράμα από άκαρδους κομμουνιστές, σκληρούς σοσιαλιστές, φανατικούς αντιδεξιούς κυριαρχεί στη χώρα εδω και δεκαετίες. Αυτό που τους ενώνει είναι των απολεσθέντων ανάκτησις κάθε σχεδόν 20ετία ή καλύτερα η ανανέωση του κομματικού προσωπικού στις δημόσιες υπηρεσίες. Τουτέστιν; Ο έλεγχος του κράτους, η πάση θυσία, κατοχή και νομή της εξουσίας με ένα ρεσιτάλ κυνισμού. Γιατί, μονόδρομος το μνημόνιο αλλά για τα κορόιδα που ακούνε για "την πάλη των τάξεων", ή για το η "Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Ένα κράμα που μισεί με τσαμπουκά τις παλαιές παραδοσιακές αρχές όπως η ελευθερία του λόγου, η αξιοκρατία, το ήθος, ο εθνικός πολιτισμός. Διότι η Ελλάδα φίλοι μου είναι χώρα ΠΑΣΟΚ, ιδεολογικά, πολιτικά και ψυχολογικά και αυτό δεν αλλάζει μέσα σε λίγα χρόνια. Κάντε μια βόλτα στη Κρήτη να το δείτε από κοντά...
Αποτέλεσμα εικόνας για κοκκαλη τσιπρα
Η «Νέα Δημοκρατία» εξόντωσε την Ελληνική Δεξιά, εφόσον πρώτα περιθωριοποίησε, την κοινωνική της βάση ως γραφική. Η Νέα Δημοκρατία ακύρωσε σπουδαία μυαλά, μυαλά λαμπρά χωρίς κομματικές αγκυλώσεις  για χάρη της ναρκισσιστικής αριστεράς. Σε μια χώρα στης οποίας τα σχολεία και πανεπιστήμια, όλες οι μετριότητες θεωρούνται αυθεντίες μόνο και μόνο επειδή είναι αριστεροί. Το κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή είναι ο πραγματικός χαφιές που σήμερα κρατά στην εξουσία το Σύριζα. Αυτό το κόμμα συμμάχησε με το πασοκ του Βενιζέλου για χάρη των κλεφτών, που σήμερα γελάνε.
Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλησ αριστερα
Ας καταρρεύσει η χώρα μήπως και σωθούνε οι υπόλοιπες 


γενιές......

http://perimajestic.blogspot.com/2017/05/blog-post_82.html

Αποτέλεσμα εικόνας για αλέκος παναγούλης

Γνώριζε ο Παναγούλης......

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/12/dexistera.html
το τελος τους ειναι.Μην κανεις ονειρα!