Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Αυγούστου 08, 2017

ΕΑΣ. Μια ακόμη βιομηχανία που τη χρεωκοπάνε για να τη ξεπουλήσουν, τραγουδώντας τον Εθνικό Υμνο.

Στην Ελλάδα υπήρξε ένα διαχρονικό πλάνο για την εκποίηση της. Στην αρχή ξεπουλήθηκαν οι βιομηχανίες. Τώρα ακολουθούν τα ορυχεία, τα κοιτάσματα και οι πρωτογενείς πηγές, οι υποδομές, οι επιχειρήσεις, η μεταποίηση, οι υπηρεσίες, η γή και στο τέλος το management των υπηρεσιών σε δήμους, περιφέρειες κλπ.


Το ΑΕΠ θα αυξηθεί αλλά απο τη στιγμή που τα κέρδη θα βγαίνουν έξω και οι φόροι δεν θα πληρώνονται (πολυεθνικές, ναυτιλιακό συνάλλαγμα, offshore, Άγιο όρος κλπ), η χώρα μας θα αυξήσει τα δάνεια της για να καλύψει τη διαφορά ανταγωνιστικότητας με τις άλλες χώρες της ΕΕ, στις οποίες θα επενδύονται τα κέρδη. Ελπίζω και αυτή τη φορά να με καταλάβατε...

Ανάμεσα στους "στόχους" που έχουν για σκότωμα οι "πατριώτες" του τζόγου και του NOOR-1 είναι και οι Ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες που θα ξεπουληθούν και την αγορά τους θα την πάρουν εταιρείες που ήδη έχουν στήσει εκ των προτέρων απο εσωτερική πληροφόρηση παιδιά της Στοάς Μακαντάση, για να καλύψουν τα "κενά". Γιατί νομίζετε ότι κάηκαν τα Κύθηρα, γιατί νομίζετε ότι σε εταιρείες σαν τα ΕΑΣ, τη Λάρκο κλπ υπάρχουν στο ΔΣ ότι περισσότερο άσχετο προς το θέμα της εταιρείας υπάρχει π.χ. στρατηγοί, δικηγόροι, οικονομολόγοι, πολιτικοί μηχανικοί, σεισμολόγοι κλπ. Ξέρουν οι στρατηγοί και οι άλλοι απο κατασκευές, συστήματα ελέγχου κλπ. Δεν θα δώσω ιδέες λέγοντας παραδείγματα projects που θα μπορούσαν να γίνουν στα ΕΑΣ. Θα πώ μόνο ότι "σκατά ξέρουν" και για το λόγο αυτό "σκατά τα έχουν κάνει".

Μια επιχείρηση για να επιβιώσει στον ανταγωνισμό χρειάζεται συνέχεια νέα προϊόντα, και να κάνει διαρκώς R&D.Τα ΕΑΣ δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα νέο και επι χρόνια απολύουν κόσμο. Έχει μπεί ο Μήτσος της Στοάς Μακαντάση και Γενοβέφας γωνία με ένα κατσαβίδι να αντιμετωπήσει τις νέες τεχνολογίες. Μαζί του έχουν μπεί και κάτι άλλοι άχρηστοι. Έτσι τα ΕΑΣ έμειναν να πουλάνε κάτι σφαίρες και το ήδη ξεπερασμένο Αρτεμις 30. Παράλληλα, στη Τρούμπα της Κολομβίας εμφανίστηκαν κάτι "Ελληνικές" εταιρείες οι οποίες συναρμολογούν προϊόντα στην Ελλάδα, τα λένε Ελληνικά και τα μοσχοπουλάνε σε τριπλάσιες τιμές στις ΕΔ. Τελευταία εμφανίστηκαν μέχρι και εταιρείες Ελληνικών δήθεν ενδιαφερόντων με καινοτομίες (μεταξύ τους τα λένε, μεταξύ τους αποφασίζουν). Πραγματικά γίνεται ότι νά ναι.

Γιατί να σας μιλήσει κάποιος για τα ΕΑΣ ή το κόλπο πού παίχτηκε στη Λάρκο; Όλοι παρέα είναι με σύμμαχο τη δικαιοσύνη, που παραμένει απούσα σε κάθε σοβαρή παρανομία, χαμένη σε σκοτεινές "βιβλιοθήκες" που της χτίζουν κάποιοι επιχειρηματίες.

Κανείς δεν είδε ποτέ ποιοί είναι πίσω απο τον έλεγχο των military Ελληνικών sites. Μήπως είναι φίλοι του υπουργείου Άμυνας ή εταιρειών που πουλούν όπλα ή και τα δύο; Είναι πολλά τα λεφτά.

Ένα δίς η ηρωίνη του NOOR 1. Με τέτοια λεφτά αγοράζονται γήπεδα και χτίζονται ΜΜΕ. Ξεχάστε τα ΕΑΣ. Υπάρχει κύκλωμα. Για Μαφία μιλάω καλά οργανωμένη.

http://zcode-gr.blogspot.com/2017/08/blog-post_7.html'

Δεν υπάρχουν σχόλια: