Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Αυγούστου 07, 2017

'Ετσι ακριβώς!Ένα κράμα από άκαρδους κομμουνιστές, σκληρούς σοσιαλιστές, φανατικούς αντιδεξιούς κυριαρχεί στη χώρα εδω και δεκαετίες. 

'Ετσι ακριβώς!

Εχθρός; Ότι δεν μας αρέσει.......ότι δεν μας κάνει. Αυτό που είναι εμπόδιο προς την εξουσία το βαπτίζουμε δεξιό!!! Μιλάμε για τον θρίαμβο της εβραϊκής και αμερικανικής διπλωματίας. Γιατί το λέμε; Μα εκχώρησαν στους ξένους το δικαίωμα να ελέγχουν την χώρα για πάντα!!


Mε τον Καραμανλή φίμωσαν για πάντα τους δεξιούς και το παραμύθι τελείωσε.

Οι Έλληνες βγήκαν κερδισμένοι με την αποβολή των βασιλέων από τη δημοκρατία τους, αλλά "φορτώθηκαν" άλλους "βασιλείς" …χωρίς στέμματα …πολλαπλάσια επικινδυνότερους, γιατί δεν ήταν εύκολα εντοπίσιμοι και ήταν εξαιρετικά άπληστοι. Από τη μία βασιλική οικογένεια της προ της Χούντας εποχής πήγαμε στη "βασιλεία" των τριών οικογενειών της μεταπολίτευσης. Οι "παρακατιανοί" είχαν πετύχει τους στόχους τους και οι Αμερικανοί το ίδιο. Οι "παρακατιανοί" θα φώναζαν "…ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά" και ο υποτίθεται αρχηγός της θ' "αποδεχόταν" τα σφάλματα της Δεξιάς. Στη νέα περίοδο Καραμανλή Αμερικανοί και "παρακατιανοί" θα έχτιζαν τη Νέα Δεξιά της μεταπολίτευσης …Την ευνουχισμένη "παλατιανή" Δεξιά, η οποία απλά θα έπαιζε τον ρόλο της "πατερίτσας" των κυρίαρχων "παρακατιανών".
Αποτέλεσμα εικόνας για karamanlis

…Τότε έκαναν το εξής καταπληκτικό. Έβαλαν τον απόλυτα εκβιάσιμο Καραμανλή να καταστρέψει όλα τα αρχεία του ελληνικού κράτους για τους εγκληματίες του πολέμου. Γιατί το έκαναν αυτό; Για να σώσουν τους Γερμανούς εγκληματίες; Όχι βέβαια. Το έκαναν, για να στερήσουν από τους "παλατιανούς" το "όπλο" εκβιασμού απέναντι στους "παρακατιανούς" …Απέναντι στους δικούς τους ανθρώπους. Το έκαναν, για να σώσουν τους Έλληνες συνεργάτες των Ναζί, οι οποίοι πλέον θα συνδέονταν με τους Αμερικανούς. Είχαν ανάγκη από στελέχη πρόθυμα και έμπιστα και αυτά τα αρχεία δεν μπορούσαν να υπάρχουν και να τα απειλούν.

Γι' αυτόν τον λόγο τούς ήταν απαραίτητος ο Καραμανλής. Δεν θα επέτρεπε ποτέ η "παλατιανή" Δεξιά σε έναν βενιζελικό να καταστρέψει αυτά τα αρχεία. Δεν θα επέτρεπε σε κανέναν "παρακατιανό" να της στερήσει το μεγάλο της "όπλο" απέναντι στους πολιτικούς αντιπάλους της. Η καταστροφή του υπέρτατου "όπλου" της "παλατιανής" Δεξιάς μόνον από έναν προδότη μπορούσε να γίνει και τέτοιος για τη συγκεκριμένη Δεξιά ήταν ο Καραμανλής. Μόνιμα προδότης και γι' αυτό μόνιμα ευεργετημένος από τα αφεντικά των "παρακατιανών". Με την καταστροφή αυτών των αρχείων "απελευθέρωσαν" έναν μεγάλο όγκο φασιστών …Των φασιστών, τους οποίους μέχρι τότε εκβίαζε και έλεγχε η αγγλόφιλη Δεξιά και οι Αμερικανοί τούς έβλεπαν σαν καλούς "συμμάχους".

Γι' αυτόν τον λόγο στην αρχή του κειμένου μιλήσαμε για τις φάτσες κάποιων επιφανών "σοσιαλιστών" …Για την αίσθηση που αποκομίζει κάποιος, βλέποντάς τους. Αν έχει αυτήν την αίσθηση ο αναγνώστης, είναι βέβαιον ότι θα καταλάβει καλύτερα το κείμενό μας. Αν στην κάθε αναφορά μας για βενιζελικούς σκέφτεται τους Μητσοτάκηδες, τους Σιφουνάκηδες, τους Πρωτοπαπάδες, τους Μαντέληδες ή τους Ρέππες, είναι βέβαιον ότι θα καταλάβει την "ουσία" του κειμένου …Απλά πράγματα. Οι Αμερικανοί με αυτόν τον τρόπο έκαναν στην Ελλάδα ό,τι έκαναν στη Γερμανία, στην Ιταλία και αλλού. "Κληρονόμησαν" τους δωσίλογους και τους συνεργάτες των Ναζί …Ο στόχος τους ήταν προφανής.

Έψαχναν τους φασίστες "πρασινοφρουρούς" της "επανάστασης" και γνώριζαν πού θα τους βρουν. Έχτιζαν το "βαθύ" ΠΑΣΟΚ και ο "βόθρος" των δωσίλογων ήταν πολύτιμος για τα σχέδιά τους. Με την καταστροφή των αρχείων από τον Καραμανλή της αγγλόφιλης Δεξιάς "κληρονόμησαν" εκτός από τους βενιζελικούς και όλη τη γερμανόφιλη "σαβούρα" της Δεξιάς. Κληρονόμησαν όλους τους δωσίλογους και τους συνεργάτες των Ναζί, οι οποίοι ήταν "δεύτεροι" στην αγγλόφιλη Δεξιά. Τότε είναι βέβαιον ότι "ανακουφίστηκαν" πολλοί …όχι μόνον Δεξιοί, αλλά και μελλοντικοί "σοσιαλιστές". Δεν μιλάμε μόνον για τους γνωστούς Πάγκαλους, Ράλληδες, Έβερτ, αλλά και για πολλούς άλλους, τους οποίους δεν γνωρίζουμε, λόγω της καταστροφής των αρχείων.

Αποτέλεσμα εικόνας για μικης θεοδωρακης κοκκαλης
Πολύς κόσμος "ανακουφίστηκε" από τον Καραμανλή. Για παράδειγμα, ο Μίκης Θεοδωράκης τώρα στα γεράματα μας αποκάλυψε πως πήγε στην Ουάσιγκτον, για να υπερασπιστεί τη "λύση"-Καραμανλή. Δεν μας είπε όμως τι κέρδος είχε ο ίδιος ή η οικογένειά του από τον Καραμανλή. Τι δουλειά έκανε ο βενιζελικός πατέρας του στη ναζιστική κατοχή; Είναι σίγουρο, δηλαδή, ότι πολλοί από το ΠΑΣΟΚ θα είχαν ανάλογα κέρδη …Κυρίως από το "εκσυγχρονιστικό" ΠΑΣΟΚ των επιγόνων, οι οποίοι πολύ εύκολα έπεσαν στα "δίκτυα" της γερμανικής Siemens …Εύκολα, σαν να ήταν παλιοί γνώριμοι

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/04/blog-post_11.html 

Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με αυτούς τους παλαβούς τύπους που μας κυβερνάνε και που έχουμε μπλέξει , δεξιοί δηλαδή αντιδραστικοί θεωρούμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ! . Ψάχνουμε να βρούμε πως στο καλό κυβερνάνε τόσες πολλές δεκαετίες...και πραγματικά μένεις έκπληκτος με το ταλέντο τους. Γιατί ταλέντο είναι να ξεπουλάς ΟΛΟΚΛΗΡΗ την χώρα και να κυνηγάς δεξιούς...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η παντοκρατορία της ΔΕΞΙΑΣ αποκαλύπτεται από τη γνώση των προσώπων, τα οποία δέσποζαν στην εποχή της μεταπολίτευσης. Αρκεί κάποιος να δει τις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων, τα οποία μονοπωλούσαν την εξουσία και θα το καταλάβει πολύ εύκολα. Στη δεξιά Νέα Δημοκρατία ποιοι ήταν οι ηγέτες της; Ιδρυτής και ηγέτης της ήταν ο ΔΕΞΙΟΣ "παραθεριστής" Καραμαν­λής. Ο διορισμένος πρωθυπουργός του παλατιού. Ο πρωθυπουρ­γός της βίας και της νοθείας. Ο πρωθυπουργός της ΔΕΞΙΑΣ, που δολοφόνησε τον Λαμπράκη.
Από εκεί και πέρα όλη η διαδοχή είναι ΔΕΞΙΟΙ, είτε παιδιά δοσίλογων είτε "παραθεριστές". Ο Ράλλης ήταν ο γιος του δοσίλογου πρωθυπουργού της κατοχής. Ο Αβέρωφ ήταν ΔΕΞΙΟΣ "παραθεριστής". Ο Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος ξάδερφος του Σοφοκλή Βενιζέλου, ο οποίος ήταν ο διορισμένος από τους Άγγλους πρωθυπουργός των "παραθεριστών". Ο Έβερτ ήταν ο γιος του δοσίλογου αστυνομικού διευθυντή της Αθήνας της κατοχής.
Τα αντίστοιχα έγιναν και από την πλευρά του αριστερού ΠΑΣΟΚ. Όλοι τους ΔΕΞΙΟΙ. Ηγέτης του ήταν ο αμερικανοτραφής Ανδρέας. Ο γιος του αγγλόδουλου, που προκάλεσε τον εμφύλιο. Ο γιος του επαγγελματία διχαστή της Αριστεράς. Ο γιος του ΔΕΞΙΟΥ "γέρου". Ο Ανδρέας ήταν ο μόνιμος προστατευόμενος της ΔΕΞΙΑΣ. Η ΔΕΞΙΑ τον φυγάδευσε στην Αμερική, όταν επί Μεταξά παρίστανε τον "επαναστάτη". Η ΔΕΞΙΑ τον προστάτευσε, όταν οι Έλληνες σκοτώνονταν στα βουνά κι αυτός έπαιζε τον ναύτη στις ΗΠΑ.
Μετά την κρίσιμη εποχή η ΔΕΞΙΑ ήταν αυτήν η οποία τον επανέφερε. Η ΔΕΞΙΑ τον έφερε ως "επιστήμονα" στην κυβέρνηση του ΔΕΞΙΟΥ Καραμανλή. Η ΔΕΞΙΑ τον βοήθησε να "δραπετεύσει" από τη Χούντα. Αυτόν διαδέχθηκε ο "αριστερός" Σημίτης. Ποιος ήταν ο Σημίτης; Ο γιος του διορισμένου από τον Παπανδρέου και άρα από τους Άγγλους διοικητή της Στερεάς Ελλάδας Γ. Σημίτη. Ο σύζυγος της ΔΕΞΙΑΣ Δάφνης.
Από εκεί και πέρα η ΔΕΞΙΑ βάση αυτής της ηγεσίας ήταν μόνιμα παιδιά της ΔΕΞΙΑΣ. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ειδικές πληροφορίες για να τα γνωρίζει. Η ίδια ΔΕΞΙΑ βάση στελεχών υπήρχε και στα δύο κυρίαρχα κόμματα. Η Νέα Δημοκρατία στελεχωνόταν μόνιμα από τους ΔΕΞΙΟΥΣ, που τώρα είχαν "αναβαπτιστεί" και παρίσταναν και τους αγωνιστές κατά της Χούντας.
Τα ίδια ονόματα που κυριαρχούσαν την εποχή της επάρατης ήταν κυρίαρχα και στη μεταπολίτευση. Η Τσουδερού, που ήταν κόρη του διορισμένου από τους Άγγλους πρωθυπουργού. Η Μπενάκη, ο Βαρβιτσιώτης, ο Τσαλδάρης, ο Παπαδόγγονας, ο Παπαληγούρας κλπ.. Οι πρώην ευνοούμενοι του Παλατιού έγιναν οι πρωταγωνιστές της δημοκρατίας.
Τα ανάλογα έγιναν και από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ. Τα περισσότερα στελέχη του είτε ήταν αυθεντικοί ΔΕΞΙΟΙ είτε έγιναν ΔΕΞΙΟΙ για λόγους συμφέροντος. Αυθεντικοί ΔΕΞΙΟΙ ήταν όλοι οι "εξόριστοι" αγωνιστές. Πώς το ξέρουμε; Ποιος Έλληνας είχε τη δυνατότητα εκείνη την εποχή της άπειρης φτώχειας να σπουδάσει παιδί στο Λονδίνο, τη Ρώμη ή το Παρίσι; Οι φτωχοί Αριστεροί; Όχι βέβαια. Αυτοί οι οποίοι είχαν τέτοια δυνατότητα ήταν οι ΔΕΞΙΟΙ. Εκείνων τα παιδιά ήταν οι σοσιαλιστές εξόριστοι "αντιστασιακοί" κατά της Χούντας.
Οι περισσότεροι "πραιτοριανοί" του ΠΑΣΟΚ τέτοιοι ήταν. Τσοχατζόπουλος, Πάγκαλος, Κουλούρης, Μερκούρη, Βάσω Παπανδρέου, Πετσάλνικος, Μπίστης κλπ.. Όλοι "αυτοσυγχω­ρεμένοι" απόντες. Συνέχισαν την ελληνική παράδοση των απόντων ηρώων. Οι υπόλοιποι έγιναν "σοσιαλιστές" γιατί τους συνέφερε. Οι περισσότεροι ήταν υπάλληλοι του κρατικού μηχανισμού της ΔΕΞΙΑΣ σε μια εποχή, που, για να διοριστείς στο δημόσιο, έπρεπε να έχεις τέλειο ΔΕΞΙΟ πιστοποιητικό φρονημάτων.
Αυτοί οι ΔΕΞΙΟΙ ανέλαβαν να δώσουν στη χώρα το σοσιαλιστικό της "όραμα". Ένα "όραμα", το οποίο εξυπηρετούσε αποκλειστικά τη ΔΕΞΙΑ. Ακόμα και οι "κοινωνικοποιήσεις" των μεγάλων επιχειρήσεων δεν έγιναν από τον ΔΕΞΙΟ Ανδρέα στο όνομα κάποιου σοσιαλιστικού "μετασχηματισμού". Έγιναν, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της ΔΕΞΙΑΣ. Για ν' ανοίξει ο μηχανισμός που θα επέτρεπε σ' αυτήν να δημιουργήσει μαζικά νέους ΔΕΞΙΟΥΣ.
ΕΑΜ Β

γιαννης

Ανώνυμος είπε...


όλοι οι μαρξιστές εδώ ταυτίστηκαν με την δεξιά. και ο ανδρέας δεξιός? Αλλά τι είναι η δεξιά τελικά? Μην είναι ο φούρναρης της γειτονιάς μας? μην είναι οι έμποροι στην Ερμού? Ο ψεκασ-μένος στο Γ.Ε.Σ κυνηγά δεξιούς αξιωματικούς και τους αποστρατευει. τι ειναι η δεξιά?

Ανώνυμος είπε...

Ο ανδρεας κι αν ειναι δεξιος.μεγαλωμενος κ αναθρεμμενος στο αμερικα.γιος του "γερου" ,του φανατικου αντικομμουνιστη κ νονου του παπαδοπουλου.ναι,ναι αυτου του παπαδοπουλου,του χουντικου,του ταγματασφαλιτη ντε.με ενα γενναιο χρηματικο ποσο,που του χορηγησε η μαμα αμερικη για να ξεκινησει το πασοκ,σου φαινεται για αριατερος μαρξιστης???γι αυτον ακριβως τον λογο πληρωνοταν ο κυρ ανδρεας:για να το παιζει ταχα αριστερος μαρξιστης.δεν υπηρξε πιο γατονι διασπαστης κ εκμεταλευτης του αριστερου κοσμου,απ τον ανδρεα.οσο "δημοκρατης" ηταν ο γερος,αλλο τοσο αριστερος ηταν ο ανδρεας
γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Ζητω η σαπιλα, ζητω το ΠΑΣΟΚ του Ανδρεα, η Αριστερα του Αλεξη και η δεξια του εγγονου Μητσοτακη. Ελλαδα για γελια πλεον και για κλαματα! O τραιανός τα έχει μπερδέψει καπου.

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα τα λεει ο Τραιανου.αμα τον διαβασεις ολοκληρο κ οχι σε αποσπασματα οπως εδω,θα δεις οτι μια χαρα τα λεει
γιαννης