Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Αυγούστου 09, 2017

Από τον ΟΑΣΘ με αγάπη....και άσε τους άλλους να λένε ότι θέλουν. Άλλωστε έχουν δουλειές να κάνουν. Πληρώνουν φόρους για να μας ταΐζουν...

Αποτέλεσμα εικόνας για στελιος παππαςΤο όνομα του νέου προέδρου του ΟΑΣΘ ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, από το πρ. Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όπου παρουσιάζει τη νέα διοίκηση και το πλάνο για την επόμενη μέρα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση για κρατικοποίησή του.
Σύμφωνα με το thefestival.gr, o πατέρας του υπουργού ψηφιακής πολιτικής, Νίκου Παππάς, Στέλιος θα είναι ο νέος επικεφαλής του ΟΑΣΘ, ενώ διευθύνων σύμβουλος ορίζεται ο Σάββας Παναγιωτίδης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νεποτισμός ,λαϊκισμός ,συκοφαντία ,έλλειψη προγράμματος ,εκδικητικότητα ,διχασμός είναι ορισμένα από τα επιτεύγματά τους. δεν θα φύγουν ομαλά αυτοί, μόνο με αίμα όπως με την Βενεζουέλα...το ίδιο τριτοκοσμικοί είναι. Πιάσαμε πάτο!! Ούτε τα προσχήματα !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com


ΥΓ.


Στο επόμενο κείμενο θα εξηγήσουμε την τεράστια "επιτυχία" των σταλινικών μέσα στη βενιζελική Μεταπολίτευση. Κάτι περίεργο πρέπει να συνέβη, για να υπάρχει αυτός ο "έρωτας" ..."Έρωτας" ανεξήγητος, αν σκεφτεί κάποιος ότι οι βενιζελικοί αντιπαθούσαν τους "επαναστάτες" ΚΚΕδες πιο πολύ και απ' ό,τι τους μισούσαν οι φιλομοναρχικοί σε κάποιες φάσεις της νεότερής μας ιστορίας. Κάτι έγινε και αυτό το μίσος μεταπολεμικά μετατράπηκε σε "έρωτα" ...Αναγκαστικό και σχεδόν εκβιαστικό "έρωτα", αν σκεφτεί κάποιος ότι οι σταλινικοί τύπου Κόκκαλη, Ψυχάρη ή Μπόμπολα, σχεδόν απαίτησαν την "επιτυχία" τους μέσα στη Μεταπολίτευση. Γνώριζαν για τους βενιζελικούς κάτι που διαφεύγει σε όλους τους υπολοίπους; Μήπως τους εκβίασαν για κάτι που δεν γνωρίζουμε;

Αυτό το κέιμενο γιατί δεν τον έβγαλε ποτέ?