Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Αυγούστου 13, 2017

Τα αποτελέσματα του Πρώτου και Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν τα απολύτως επιθυμητά. Οι Προτεστάντες έλεγχαν όλες τις ιδιόκτητες Democracy της ηπείρου. Έχοντας εξοικειωθεί ο αναγνώστης .......

Κατάλληλη εποχή...


Έχοντας εξοικειωθεί ο αναγνώστης.... με τη λογική τού σχεδιασμού τους, μπορεί πλέον να καταλάβει και μόνος του πως ήταν θέμα χρόνου να εκδηλωθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένα "έργο", το οποίο είχε ξεκινήσει πριν από εκατό χρόνια. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το επόμενο "βήμα", γιατί, όποιος μηχανικός "καλουπώνει" ένα οικοδόμημα, θα πρέπει να το "ξεκαλουπώσει", ώστε αυτό να πάρει την τελική του μορφή. Αυτός θα ήταν ο στόχος τού τελευταίου αυτού πολέμου ...Να οδηγήσει την κατάσταση στην τελική της μορφή ...Να αντικαταστήσει τα "πρόχειρα" στοιχεία με τα μόνιμα ...Να φύγει το "καλούπωμα" και ν' αποκαλυφθεί η Προτεσταντική Τάξη Πραγμάτων, όπως την είχαν φανταστεί οι σχεδιαστές της στις αρχές τού προηγούμενου αιώνα ...Να γκρεμιστούν τα ψευδοχωρίσματα των Democracy και να υψωθεί πλέον η αυτοκρατορική ενιαία Νέα Τάξη Πραγμάτων.
 katalili epochi _ 01
Βασικός στόχος ήταν να αποσυρθεί ο "ψευδομπαμπούλας" τής Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος με μεγάλο κόστος τρομοκρατούσε τη μισή Ευρώπη και ν' αντικατασταθεί με τον ισλαμικό "μπαμπούλα" τής πανχριστιανικής τρομοκρατίας ...Να αποκτήσει δηλαδή ο ενιαίος χριστιανικός χώρος έναν κοινό, τεράστιο, ορατό και απολύτως διαφορετικό "μπαμπούλα", ο οποίος θα τον τρομοκρατεί στο σύνολό του. Ταυτόχρονα, τα "μολυσματικά" στοιχεία εντός του χριστιανισμού να  πάρουν τα τελικά τους χαρακτηριστικά. Να εμπλουτιστούν με τα ισλομοφασιστικά στοιχεία, ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο. Ο χριστιανισμός θα "ενωνόταν" με το Ισλάμ με έναν δολοφονικό "δεσμό" θανάτου, ο οποίος δεν θα τους επέτρεπε ποτέ να λειτουργήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον ..."Tρομοκράτες" και "τρομοκρατημένοι", παρ' όλο που θα ανήκαν σε διαφορετικές θρησκείες, θα κατοικούσαν στις ίδιες γειτονιές.

Η κοινωνία τής Νέας Τάξης θα γινόταν ενιαία στην νέα αυτοκρατορική Πανθρησκεία, η οποία θα συγκέντρωνε πλέον το κεφάλαιο ολόκληρης της ανθρωπότητας και θα το εκμεταλλευόταν αποκλειστικά οι "γαλαζοαίματοί" της. Όμως, για να γίνουν όλα αυτά, θα έπρεπε να ξεσπάσει ξανά πόλεμος. Θα έπρεπε οι ψευδοεθνικές "κατασκευές" των Democracy να αλλοιωθούν, ώστε να εξυπηρετούν την νέα ενιαία αυτοκρατορική δομή ...Να φύγουν τα "καλουπώματα" και ν' αποκαλυφθεί ο τελικός παγκόσμιος αυτοκρατορικός "θόλος" τής Νέας Τάξης. Έπρεπε αυτά τα κράτη να περάσουν στην κυριολεξία στην ιδιοκτησία των "εκλεκτών". Δεν αρκούσε πλέον ο εξ' αποστάσεως έλεγχος. Έπρεπε ολόκληρος ο χριστιανικός κόσμος να περάσει στην ιδιοκτησία των συνωμοτών.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε το 1989 ...Ξεκίνησε με την επίθεση του Σιωνιστή Γκρίνσπαν από τη FED. Με το φτηνό χρήμα απέσπασαν την προσοχή τού κόσμου, όπως αποσπάς την προσοχή των σκυλιών, πετώντας κρέατα. Τους έβαλαν όλους σε ένα κυνήγι πλούτου, το οποίο κανένας δεν γνώριζε ποιοι το προκαλούσαν. Γιατί το έκαναν αυτό; ...Για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος ήταν για να "ξεκαλουπώσουν" τον προηγούμενο σχεδιασμό, ώστε να δημιουργήσουν την υποδομή για τον επόμενο. Με το φτηνό χρήμα χτύπησαν όλες εκείνες τις εθνικές δομές, οι οποίες στηρίζονταν στην παραγωγή και τις οποίες είχαν επιτρέψει να επιβιώσουν στον προηγούμενο σχεδιασμό. Για να μπορέσουν να το επιτύχουν αυτό, απέσυραν και το "φόβητρο" εκείνο, το οποίο μέχρι τότε υπήρχε για να σταθεροποιεί τον σχεδιασμό τους...

..."Ξεκαλούπωσαν" τον Δυτικό Κόσμο και αυτό σημαίνει πως άνοιξαν τις αγορές, ώστε υπό συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού να παραδώσουν το σύνολό τους στις δικές τους πολυεθνικές. Όμως, το πιο σημαντικό ήταν πως άνοιξαν την παγκόσμια τραπεζική αγορά και μπορούσαν κατά πρώτον να επανασχεδιάσουν τον παγκόσμιο βιομηχανικό "χάρτη" και κατά δεύτερον να μετατρέψουν το σύνολο του πλανήτη σε μια ελεγχόμενη "αποικία" χρέους. Θρησκείες, δηλαδή, οι οποίες δεν είχαν ποτέ καμία επαφή με τη βιομηχανική ανάπτυξη, μέσα σε λίγα χρόνια —με χρήματα των Σιωνιστών και την τεχνογνωσία των Προτεσταντών— μπήκαν στην "αιχμή" τής τεχνολογίας.

Την ίδια ώρα "άνοιγαν" και το Ανατολικό Μπλοκ, ώστε να το "ευθυγραμμίσουν" με την υπόλοιπη χριστιανική Δύση. Εκεί όμως είχαν άλλα προβλήματα. Έπρεπε να "ρίξουν" οργανωμένα ένα απάνθρωπο καθεστώς, αλλά ταυτόχρονα να μην τιμωρήσουν τα στελέχη του, τα οποία ήταν οι δικοί τους άνθρωποι. Έπρεπε να "ρίξουν" ένα φασιστικό καθεστώς, αλλά να σώσουν όλους τους αριστερόστροφους φασίστες που το στελέχωναν. Για να γίνει αυτή η ομαλή "μετάβαση", έκαναν το εξής έξυπνο: Για να μην έχουν αντιδράσεις από τους λαούς τής Δύσης, οι οποίοι θα υποστήριζαν την προσπάθεια για κάποια στοιχειώδη απονομή Δικαιοσύνης στην ταλαιπωρημένη ανατολική Ευρώπη των κτηνών τύπου Τσαουσέσκου, ενθάρρυναν και χρηματοδότησαν ένα "πλιάτσικο" μοναδικό στην ανθρώπινη ιστορία.

Κανένα κράτος δεν ζήτησε καμία απονομή δικαιοσύνης και αποκατάσταση των θυμάτων του σταλινισμού, γιατί όλα μπήκαν μέσα στις ανατολικές χώρες και —σε συνεργασία με τους διεφθαρμένους αριστερόστροφους φασίστες που τα κυβερνούσαν— πλιατσικολογούσαν. Με πρωταγωνιστές τούς τοπικούς Εβραίους, οι οποίοι μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν οι γνωστοί "ολιγάρχες" τής πρώην ανατολικής Ευρώπης, έγινε ένα τεράστιο πάρτι διαφθοράς. Αυτή η διαφθορά ήταν και το ζητούμενο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ατιμωρησία των σταλινικών σκουπιδιών, τα οποία για δεκαετίες βίαζαν τους λαούς τής ανατολικής Ευρώπης.

Με τη διαφθορά όλοι οι πρώην κομμουνιστές "πραιτοριανοί" των ανατολικοευρωπαϊκών καθεστώτων έγιναν νεόπλουτοι καπιταλιστές. Με τη διαφθορά τα σκουπίδια τής κομμουνιστικής εξουσίας έγιναν σκουπίδια τού πλούτου. Αυτοί οι άνθρωποι —ως πλούσιοι πλέον καπιταλιστές— ανέλαβαν τη διακυβέρνηση των κρατών αυτών, τα οποία κυβερνούσαν και πριν οι ίδιοι ως κομμουνιστικά. Οι ίδιοι άνθρωποι, σαν πετυχημένοι "νεοφώτιστοι", ανέλαβαν να οδηγήσουν τους λαούς τους στον "παράδεισο" του καπιταλισμού. Ό,τι αρχεία υπήρχαν, όπως αυτό της ΣΤΑΖΙ, θεωρητικά μόνον "καταστράφηκαν", καθώς στην πραγματικότητα όλοι οι φάκελοι πέρασαν στις προτεσταντικές μυστικές  υπηρεσίες, για να μπορούν να τους εκβιάζουν. 

GreekRiotMontage.jpgΑφού "ξεκαλούπωσαν" το δίπολο των μπλοκ, "καταστρέφοντας" μόνοι τους τη δική τους Σοβιετική Ένωση, το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να παραδώσουν τα πάντα στον απόλυτο έλεγχο των αριστερόστροφων φασιστών και να ευθυγραμμίσουν τα κράτη τής ανατολικής Ευρώπης με αυτά της δυτικής. Μόλις έγινε αυτό, πυροδότησαν —και πάλι μέσω της Γερμανίας— τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ...Έναν πόλεμο πολύ πιο περίπλοκο από τους άλλους δύο, εφόσον αυτός ήταν κυρίως οικονομικός. Το αποτέλεσμα ήταν να "ισοπεδωθεί" για άλλη μια φορά η Ευρώπη, έστω κι αν δεν έπεσε ούτε μία σφαίρα ...ούτε ένα κτίριο.

Το 2008 επιτέθηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο στην Ελλάδα. Για τους λόγους που γνωρίζει ο αναγνώστης "ξεχώρισαν" την Ελλάδα από τα υπόλοιπα κράτη, προκειμένου να τη μετατρέψουν σε μια απόλυτα ελεγχόμενη αποικία χρέους. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά σε τέτοιον βαθμό, που μέχρι τώρα επιτυγχανόταν μόνον με βομβαρδισμούς και τανκ. Αφού με εκβιασμούς και απάτες την έβαλαν σε ένα πρωτοφανούς σκληρότητας Μνημόνιο, την ελέγχουν απόλυτα. Επειδή και πάλι αυτό απαιτούσε την προδοσία τής Ελλάδας, χρησιμοποίησαν τις ίδιες τεχνικές ...με τους ίδιους προδότες ...του ίδιου προδοτικού δικομματισμού.

...Για την ασφάλεια αυτού του προδοτικού δικομματισμού επανέφεραν το απαραίτητο ναζιστικό άκρο τού σχεδιασμού τους. Το ανέσυραν από το κοινωνικό και πολιτικό "περιθώριο" με τον γνωστό τρόπο ...Με την προβοκατόρικη χρήση των ΚΚΕδων ...και, από τη στιγμή που το κατάφεραν αυτό, μπορούσαν να σώσουν και την τρίτη γενιά των ίδιων προδοτών ...Τους απογόνους των Βενιζέλων, των Μπενάκηδων, των Λαμπράκηδων, των Παπανδρέου και των Καραμανλήδων ...Μιλάμε πλέον για "γονίδια" προδοσίας. Τώρα επαναλαμβάνουν την ίδια ακριβώς πολιτική στην τελική της κλίμακα και άρα στο σύνολο των λαών. Με τρομοκρατία και πάλι και με απειλές κι εκβιασμούς, που έχουν και πάλι σχέση με οικονομικές "βοήθειες", "αξιολογήσεις", "ρευστότητα", "CDS" κλπ., προσπαθούν να διατηρήσουν τους λαούς τής Ευρώπης υπό καθεστώς τρομοκρατίας. Αφού "ρύθμισαν" τη "χωροταξία" τής "καρδάρας", θα φρόντιζαν και για τη λειτουργία της.

Εμφύλιος της Συρίας.

katalili epochi _ 35Αφού μέσω της οικονομικής πίεσης επέβαλαν στην Ευρώπη τους ηγέτες που ήθελαν —όπως τη σταλινικιά Μέρκελ ή τον σταλινικό Τσίπρα— και έδιωξαν όποιους δεν ήθελαν —όπως τον Μπερλουσκόνι—, άρχισαν να "προχωράνε" το σχέδιό τους στην τελική του φάση. Μόλις διαπίστωσαν ότι οι λαοί είναι πλέον τρομοκρατημένοι από την οικονομική κρίση και πανικοβλημένοι από την εξάρτησή τους από τις "Αγορές", έκαναν το μεγάλο "βήμα" ...Το "βήμα" αυτό, το οποίο έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία ...Πυροδότησαν έναν εμφύλιο θρησκευτικών δογμάτων μέσα στο Ισλάμ, για να προκαλέσουν ένα τεράστιο "κύμα" προσφυγιάς ...Αυτό το "κύμα" θα χρησιμοποιούσαν, για να περάσουν τους ισλαμοφασίστες μέσα στον χριστιανισμό ...Με τις ίδιες βάρκες ταξιδεύουν καί τα θύματά τους στη Μέση Ανατολή καί οι πληρωμένοι φονιάδες.

Αυτοί όλοι έρχονται βάση σχεδίου στην Ευρώπη. Έχουν ενημερωθεί εκ των προτέρων καί για τον ρόλο τον οποίο θα παίξουν καί για τη χώρα στην οποία θα δραστηριοποιηθούν. Έχουν στη διάθεσή τους όλα τα μέσα ...από χρήματα μέχρι "συνδέσμους", οι οποίοι τους περιμένουν να τους υποδεχθούν. Ποιοι είναι αυτοί; ...Οι γνωστοί μας κομμουνιστές και λοιποί αριστερόστροφοι φασίστες, οι οποίοι έχουν "ακροβολιστεί" και σε άλλους πολιτικούς χώρους ...Στην κυριολεξία οι χειρότεροι, απεχθέστεροι και πιο αδίστακτοι των αριστερόστροφων φασιστών, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι σήμερα να ταυτίσουν τα συμφέροντά τους με τους ξένους ...Οι πιο σκληρές και πιο φασιστικές οργανώσεις τής Αριστεράς θα ταυτιστούν με την "ευαισθησία" και τον "αντιρατσισμό".

Σε αυτήν την παγίδα, η οποία στήνεται για ολόκληρη την Ευρώπη, η Ελλάδα ξανά θα βρεθεί στη χειρότερη θέση απ' όλους τους υπόλοιπους. Όπως το '45 —μετά τη λήξη τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου— με τα "παθήματά" της "δίδασκε" ολόκληρη την Ευρώπη, προκειμένου αυτή να τρομοκρατηθεί, έτσι γίνεται και σήμερα. Όλη η Ευρώπη θα υποφέρει από έναν σχεδιασμό, ο οποίος θα αλλοιώσει βίαια και μόνιμα τον χαρακτήρα της, αλλά η Ελλάδα στην κυριολεξία προβλέπεται να "παραμορφωθεί". Εκεί που οι άλλοι θα μετράνε "ουλές", η Ελλάδα θα μετρά "ακρωτηριασμούς" ...Ξανά το ίδιο κόλπο. Έστειλαν και πάλι έναν σαραντάχρονο σταλινικό —προστατευόμενο των Προτεσταντών και των Σιωνιστών— να παραστήσει τον "επαναστάτη" και να πουλήσει αριστερόστροφη φασιστική "ευαισθησία".
Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras alitis 
Στόχος τους: ...να έχουν υπό τη μόνιμη ομηρία τους τούς Έλληνες ...Να τους  έχουν πάντα υπό την απειλή τού "καψίματος". Ήταν δηλαδή εσκεμμένη η "φιλομεταναστευτική" πολιτική τού Τσίπρα και των συμμοριτών που παριστάνουν τους υπουργούς του ...Εξ αρχής είχαν σκοπό να διατηρήσουν την Ελλάδα "ανοικτή" στην πρόσβαση των μωαμεθανών μεταναστών και μόλις φτάσει τα "νούμερα" που έχουν προβλεφθεί από τα "αφεντικά", να "κλείσουν" ερμητικά τα σύνορα γύρω-γύρω. Είχε συμφωνήσει γι' αυτό με τα "αφεντικά" η κυβέρνηση του σταλινικού Τσίπρα ...Η κυβέρνηση των αριστερόστροφων φασιστών, η οποία όλους αυτούς τους μωαμεθανούς τούς βλέπει σαν μελλοντικό της πολιτικό "κεφάλαιο".

Η μεγάλη "επιτυχία".

Όλα δείχνουν πως οι μεγάλοι συνωμότες επιτέλους τα κατάφεραν ...Κατάφεραν και "δούλεψαν" ολόκληρο τον κόσμο. Μετά από εκατό χρόνια προσπάθειας κατάφεραν και έγιναν οι νέοι ζωντανοί "θεοί" του. Η πανανθρώπινη κοινωνία —και όχι μόνον η χριστιανική— έχει μπει σε συνθήκες "ισλαμοτρόμου" και αυτό το γεγονός το εκμεταλλεύονται μόνοι τους οι Σιωνιστές και οι Προτεστάντες. Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται εκτός νομής εξουσίας και βέβαια κερδών, εφόσον οι συνωμότες μπορούν κι εκμεταλλεύονται μόνοι τους το σύνολο των ανθρωπίνων επιτευγμάτων όλων των ειδών. Το σύνολο σχεδόν τής ανθρώπινης γνώσης έχει παραδοθεί σε μια μικρή ομάδα προτεσταντικών πολυεθνικών εταιρειών τύπου Μονσάντο. Το σύνολο των τραπεζών —οι οποίες ελέγχουν τα νομίσματα, στα οποία αποτυπώνονται τα κέρδη τής αγοράς—, ελέγχονται από μία επίσης μικρή ομάδα σιωνιστικών τραπεζών. Το σύνολο σχεδόν τής παγκόσμιας βιομηχανικής παραγωγής δουλεύει "φασόν" για τις δικές τους πολυεθνικές εταιρείες. Το σύνολο σχεδόν τού παγκόσμιου παραγωγικού κεφαλαίου βρίσκεται υποθηκευμένο στα "χαρτοφυλάκια" των δικών τους τραπεζών.  

Το φαινόμενο της "μόλυνσης" της χριστιανικής —και όχι μόνον— κοινωνίας έχει επιτευχθεί στον απόλυτο βαθμό, εφόσον το σύνολο των ευρωπαϊκών κρατών εξουσιάζονται από τα δουλικά τους ...Εξουσιάζονται από τους αριστερόστροφους φασίστες τύπου Μέρκελ, Ναπολιτάνο, Τσίπρα, Χριστόφια, Ρέντζι, Ολάντ, Σίλβα, Μπορίσοφ, Φίτσο, Σομπότκα, Γκριμπαουσκάιτε, Ράμα και Γκρουέφσκι και ταυτόχρονα έχει πλημμυρίσει η Ευρώπη με ισλαμοφασίστες. Όσοι ηγέτες δεν είναι "γεννήματα" των τοπικών κομμουνιστικών κομμάτων, είναι "υπότροφοι" των Κολεγίων τού Σόρος και συνεργάζονται με τους ισλαμοφασίστες τού Σόρος ...Ισλαμοφασίστες, οι οποίοι είναι απόλυτα υπάκουοι στα αφεντικά τους και μονίμως επικίνδυνοι, εφόσον δεν υπάρχει ούτε η μαθηματική πιθανότητα ενσωμάτωσής τους στις ευρωπαϊκές χώρες που τους φιλοξενούν. Η χριστιανική κοινωνία είναι απολύτως διχασμένη και "μολυσμένη" και άρα πρακτικά αδύνατον να βρεθεί σε κατάσταση να δώσει λύση στα προβλήματά της ...Να αλληλοσπαραχθεί μπορεί ...λύση να δώσει, αποκλείεται.

Οι φονείς των αυτοκρατοριών...

...Ολική "επαναφορά"

Την ίδια ώρα που το σύνολο του χριστιανισμού βιώνει συνθήκες διάλυσης και σήψης, η ελληνική κοινωνία φαίνεται να είναι απολύτως παγιδευμένη ...Απολύτως εξουδετερωμένη κι ελεγχόμενη. Η σταλινική ηγεσία της είναι απολύτως υποταγμένη και οι εχθροί της καθημερινά αποδεικνύονται κομπλεξικοί και εμπαθείς. Αυτοί οι τελευταίοι, διαχειριζόμενοι τεράστια ισχύ και έχοντας άγνοια κινδύνου, δεν διστάζουν να στραφούν εναντίον δυνάμεων, τις οποίες δεν κατανοούν. Δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα που να μην συκοφαντήσουν την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα που να μην φερθούν άσχημα στους Έλληνες. Όταν δεν τους προσβάλουν, τους "νουθετούν" ..."Νουθετούν" οι "τέλειοι" και "σημαντικοί" τους "ατελείς" και τους "ασήμαντους". Δεν είναι μόνον η σταλινικιά Μέρκελ ή ο ναζιστής σακάτης τού Βερολίνου που έχουν πάρει "εργολαβικά" την καθημερινή εξύβριση του ελληνισμού. Φτάσαμε στο σημείο να "μαλώνουν" τους Έλληνες κοινοί υπάλληλοι, όπως ο Τόμσεν ή η Βελκουλέσκου.

 Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί δεν φοβούνται πλέον. Έχουν την εντύπωση πως είναι τόσο ισχυροί, που δεν έχουν λόγο να φοβούνται ακόμα κι όταν τα βάζουν με παράγοντες, οι οποίοι κάποτε τους "πλημμύριζαν" με δέος και έχουν πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν. Τα "παιδιά" τού Δαρβίνου και των γκέτο θεωρούν τον ελληνισμό ένα "ξεπερασμένο" μέγεθος και δεν διστάζουν να τον προκαλούν σε καθημερινή βάση. Όπως κάποιος "λογχίζει" ένα πτώμα, για να επιβεβαιώσει τον θάνατό του, έτσι κάνουν κι αυτοί με τις καθημερινές πλέον προσβολές απέναντι στην Ελλάδα. Κάθε φορά που "λογχίζουν" το ελληνικό "πτώμα" και αυτό δεν αντιδρά, αποθρασύνονται και το επαναλαμβάνουν ακόμα πιο προκλητικά. Καθημερινά προσβάλουν την Ελλάδα και επειδή δεν υπάρχει αντίδραση θεωρούν ότι ο ελληνισμός είναι μάλλον μια τελειωμένη υπόθεση.

Νιώθουν ασφαλείς τώρα που έχουν "αλυσοδέσει" την Ελλάδα με τα Μνημόνια. Έχοντας οι ίδιοι πλημμυρίσει την Ελλάδα με ισλαμοφασίστες —και με τον περίγυρο των γειτονικών Democracy να είναι απολύτως εχθρικός για τους Έλληνες—, θεωρούν ότι ο ελληνισμός είναι απολύτως εξουδετερωμένος και άρα είναι αδύνατον να τους απειλήσει με τη λειτουργία του. Θεωρητικά "καίγεται" και δεν υπάρχει "διέξοδος" σε έναν ευρωπαϊκό χώρο, ο οποίος είναι "ανοικτός" για όλους τους Ευρωπαίους πλην των Ελλήνων ...Το σχέδιό τους πέτυχε εκατό τοις εκατό τους στόχους του ...Η εγχείρηση πέτυχε ...Όμως, ο ασθενής τι θα απογίνει; ...Αυτός θα επιβιώσει ή μήπως μόνον η επιτυχία τής εγχείρησης θα μείνει ως "έπαθλο"-ανάμνηση στους συνωμότες;

Αυτό, το οποίο δεν καταλαβαίνουν, είναι ότι κινδυνεύουν ...Κινδυνεύουν, γιατί απλούστατα δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι ο ελληνισμός και πώς λειτουργεί ...Δεν καταλαβαίνουν πότε ο ελληνισμός γίνεται επικίνδυνος. Ο ελληνισμός παράγει ΑΤΟΜΑ. Δεν παγιδεύεται ως λαός με τον συμβατικό συλλογικό τρόπο που παγιδεύονται τα συμβατικά έθνη. Πρέπει η παγίδευσή σου να στοχεύει τα άτομα, γιατί αυτά είναι που θα σε απειλήσουν ...Με ένα χαοτικό πυκνό "δίχτυ" πρέπει να τον περιβάλλεις και όχι με σκοινιά, όσο άθραυστα κι αν είναι αυτά. Πρέπει τα άτομα να τα βάλεις σε έναν θανατηφόρο "λαβύρινθο" που τους "τρώει" τις ζωές και όχι να "αλυσοδέσεις" με συλλογικές υποχρεώσεις τον λαό, ο οποίος για τον ελληνισμό είναι μια έννοια τόσο γενική, που δεν τους επηρεάζει σχεδόν καθόλου. Ο ελληνισμός μπορεί να λειτουργεί επί αιώνες "επιτυχώς" μόνο και μόνο για να "παράγει" ΕΝΑ άτομο, το οποίο θα ανατρέψει τα ΠΑΝΤΑ και θα παρασύρει τους ΠΑΝΤΕΣ στην άποψή του ...Ο ελληνισμός μπορεί να σε τσακίσει όταν ως λαός εμφανίζεται ρημαγμένος, παρηκμασμένος και αποψιλωμένος.

Αυτές τις γνώσεις περί ελληνισμού οι σημερινοί συνωμότες τής Νέας Τάξης δείχνουν να μην τις κατέχουν. Η Democracy της εποχής τού εθνικισμού "εξουδετέρωνε" τους Έλληνες, γιατί τους εγκλώβιζε σε ένα άθραυστο "κλουβί" και τους έστρεφε τον έναν εναντίον τού άλλου με αποτέλεσμα να αλληλοεξουδετερώνονται. Το σύνολο της καθημερινότητάς τους ήταν ένας διαρκής αλληλοσπαραγμός. Ο εθνικός σχεδιασμός τούς εξουδετέρωνε, γιατί τους έδινε συλλογική "φόρτιση" εις βάρος τής ατομικής. Τους μετέτρεπε σε συμβατικό λαό με εθνικιστικά ένστικτα, τα οποία τον παγίδευαν εύκολα ...Τους μετέτρεπε σε έναν λαό, ο οποίος, από την αγάπη του προς την πατρίδα, αυτοπεριοριζόταν μέσα στα πλαίσια των εθνικών του συμφερόντων ...Αυτοπεριοριζόταν στα όρια του αυτοακρωτηριασμού, εφόσον μπορούσε ακόμα και να εξοντώσει ένα μέλος του, όταν αυτό, στα πλαίσια της ελληνικής του φύσης, λειτουργούσε ατομικά και όχι συλλογικά.

Αυτό ήταν το τραγικό της υπόθεσης ...Η εθνική πορεία φόρτωνε συλλογικές ευθύνες στα  μέλη τού λαού ...Τα φόρτωνε με ενοχές, υποχρεώσεις, ευχές και κατάρες, τα οποία αποτελούσαν ένα τεράστιο βάρος για τους "ώμους" θνητών ανθρώπων ...Ένα βάρος, που, όσο μεγάλωνε η ατομική αξία τού κάθε Έλληνα, τόσο μεγαλύτερο μερίδιο ήταν κι αυτό που κουβαλούσε ...με αποτέλεσμα την καθήλωση. Οι άριστοι δεν λειτουργούσαν ως άτομα, ώστε να ξεχωρίσουν σε ατομικό επίπεδο, παρά λειτουργούσαν σαν "χαμάληδες" του συνόλου, για να "σπρώξουν" τους υπόλοιπους. Ο ελληνικός κόσμος είχε βυθιστεί σε ένα "τέλμα", το οποίο δεν μπορούσε να το νικήσει με τίποτε. Όμως, ακόμα κι όταν δεν ήθελαν οι Έλληνες να αυτοπεριοριστούν, τους περιόριζε ο γενικότερος εθνικιστικός σχεδιασμός ...Τους περιόριζαν οι υπόλοιποι λαοί, γιατί εκεί όπου "τελείωνε" η πατρίδα των Ελλήνων, ξεκινούσε η πατρίδα κάποιων άλλων και εκεί —όπως συνέβαινε παντού— οι ξένοι ήταν ανεπιθύμητοι.

Βάζοντας λοιπόν τους Έλληνες σε ένα απλό εθνικό "δωμάτιο", μέσα σε έναν τεράστιο πολυδιασπασμένο παγκόσμιο χώρο άπειρων "δωματίων", τους "παγίδευσαν" οι σχεδιαστές τής Democracy. Έστησαν ένα πλούσιο "δίχτυ" γύρω τους και περιόριζαν τις κινήσεις τους σε βαθμό ακινησίας, που τους οδηγούσε στην ατομική ασφυξία. Εξουδετέρωναν τα επικίνδυνα άτομα και με τον τρόπο αυτόν κατόρθωναν να εξουδετερώνουν τον λαό —και όχι το αντίθετο όπως επιχειρούν σήμερα να κάνουν οι άσχετοι—. Με τη δύναμή τους και τις εξωτερικές παρεμβάσεις κατέστρεφαν κάθε έννοια αξιοκρατίας μέσα στο ελληνικό κράτος και ευνοούσαν μονίμως τους αριστερόστροφους φασίστες τού σταλινισμού, οι οποίοι ήταν εκ των δεδομένων μισέλληνες. Ταυτόχρονα δεν τους επέτρεπαν να "περιφέρονται" στον κόσμο και τους εγκλώβιζαν μέσα σε μια θανατηφόρα "κονσέρβα". Έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να τους προκαλούν με εθνικά προβλήματα, μπορούσαν να τους παγιδεύουν στην υπεράσπιση του χώρου τους με χτυπήματα εξ' αποστάσεως. Μπορούσαν τους θεωρητικά έξυπνους Έλληνες να τους "δουλεύουν" επ' άπειρον ...Κάτι, το οποίο το πέτυχε το σύστημα για σχεδόν έναν αιώνα...

...Έναν αιώνα "καταστροφών" για τους Έλληνες, που όχι μόνο δεν τους απομάκρυνε από τους συνωμότες, αλλά τους "έδενε" πιο πολύ σ' αυτούς ...Τους ανάγκαζε στην κυριολεξία να "φιλάνε" τα χέρια που τους "μαχαίρωναν" ...Μικρασιατική Καταστροφή, Εμφύλιος, Χούντα, ήταν "κρίκοι" στην ίδια "αλυσίδα" των προτεσταντικών εγκλημάτων εις βάρος τού ελληνισμού, που δυστυχώς τον έσερνε πίσω από τους Προτεστάντες δολοφόνους του.  Όλα αυτά σήμερα, με την "ανοικτή" Νέα Τάξη, απειλούνται. Γιατί; ...Γιατί μόνοι τους οι δολοφόνοι αλλάζουν τα δεδομένα που τους έδιναν τα επιτυχή αποτελέσματα εις βάρος τού ελληνισμού ...Μόνοι τους "γκρεμίζουν" τα "δωμάτια" του "Λαβύρινθου", που επιτρέπει στον "Μινώταυρο" της εξουσίας να κατασπαράζει τους Έλληνες ...Μόνοι τους καταστρέφουν το πλούσιο "δίχτυ" τού εθνικιστικού σχεδιασμού.
katalili epochi _ 37 
Όμως, αυτό είναι τραγικό γι' αυτούς, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση οι Έλληνες "απελευθερώνονται" ως άτομα στον χώρο ...Τους Έλληνες τους ευνοεί το "μοιραίο" ...Τους ευνοεί η "ανήκεστος βλάβη" ...Τους ευνοεί ο απόλυτος συναγερμός ...Τους ευνοεί να απειλείται με βύθιση η "πλατφόρμα" όπου είναι εγκλωβισμένοι και να ακολουθηθούν οι νόμοι τής θάλασσας ...Τους ευνοεί να χαθεί κάθε ελπίδα συλλογικής σωτηρίας και να σημάνει το "ο σώζων εαυτώ σωθήτω" ...Ως εκ τούτου τους ευνοεί η σημερινή ανίκητη εθνική τους "παράλυση", γιατί απελευθερώνονται ως άτομα. Όπως σήμερα φεύγουν από την Ελλάδα χωρίς τύψεις και χωρίς ενοχές χιλιάδες νέοι επιστήμονες, έτσι "διασπάται" ψυχικά ο ελληνισμός σε περίπτωση θανατηφόρου κρίσης. Εγκαταλείπουν οι Έλληνες το εθνικό "κορμί" και δεν κατηγορούνται ως "ριψάσπιδες" ή "δειλοί", όπως επιβάλλει η συμβατική εθνική λογική.

Αυτή η κατάσταση τους ευνοεί, γιατί είναι διαφορετικό "είδος" από τους υπόλοιπους χριστιανούς ...Είναι "καρχαρίες", οι οποίοι γίνονται επικίνδυνοι όταν αναπτύσσονται χωρίς περιορισμούς σε ανοικτές "θάλασσες" ...Είναι "καρχαρίες", που τους ευνοεί ν' αναπτυχθούν ως άτομα κάπου "χαμένοι" στους ωκεανούς, μέχρι να εμφανιστούν μπροστά σου σε πλήρη ισχύ ...Δεν είναι "σαρδέλες", που η επιβίωσή τους να είναι ταυτισμένη με το "κοπάδι" ...Δεν είναι "σαρδέλες", που συνυπάρχουν αρμονικά με τους ομοίους τους ...Δεν είναι "σαρδέλες", που η ισχύς τους να είναι ανάλογη του μεγέθους τού κοπαδιού τους και άρα συλλογική. Οι "καρχαρίες" εξουδετερώνονται στον εθνικό σχεδιασμό, γιατί, όταν τους "κοπαδοποιείς", αλληλοκατασπαράσσονται ...Αλληλοεξουδετερώνονται, όπως συμβαίνει και στη φύση. Όταν τους "απελευθερώνεις", όμως, τους ευνοείς, γιατί αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα.

Αυτό, δηλαδή, το οποίο θα κατέστρεφε τον οποιονδήποτε άλλο λαό, τους Έλληνες τους σώζει. Γιατί; ...Γιατί τους αναζωογονεί ως λαό ...Γιατί, όταν "διαλύσουν" στο όνομα της ατομικής τους σωτηρίας, θα "ενωθούν" και πάλι στο όνομα της ίδιας σωτηρίας —με άλλους όρους όμως—. Η διάλυσή τους, δηλαδή, θα είναι η αιτία για την νέα "ένωσή" τους. Όταν χάνουν τα "βαρίδια" της υποχρέωσης για την πατρίδα, είναι έτοιμοι ακόμα και να θυσιαστούν γι' αυτήν ...Οι Έλληνες αρκεί να μην υποχρεούνται να κάνουν το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και μπορούν να κάνουν τα ΠΑΝΤΑ. Με τον τρόπο αυτόν τα "κύτταρα" του "Φοίνικα" μέσα από την καταστροφή συνθέτουν νέο "κορμί" ακόμα πιο ισχυρό. Δεν είναι τυχαίο που το "σώζων εαυτώ..." δόθηκε στους Έλληνες ως χρησμός από το Μαντείο των Δελφών το 480 π.Χ.  ...Ένας χρησμός "καταστροφικός", που τους έσωσε μπροστά στον πιο μεγάλο κίνδυνο που δέχθηκε ο ελληνισμός τής αρχαιότητας.

Είναι προφανές ότι αυτός, ο οποίος έδωσε αυτόν τον χρησμό, γνώριζε όλα τα μυστικά τού ελληνισμού ...Γνώριζε τα ένστικτά του και τη λειτουργία του ...Τους προκάλεσε τους Έλληνες, για να τους αφυπνίσει ...Τους υπέδειξε τον διασκορπισμό, γνωρίζοντας ότι αυτός ο τρόπος μόνο τους ενώνει. Εκείνος ήταν ένας χρησμός-πρόκληση για τους ατομιστές Έλληνες, που έπρεπε μόνοι τους να διαπιστώσουν πως η συλλογική άμυνα θα υπηρετούσε τα ατομικά τους συμφέροντα καλύτερα από την οποιαδήποτε άλλη επιλογή ...Ένας χρησμός "διασπαστικός", ο οποίος "ένωσε" τους ανάδελφους Έλληνες στην πιο κρίσιμη καμπή τής ιστορίας τους. Η "διάλυση" του ελληνικού "κορμιού" και η επανασύστασή του με νέους όρους και με βάση την αξιοκρατία —λόγω του κοινού κινδύνου— ήταν αυτά, που έδωσαν στους Έλληνες τη μεγάλη νίκη απέναντι στη μεγαλύτερη αυτοκρατορία εκείνης της εποχής.
 katalili epochi _ 38
Οι "αρχιτέκτονες" της Νέας Τάξης Πραγμάτων όλα αυτά τα αγνοούν. "Θερμαίνουν" τα "εκρηκτικά" και νομίζουν ότι τα "εξουδετερώνουν". Προκειμένου να λεηλατήσουν τα εθνικά κράτη, ενθάρρυναν την ατομικότητα των πολιτών τους, χωρίς να ξέρουν τι συνέπειες θα είχε αυτή η επιλογή σε μια ιδιόμορφη κοινωνία όπως η ελληνική. Υπέσκαψαν τις συλλογικές θρησκευτικές ή εθνικές συμπεριφορές, οι οποίες επιβάλλονταν ακόμα και με τη βία, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς "απελευθερώνουν". Δημιούργησαν μια κοινωνία ανοικτή, η οποία στο μέγεθος της παγκόσμιας κοινωνίας μοιάζει με "ωκεανό", και οι Έλληνες λατρεύουν τους "ωκεανούς". Δημιούργησαν μια κοινωνία αυτοκρατορική, έχοντας μέσα στα "σπλάχνα" της αυτούς, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν αυτοκρατορίες.

Για να υπηρετήσουν έναν σχεδιασμό, τον οποίο ούτε οι ίδιοι κατανοούσαν, κατέστρεψαν τον "λαβύρινθο" των εθνών, όπου παγίδευαν εύκολα τους Έλληνες και "ξεγύμνωσαν" τον πάντα υπαρκτό "θόλο" τής χριστιανικής αυτοκρατορίας ...Ένα περιβάλλον γνώριμο για τους Έλληνες, εφόσον αυτοί ήταν οι μεγαλύτεροι "αρχιτέκτονες" συστημάτων. Οι ίδιοι "έχτισαν" την πρώτη σύγχρονη αυτοκρατορία, αλλά και οι ίδιοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι, όταν είδαν ότι κινδυνεύει με απόλυτη και ισοπεδωτική κατάρρευση, την "αποσυναρμολόγησαν" για να τη σώσουν ...Οι ίδιοι "έχτισαν" την ελληνική αυτοκρατορία τού Αλεξάνδρου και οι ίδιοι —μόλις είδαν ότι δεν μπορεί να "σταθεί" όρθια— την "αποσυναρμολόγησαν" σε όμοια μεταξύ τους ελληνιστικά βασίλεια ...Όμοια βασίλεια, τα οποία έμοιαζαν με όμοιες "κυψέλες" που συνέθεταν μια υποκατασκευή, η οποία διατηρούσε όρθιο τον "θόλο" τής αυτοκρατορίας, βοηθώντας την να κρατά το "ύψος" της, χωρίς να καταρρέει ...Όμοια βασίλεια, που έπαιρναν "συνιστώσες" τής κεντρικής εξουσίας, προκειμένου να μην "καταρρεύσει" η κεντρική δομή από το "βάρος" της.
katalili epochi _ 39 
Από ποιους κινδύνευε εκείνη η αυτοκρατορία; ...Από τα πιο ισχυρά και απείθαρχα μέλη της ...Από τους ίδιους τους Έλληνες. Έλληνες, δηλαδή, "αποσυναρμολόγησαν" την ελληνική αυτοκρατορία, για να μην τη διαλύσουν Έλληνες. Η ίδια η Ρώμη ξεκίνησε ως ελληνιστικό "βασίλειο" και στη συνέχεια έγινε αυτοκρατορία. Όταν κι αυτή "είδε" ότι δεν αντέχει την ελληνική πίεση, μιμήθηκε την ελληνική τεχνική και "έσπασε" σε εθνικά βασίλεια ελληνιστικού τύπου. Οι Έλληνες, δηλαδή, έκαναν αυτοκρατορία τη Ρώμη και οι ίδιοι την "κατάργησαν", για να την προστατεύσουν από μια ανεξέλεγκτη κατάρρευση. Ένα τέτοιο βασίλειο με "δανεική" ελληνική γνώση ήταν και το βρετανικό ...Η βρετανική "κυψέλη", της οποίας η ηγεσία επί αιώνες "έγλειφε" τη Ρώμη, γιατί χάρη στην εύνοιά της επιβίωνε στην "ελέω Θεού" θέση που είχε αναλάβει. Όμως, όλοι αυτοί "ξέχασαν" το παρελθόν τους ..."Μπερδεύτηκαν" οι ίδιοι μέσα στον "Λαβύρινθο" αυτόν, τον οποίο υποτίθεται οι ίδιοι εκμεταλλεύονταν, άσχετα αν τον σχεδίασαν άλλοι.

Οι άσχετοι Προτεστάντες νόμισαν ότι ξεπέρασαν τους "δασκάλους" τους, όταν σχεδίαζαν την Νέα Τάξη ...Αυτοδίδακτοι "αρχιτέκτονες", που νόμισαν ότι δεν είχαν ανάγκη πλέον τον ελληνικό "Λαβύρινθο" ...Δεν κατάλαβαν ποιος ακριβώς ήταν ο υποστηρικτικός ρόλος τής Democracy ...Δεν κατάλαβαν ότι ο αυτοκρατορικός "θόλος" δεν θα άντεχε, όταν θα απομακρύνονταν οι υποστηρικτικές κυψελοειδείς "κατασκευές" των ομοίων ελληνιστικών βασιλείων, οι οποίες γι' αυτόν τον λόγο "κατασκευάστηκαν" εξ' αρχής. Νόμιζαν ότι οι Ρωμαίοι ήταν βλάκες που κατακερμάτισαν μια ενιαία αυτοκρατορία και ήταν έξυπνοι οι ίδιοι που θα την ανασυνέθεταν στην αρχική της μορφή. Συνεταιρίστηκαν μάλιστα και με το γυφταριό τής ερήμου και "έδεσε" η κατάσταση ...Οι ειδικοί τής τέντας θα ήταν αυτοί, οι οποίοι θα σχεδίαζαν έναν παγκόσμιο "θόλο", όμοιο στο σχέδιο με αυτόν του ρωμαϊκού Πανθέου. Στην πραγματικότητα δεν καταλάβαιναν ούτε τι βρήκαν ούτε τι δημιούργησαν οι ίδιοι.

Για παράδειγμα, δεν κατάλαβαν πως ούτε καν η Democracy δεν ήταν δικό τους δημιούργημα ...Ακόμα και η imitation Δημοκρατία ήταν ελληνική επινόηση ...Ήταν απομίμηση της ρωμαϊκής Repuplic, η οποία στα πρώτα χρόνια τής ζωής τής Ρώμης δανειζόταν απλά το "λειτουργικό" των ελληνιστικών βασιλείων. Δεν κατάλαβαν ότι στην ουσία "δανείστηκαν" εν αγνοία τους το τελειότερο ελληνικό "όπλο", για να εξουδετερωθούν οι ίδιοι οι Έλληνες απότ ην εξουσία ...Το "όπλο" εκείνο, το οποίο εξουδετερώνει τους Έλληνες και "καπελώνει" τη Δημοκρατία ...
katalili epochi _ 40

την εξουσία ...Το "όπλο" εκείνο, το οποίο εξουδετερώνει τους Έλληνες και "καπελώνει" τη Δημοκρατία ...Το "όπλο" εκείνο, το οποίο δίνει στον λαό ένα "κόκαλο" ψήφου, ακυρώνοντας τη δυνατότητα της πραγματικής επιλογής ...Το "όπλο" εκείνο, το οποίο με την "προτροπή" τού Αλεξάνδρου δημιούργησαν οι στρατηγοί του ...Το "όπλο" εκείνο, το οποίο μπορούσε ακόμα και τις φυγόκεντρες ελληνικές "τάσεις" να τις "εκτονώνει" στη δημιουργία νέων "κυψελοειδών" Democracy ...Να "σπάει" διαρκώς ένα κατακερματισμένο "περιβάλλον" και να μην καταρρέει με τίποτε ο αρχικός σχεδιασμός. Η μία "κυψέλη", όταν πιεζόταν πέρα από τα όρια, να "σπάει" σε δύο, οι δύο σε τέσσερις και αυτό να μην οδηγεί πουθενά, εφόσον όλες οι "κυψέλες" θα παραμένουν εντός τού ίδιου συστήματος.

Αν το καταλάβαιναν αυτό, θα παρέμεναν σε αυτήν τους την επιλογή και δεν θα πήγαιναν τον σχεδιασμό τους ένα βήμα "παραπάνω" ...Θα παρέμεναν στον εθνικό σχεδιασμό των χρόνων τού Χίτλερ ...Στον χρόνο πριν δημιουργηθεί το "ημιαυτοκρατορικό" δίπολο των "μπλοκ" της Ανατολής και της Δύσης ...Θα παρέμεναν στη χαοτική κατάσταση των εθνικών —ελληνιστικών— κρατών, όπου κανένας δεν μπορούσε να συνεννοηθεί με κανέναν ...ειδικά όταν από "πίσω" τους κινούσαν τα "νήματα" της συκοφαντίας ή της προβοκάτσιας άλλες φορές οι πανίσχυροι Προτεστάντες και άλλες φορές οι τοκογλύφοι Σιωνιστές.

Όχι μόνον δεν έπρεπε να εξασθενίσουν τα εθνικά συμφέροντα των κρατών, αλλά για λόγους άμυνας έπρεπε να τα ενισχύουν ακόμα περισσότερο και στην απόλυτη ανάγκη να πολλαπλασιάσουν ακόμα και τον αριθμό των ίδιων των κρατών ...Να γεμίσει η Ευρώπη αδύναμες χριστιανικές Τσεχίες, Σλοβακίες, Λιθουανίες, Κροατίες και Σλοβενίες, με ηγεσίες κατά προτίμηση "μολυσμένων" κομμουνιστών, οι οποίοι υποκριτικά θα "μιλούσαν" όποτε βόλευε σαν Έλληνες, σαν ανθέλληνες, σαν μισέλληνες ...Όπως τους βόλευε κάθε φορά, ώστε να "πιάνονται" μεταξύ τους και να πηγαίνει η "μπάλα" στην εξέδρα ...Κανένας να μην μπορεί να επιβιώσει μόνος του και κανένας να μην μπορεί να συμβιώσει με τον διπλανό του ...Κανένας να μην έχει συμφέρον να ανατρέψει τον χριστιανισμό και οι πάντες να ελέγχουν το εσωτερικό τους για την πάταξη καταστροφικών "τάσεων" απέναντι στην κεντρική χριστιανική εξουσία.

Υποτιμώντας την αξία του "εργαλείου" που είχαν στην κατοχή τους και το οποίο ήταν "άθραυστο", νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να το θυσιάσουν, για να δημιουργήσουν κάτι πολύ πιο μεγάλο και πολύ πιο πολύτιμο. Αναζητώντας το άμεσο και θεαματικό κέρδος, δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν την υπερπολύτιμη Democracy ως απλό ενδιάμεσο "εργαλείο", για να στήσουν την αυτοκρατορία τους ...Τη δική τους αυτοκρατορία, η οποία στην πραγματικότητα ήταν ίδια με την προηγούμενη και άρα ανήκε σε άλλους. Στην πραγματικότητα "συναρμολόγησαν" εκ νέου αυτό, το οποίο η Ρώμη με μεγάλη προσοχή και ευφυΐα "αποσυναρμολόγησε", για να μην την απειλεί ..."Ξαναμπήκαν" δηλαδή μόνοι τους στη "ζώνη" του κινδύνου. Από το 1990 και μετά στην κυριολεξία "τσακίζουν" ό,τι τους έδινε "άμυνες" απέναντι στον φοβερό ελληνισμό. Με ένα πάθος αυτοκτονικό "τσάκιζουν" το ένα μετά το άλλο "διαχωριστικό" τού κυψελοειδούς "Λαβύρινθου", ο οποίος παγίδευε τους Έλληνες και τους παρέδιδε "βορά" στην τερατώδη χριστιανική εξουσία. Δανειζόμενοι την ελληνική αυτοκρατορική γνώση, "έστησαν" από την αρχή τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Στην πραγματικότητα, εφόσον η χριστιανική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν εγκατέλειψε ΠΟΤΕ τον ελληνικό της σχεδιασμό, "ξεκαλούπωσαν" τον ελληνικό της "θόλο". Το γενικό "ξήλωμα" των διαμερισμάτων των ομοειδών εθνικών κρατών αφήνει τα κενά που τώρα φαίνονται ως "ίχνη" τού κυψελοειδούς "καλουπώματος"...

 ...Αυτό έκαναν με την βλακεία τους ...Αποκάλυψαν τον εκ του πονηρού κρυμμένο "θόλο" τού χριστιανισμού ...Αποκάλυψαν τον "θόλο" τού ελληνικού Πανθέου τής Ρώμης με τις 140 "κυψέλες". Οι επίδοξοι κοσμοκράτορες στην προσπάθειά τους να "χτίσουν" το δικό τους παγκόσμιο "Πάνθεον", επανέφεραν στην "επιφάνεια" την καθαρά ελληνική εκδοχή τής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η οποία επί αιώνες στηρίζει τον χριστιανισμό ...Αποκάλυψαν τον πανίσχυρο "θόλο", που στο άνοιγμα του "Παντοκράτορα" μπορεί η Ρώμη να τοποθετεί ΟΠΟΙΟΝ θέλει, χωρίς να ανατρέπεται ποτέ. Αυτός, ο οποίος κάθεται στην κορυφή τής εξουσίας τού "θόλου", είτε είναι "αντιπρόσωπος" του Αλέξανδρου είτε του Χριστού, είναι το ίδιο απρόσβλητος. Αυτή ήταν η δύναμη του συστήματος της Ρώμης. Ο αρχιερέας τής Ρώμης ήταν αρχιερέας ολόκληρης της Αυτοκρατορίας. Ο Pontifex Maximus της Ρώμης ήταν τέτοιος, ανεξαρτήτως της θρησκείας που θα επέλεγε η Ρώμη να "υιοθετήσει" ...Τα ίδια "διοσκουρικά" κόκκινα θα φορούσε και τα ίδια "αλάθητα" θα διεκδικούσε, είτε μιλούσε εξ ονόματος του Διός είτε εξ' ονόματος του Χριστού.
katalili epochi _ 42 
Αυτά όλα είναι προφανές ότι οι αυτοδίδακτοι "μηχανικοί" τα αγνοούσαν. Προσπαθώντας να κάνουν τη δική τους "ανακατασκευή", αποκάλυψαν τον επιμελώς κρυμμένο ελληνικό φέροντα οργανισμό τής Χριστιανικής Αυτοκρατορίας. Αγνοώντας τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των δομικών στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους, δεν κατάλαβαν ούτε οι ίδιοι τι "έχτιζαν". Δεν άγγιξαν και πολύ σωστά τον ελληνικό "μπετονένιο" κορμό τής αυτοκρατορίας —γιατί δεν τους συνέφερε— και κατέστρεψαν όλα εκείνα τα δευτερογενή και φθαρτά ασιατικά στοιχεία, τα οποία σχετίζονται με την ιουδαϊκή διαχείριση του χριστιανισμού. "Απογυμνώνοντας" τον χριστιανισμό από τα ειδικά του "βαβυλωνιακά" χαρακτηριστικά, "αποκάλυψαν" τον ελληνικό του "σκελετό". Πάνω σ' αυτόν τον "σκελετό" προσπάθησαν να "στήσουν" την Νέα Τάξη ...Πάνω σε ατόφιο ελληνικό "σκελετό" είναι δομημένη η σημερινή Νέα Τάξη.

Έστησαν στην πραγματικότητα το "μοντέλο" εκείνο, το οποίο μπορούν οι Έλληνες να νικήσουν, γιατί οι ίδιοι είναι οι δημιουργοί του. Έχοντας παντελή άγνοια των συνεπειών των επεμβάσεών τους, αυτό, το οποίο τελικά "έφτιαξαν", ήταν η ελληνική εκδοχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτήν την αυτοκρατορία νομίζουν ότι μπορούν να την ελέγχουν με απλή "αντιστήριξη" ...Νομίζουν ότι μπορούν να διατηρούν τον "θόλο" αυτής της αυτοκρατορίας στις τελικές του διαστάσεις με εξωτερικό "φόβητρο". Αγνοούν ότι οι ελληνικές αυτοκρατορίες αποτελούν φόβητρα οι ίδιες και δεν φοβούνται τέτοια ...Μιλάμε για άγνοια. Αυτήν την αυτοκρατορία θέλουν να τη χειρίζονται με τον παραδοσιακό τρόπο τής Βαβυλώνας ...Με τον παραδοσιακό ιουδαιοχριστιανικό τρόπο, ο οποίος στηρίζεται σε μια μανιχαϊκή λογική τής πάλης τού καλού με του κακού.

 Νομίζουν ότι μπορούν να τη διχάζουν και να την ελέγχουν με αυτόν τον απλοϊκό τρόπο τής δράσης και της αντίδρασης ...Οι καλοί απέναντι στους κακούς ...Οι αντιρατσιστές απέναντι στους ρατσιστές ...Οι προοδευτικοί απέναντι στους οπισθοδρομικούς. Νομίζουν ότι τους αρκεί να "καπαρώσουν" τη θέση τού "καλού" και να "στήσουν" απέναντι τους δικούς τους "κακούς". Νομίζουν ότι με απλούς και αυθαίρετους "ιεροεξεταστικούς" νόμους θα καταπνίγουν τις εσωτερικές αντιδράσεις. Με απλή "αριθμητική" φιλοδοξούν να "παγιδεύσουν" αυτούς, οι οποίοι εφεύραν τα ανώτερα "μαθηματικά". Με ελληνική γνώση, δηλαδή, "έχτισαν" ασιατικού τύπου αυτοκρατορία και έχουν και τη φιλοδοξία να ελέγχουν τους Έλληνες.

Όμως, ακόμα κι έτσι να ήταν, θα είχαν και πάλι προβλήματα. Ακόμα κι αν οι Έλληνες είχαν με τον καιρό "εξασθενίσει" —και δεν αντιπροσώπευαν πλέον καμία απειλή— και πάλι δεν θα τους έβγαινε ένας τέτοιος αφελής σχεδιασμός του Μεσαίωνα. Η ανθρώπινη —και ειδικά η χριστιανική— γνώση έχει αναπτυχθεί σε τέτοιον βαθμό, που τη χριστιανική αυτοκρατορία δεν μπορεί να την τρομοκρατήσει κανένας εξωτερικός εχθρός. Το Ισλάμ, δηλαδή, στην καλύτερη περίπτωση μπορεί απλά να ενοχλήσει, αλλά όχι να τρομοκρατήσει. Είναι αδύναμο να "κινήσει" τη "φάμπρικα" του πανχριστιανιακού τρόμου. Κάποτε μπορεί να το κατάφερνε, αλλά σήμερα δεν μπορεί. Κάποτε μπορεί να έφτανε με απειλές και όπλα έξω από τη Βιέννη, αλλά σήμερα δεν μπορεί. Σήμερα βαριά-βαριά να φτάσει πάλι μέχρι τη Βιέννη, αλλά παρακαλώντας ...με τα πόδια τής λαθρομετανάστευσης. Το να μιμείσαι δηλαδή μια παλαιότερη πετυχημένη κατάσταση δεν σημαίνει ότι θα έχεις την ίδια επιτυχία σε έναν κόσμο, στον οποίο τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Οι "αρχιτέκτονες" της Νέας Τάξης αναζητούν "αντιστήριξη" εκεί όπου δεν υπάρχει. Απέναντι στη δική τους κολοσσιαία "δράση" αναζητούν μια εξισορροπητική  "αντίδραση", την οποία δεν μπορεί να τους τη δώσει το διαθέσιμο "οικοδομικό" στοιχείο. Προσπαθούν να στηρίξουν τον γιγαντιαίο αυτοκρατορικό "θόλο" σε ξύλινους "πασσάλους". Δεν κατάλαβαν ότι μόνον φαινομενικά υπάρχει πλέον "πάλη" μεταξύ Χριστιανισμού και Ισλάμ ...Δεν υπάρχει πλέον τέτοια "πάλη" ...Έχουν ξεφύγει τόσο πολύ σε απόλυτα μεγέθη οι αναλογίες των δυνάμεων μεταξύ των δύο θρησκειών, που μόνον γέλια φέρνει ένας τέτοιος ισχυρισμός.

Ενώ δηλαδή οι αντιπαλότητες, τα μίση και οι ωμότητες μεταξύ των πιστών μπορούν να διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα, η διαφορά ισχύος των συστημάτων κάνει απαγορευτική την επανάληψη της ίδιας τακτικής τής αντιπαλότητας, ακόμα κι αν όλα φαινομενικά παραμένουν ίδια. Μπορεί να φαίνεται σαν μια απλή αλλαγή κλίμακας, η οποία είναι ακίνδυνη, αλλά δεν είναι τέτοια ...Είναι επικίνδυνη, γιατί δεν θα παράγει το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμούν και άρα τους αφήνει "ξεκρέμαστους" στον σχεδιασμό τους. Μπορεί στα χαρτιά των σχεδιαστών να φαίνεται όμορφο και έξυπνο ένας τεράστιος "θόλος" να στηρίζεται σε λεπτούς και κομψούς "κίονες", αλλά αυτό να μην μπορεί να έχει εφαρμογή, όταν ο "θόλος" είναι αναγκαστικά από μπετόν και οι μόνοι "κίονες" που διατίθενται στην πραγματικότητα είναι ξύλινοι.

katalili epochi _ 43 Κάπως έτσι την έχουν "πατήσει" και σήμερα οι άσχετοι κλέφτες, που παριστάνουν τους "μηχανικούς". Θεωρώντας τους εαυτούς τους διάδοχους της Ρώμης και φαντασιωνόμενοι το Λονδίνο σαν μια Τρίτη Ρώμη, θεώρησαν ασφαλές να δημιουργήσουν την ανάλογη αυτοκρατορία ...Θεώρησαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους "πανθρησκευτικό" αυτοκρατορικό "Πάνθεον", που με την εξουσία του θα "σκεπάσει" τον κόσμο ...Ένα "Πάνθεον" —πολύ μεγαλύτερο και πολύ ελαφρύτερο του ελληνικού— με ένα σχέδιο ανάλογο του Millennium Dome τού Λονδίνου ...Του θόλου τής τρίτης χιλιετίας, όπως διατείνονται ...Του μεγαλύτερου θόλου παγκοσμίως. Μιλάμε για "αστροπελέκια".

...Έκαναν αυτό, το οποίο περιγράφουμε στο κείμενο: Θέλησαν να πάρουν τη θέση τής Ρώμης, αλλά δεν σεβάστηκαν τις προδιαγραφές της. Αυτό, το οποίο αποτελούσε "όριο" και βέβαια "ταμπού" για τη Ρώμη τής γνώσης αυτοί δεν το σεβάστηκαν ...Δεν αρκέστηκαν στο να είναι οι εφήμερα "πρώτοι" εντός ενός αιώνια σφραγισμένου χριστιανικού κόσμου, ελέγχοντας εμμέσως τον Πλανήτη ...Δεν ήθελαν να είναι οι έστω και εφήμερα "καθήμενοι" στην ακλόνητη κορυφή τού "θόλου" τής επίσης ακλόνητης Χριστιανικής Αυτοκρατορίας ...Δεν ήθελαν η αυτοκρατορία τους να είναι σαν τον "καθεδρικό" τού Άγιου Παύλου, ο οποίος είναι απλά μια εκδοχή τού Πανθέου τής Ρώμης ...Ήθελαν να ξεπεράσουν αυτό το όριο και να δημιουργήσουν το Millennium Dome ...Στην πραγματικότητα ήθελαν να γίνουν οι "θεοί' ενός νέου κόσμου, τον οποίο μόνον αυτοί φαντάζονταν ότι υπήρχε ...Ήθελαν να είναι οι "θεοί" της νέας πανθρησκείας. Γι' αυτόν τον λόγο δεν τους αρκούσε πλέον ο "ελληνορωμαϊκός" Άγιος Παύλος τής προτεσταντικής πρωτοκαθεδρίας.

Ήθελαν η εξουσία τους να είναι μόνιμη και απόλυτη και να ξεφεύγει από τα όρια του χριστιανισμού ...Να ασκείται πάνω σε όλους τους λαούς ανεξαρτήτως θρησκείας. Την υπεροχή τους στον χριστιανικό κόσμο θέλησαν να την κάνουν παγκόσμια υπεροχή. Την υπεροχή τους, ως διάδοχοι της Ρώμης, θέλησαν να την κάνουν γενική υπεροχή. Προσπάθησαν να μετατρέψουν την πανχριστιανική αυτοκρατορία σε παγκόσμια. Μπορεί να μην γνώριζαν το πώς εξασφαλιζόταν ενδοχριστιανικά αυτή η υπεροχή από τη Ρώμη, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να προσπαθήσουν να την επεκτείνουν. Όμως, όλα αυτά τα φιλόδοξα τα επιχείρησαν, χωρίς να γνωρίζουν στην πραγματικότητα τα ρίσκα που παίρνουν. Με τις πονηράδες και τις "πατέντες" των τοκογλύφων τού δρόμου νόμισαν ότι θα έλυναν και τα προβλήματα της μηχανικής.

Αγνοούσαν την πραγματικότητα που τους αφορούσε και την "πάτησαν" ...Αγνοούσαν ακόμα και τον δικό τους ρόλο ...Αγνοούσαν πως απλά ήταν οι "πρώτοι" μεταξύ "ομοίων" ...Ότι είχαν επικρατήσει σε μια "αδελφική" ενδοχριστιανική μάχη δογμάτων ...Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο ...Είχαν επικρατήσει σε μια "οικογενειακή" μάχη και απλά είχαν την εξουσία τής διαχείρισης ...Έκαναν τη "βάρδια" τού νικητή στη θέση τού "Παντοκράτορα" του χριστιανικού "θόλου". Απλά, ως αναγνωρισμένο και νόμιμο χριστιανικό δόγμα "δανείζονταν" την εξουσία τού "θόλου" τού "Πανθέου" τής Ρώμης ...Την "δανείζονταν" για όσο διάστημα ήταν οι κυρίαρχοι του χριστιανισμού. Αν έχαναν την κυριαρχία, έπρεπε να την παραδώσουν ατόφια στους ομόθρησκους διαδόχους τους, για να μην υπάρχουν προβλήματα για τη θρησκεία τους ...Όπως έκανε η Ρώμη με τη Νέα Ρώμη, όταν εναλλάσσονταν μεταξύ τους στη θέση τού κυρίαρχου του χριστιανισμού και δεν έπαιζαν ποτέ με τα δομικά του στοιχεία. Αυτοί μπερδεύτηκαν και αυτό το οποίο "δανείζονταν" πήγαν να το "οικειοποιηθούν".  Η Τρίτη Ρώμη προφανώς δεν ήθελε να μοιράζεται τίποτε και με κανέναν και "έκοβε" και τους "δεσμούς" της με τους υπόλοιπους.

Θεώρησαν πως είναι εύκολο με μερικές επεμβάσεις να επανασχεδιάσουν τον "θόλο" τής εξουσίας, προκειμένου να συμπεριλάβουν και τις υπόλοιπες θρησκείες υπό τη "σκέπη" του. Επειδή οι γύφτοι τής τοκογλυφίας "σκέπασαν" εύκολα με την "τέντα" τού διεθνούς εμπορίου και του τραπεζικού συστήματος τον υπαρκτό ελληνικό "θόλο" —πάνω απ' όλα τα χριστιανικά κράτη—, νόμισαν ότι με λίγες "προεκτάσεις" πάνω στις υπόλοιπες θρησκείες θα έφτιαχναν τον δικό τους παγκόσμιο "θόλο". Εκμεταλλεύτηκαν δηλαδή την προϋπάρχουσα πανίσχυρη δομή και νόμισαν πως την έκαναν δική τους ...Νόμισαν πως ο ελληνικός "θόλος" έγινε δικός τους "θόλος" ...Νόμισαν, πως, επειδή με τις "αλλοιώσεις" και τις "προεκτάσεις" δεν "φαίνεται" η ταυτότητά του, κανένας δεν θα καταλάβει τη διαφορά.
katalili epochi _ 45 
Ως εκ τούτου θεώρησαν ασφαλές το να "αποσύρουν" τις εθνικές κρατικές "κυψέλες" κάτω απ' αυτόν. Αυτό ήταν το ολέθριο σφάλμα τους. Στην πραγματικότητα "ξεκαλούπωσαν" έναν "βαρύ" παγκόσμιο —ούτε καν πανχριστιανικό— αυτοκρατορικό "θόλο", χωρίς να είναι σίγουροι για τα υποστηρικτικά "μέτρα" που είχαν πάρει. Απέσυραν τις πανίσχυρες εθνικές κρατικές "κυψέλες",  αναζητώντας την "αντιστήριξη" στους "κίονες" τού Ισλάμ. Θέλησαν να ελέγξουν ένα "βαρύ" παγκόσμιο αυτοκρατορικό σύστημα με "θόλο" τσίρκου από "πανιά", που στερεώνονται σε "ξύλα" ..."Ξύλα", που, μέσω της μετανάστευσης των ισλαμιστών, τα πέρασαν "μέσα" από τον ελληνικό "θόλο". Προχώρησαν τον σχεδιασμό μιας "προεντεταμένης" κατασκευής, θεωρώντας ότι το αρνητικά "φορτισμένο" Ισλάμ θα έδινε στην κατασκευή τους την "προένταση" που αυτή είχε ανάγκη για να σταθεί όρθια. Θεώρησαν πως το φόβητρο του φονταμενταλιστικού Ισλάμ θα τους καθηλώσει όλους στον τρόμο και άρα θα τους συσπειρώσει στην "αγκαλιά" τους.

Υπολόγισαν ότι αυτός ο "θόλος" θα παρέμενε στη θέση του με την αντοχή της νεοταξίτικης "τέντας" που τον περιέβαλε ως "κάλυμμα" και την "αντιστήριξη" των "πασσάλων", οι οποίοι θα λειτουργούσαν ως "προεντατήρες". Αγνοούν πως ο πραγματικός "σκελετός" αυτού του "θόλου" είναι από ελληνικό "μπετόν" και ότι αυτοί απλά τον κάλυψαν με το δικό τους "πανί". Αγνοούν πως αυτός ο "θόλος" είναι εξωφρενικά βαρύς και απαιτεί ειδικό σχεδιασμό ώστε να μην καταρρεύσει. Σήμερα βρίσκεται στην κυριολεξία στον "αέρα" χωρίς την υποστήριξη των πανίσχυρων δομών των χριστιανικών δογμάτων και των εθνικών κρατών. Για να συνεχίσει να στέκεται "όρθιος", απαιτεί τις γνώσεις των Ελλήνων, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αποδειχθεί ότι είναι η Millennium Bubble ...H "σαπουνόφουσκα" της χιλιετίας ...Μια "σαπουνόφουσκα" όμως επικίνδυνη για την ανθρωπότητα, εφόσον απειλεί να "πάρει" τα πάντα "μαζί" της σε ενδεχόμενο "κατάρρευσης".

Μιλάμε για αφελείς, βλάκες και άσχετους. Προχώρησαν στην εκκενωτική "πανθρησκεία", χωρίς να γνωρίζουν τις συνέπειες αυτής της επιλογής. Νόμισαν ότι αυτή η "εκκένωση" αφορά μόνον τους άλλους και όχι τη δική τους "θέση", η οποία με κάποιον τρόπο "μαγικό" θα στεκόταν πάντα στο "ύψος" της ..."Πριόνιζαν" το "κλαδί" όπου στέκονταν και νόμιζαν πως κάνουν κι εξυπνάδα. Με την "πανθρησκεία" που προωθούσαν νόμισαν ότι θα γκρέμιζαν όλες τις υποστηρικτικές "υποκατασκευές" των θρησκειών —και άρα και του χριστιανισμού—, αλλά αυτοί ως δια μαγείας θα συνέχιζαν να είναι επικεφαλής ενός μυστηριωδώς πανίσχυρου χριστιανισμού. Ο χριστιανισμός, δηλαδή, ακόμα και χωρίς τα "υποστηρίγματά" του, θα εξακολουθούσε να ήταν πανίσχυρος ...γιατί έτσι τους βόλευε.

Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι στη νέα τους αυτοκρατορία "πουλούσαν" αθεΐα, πανθρησκεία, ανοχή, ατομισμό, ηδονισμό ή κομμουνισμό ήθελαν να διατηρήσουν ατόφια την ισχύ τού "ελέω Θεού" Μονάρχη ...Ήθελαν να διατηρήσουν εκείνη την ισχύ, η οποία προέρχεται από τον θρησκευτικό φανατισμό, τον εθνικισμό, τη συλλογικότητα, τη μισαλλοδοξία, την έλλειψη ανοχής, την εγκράτεια και την θρησκευτική πίστη. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι μετέτρεψαν τον Πάπα σε ένα κωμικό "ανδρείκελο", είναι οι ίδιοι που θέλουν να κυβερνούν σαν "ανώτεροι", εξαιτίας ενός "σκούφου" που κάποτε τους χάρισε ένας προκάτοχός του. Όλα αυτά τα αντιφατικά τα "αναζήτησαν", στηριζόμενοι σε πρωτοφανείς υπολογισμούς και μελέτες. Θεώρησαν ότι εύκολα ένα φανατικό σε βαθμό "σεληνιασμού" Ισλάμ θα γινόταν για τον κόσμο ολόκληρο ότι ήταν η Ρωσία για τη Γερμανία ή η Οθωμανική Αυτοκρατορία για την Ελλάδα. Θεώρησαν ότι μπορούν να "θεμελιώσουν" την αυτοκρατορία τους πάνω στο ισχυρό Ισλάμ, περνώντας —μέσω της μετανάστευσης— "φορτισμένους" ισλαμοφασίστες εντός των κοινωνιών που τους ενδιέφεραν. Αυτό, όμως, ακόμα κι αν στα "σχέδια" μπορεί θεωρητικά να "λειτουργεί", δεν μπορεί να έχει πρακτική εφαρμογή ...Δεν "βγαίνουν" οι "αριθμοί" των μεγεθών...

...Το γεγονός, δηλαδή, ότι μπορείς να δέσεις έναν ελέφαντα από τον λαιμό με μια κλωστή, δεν σημαίνει ότι μπορείς να τον "τραβάς" κιόλας ...Το ότι η φρεσκοψημένη "μπαγκέτα" που κρατάς μοιάζει με ρόπαλο, δεν σημαίνει ότι μπορείς να βγεις στους δρόμους και να κάνεις φασαρία μ' αυτήν. Δεν αρκεί η απειλή τού Ισλάμ, για να "στηρίξει" αυτόν τον παγκόσμιο σχεδιασμό. Δεν μπορεί η "δράση" τού Ισλάμ να δημιουργήσει την "αντίδραση" που συντηρεί τον παγκόσμιο "θόλο" —και το αντίστροφο—. Είναι "μικρό" και "αδύναμο" το Ισλάμ γι' αυτήν την κλίμακα και άρα δεν τους είναι χρήσιμο. Αύξησαν δηλαδή τόσο πολύ τα μεγέθη, που ακόμα και ο "μπαμπούλας" τού Ισλάμ —ο οποίος είχε προδιαγραφές κάποτε να "τρομοκρατεί" μόνον τον χριστιανισμό— δεν αρκεί πλέον ...Πόσο μάλλον όταν αυτοί θέλουν με τον ίδιο "μπαμπούλα" να τρομοκρατήσουν και ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες θρησκείες μαζί.

Ποιον να πρωτοαπειλήσει σήμερα το Ισλάμ, για να εξυπηρετήσει τους εμπνευστές τής Νέας Τάξης; ...Τον Δυτικό Κόσμο, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία, την Ιαπωνία και όλους τους υπόλοιπους ΜΑΖΙ; Πόσο "τρόμο" μπορεί να δώσει στα δόγματα του χριστιανισμού, τον βουδισμό, τον ινδουισμό ή τον σιντοϊσμό, όταν εξαιτίας τού νεοταξίτικου "πολυπολιτισμικού" σχεδιασμού όλοι πλέον είναι μέλη τής ίδιας νεοταξικής αυτοκρατορίας; Πόσο μπορούν οι "απεμπλουτισμένοι" κομμουνιστές και οι ναρκομανείς ισλαμοφασίστες να "μολύνουν" όλα αυτά τα συστήματα μαζί; Πού θα τους πρωτοχρησιμοποιήσουν; ...Στην Ευρώπη, για να "απειλήσουν" την καθολική Μεσόγειο; ...Στον Καύκασο, για να "απειλήσουν" την ορθόδοξη Ρωσία; ...Στο Πακιστάν, για να "απειλήσουν" την ινδουϊστική Ινδία; ...Στην Σιντζιάνκ, για να "απειλήσουν" τη βουδιστική Κίνα;
katalili epochi _ 47 
Όσο και να επιμείνουν στην προπαγάνδα τού τρόμου, δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα. Οι χολιγουντιανές "υπερπαραγωγές" των φονικών τζιχαντιστών, οι οποίοι σφάζουν, πνίγουν και αποκεφαλίζουν στο όνομα του Αλλάχ δεν μπορούν να δημιουργήσουν μια μόνιμη κατάσταση τρόμου. Θα προκαλέσουν μια στιγμιαία αναστάτωση, αλλά, όπως συμβαίνει πάντα με τον άνθρωπο, ο χρόνος βοηθά τη λογική εις βάρος τού ενστίκτου. Δεν μπορείς με μερικά βίντεο τρομοκρατίας να καθηλώνεις στο φόβο ολόκληρους λαούς ...Λαούς οργανωμένους, με στρατούς, όπλα και υπηρεσίες ασφαλείας.

Αναγκαστικά λοιπόν ο "πυρετός" τού τρόμου θα πέσει επικίνδυνα ...Ένας "πυρετός", ο οποίος έχει την τάση να πέφτει πολύ γρήγορα, όταν δεν υπάρχει οικονομία να συντηρεί τους πολυδάπανους "μολυσματικούς" φασίστες ...Τον χορτάτο τον απειλείς εύκολα με τη βία ...Τον πεινασμένο και τον απελπισμένο πολύ δύσκολα. Αυτό, δηλαδή, το οποίο συμβαίνει και σήμερα. Οι λαοί είναι πανικοβλημένοι και απελπισμένοι από τη φτώχεια. Αυτόν, που σκέφτεται να αυτοκτονήσει από την αδυναμία, δεν μπορείς να τον απειλείς με θάνατο, επειδή δήθεν τον σημαδεύεις με πιστόλι. Η παγκόσμια οικονομία σήμερα έχει βυθιστεί σε μια ύφεση τρομακτική και πρωτόγνωρη. Δεν θα έχει για πολύ καιρό το "καύσιμο" να συντηρεί τις δομές εκείνες, οι οποίες δημιουργούν κοινωνικές εντάσεις.

Ούτε τους βασικούς τους "συνοδοιπόρους" δεν μπορούν να διατηρήσουν στο "άρμα" τους οι Προτεστάντες και οι Σιωνιστές ..."Συνοδοιπόρους" λαούς, οι οποίοι συντηρούνται με μερίδια από τις λεηλασίες και τις αρπαγές και οι οποίοι σε αυτήν την περίπτωση είναι οι λαοί των μεγάλων προτεσταντικών κρατών. Η οικονομική κρίση έφτασε και στη δική τους "πόρτα" πλέον. Ο ένας μετά τον άλλο λαό βυθίστηκαν στη φτώχεια και τώρα έρχεται και η σειρά των Αμερικανών, των Βρετανών, των Γερμανών, των Σκανδιναβών και άρα και η σειρά των Προτεσταντών. Όταν ένας Γερμανός Αγγλοσάξονας, όπως ο Τραμπ, είναι υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ και γοητεύει τους Αμερικανούς με αντινεοταξίτικες "κορώνες", υπάρχει πρόβλημα. Όταν αυτός ο υποψήφιος για το ύπατο αξίωμα της πιο ισχυρής προτεσταντικής δύναμης στρέφεται εναντίον τού βασικού στρατιωτικού "βραχίονα" του προτεσταντισμού, που είναι το ΝΑΤΟ, σημαίνει ότι η κατάσταση δεν "πάει" μακριά...

...Δεν υπάρχει αγορά ...Δεν υπάρχει ζήτηση ...Δεν υπάρχει αγοραστική δύναμη των λαών των πάλαι ποτέ πλούσιων δυτικών κρατών, γιατί απλούστατα οι νεοταξίτες αποβιομηχάνισαν τη Δύση και κατέστησαν τους πληθυσμούς τους άνεργους και άρα ανίκανους να καταναλώσουν. Οι πλούσιοι διαρκώς γίνονται πλουσιότεροι και λιγότεροι και οι φτωχοί διαρκώς γίνονται φτωχότεροι και περισσότεροι. Έτσι έχουμε το παράδοξο φαινόμενο να έχουμε μέσα στην ίδια οικονομία το φαινόμενο του πληθωρισμού και του αποπληθωρισμού ταυτόχρονα, και με μεγάλη ένταση. Διαρκώς δηλαδή τα προϊόντα και οι υπηρεσίες, που αφορούν τη συγκεκριμένη μερίδα των πλουσίων καταναλωτών, ακριβαίνουν, δίνοντας πληθωριστική τάση στην οικονομία και την ίδια ώρα στην αγορά των απλών πολιτών υπάρχει αποπληθωρισμός, εφόσον δεν μπορούν οι παραγωγοί ή οι έμποροι να πουλήσουν προϊόντα ούτε στο κόστος παραγωγής ή αγοράς.

Τα πάντα έχουν απορυθμιστεί και είναι θέμα χρόνου η μεγάλη "έκρηξη" ...Μια "έκρηξη", η οποία δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Η "πραμάτεια" των Προτεσταντών, παρ' όλο που είναι υψίστης ποιότητας, κινδυνεύει να μείνει στα "αζήτητα", εφόσον δεν ενδιαφέρεται κανένας να την αγοράσει, ώστε να συνεχιστεί ο "κύκλος" τής παραγωγής. Αυτοί, οι οποίοι εκμεταλλεύονται μόνοι τους την πανανθρώπινη τεχνολογία, μπορεί να βρέθηκαν με τα άριστα προϊόντα στα χέρια τους, αλλά ξέμειναν από πελάτες. Με όσα χρήματα τους απομένουν φαίνεται ότι προστατεύουν της παραγωγή τους στα χρηματιστήρια ...Μια προστασία πολύ ακριβή και βεβαίως επικίνδυνη, εφόσον, για να την εξασφαλίσουν εξαντλούν όλους τους πόρους τους. Βάζουν "χέρι" σε όλες τις "δεξαμενές" πλούτου που υπάρχουν.

Σταδιακά συνδέουν τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία με τα χρηματιστήρια και αυτό είναι επικίνδυνο. Σταδιακά μετατρέπουν τους καταθέτες και τους ασφαλισμένους σε "επενδυτές", ενώ αυτοί δεν είναι τέτοιοι ...Τους μετατρέπουν σε τέτοιους, για να μπορούν χωρίς νομικά "κολλήματα" να στηρίζουν με τα χρήματα αυτών τα χρηματιστήρια ...Αναγκαστικά, γιατί σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια τεχνητής στήριξης, με αποτέλεσμα να "γκρεμιστεί" η παγκόσμια αγορά.

Αυτό δεν είναι μια δική μας υποκειμενική εκτίμηση. Αυτό είναι ένα αντικειμενικό δεδομένο. Δεν γίνεται χωρίς τεχνητή στήριξη να βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα που συμβαίνουν σήμερα. Δεν γίνεται να μειώνονται καθημερινά οι εισπράξεις των πολυεθνικών —και άρα τα κέρδη τους— και οι μετοχές τους να παραμένουν στα πιο υψηλά επίπεδα. Δεν γίνεται η παραπαίουσα αγορά να μην δίνει κέρδη στις εταιρείες και οι μετοχές τους να βρίσκονται στα "ύψη". Κάτι δεν είναι φυσιολογικό, και η φύση "μισεί" τα μη φυσιολογικά. Στην πραγματικότητα δύο χρηματιστήρια "ετοιμόρροπα" είναι ό,τι έχει απομείνει, που βαστάει "όρθιο" τον παγκόσμιο σχεδιασμό ...Τα χρηματιστήρια των Προτεσταντών, όπου παίζουν οι "Αγορές" των Σιωνιστών ...Τα χρηματιστήρια της Νέας Υόρκης και της Φρανκφούρτης, όπου διαπραγματεύονται οι μετοχές ΟΛΩΝ των προτεσταντικών εταιρειών, οι οποίες διοχετεύουν την ανθρώπινη τεχνογνωσία στον κόσμο και κάνουν τις εισπράξεις τους.

Αν "καταρρεύσουν" αυτά τα δύο χρηματιστήρια, δεν θα μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο. Θα διαλύσουν όλα στα εξ ον συνετέθησαν ...Αλλού η "αυτοκρατορία" και αλλού οι "στρατηγοί" της. Ο "καραγκιόζ-μπερντές", που σήμερα λέγεται δήθεν "παγκόσμια οικονομία", έχει στην ουσία καταρρεύσει. Τώρα, που αρχίζουν όλα και "υποχωρούν", εμφανίζεται ο ελληνικός κίνδυνος στο πραγματικό του μέγεθος. Τώρα, που ΟΛΟΙ οι λαοί —και άρα και οι άνθρωποι που τους συνθέτουν— βυθίζονται σε μια κοινή κρίση, θα δοθεί η ευκαιρία στον ΕΝΑΝ. Τώρα, που πλέον οι συλλογικές προσπάθειες δεν προσφέρουν ατομικά κέρδη και θα αρχίσει ο καθένας να προσπαθεί να σώσει τον εαυτό του, θα δοθεί η ευκαιρία στον ελληνισμό να "επανέλθει". Τώρα θα καταλάβουν όλοι ότι ο ελληνισμός "δούλευε" πιο πολύ από ποτέ όταν ακριβώς φαινόταν "πεθαμένος". Τότε είχε μπει σε πολεμική "λειτουργία" και δεν αντιδρούσε, γιατί απλούστατα δεν αντιδράς όταν έχεις στήσει "ενέδρα".
katalili epochi _ 48 
Τώρα θα καταλάβουν οι αφελείς σχεδιαστές ότι δεν ήταν τα πράγματα όπως τα καταλάβαιναν οι ίδιοι ...Αυτοί, οι οποίοι ήθελαν να γίνουν "ελίτ" στη θέση τής "ελίτ". Οι Έλληνες ήταν η "ελίτ" τής αυτοκρατορίας, επειδή το κέρδισαν αυτό το δικαίωμα με το δικό τους σπαθί και όχι επειδή τους "σταύρωσε" με το δικό της "σπαθί" κάποια τρελή γριά, που παριστάνει τη βασίλισσα ...Όλα λάθος τα αντιλήφθηκαν οι συνωμότες, γιατί απλούστατα έβλεπαν τον κόσμο "ανάποδα" και όχι όπως πραγματικά ήταν. Οι Έλληνες δεν ήταν οι "αγαπημένοι" τής Ρώμης, ώστε αυτή να είναι η αιτία που αυτοί επιβιώνουν στους αιώνες ...Το αντίθετο συνέβαινε ...Η Ρώμη ήταν η "αγαπημένη" των Ελλήνων και αυτή επιβιώνει εξαιτίας τους μέχρι τις ημέρες μας ...Οι Έλληνες την αγαπούσαν και της έδωσαν ρόλο στον σχεδιασμό τους ...Οι Έλληνες ήταν οι Ρωμαίοι ή Ρωμιοί που τη στήριζαν για όσο διάστημα υπηρετούσε τον σχεδιασμό τους.Το αίμα, που έχυσαν σήμερα στον κόσμο οι Νεοταξίτες,

θα γίνει η αιτία τού τέλους τους.

Θέμα χρόνου είναι να γεμίσει η "θάλασσα" της Νέας Τάξης

ελληνικούς "καρχαρίες".

Εμείς είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί με τα κείμενά μας ανοίγουμε "τρύπες" στα ναζιστοσταλινικά "δίχτυα" που περιβάλλουν τον ελληνισμό ...και καθημερινά "απελευθερώνουμε" νέους πανίσχυρους "καρχαρίες", οι οποίοι δεν παγιδεύονται στα στημένα "άκρα" τής Democracy και επιβαρύνουν την κατάσταση για το σύστημα ..."Καρχαρίες", οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται πολλοί, αναγνωρίσιμοι και μισητοί από τα αριστερόστροφα φασιστικά δηλητηριώδη "σκυλόψαρα" ..."Καρχαρίες", οι οποίοι ήδη οσφρίζονται το "αίμα" σε μια κατάσταση που άρχισε να μυρίζει "μακελειό" ...Ο ελληνισμός θα "επιστρέψει" και θα ξαναπάρει τη θέση που δικαιούται σε αυτόν τον κόσμο ...Αναγκαστικά. Ακόμα και να θέλει κάποιος να αδικήσει τους Έλληνες, είναι αδύνατον. Δεν μπορείς να τους αδικήσεις, γιατί δεν μπορείς να τους παρακάμψεις. Ό,τι και να κάνεις, θα "πέσεις" πάνω τους, εφόσον τους έχεις ανάγκη. Ο κόσμος έχει φτάσει σε ένα οριακό σημείο. Η ανθρωπότητα έχει φτάσει στο τέλος μιας "διαδρομής", η οποία εξακολουθεί να είναι επικίνδυνη ...
katalili epochi _ 49

Πιο επικίνδυνηαπό ποτέ, αν συνυπολογιστούν και οι καταστροφικές δυνατότητες που έχει πλέον ο άνθρωπος. Φτάνοντας λοιπόν στο αδιέξοδο, θα πρέπει ν' αποφασίσει αν θα "σωθεί" ή θα "καταστραφεί".


Οι Έλληνες σε αυτό το σημείο είναι αναντικατάστατοι ...Είναι οι "μηχανικοί" αυτού του κόσμου ...Αυτοί έχουν το "κλειδί" τής εξέλιξης. Αυτοί θα είναι ο καταλυτικός παράγοντας των εξελίξεων ...Αυτοί θα αποφασίσουν αν το "τσαντίρι" των γύφτων θα αφεθεί να καταρρεύσει ή αν θα το "σώσουν", μεταλλάσσοντάς το σε μια στιβαρή και αιώνια "κατασκευή" ...Αυτοί θα πάνε πρώτοι στο "ραντεβού" με τον Μέγα Αρχιτέκτονα ...Αυτοί θα συγκρίνουν τα σχέδια των "Διαθηκών" με τα ανθρώπινα σχέδια ...Αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να "κατασκευάσουν" το απρόσβλητο "Μέγαρο" της ανθρώπινης θέωσης ...Αυτοί μόνον μπορούν να "κατασκευάσουν" παγκόσμιο Πάνθεον, το οποίο θα περιβάλει με απόλυτη ασφάλεια το σύνολο του Πλανήτη και άρα το σύνολο της ανθρωπότητας ...Ο "καρπός" τής δικής τους δουλειάς θα είναι αυτός ο οποίος θα "αξιολογηθεί", πριν παραδοθεί στους ανθρώπους για να τον απολαύσουν.

Τραϊανού Παναγιώτης

Δημιουργός της θεωρίας τού Υδροχόου

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/04/katalili-epochi.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διηνεκη,εχουμε κ εμεις πατριωτικα τραγουδια να βαλεις,εκτος απ τους γιαπωνεζους

https://youtu.be/fnAFaIM-s8M

γιαννης

Ανώνυμος είπε...

....η αυτο:

https://youtu.be/WbUk776qlQE

...ελα κ παρτη,μονος σου τη λευτερια,
με τραγουδια,οπλα κ σπαθια.....

γιαννης

Ανώνυμος είπε...

..η αυτο:

https://youtu.be/_Gq6c8fp3_g

γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Tι εχει τραβηξει,ετουτος ο λαος!Ποσο εχει πληρωσει,για οσα εδωσε στην ανθρωποτητα..