Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί διαλύθηκε η χώρα; Γιατί μας δουλεύουν οι Γερμανοί; Γιατί η Ελλάδα δεν έχει πρόσωπο πουθενά; Να πούμε ότι ο Τσοχατζόπουλος σήμερα είναι η ώριμη φωνή του Σύριζα....

Αποτέλεσμα εικόνας για ακης τσοχατζοπουλοςΝέα διάσταση στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη για το σκάνδαλο των εξοπλιστικών, με πρωταγωνιστή τον Ακη Τσοχατζόπουλο, δίνουν δύο αμετάκλητες αποφάσεις της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας της Ελβετίας, οι οποίες δέχονται οριστικά ότι το ποσό των 80 εκατ. δολαρίων (66,8 εκατ. ευρώ) που διακινήθηκε σε ελβετικές τράπεζες προέρχεται από μίζες για την υπογραφή εξοπλιστικών προγραμμάτων και ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον πρώην υπουργό Αμυνας του ΠΑΣΟΚ.

Δηλώνοντας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Αυτοψία» του ALPHA, τον περασμένο Ιούλιο, ότι σήμερα θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ «γιατί δεν υπάρχει τίποτε άλλο», ο Ακης Τσοχατζόπουλος τότε είχε αρνηθεί ότι δωροδοκήθηκε -μόνιμη υπερασπιστική του γραμμή, άλλωστε, στο δικαστήριο-, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έβαλα ποτέ το δάχτυλό μου στο μέλι. Δεν υπήρξε δωροδοκία, δεν υπήρξε καταγγελία, δεν υπήρξε διακίνηση χρήματος, δεν βρήκαν καμία πληρωμή σε μένα, τίποτα». 

Κι όμως, τα δύο δικαστικά ντοκουμέντα με τη σφραγίδα της ελβετικής Δικαιοσύνης έρχονται να αποδομήσουν τον βασικό πυλώνα της υπερασπιστικής γραμμής του πρώην υπουργού, καθώς πρόκειται για τις πρώτες δικαστικές αποφάσεις που κρίνουν οριστικά ότι το ποσό των 80 εκατ. δολαρίων που βρέθηκε σε ελβετικές τράπεζες προέρχεται από μαύρες συναλλαγές του Ακη Τσοχατζόπουλου στο περιθώριο της υπογραφής δύο εξοπλιστικών προγραμμάτων και ανήκουν αποκλειστικά στον ίδιο. 

 Πηγή proto thema

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

peri.
Όπου ακουμπάς λερώνεσαι..
Απο δικαστικούς μέχρι απλούς υπαλλήλους σε μια δημόσια υπηρεσία..Καλό απόγευμα να έχεις αδερφέ ..
Βαγγέλης.

, είπε...

Έτσι ακριβώς φίλε Βαγγέλη. Διαφθορά παντού και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις.

peri

Να σου πω και κάτι;