Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2017

Ζούμε σε απόλυτο βαθμό την δικτατορία των ατομικών δικαιωμάτων της διαστροφής. Τα πραγματικά και φυσιολογικά δικαιώματα του ανθρώπου μπήκαν επί τούτου στο περιθώριο. Συμβόλαιο εκτελούν εις βάρος της κοινωνίας. Η απόλυτη παρακμή σε όλα τα επίπεδα είναι γεγονός.Η κυβέρνηση κατέθεσε λοιπόν το νομοσχέδιο με τίτλο: Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου-Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας καμμενοςΜε το νομοσχέδιο εισάγονται ρυθμίσεις για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και ορίζεται, ειδικότερα, ότι το πρόσωπο έχει δικαίωμα: α)
Στην αναγνώριση της ταυτότητας φύλου ως στοιχείου της προσωπικότητάς του, β) στον σεβασμό της προσωπικότητάς του με βάση τα χαρακτηριστικά του φύλου του.

Επίσης, προβλέπεται ότι ταυτότητα φύλου νοείται ο εσωτερικός και προσωπικός τρόπος με τον οποίο το ίδιο το πρόσωπο βιώνει το φύλο του, ανεξάρτητα από το φύλο που καταχωρήθηκε κατά τη γέννησή του με βάση τα βιολογικά χαρακτηριστικά του, περιλαμβάνει, δε, την προσωπική αίσθηση του σώματος, καθώς και την κοινωνική και εξωτερική έκφραση του φύλου, τα οποία αντιστοιχούν στη βούληση του προσώπου.


Ακόμη, ορίζεται ότι σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ ταυτότητας φύλου και καταχωρημένου φύλου, το πρόσωπο μπορεί να ζητήσει τη διόρθωση του καταχωρημένου φύλου του, ώστε αυτό να αντιστοιχεί στη βούληση, την προσωπική αίσθηση του σώματος και την εξωτερική του εικόνα. Εξάλλου, καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για τη διόρθωση του καταχωρισμένου φύλου, η οποία γίνεται με δικαστική απόφαση σύμφωνα με το άρθρο 782 του Κ. Πολ. Δ. και δεν απαιτείται οποιαδήποτε προηγούμενη ιατρική αγωγή ή επέμβαση. Κατά την καταχώρηση της δικαστικής απόφασης στο ληξιαρχείο διασφαλίζεται η μυστικότητα της μεταβολής και της αρχικής ληξιαρχικής πράξης γέννησης έναντι όλων. Επιτρέπεται, δε, μόνο μία φορά η αλλαγή της νέας ληξιαρχικής πράξης........

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχεις δίκιο, γιατί να κελαιδάμε εμείς, όταν κελαιδάνε άλλοι

http://perimajestic.blogspot.gr/2017/09/m-50000.html
Mια μεγάλη γιορτή...Πάνω από 50.000 θεατές στη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο φινάλε της ΔΕΘ

...ουαάου...

όχι ρε μάστορα δε παει ετσι το μπλογκ

τα χω σιχαθει κι εγώ κι όλος ο κόσμος πια.

Και που κολλάει ο Τραϊανού στο perimajestic, ειλικρινά, δεν το 'χω καταλάβει. Γιατί δεν αρκείται στις απόψεις των άλλων ο peri και ασχολείται με του Τραϊανού; Τόσοι και τόσοι υπάρχουν, όπως τα Αττικά νεα ας πούμε. Όπως το Ολυμπία το defencenet και το Τρομακτικό.

Μοιράζει σκοτάδι ο peri αβέρτα και κουράζει με αναφορές στο φως.

Στις 100 δημοσιεύσεις του, οι 85 αφορούν τη σαπίλα τη χώρας και του συστήματος και οι υπόλοιπες 15 είναι λίγο εθνικισμός, άποψη του συντάκτη, λίγο μουσική και λίγο Τραϊανού.

Οι 85 στις 100 αφορούν την ίδια γνωμη την οποία την επαναλαμβάνει συνεχώς. Τη σαπίλα. Αυτή είναι η θέση του μπλογκ του, η σαπίλα της κοινωνίας και η καταγραφή της. Η σαπίλα από ποια άποψη όμως;

Η σαπίλα με τη ματιά του αγανακτισμένου ή με τη ματιά του σάπιου;
Με τη ματιά του ανθρώπου που αποζητά διέξοδο ή εκείνου που αποδέχθηκε τη μοίρα του;
Εκείνου που μας καλεί σε επανάσταση ή εκείνου που μας καλεί να συμβιώσουμε στο βούρκο και όποιος αντέξει;
...Το blogging λοιπόν κατάντησε αδερφάτο. Κατάντησε κλίκα ανωμάλων, συντακτών και αναγνωστών.

http://elasb-triaina-gm.blogspot.com/2017/06/masetp.html

Ανώνυμος είπε...


απαράδεκτοι!

Ανώνυμος είπε...

αντε γαμησου ρε μαλακα που θα με πεις ανωμαλο!

διονύσης