Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

Επιτέλους ο κύκλος του αίματος ολοκληρώνεται εντός του Λευκού Οίκου...

«Ο Τραμπ κι ο… τραμπαρίφας»

Η επίσκεψη του χαμογελαστού χαφιέ στον Τραμπ είναι η ολοκλήρωση ενός σκοτεινού κύκλου για την αριστερά που ξεκίνησε από τα γεγονότα του εμφυλίου μέχρι και σήμερα. Πρόσφατα διαβάσαμε ότι ο πατέρας του χαφιέ υπήρξε επίσημος ρουφιάνος της Χούντας, χαφιές του «κουμπάρου» Ασλανίδη. Σε άλλο παλιότερο κείμενό του ο Παναγιώτης Τραιανού ( http://eamb-ydrohoos.blogspot.comμας γράφει  ότι "Η Ελλάδα, ως κεφάλαιο, άρχισε να κατακερματίζεται και να μοιράζεται μέσω της Χούντας σε χαφιέδες των Αμερικανών και της CIA" "Η τάξη εκείνη, η οποία εκπαιδευόταν από τη Χούντα να περιμένει να προοδεύσει από τα ελέη του κράτους και η οποία ήταν απαραίτητη για την επόμενη εποχή …Η τάξη εκείνη, η οποία μυστηριωδώς προόδευσε επί Χούντας και στη μεταπολίτευση παρίστανε την "αντιστασιακή" και την "αντιδεξιά"

Δεν χρειάζεται μεγάλη σκέψη για το έγινε...σε τι χέρια βρίσκεται η πατρίδα.

Έκανε ένα πέρασμα πρόσφατα και ο σύντροφος Μαδούρο από τα μέρη μας, στο πρόγραμμα όμως δεν υπήρχε Ελλάδα. Είναι δυνατόν; η μοναδική χώρα στον κόσμο που στήνει φανατικές εκδηλώσεις για το καθεστώς της Βενεζουέλας να μην υπάρχει στην ατζέντα; Τι συμπέρασμα βγαίνει; όλοι αυτοί είναι στημένοι μεταξύ τους.  Αποδεικνύεται ότι το ταξίδι στην Κούβα ήταν καθαρή εντολή από το τοκογλυφικό συνδικάτο. Στη λίστα των τριτοκοσμικών ηγετών της Ζιμπάμπουε, της Ναμίμπια και της Γουινέας να φιγουράρει και το Τσιπρόνι, ως ηγέτης της τεταρτοκοσμικής Ελλάδας!!!που "ζει" στο παρελθόν!! 

Δεκάδες τριτοκοσμικοί ηγέτες στην Κούβα και ένας wanna be "Τσε" από την Ευρώπη που έχει "αλλεργία" με τις επενδύσεις του μεγάλου κεφαλαίου αλλά ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ να ξεπουλά τα πάντα στο μεγάλο κεφάλαιο. Ειδικά αν πρόκειται για ελληνικές επιχειρήσεις που ξεπουλιούνται σε ξένες εξαιτίας των Capitals η χαρά του είναι μεγάλη.

Μιλάμε για τον απόλυτο πολιτικό "σουρεαλισμό".

Αυτός είναι βαλτός!

Όλοι τους είναι βαλτοί και κακοί. Εκλέχτηκαν όχι για να βοηθήσουν τον απλό κοσμάκη αλλά για να τον καταστρέψουν με ένα αλαζονικό, άπληστο ειρωνικό χαμόγελο.

H σημερινή φωτογραφία δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα επικοινωνιακά για να κερδίσει πόντους ο αποτυχημένος πρωθυπουργός μας. 

Να την πάρει η ΑΥΓΗ και να την δείχνει σε κάθε καφενείο της επαρχίας. Να χαρούν επιτέλους οι σύντροφοι, να κάνουν το γνωστό Outing.

 Eπιτέλους, ο κύκλος του αθώου αίματος που ξεκίνησε από τον καταραμένο εμφύλιο ( εξαιτίας της αριστεράς) ολοκληρώνεται εντός του Λευκού Οίκου.....

Ο ίδιος ο θεός μας φανερώνει ότι ο εμφύλιος ήταν έργο των αμερικανών, έργο τους επίσης ήταν η Χούντα, το αθάνατο ΠΑΣΟΚ και σήμερα το Σύριζα. Τα παιδιά της αριστεράς πάντα είχαν τον θείο Σαμ για όλες τις βρώμικες δουλειές.... Εξουσιάζουν με τη νοοτροπία Χούντας, εξαιτίας του "αγώνα" τους για τη Δημοκρατία .......

Μαζί τους και το περιβάλλον των Καραμανλήδων στα διάφορα Κολέγια...

3 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα Πέρι!

"H σημερινή φωτογραφία δίπλα στον Αμερικανό πρόεδρο θα χρησιμοποιηθεί σίγουρα επικοινωνιακά για να κερδίσει πόντους ο αποτυχημένος πρωθυπουργός μας"

Σωστό!

Αλλά εγώ την είδα κάπως διαφορετικά χαχαχα
http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/10/blog-post_17.html

, είπε...

Οι ΗΠΑ δίνουν στην Τουρκία stealth F-35 5ης γενιάς και στην Ελλάδα «λίφτινγκ» σε παλιά F-16! - Τι δήλωσε ο Ν.Τραμπ

εε αυτό τα λέει όλα

peri

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Σωστά!

Γι αυτό...

Ο κύρης κι ο μπατίρης... REVISITED!!!...χαχαχαχαχα..
http://diodotos-k-t.blogspot.gr/2017/10/revisited.html

Καλό βράδυ peri