Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2017


ROTHSCHILD


Οι Έλληνες υπήρξαν βασανιστικοί αφυπνιστές και ενοχλητικοί αμφισβητίες και τέτοιοι πρέπει να ξαναγινούν. Δεν είναι δυνατόν  να μας δουλεύει ένας τραπεζικός υπόκοσμος παρέα με έναν τυχοδιώκτη που παριστάνει τον πρωθυπουργό. 

Σήμερα είδαμε καθαρά για ποιους δούλευε ο νταουλιέρης Τσίπρας της αριστεράς, των δημοψηφισμάτων, του Go back Μέρκελ, του κινήματος δεν πληρώνω, των Capital Controls, των βίαιων πορειών, των ανοιχτών συνόρων, κατάργηση παρελάσεων, αριστείας..... Οι μάσκες  έπεσαν, έπεσαν γιατί  ήθελαν να πέσουν. Ένα μήνυμα μας στέλνουν οι Rothschild με αυτή την βράβευση. Το μήνυμα είναι : "Μην κάνετε όνειρα μιας και έχουμε υπεράνθρωπη δύναμη. Θα πληρώσετε το χρέος σας μέχρι τέλους.  Βλέπεται αυτά τα όμορφα κτίρια; Μας ανήκουν. Κάποτε ανήκαν στους Βουρβόνους βασιλιάδες και στους Βοναπαρτιστές. Σήμερα είναι δικά μας. Οι άνθρωποι ποτέ δεν κάνουν το κακό τόσο απόλυτα και με τόσο ενθουσιασμό, όσο όταν για χάρη μιας κρυφής ιδεολογίας"....

Aπό το 2011 γράφουμε για τον ρόλο του Τσίπρα. Ο Τσίπρας έχει πλάτες. Χρωστά σε μεγάλα και σπουδαία αφεντικά....

4 σχόλια:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Εγώ πάλι...
νομίζω πως παγκοσμίως έχουν αρχίσει να ηττώνται καθημερινά κατά κράτος.
Μόνο οι υπηρέτες τους στην Ελλάδα που παριστάνουν την κυβέρνηση δεν το έχουν αντιληφθεί.

Yannis Galakos είπε...

Οι μάσκες έπεσαν, έπεσαν γιατί ήθελαν να πέσουν. Ένα μήνυμα μας στέλνουν με αυτή την βράβευση. Το μήνυμα είναι : "Μην κάνετε όνειρα ... Θα πληρώσετε το χρέος σας μέχρι τέλους.
Κι εμείς, όμως, τους στέλνουμε το δικό μας μήνυμα: "Θα πάρετε τ'αρχίδι@ μας, είσαστε ξοφλημένοι" 😎

, είπε...

12:32 μ.μ.

ε, ναι εννοείται αυτό..

peri

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας είναι ένα αρκετά επικίνδυνο άτομο και δεν έχει ψυχολογηθεί λεπτομερώς...Του έδωσαν το βραβείο πολιτικού σθένους ΟΧΙ επειδή μας κράτησε στο ευρώ!!! αλλά επειδή νομιμοποίησε το χρέος στις πλάτες των Ελλήνων!!! αυτό είναι το κόλπο!! στο ευρώ έτσι κι αλλιώς δεν θα βγαίναμε!! Ούτε crexit υπήρξε ποτέ!! Το αποκάλυψε και ο Σόιπμλε πρόσφατα στον alexis Παπαχελά$!! Όλα ήταν ένα θέατρο! Στόχος ήταν ρημάξουν τα πάντα!!!!! Αυτή είναι η αλήθεια...η πικρή αλήθεια. ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΆΖΕΙ ΤΑ GO BACK ΜΕΡΚΕΛ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΜΑΛΙ Η ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ. Για αυτό ο σιωνιστής βαίζμαν πήρε ως αφορμή προγενέστερους πολιτκούς ηγτετες που άλλξαν άποψη για κάποια θλέματα όπως O Richard Nixon, παρ' ότι μεγάλος αντικομουνιστής, ήταν αυτός που καθιέρωσε τις σχέσεις με την κομμουνιστική Κίνα. Είναι άνδρας με πεποιθήσεις και θάρρος μας είπε για τον Τσίπρα. Του φτυάχουν το προφίλ γιατί τον χρειάζονται ακόμη περισσότερο. Τον αγαπάνε. Μαζί του κάνουν ότι θέλουν με τους έλληνες. Άλλωστε στους Ρότσιλντ ζήτησε βοηθεια για εξοδο στις αγορες αφου για αυτους δουλευε όταν ούρλιαζε στις πορείες για τα μνημονια που καταστρεφουν ζωες. Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα με την υπόθεση Καμμένου στη σαουδικη αραβια αφου θα καθαρίσει το Ισραήλ. Πάιζουν τις κουμπάρες απλά για να περνά ο χρόνος. μοιράζει "συγχωροχάρτια η αριστερά και ολοι τρέχουν ν' αρπάξουν.Η εποχή Τσίπρα απλά θα αναγνωρίσει το ρημαδιό και το τέλος της πατρίδας μας οπως είχε. Μέσω του Τσίπρα όλοι σβήνουν τα ίχνη τους και αποσύρονται. Μέχρι και ο Μαρινάκης ντύθηκε Αγία Τερεζα της Καλκούτας και ξεκινησε τις περιοδείες στις Μάνδρες. Ειναι φρίκη.