Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2018

Δεν μας προκαλεί έκπληξη τίποτα πλέον....To είχαμε γράψει άλλωστε πριν καιρό. . Είναι μια ύποπτη σαπουνόπερα μαζί με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ για να παριστάνουν τους φλογερούς πατριώτες. Ένας τρόπος διαφυγής από την καταστροφή που μας έφεραν με τα μνημόνια. Ήδη ανώτερες πηγές της Ευρωζώνης δήλωσαν ότι η Ελλάδα θα μείνει υπό ενισχυμένη εποπτεία, δηλαδή δρακόντεια επιτήρηση, μέχρι να εξοφλήσει το 75% των οφειλών της. Την ίδια στιγμή η αγορά σβήνει. Οι συνταξιούχοι τρομαγμένοι από τις νέες περικοπές που έρχονται ενώ οι άνεργοι βρίσκονται στο έλεος του θεού. Κάποιοι όμως κάνουν business...

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Το παιγνίδι είναι φτειαχτό. Είναι όλοι μια παρέα την οποία λέω “επίσημο παρακράτος“. Σε κάθε νταμάκι στο σκάκι έχουν ένα δικό τους, μια λύση κινδύνου για κάθε περίπτωση. Έτσι κάποιοι εργολάβοι του κίτρινου τύπου σκέφθηκαν να επαναφέρουν τον Καραμανλή για να διασωθεί ο Καμμένος που δεν θα βρίσκει τη ψήφο του.

Τα Σκόπια ήταν και μια καλή ευκαιρία για να αναστηθεί και να διασωθεί απο ένα ειδικό δικαστήριο, όπου θα προκύψουν μεγάλες αποκαλύψεις για το ντόπιο κατεστημένο και ο προστατευμένος και πολιτικά νεκρός Καραμανλής, αυτός που αποδεδειγμένα απο τις επίσημες στατιστικές χρεοκόπησε την Ελλάδα.
H ΤτΕ είπε τα λιγότερα για την οικονομική κατάσταση της χώρας το 2009 και η Καθημερινή έκρυψε πολλά. Πάαααρα πολλά. Δεν ξέρουμε ακόμη, ποιό ήταν το πραγματικό εσωτερικό χρέος επι Καραμανλή και θυμόμαστε πόσο είχε προβληθεί απο κωλοφυλάδα σαν σωτήρας και άνθρωπος της αγοράς, ο αποτυχημένος υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπαθανασίου ή Χαρτοπετσέτας. Ο άλλος υπουργός Οικονομίας επι Καραμανλή την έχει κοπανήσει στις ΗΠΑ. Μπορεί και να έχει αλλάξει όνομα. Δεν τον βρίσκει κανένας. Τον έχουν ξεχάσει όλοι και ειδικά οι δικαστικές αρχές. Αυτόν και τη Καραμανλή τους έχουν ξεχάσει επι μνημονίων όλα τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών. Τυχαίο;


Όσοι της ΝΔ στηρίζουν Καραμανλή την πάτησαν. Σας το εγγυώμαι.


http://zcode-gr.blogspot.com/2018/01/blog-post_14.html

Μπορεί αύριο ο Τσίπρας να εμφανιστεί super εθνικιστής που άκουσε και καλά τον λαό του. Ανδρέας Παπανδρέου του Νταβός που ηρέμησε τους ιθαγενείς. Ένας ώριμος ηγέτης. Και ο Αλέξης κερδισμένος αλλά και οι εφοπλιστές που τον στηρίζουν κερδισμένοι. Δεν χρειάζεται στημένα sites να σε παρασέρνουν φίλε αναγνώστη σε ηλίθιους φανατισμούς. Τον μνημονιακό Καμμένο στον Άγιον Όρος βλέπουμε να φυλά εικόνες και την εμφάνιση του Καραμανλή ως Μακεδονομάχου μέσω τρίτων...αυτό έχει το μενού τις τελευταίες εβδομάδες..

Και.....είναι δυνατόν να μην κλαίει από χαρά η Περιστέρα με τόσους μαλάκες;

Ο Τσίπρας κάνει καθημερινο αγώνα για να κάνει τους εφοπλιστές που δεν πληρώνουν φόρους ακόμη πιο πλούσιους. Έκανε η δουλίτσα με το LNG παρέα με τη Κύπρο στην Αίγυπτο, έστησε τη συμφωνία με το Αμερικάνικο LNG στο terminal της Αλεξανδρούπολης (παρέα με τον Κοπελούζο), έφτιαξε με δανεικά τη συμφωνία της Fraport Hellas (με τον Κοπελούζο πάλι) και τις Ελληνικές τράπεζες, χάρισε το Ελληνικό στο Λάτση και τον έκανε manager στα Ελληνικά κοιτάσματα, προώθησε τα νοθευμένα με βιοκαύσιμα (βιοαιθανόλη) καύσιμα έφερε τη καλλιέργεια μαριχουάνας ( μεσολαβητής Καρανίκας) απο την οποία εταιρείες όπως η γνωστή Mobil Oil του Βαρδινογιάννη θα φτιάχνει φτηνά βιοκαύσιμα που θα πωλούνται στην Ελλάδα ακριβά. 
Αποτέλεσμα εικόνας για μπαζιανα βαρδησ

Εισάγει πολύ ενέργεια κάνοντας κακή διαχείρηση του ιστού και έχοντας ένα κακό σχέδιο για την ανάπτυξη της ΔΕΗ, διανοίγει τον Αξιό υπέρ τη ποτάμιας ναυτιλίας και για το λόγο αυτό φροντίζει να λυθεί και το θέμα με το όνομα της FYROM, πουλάει ακριβά το φυσικό αέριο στην Ελλάδα (και στη FYROM), κρατάει ακριβά τη τιμή της κιλοβατώρας απο τα ΑΠΕ για να μη φανεί ποιοί και πόσα κερδίζουν απο τα καύσιμα στην Ελλάδα, καθυστερεί με κόλπα την ολοκλήρωση του TAP (οι εφοπλιστές δεν θέλουν αγωγούς φυσικού αερίου αλλά ακριβό LNG και βάρκες) κοκ. 

Με τόσα που κάνει ο Τσίπρας, να μη κάνει το κάτι τι του και ο Καμμένος; Πότε θα ξαναβρεί την ευκαιρία…


http://zcode-gr.blogspot.com

Πρέπει να σημειωθεί ότι το LNG Terminal της Αλεξανδρούπολης συνδέεται άμεσα και με τον ελληνοβουλγαρικό αγωγό φυσικού αερίου IGB.

Φτηνά Βιοκαύσιμα ...Η έκταση που καλλιεργείται για το σκοπό αυτό ξεπερνάει τα 45.000 στρέμματα.

Οι εγκαταστάσεις της MIL OIL βρίσκονται στη ΒΙΠΕ Σερρών ( βιομηχανικά πάρκα) σε ιδιόκτητο βιομηχανικό κτήριο εμβαδού 5.000 μ2 και περιλαμβάνουν μηχανολογικό εξοπλισμό αξίας 2 εκατ. €, δεξαμενές αποθήκευσης τελικού προϊόντος και παραπροϊόντων, καθώς και κτήριο διοίκησης με προηγμένο σύστημα ελέγχου και παρακολούθησης όλων των σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας.

Η MIL OIL αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου παραγωγής βιοκαυσίμων ενώ διοχετεύει το σύνολο της παραγωγής της στα Ελληνικά Πετρέλαια και στη MOTOR OIL

Δεν υπάρχουν σχόλια: