Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018

Έτσι είναι....

Μαντάμ Μέρκελ... ιδού η Μακεδονία σας
O αρμόδιος επίτροπος για τη διεύρυνση είπε χθες ότι Αλβανία και… Μακεδονία είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Είπε ο Γιοχάνες Χαν ο Γερμανός, που τα έχει ξαναπεί κι άλλες φορές, ότι η Μακεδονία από το 2005 περιμένει...

Στο Βερολίνο η Μέρκελ έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τσίπα, τον νουθετεί για την υπόθεση του Σκοπιανού και κλείνουν ραντεβού να τα πούνε σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής. Λίγο αργότερα υποδέχεται τον Ζόραν Ζάεφ αποκαλώντας τον «πρωθυπουργό της Μακεδονίας». Όχι της πΓΔΜ ή της Βαρντάσκα Μασεντόνια. Σκέτο της Μακεδονίας είπε.

Ακούσατε να υπάρχει κάποια αντίδραση από την κυβέρνηση;

Έστειλε κανένα non paper ο… διαταραγμένος τύραννος του Μαξίμου;

Ο Τσίπρας το έχει πουλήσει το όνομα εδώ και καιρό στην Μέρκελ, δεν θα κάνει πίσω, είναι εφιάλτης. Είναι ότι χειρότερο πέρασε από αυτά εδώ τα χώματα.

Ποια είναι η δύναμη του Τσίπρα; Ο Ελληνικός λαός. Ένα μεγάλο κομμάτι είναι βολεμένο στο δημόσιο και περνά καλά. Ένα μεγάλο κομμάτι έχει δοσοληψίες με το κρατικό χρήμα. Εκεί πατά ο εφιάλτης. Πέρα από αυτό έχει μαζί του την κλίκα Παπανδρέου και Καραμανλή. Μα δεν είδατε την οικογένεια Μητσοτάκη; Η Ντόρα τον στηρίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί με αφορμή το Μακεδονικό και ο αδερφός της υποτίθεται ασκεί αντιπολίτευση. Μιλάμε για μια αδίστακτη κλίκα που τον βοηθά σε δημοσιογραφικό, πολιτικό και επιχειρηματικό επίπεδο. 

Η ενότητα των Ελλήνων ( όχι όλων) που παρουσιάστηκε στα συλλαλητήρια τους προβλημάτισε άγρια γι αυτό και την άλλη μέρα βγήκε ένα διχαστικό, θέμα απ το συρτάρι, ένα θέμα που πολώνει....που αποπροσανατολίζει...

Αυτό είναι το όλο κόλπο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Ποια είναι η δύναμη του Τσίπρα; Ο Ελληνικός λαός. Ένα μεγάλο κομμάτι είναι βολεμένο στο δημόσιο και περνά καλά. Ένα μεγάλο κομμάτι έχει δοσοληψίες με το κρατικό χρήμα. Εκεί πατά ο εφιάλτης. Πέρα από αυτό έχει μαζί του την κλίκα Παπανδρέου και Καραμανλή. Μα δεν είδατε την οικογένεια Μητσοτάκη; Η Ντόρα τον στηρίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί με αφορμή το Μακεδονικό και ο αδερφός της υποτίθεται ασκεί αντιπολίτευση. Μιλάμε για μια αδίστακτη κλίκα που τον βοηθά σε δημοσιογραφικό, πολιτικό και επιχειρηματικό επίπεδο"

πώς πενθεί μια χήρα;
-Απαιτεί ο γκόμενος να φοράει μαύρο προφυλακτικό!!!! Ε, αυτό τα λέει όλα!!