Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2018

Το έχω γράψει και στο παρελθόν Ότι δεν τους αρέσει και δεν το γουστάρουν το βαπτίζουν δεξιό.


Το πρωί της Κυριακής, ο κύριος Καρανίκας ανέβασε μια είδηση στο προφίλ του, που έλεγε πως ο πλειστηριασμός που απέτρεψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου την περασμένη εβδομάδα ήταν για μία βίλα και χρέη 2,5 εκατ. ευρώ, και σχολίασε: «Αριστεριστές σε απόγνωση σώζουν βίλες αστών λαμόγιων.... 
Και ναι, είναι ψεύτες! Ότι κάτσει. Δεν έχουν τσίπα. Ποτέ δεν είχαν. Πάντα με τις διχόνοιες έβγαζαν μεροκάματο. Σήμερα με την επανάσταση της τεχνολογίας, βλέπουμε το μεγάλο ψέμα της αριστεράς και φυσικά τρομάζουμε με ποιους πραγματικά έχουμε να κάνουμε...Μια κλίκα χωρίς συναίσθημα, χωρίς ψυχή.... και δεν είναι μυστικό Μέχρι και φύλλα πορείας έχει το μενού για να παραμείνουν στις καρέκλες!!

Ποια είναι η αλήθεια; 4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΗΝΕΚΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙ ΚΙΡΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΩΝ

ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ "ΖΩΟΛΟΓΙΑ"

ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ "ΚΙΡΚΙΝΕΖΟΣ" ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ VERSION ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΖΩΟΥ ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ "ΑΣΛΑΝΗΣ-ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ-ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΡΤΑΛΗΣ"

ΑΣΛΑΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑΛ ΑΕΤΟΣ


κιρκινέζι < τουρκική kerkenez < ελληνική κέρχνη
https://el.wiktionary.org/wiki/κιρκινέζι


Καρτάλης: Στα τουρκικά kartal σημαίνει αετός. Άρα Καρτάλης είναι αυτός που μοιάζει με αετό, ίσως ο ελεύθερος ή ο ανυπότακτος.

http://greekgeneo.blogspot.gr/2014/01/blog-post_14.html


Ο Γεώργιος Καρτάλης του Αντωνίου (1908 – 27 Σεπτεμβρίου 1957) ήταν Έλληνας πολιτικός, γόνος της αρχοντικής οικογένειας των Καρτάληδων του Βόλου. Διετέλεσε κατ΄ επανάληψη υπουργός, αρχηγός πολιτικού κόμματος και δήμαρχος Βόλου

https://el.wikipedia.org/wiki/Γεώργιος_Καρτάλης


Animals and Name Pairs in Jewish Given Names
https://bloodandfrogs.com/2011/05/animals-and-name-pairs-in-jewish-given.html


ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΩΣ ΑΝ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ -ΑΚΙΣ ΚΑΙ -ΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ -CHILD KAI -SON


1) Αβράμης, Αβραμίδης, Αβραμούδης: Προέρχεται από το βαπτιστικό όνομα Αβραάμ, ή όπως αναφέρεται στον ελληνικό χώρο (κυρίως στην Ήπειρο) Αβράμης. Επί τουρκοκρατίας, αβράμηδες, αβραμίκοι ή ουβριοί λέγονταν και οι Εβραίοι, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το επίθετο συνδέεται με το όνομα Αβράμης και όχι με την καταγωγή ή εθνική ταυτότητα.

2) Αδάμου, Αδαμούδης: Από το βαπτιστικό Αδάμ ή Αδάμος, όπως πολύ συχνά ακούγεται στην Ήπειρο. Το όνομα έχει αρβανίτικη προέλευση.

http://greekgeneo.blogspot.gr/2014/01/blog-post_14.html


ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΙΞΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΡΑΤΣΑ.ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ-ΑΝΩΤΕΡΟ ΧΑΡΜΑΝΙ ΦΥΛΩΝ.ΕΝΩ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΧΑΡΜΑΝΙ.

Υ.Γ:There's a storm coming!

Διηνέκης είπε...

Ρε τον Βλάχο τον Ραχωβίτσα...

Ανώνυμος είπε...

Το ότι η πατρίδα μας μας μοιάζει πλέον με πολιτικό και θεσμικό απόπατο
του πολιτισμένου κόσμου είναι γεγονός.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.