Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2018

Είναι συμμορίες...δεν υπάρχουν κόμματα ....όλα για τα λεφτά!!

Αποτέλεσμα εικόνας για συμμοριες κομματα

"Δεξιοί" ,"Αριστεροί" ,"σοσιαλιστές" και όλα τα "κοστούμια" απλά μας τα "φόρεσαν". . Αυτοί ήταν πάντα ΕΝΑ όλα τα υπόλοιπα, ήταν για να χωρίζουν ,σε στρατόπεδα, και να κάνουν παιχνίδι .Βλέπεις ,ακόμα και σήμερα, δεν κοιτάμε την ουσια, που είναι το τέρμα μας, αλλά ψάχνουμε απαντήσεις σε άλλη πλευρά.

Ένα στόχο είχαν αυτοί που έπιαναν την εξουσία. Το σχέδιο να ολοκληρώσουν , εις βάρος των λαών και υπέρ των εξουσιαστών ,για δικό τους όφελος. Το Δόλωμα για την demokracy ήταν το δίπολο. Στημένο παιχνίδι.

Όλα ήταν μια μπαρούφα .Και η "δεξιά" "στάση", και η "αριστερή" αμπελοφιλοσοφια. Ηταν τα "όπλα" για να επιτευχθεί ο στόχος τους. Για να ακολουθήσει ο λαός,που αυτός ήταν το ζητούμενο. Χωρις αυτόν δεν μπορούσαν. 

Έφτιαξαν λοιπόν τα "αντίπαλα μαντριά" ,και τον μάντρωσαν 

Απλα όσοι ακολουθούσαν την "δεξιά" είχαν ορισμένα χαρακτηριστικά και όσοι ακολουθούσαν την "αριστερά" άλλα.

Κάθε μια από τις μπουρδολογίες είχε κάτι , που "τραβούσε" την πλέμπα.

Και έτσι γινόταν παιχνίδι.

Σήμερα δεν υπάρχει κανείς από αυτούς, τους πλανεμένους.

Σήμερα δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να τους κοροϊδέψουν ,πρώτον γιατί τους κατάλαβαν οι άνθρωποι και δεύτερον γιατί δεν έχουν αυτό που τους "έσερνε" Ούτε υποσχέσεις ούτε βολέματα..Μα πάνω από όλα η "ιδεολογία" αποδείχθηκε μπαρμπουτσαλο..

Άξιος  σήμερα ειναι κάποιος που είναι χρήσιμος στην κοινωνία που πονά. Άξιος να λέγεται άνθρωπος ,γνώστης, αυτός που σκέφτεται και λειτουργεί μονό για το κοινό καλο,και όχι για την δεξιά η την αριστερή τσέπη του.

Άξιος δεξιός, δεν ήταν κανείς. Άξιος αριστερός πάλι κανείς ..Κανείς μέχρι σήμερα δεν ήταν άξιος. Όλοι είτε δεξιοί είτε αριστεροί ,ήταν και είναι προδότες.

Στον κόσμο από τον λαό δλδ,δεν υπάρχει κανείς ούτε δεξιός ,ούτε αριστερός 

Σήμερα εν έτη 2018, υπάρχουν "δειξιστεροι" πλανεμένοι. Από όποια μεριά και να κάθονταν ,ήταν πλανεμένοι. 

Πάνε αυτά ,σε μερικά χρόνια θα γελάνε με τους "παλιούς" ανθρώπους και την "μπετομένη" σκέψη τους.

Μέσω κάποιων πουλημένων sites φανατίζουν. Μέσω των διαπλεκόμενων καναλιών που ελέγχουν , δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Θέλουν διχόνοιες και φόβο για να μαζέψουν τον λαό.....Μέχρι και για πόλεμο με την Τουρκία μας μιλάνε για να ξεπουλάνε με υποχθόνιο τρόπο τα πάντα....η αλήθεια είναι ότι τρόμαξαν από τα συλλαλητήρια ...λύγισαν από τρόμο. Όσα βλέπουμε το αδιέξοδό τους μας "δείχνει". Έχουν πανικό. Κατακρεούργησαν μια ολόκληρη χώρα και δεν υπάρχει γυρισμός.Κανείς δεν πρέπει να διχαστεί. Είναι παγίδα. Γιατί να διχαστείς; Για να πουλάνε κάνναβη ( video) και να θησαυρίζουν εις βάρος σου;  Dolce Vita είναι όλοι τους εις βάρος του κοσμάκη που χάνει τα σπίτια του.....να ζεις με 300 ευρώ σύνταξη  το μήνα και να γελάνε μαζί σου....να έχεις το παιδί σου άνεργο και να κομπάζουν...

Ξύπνα ρε κορόιδο..http://perimajestic.blogspot.com/2018/01/blog-post_82.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα χαμένα θα βλέπουν "φανταστικούς" πολέμους με την Τουρκία και οι μάγκες του Μαξίμου θα θησαυρίζουν με το γενικό ξεπούλημα της χώρας μας αλλά και με την προοδευτική μπίσνα της κάνναβης!

Ανώνυμος είπε...

σωστος....αυτη ειναι,πιστευω, η συγκλιση που στοχευει ο Τραιανου.αυτα ολα που εγραψες παραπανω,να γινουν κοινο κτημα,κοινη γνωση ολων.ετσι θα φτασουμε στο σημειο,αυτο που θα πει ο ΕΝΑΣ στους λιγους κ οι λιγοι στους πολλους κ θα συμφωνησουμε ολοι μεταξυ μας....τοτε θα εχει ερθει η ωρα....
γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν φανταστικοί πόλεμοι με την Τουρκία, θα κάνουν πάλι ένα ή δύο τσαμπουκάδες και μετά θα ορμήξουν, λέτε να σας ειδοποιήσουν ότι θα ορμήξουν ή θα ορμήξουν από μόνοι τους; Δεν χαλάει το σχέδιο, και νεκρούς θα έχουμε και τραυματίες θα έχουμε,το σχέδιο θα χαλούσε αν ο λαός είχε μετανοήσει, αν η ιεραρχία κήρυττε μετάνοια στον ακατήχητο λαό, αν βαρούσαν πανελλαδικά οι καμπάνες όταν οι αντίχριστοι ψήφιζαν σοδογομμορικούς νόμους που παροργίζουν την Αγαθότητα του Τριαδικού Θεού, αν αν, τώρα αγία ράβδος, θα επιτρέψει ο Θεός τον πόλεμο και την παγκόσμια στην συνέχεια σύρραξη όχι για να μετανοήσουν οι άνθρωποι αλλά για να ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι, φωτιά στα ζιζάνια..Μετά όσοι μείνουν θα πιστέψουν και τί ωφελεί;Ο Θεός επειδή είναι Αγάπη θα τους καλοδεχτεί, αλλά σκεφτείτε... Αν πριν το κακό η ελεύθερη βούληση τους ήταν προς το αγαθό προς το καθ εικόνα και ομοίωση προς την άσκηση και την πορεία προς την αγιότητα, κανένας πόλεμος δεν θα είχε γίνει, όλοι αυτοί οι αντίχριστοι είναι ασυνείδητα, έχουν ευθύνη φυσικά, όργανα του Κυρίου ώστε να καθαρίσει η πλέμπα παγκοσμίως, Ο Κύριος θα βάλει φωτιά στον αμπελώνα Του να καθαριστεί από τα σκύβαλα και τα ζιζάνια , κάθε λεπτό βασανίζονται παιδιά, μεγάλοι άνθρωποι, από ανώμαλους και διεστραμμένους υπανθρώπους, σφαγιάζονται, καταστρέφεται η δημιουργία του Θεού, η φύση, τα ζώα όλα τα κτίσματα Του που τα δημιούργησε με το που τα εννόησε από αγάπη για μας για να ζούμε μέσα στην αρμονία και να αγιάζουμε...Ο πόλεμος θα γίνει λοιπόν, τα έχουν όλα έτοιμα, όσο για τους εδώ προδότες θα λάβουν την αμοιβή τους, άλλωστε πριν χρόνια τους είχαν αφορήσει οι παλαιοημερολογίτες ΟΛΟΥΣ έξω από την Βουλή και ουδείς γνωρίζει πόσοι ακόμα ιερείς έπραξαν ενδεχομένως το ίδιο, το τέλος τους θα είναι σπαρακτικό...

Ανώνυμος είπε...

(συνέχεια)…Συνεπώς, ξεκολλήστε επιτέλους από τα εδώ τσουτσέκια, κάκιστοι κομπάρσοι, εκπαιδεύτηκαν να παίξουν έναν ρόλο η αποστολή τους τελείωσε, λέτε να τους παρκάρουν τα αφεντικά ώστε να απολαμβάνουν, όταν τα γεγονότα, που συμβαίνουν ήδη, είναι παγκόσμια και πάμε για τραγωδίες;Mην χαλάτε ενέργεια για το τί κάνουν, σας απογοητεύει αυτή η ενασχόληση και το όπλο κάποιων είναι η καταστολή με οποιοδήποτε μέσο, Οι χρηματοδότες της πανάκριβης παράστασης που παρακολουθούμε όλοι, με εισιτήριο την ψυχή μας, αυτοί είναι οι σαδιστές δολοφόνοι και νεκροθάφτες του ανθρωπίνου είδους κι επειδή είναι σαδιστές, θέλουν εμφύλιο, θέλουν αίμα, διψούν για αίμα,θέλουν ταραχή, θυμό, οργή, είναι οπαδοί του κακού, τρέμουν την ορθόδοξη εν Χριστώ ζωή, τρέμουν την ορθόδοξη προσευχή,μην τσιμπάτε, μην τους ταίζετε, με αρκετά βάσανα πληρώσαμε το αίμα του εμφυλίου ως έθνος, σώστε την ψυχή σας ,μόνο ο Χριστός σώζει, και μόνον Αυτός κρίνει πότε θα πάρει την ψυχή του καθενός , σ αυτό μόνο φροντίστε να είστε έτοιμοι κάθε λεπτό, στο να Τον συναντήσετε, αν είστε σ αυτό οκ τότε θα φωτίσει η Χάρις Του για τα υπόλοιπα… Γιατί αγχώνεστε να ξυπνήσουν όλοι οι υπόλοιποι; Δεν θα σωθούν όλοι οι άνθρωποι, και επί Νώε και στα Σόδομα έλεγαν το ίδιο στις προειδοποιητικές φωνές ΄΄τι κακό κάναμε ώστε να αφανιστούμε΄΄; Αν κάναμε όλοι κάθε μέρα τον σταυρό μας και ζητούσαμε στην προσευχή μας να σωθούμε κι εμείς κι η πατρίδα μας κι οι συνάνθρωποι μας, νομίζετε ότι μια δράκα υπανθρώπων θα ήταν οι επικυρίαρχοι του κόσμου τούτου;;; Ο Διηνέκης ας ξυπνήσει απ το όνειρο περί Ρωσίας, κι αυτός δικός τους είναι απλά στο τέλος θα μουρλαθούν τα μυαλά τους και θα αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους, όλοι εργάζονται πώς θα στρώσουν το χαλί ώστε να περπατήσει το μεγάλο λαμόγιο μέχρι τον θρόνο του ....

Διηνέκης είπε...

@ Ανώνυμο 19 Φεβρουαρίου 2018 - 3:45 μ.μ.

Χαμένο, είσαι εσύ.

Το ότι δεν έπεσε ούτε μια ντουφεκιά ακόμη, δεν σημαίνει ότι όσοι λένε ότι πρέπει να βρισκόμαστε ασταμάτητα σε εγρήγορση, είναι... χαμένα.

Χαμένο είσαι εσύ, που λες αυτούς χαμένους. Γκέγκε;