Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαρτίου 03, 2018

Στο έλεος του λιμού η Βενεζουέλα: Οριακές καταστάσεις με ανθρώπους να τρώνε σκυλιά και αρουραίους. Άθλια η κατάσταση στους δρόμους, ακόμα χειρότερη στις φυλακές....


Αποτέλεσμα εικόνας για βενεζουέλα πεινα
Στο έλεος της λιμοκτονίας βρίσκονται άνθρωποι και ζώα στη Βενεζουέλα με αποτέλεσμα ακραίες καταστάσεις, όπως η κατανάλωση αρουραίων και οι «επιδρομές» πεινασμένων πολιτών σε ζωολογικούς κήπους να θεωρούνται πια καθημερινότητα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, σε πολλούς από τους ζωολογικούς κήπους της χώρας έχει παρατηρηθεί κατακόρυφη αύξηση των ζωοκλοπών, με τους εισβολές να αρπάζουν ακόμα και σπάνια είδη, για να τα σφάξουν στη συνέχεια και να καταναλώσουν το κρέας τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν εξαφανιστεί υπό μυστηριώδεις συνθήκες δεκάδες ζώα, με το προσωπικό να παρατηρεί ανήμπορο την κατάσταση χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.

Τα πράγματα ωστόσο «αγριεύουν» ακόμα περισσότερα στους δρόμους της Βενεζουέλας. Η ίδια οικονομική ανέχεια που κάνει αρκετούς Βενεζουελανούς να παρατούν να κατοικίδιά τους στους δρόμους (αφού δεν είχαν χρήματα να τα ταισουν ή να τα εμβολιάσουν) φαίνεται πως ωθεί και αρκετούς συμπολίτες τους - σε ακόμα χειρότερη κατάσταση - να τα τρώνε.

Σκυλιά, γάτες και περιστέρια έχουν ενταχθεί στο διαιτολόγιο των πολιτών της φτωχής χώρας που βρίσκεται στο έλεος της κρίσης και των επιλογών του ηγέτη της, Νικολάς Μαδούρο. 

Να πούμε ότι ο Μαδούρο εδώ και αρκετά χρόνια βλέπει πόλεμο με τους Κολομβιανούς. Ένας πόλεμος που όμως δεν έρχεται.....

Αποτέλεσμα εικόνας για μαδουρο

Σας λέει κάτι;;

Πρόσφατα   η πρώην γενική εισαγγελέας της Βενεζουέλας Λουίσα Ορτέγα, η οποία είχε δηλώσει πως φοβόταν ότι θα τη δολοφονούσαν, διέφυγε στην Κολομβία...Για την Ορτέγα στην Βενεζουέλα δεν υπάρχει τίποτα, παρά μόνο θάνατος και φτώχεια. Η οικονομία της χώρας έχει μετατραπεί σε προσωπικό λογαριασμό των στελεχών της κυβέρνησης Μαδούρο. Οι εξουθενωμένοι πολίτες της Βενεζουέλας  δεν ασχολούνται πλέον με την Κολομβία.... Είναι αδιάφοροι απέναντι στις στρατιωτικές ασκήσεις του καθεστώτος. Κανείς δεν ασχολείται με τα πληρωμένα sites του Νικολάς Μαδούρο που αναφέρονται σε πολέμους με την Κολομβία. ...Γνωρίζουν  ότι ξεγελάει τη δυστυχία τους, βαπτίζοντάς τους υπερασπιστές της πατρίδας τους - στην πραγματικότητα του ιδίου του Μαδούρο και της συμμορίας του.

Η Κολομβία, που έχει πορώδη σύνορα με τη Βενεζουέλα, σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος του κύματος μετανάστευσης των πολιτών της αυτής χώρας σε κρίση.

Μόνο ο θάνατος κυκλοφορεί στην Βενεζουέλα, με τη μορφή του Νικολάς Μαδούρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: