Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2018

Ας δούμε την πραγματικότητα...

Χαμηλό επίπεδο τα Ελληνικά blogs ! Αδυνατώ να πιστέψω ότι είμαι κι εγώ ένας blogger παρέα με τρελούς! Κρίμα, κρίμα και πάλι κρίμα. 
Αποτέλεσμα εικόνας για πολεμος τουρκια ελλαδα
Αντί να ασχοληθούν με τους διεφθαρμένους πολιτικούς που ρήμαξαν τον πατρίδα μας, κάθονται και τρομάζουν τον κόσμο με δήθεν πολέμους με την Τουρκία. 

Ας δούμε την πραγματικότητα...

Μόλις προχθές μάθαμε ότι η νύφη του Τσίπρα έχει δύο θέσεις καλοπληρωμένες στο δημόσιο και μάλιστα παίρνει και υπερωρίες. Τιμιότης, ηθική και πάνω απ’ όλα «αριστερός κώδικας αξιών» όπως λέει και ο πρωθυπουργός μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για παπαγγελοπουλος καραμανληςΕπίσης μάθαμε ότι δεν ήταν μόνον οι φίλοι του Τσίπρα, η Αντωνοπούλου και ο Παπαδημητρίου… τσίπηδες για να παίρνουν επίδομα ενοικίου. Και ο Παρασκευόπουλος με τη γυναίκα του, αν και είχαν καμιά 20αριά χιλιάδες ευρώ το χρόνο έσοδα είπαν να παίρνουν και το κατιτίς τους για το νοίκι.

Ακόμη πιο εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν για τους διορισμούς που έχουν γίνει στα ΕΛΠΕ, πάντα με… αριστερά κριτήρια.

Πρώτος και καλύτερος στο ρουσφέτι ο… Μίμης, ο δεξιός ψάλτης της αριστερής κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, ο γιος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου 
( φωτογραφία) Πάρης προσελήφθη στη Νομική Υπηρεσία των ΕΛΠΕ με ετήσια μεικτά 56.000 ευρώ. Μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.Αλλά και η κόρη του υπουργού της… Novartis έχει βρει από το 2009 θέση στη Βουλή, μιας και ο Παπαγγελόπουλος είναι παντός κόμματος όταν πρόκειται για ρουσφέτι.

Αποτέλεσμα εικόνας για Τρύφωνα Αλεξιάδη παρατηρητηριοΣτα ΕΛΠΕ και ο γαμπρός του Τρύφωνα Αλεξιάδη, ονόματι, Μάνος Χουρμούζης ( τον πάντρεψε ο Ιερώνυμος). Πρόσληψη και για την Κατερίνα Τσαρουχά, κόρη της υφυπουργού Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά αλλά και για την κόρη του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κορωνιωτάκη ο οποίος ήταν επικεφαλής στον ΑΔΜΗΕ.

Περί τις 160 χιλιάδες το χρόνο ο μισθός του Σπύρου Μιχαλαράκη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ θέση έχει βρει οΠαναγιώτης Ροδάκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και η Σωτηρία Λιακάκη, εισηγήτρια σε κομματικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία, διευθύντρια Διαχείρισης Αλλαγών στο Ανθρώπινο Δυναμικό.......

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΕΚΩΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ