Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2018

Ποιοι "έφαγαν" τον Γιωργάκη; Nov 16, 2011


Ο Παπανδρέου είναι άνθρωπος των τραπεζιτών και των τοκογλύφων. Αυτοί τον "έφτιαξαν" και αυτοί τον ελέγχουν απόλυτα. Σε αυτούς δίνει λογαριασμό και αυτοί τον προστατεύουν. Είναι άνθρωπος της Goldman Sachs, του Σόρος, του Μπάφετ, του Μπενράνκε, του Γκρίνσπαν, του Τρισέ και του Άκερμαν. Αυτοί τον έκαναν Πρωθυπουργό της Ελλάδας και αυτών τις εντολές εκτελεί. Αυτό δεν είναι κάτι το άγνωστο στην Ευρώπη. Είναι γνωστό το ποιόν του και βέβαια η ταυτότητα αυτών που αντιπροσωπεύει. Δεν το κρύβει άλλωστε. Με τον Στρος Καν του ΔΝΤ συνομιλούσε για τα "προβλήματα" της ευρωπαϊκής Ελλάδας πριν τα κοινοποιήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τον Σόρος συναποφάσιζε για τη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών πριν καν ενημερωθεί ο Ευρωπαίος επίτροπος της οικονομίας. Με τον Μπλανκφάιν της Goldman Sachs σχεδίασε τον χειρισμό των χρεών και όχι με τα αρμόδια όργανα της Ένωσης. Η Ένωση και ο ελληνικός λαός μάθαιναν πάντα μόνον ό,τι —και όταν— αποφάσιζαν αυτοί να τους γνωστοποιήσει ο Παπανδρέου ...και τίποτε άλλο.

Αυτός λοιπόν ο Παπανδρέου σε μια ανύποπτη στιγμή και ενώ θεωρητικά είχαν οριστικοποιηθεί οι αποφάσεις για το ελληνικό χρέος και τη δήθεν σωτηρία του Ευρώ, πήγε και έκανε μια πρόταση-βόμβα, που τίναζε τα πάντα στον αέρα ...Μια πρόταση, η οποία ακύρωνε όλα τα υπόλοιπα συμφωνηθέντα και ξαναγυρνούσε την κατάσταση στα "κόκκινα" ...Μια πρόταση, η οποία έγινε ακριβώς την ώρα που ο κοντοΣαρκοζί —με την αυταρέσκεια του Ναπολέοντα— διηγούνταν στα τηλεοπτικά κανάλια το πώς "έσωσε" την Ευρώπη και τον Κόσμο ολόκληρο. Ο κύβος είχε ριφθεί. Οι τραπεζίτες είχαν αποφασίσει ν' αντιδράσουν και γι' αυτόν τον λόγο έριξαν τον "κύβο" τους μέσα στη "σούπα". "Κύβος" στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο Παπανδρέου και η πρότασή του για δημοψήφισμα και άρα σίγουρη απόρριψη του σχεδίου του "κουρέματος".

Τι έγινε όμως και είχαμε αυτήν τραγική για το σύστημα εξέλιξη των πραγμάτων; Γιατί τόσο ισχυροί παράγοντές του ρισκάρουν τόσο μεγάλης κλίμακας συγκρούσεις μεταξύ τους. Γιατί ρισκάρουν τόσο επικίνδυνα παιχνίδια τώρα που η Ευρώπη στην κυριολεξία βρίσκεται στην "αιχμή" του "ξυραφιού"; Πρέπει να υπάρχει δηλαδή μια εξήγηση για μια τέτοια πολεμική κατάσταση. Αυτό, το οποίο συμβαίνει και εξηγεί τα φαινόμενα που βλέπουμε, είναι το εξής απλό. Η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα και οδηγείται σε αδιέξοδο. Ένα αδιέξοδο, το οποίο προμηνύει καταστροφή. Αυτό, το οποίο βλέπουμε, δηλαδή, είναι τα προεόρτια αυτής της καταστροφής 

Εδώ δεν ισχυριζόμαστε κάτι το μυστήριο, το ακαταλαβίστικο ή το απόρρητο. Δεν επικαλούμαστε κάποιες μυστικές πληροφορίες για ανεξήγητες συγκρούσεις των Εβραίων μεταξύ τους. Δεν ισχυριζόμαστε ότι ξαφνικά "τρελάθηκαν" και προσπαθούν ο ένας να βγάλει τα μάτια του άλλου. Αυτά, τα οποία βλέπουμε, συμβαίνουν και στις καλύτερες "οικογένειες". Όταν στο αγώνα της επιβίωσης το καρβέλι είναι ένα και οι ενδιαφερόμενοι είναι δύο, υπάρχει σύγκρουση. Όταν το διακύβευμα αυτής της σύγκρουσης είναι η επιβίωση, τότε η σύγκρουση θα είναι θανάσιμη, εφόσον κανένας δεν έχει το περιθώριο να υποχωρήσει. Κάποιος θα γίνει Κάιν και κάποιος Άβελ ...και αυτό είναι ένα σενάριο, το οποίο το έχουν ξαναζήσει οι Εβραίοι. Κάποτε κάποιοι πρόγονοί τους για κάποιες λίγες φακές και σήμερα οι ίδιοι για κάποια δισεκατομμύρια 

Αυτό, δηλαδή, που λέμε, είναι ότι το σημερινό πρόβλημα δεν έχει σχέση με τις ιδιαιτερότητες των Εβραίων. Έχει σχέση με τον εσφαλμένο σχεδιασμό του ιμπεριαλισμού τους. Δεν έχει σχέση με κάτι, το οποίο δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε άμεσα. Έχει σχέση με κάτι, το οποίο όλοι μας το γνωρίζουμε απόλυτα, γιατί προκύπτει από την απλή ανθρώπινη λογική. Απλά είναι τα πράγματα. Όταν ανοίξεις ανεξέλεγκτα όλα τα κλουβιά σε έναν ζωολογικό κήπο, τα ζώα θα αλληλοφαγωθούν μεταξύ τους και ο τελικός νικητής θα πεθάνει από την πείνα. Πριν πεθάνει, θα συγκρουστεί με τον προτελευταίο, ο οποίος μπορεί να είναι και του ιδίου είδους και μπορεί να πήραν κι από κοινού την απόφαση ν' ανοίξουν αυτά τα "κλουβιά". Στο τέλος θα αλληλοφαγωθούν και οι ίδιοι, που πήραν τις μεγάλες αποφάσεις και μέχρι τώρα διασκέδαζαν με το κατασπάραγμα των αφελών. Όταν ο σχεδιασμός είναι λάθος, εκεί καταλήγει στο τέλος.

Κάτι τέτοιο έγινε και με τους Σιωνιστές Εβραίους. Αισθανόμενοι ως οι τραπεζικοί "λέοντες" της παγκόσμιας οικονομίας, θέλησαν —και τελικά κατάφεραν— ν' "ανοίξουν" όλα τα εθνικά "κλουβιά", τα οποία μέχρι τότε ήταν κλειστά. Ως πανίσχυροι τραπεζίτες των ιμπεριαλιστών αποφάσισαν ν' "ανοίξουν" όλα τα εθνικά κράτη στο σύνολό τους. Όλοι μαζί οι Σιωνιστές ξεκίνησαν να εισβάλουν στα κράτη και τις αγορές τους, για να τις κατακτήσουν τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Ξεκίνησαν όλοι μαζί με μεγάλες φιλοδοξίες, χωρίς όμως να είναι απόλυτα όμοιοι μεταξύ τους. Άλλοι ξεκίνησαν με τη φιλοδοξία να εξουσιάσουν ολόκληρο τον κόσμο και άλλοι με τη φιλοδοξία να πλουτίσουν εις βάρος ολόκληρου του κόσμου. Όμως, αυτή η "διαδρομή" ήταν λάθος, γιατί οδηγούσε σε αδιέξοδο. Γιατί; Γιατί μοιάζει με το παράδειγμα του ζωολογικού κήπου, που προαναφέραμε. Ο κόσμος είναι πεπερασμένος και δεν μπορείς να τον "κατασπαράζεις" επ’ άπειρον. Τώρα τα αδέρφια και πρώην στενοί συνεργάτες πρέπει να δώσουν τον αγώνα της επιβίωσης και δυστυχώς γι' αυτούς θα τη δώσουν ο ένας εναντίον του άλλου. 

Μιλάμε για μια σύγκρουση, η οποία εμπεριέχει όλα τα στοιχεία εκείνα, που χαρακτηρίζουν μια πραγματική τραγωδία. Μιλάμε για μια σύγκρουση, η οποία έχει μέσα της όλες τις ιδιομορφίες, που χαρακτηρίζουν αυτού του μεγέθους τις συγκρούσεις. 

Αποτέλεσμα εικόνας για σαρκοζι connard papandreouΤο μίσος, δηλαδή, του Εβραίου Σαρκοζί, ο οποίος παριστάνει τον Γάλλο απέναντι στον Εβραίο Παπανδρέου, ο οποίος παριστάνει τον Έλληνα, είναι πραγματικό και αβυσσαλέο. Το ότι τον έβριζε ασύστολα, όταν έκανε τη δήλωση περί δημοψηφίσματος, δεν είναι φήμες. Εγκεφαλικό πήγε να πάθει ο κοντός. Γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου με τις πράξεις του απειλούσε να γκρεμίσει τον κόσμο, στον οποίο είχε "επενδύσει" τη δική του επιτυχία. Ο Παπανδρέου, στο όνομα των συμφερόντων των τραπεζιτών, απειλούσε την πολιτική "κατασκευή", η οποία έδινε ισχύ στον Σαρκοζί.
Γι' αυτόν τον λόγο ο Σαρκοζί τον αποκάλεσε όχι μόνον τρελό, αλλά και connard. Μια πολύ βαριά βρισιά στη γαλλική γλώσσα. Πολύ πιο "βαριά" από ένα αντίστοιχο του "μαλάκα". Γι' αυτόν τον λόγο "θυμήθηκε" συμπληρωματικά ότι ο Παπανδρέου ήταν καταθλιπτικός και άρα "χαπάκιας". 

Γιατί τώρα βρισκόμαστε σε καθεστώς τόσο ωμής σύγκρουσης μεταξύ των τόσο πετυχημένων αδερφών και συνενόχων; Γιατί συγκρούονται τα δύο στελέχη του Σιωνισμού; Γιατί συγκρούεται ο τοκογλυφικός Σιωνισμός, ο οποίος εκφράζεται από τους Εβραίους των ΗΠΑ και ο ιμπεριαλιστικός Σιωνισμός, ο οποίος εκφράζεται από τους Εβραίους της Ευρώπης και κυρίως της Γερμανίας; ...Ο Σιωνισμός, ο οποίος δεν τον πειράζει απλά να "κονομάει" εις βάρους του Κόσμου πίσω από τις "πλάτες" των ΗΠΑ και ο Σιωνισμός, ο οποίος θέλει να κατακτήσει τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τις "πλάτες" της Γερμανίας;

Για να το καταλάβει κάποιος αυτό, θα πρέπει να γνωρίζει τι συμφέρει τον έναν κλάδο και τι τον άλλο. Το πολιτικό σκέλος του ιμπεριαλιστικού Σιωνισμού "σώζεται" από την τακτική του "κουρέματος", γιατί αποφορτίζεται σε μεγάλο βαθμό η κρίση χρέους και τα κράτη με αυτόν τον "τεχνητό" τρόπο μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν με τον επιθυμητό τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση τα ισχυρά ευρωπαϊκά κράτη του Βορρά —και τα οποία ελέγχονται από τους Σιωνιστές Εβραίους— θα συνεχίσουν να "καταπίνουν" τα ανίσχυρα του Νότου, ρίχνοντας διαρκώς "νερό" στον "μύλο" τους. Οι Εβραίοι, ως οι απόλυτοι σημερινοί κύριοι της Γερμανίας, της Γαλλίας ή της Ολλανδίας, θα γίνουν σε ελάχιστο χρόνο κύριοι και της υπόλοιπης Ευρώπης ...Οι νέοι Ναπολέοντες 

...Αυτό, το οποίο ονειρεύεται —ακόμα κι όταν είναι ξύπνιος— ο Εβραίος Σαρκοζί.
Αυτούς εξυπηρετεί το "κούρεμα". Συντηρεί στη ζωή έναν ιμπεριαλιστικό σχεδιασμό, ο οποίος έχει δρομολογηθεί και λειτουργεί ήδη, αλλά με πολλά προβλήματα ...Έναν σχεδιασμό, όπου τα "θηρία" κατασπαράζουν τα ανυπεράσπιστα "θύματά" τους. Όλος αυτός ο σχεδιασμός όμως προϋποθέτει να είναι θύτες και θύματα "ζωντανοί". Προϋποθέτει να μην έχουμε φαινόμενα χρεοκοπιών και άρα "θανάτων". Όποιος "πεθαίνει", όχι μόνον βγαίνει από το "παιχνίδι", αλλά απειλεί να το "χαλάσει" στο σύνολό του ...Απειλεί να το "ακυρώσει" και για τους υπολοίπους. Όποιος "πεθαίνει", απειλεί να προκαλέσει "επιδημία" στην "αγέλη" και αυτό σημαίνει ότι απειλεί τους "σφαγείς" των λαών. Αυτήν τη θανατηφόρο "επιδημία" προσπαθούν να καθυστερήσουν με το "κούρεμα".

Εδώ έχουμε μια κατάσταση, που είναι "άρρωστη" ...Είναι μια κατάσταση, όπου αυτό το "περίπου" χωρίζει τη "ζωή" από τον "θάνατο" ...Μια οριακή κατάσταση, όπου οι πρώην πιστοί αδερφοί, φίλοι και συνεργάτες έφτασαν σε μια σύγκρουση του τύπου "ο θάνατος σου η ζωή μου" ...Η ζωή μου έστω και για λίγα δευτερόλεπτα μετά τον θάνατό σου. Οι πάντες, δηλαδή, γνωρίζουν ότι τα πράγματα είναι εφιαλτικά δύσκολα και ότι δεν εξασφαλίζεται κανείς με αυτά τα ημίμετρα. Γνωρίζουν, για παράδειγμα, οι τραπεζίτες ότι, αν αφεθούν τα χρέη να "καλπάζουν", στο τέλος θα "εκραγούν" όλα μαζί και θα τους "τινάξουν" στον "αέρα" ...Το γνωρίζουν, αλλά έχουν κάνει τις επιλογές τους. Ποιες είναι αυτές; Οι επιλογές εναντίον των "άλλων" ...έστω κι αν αυτοί οι "άλλοι" είναι οι αδερφοί τους ...Επιλογές, οι οποίες τούς δίνουν παράταση ζωής ...έστω και λίγων εβδομάδων.


Είναι σαν να βρίσκονται δύο άνθρωποι παγιδευμένοι πάνω σε έναν "ιμάντα" μεταφοράς, ο οποίος καταλήγει σε μια "πριονοκορδέλα" και κάθε δευτερόλεπτο που περνά τούς φέρνει όλο και πιο κοντά προς τον "θάνατο". Ως αδέρφια, αναζητούν μια κοινή λύση, η οποία θα τους σώσει από κοινού, αλλά, ως άνθρωποι, έχουν και ένστικτα επιβίωσης. Τώρα, που η "κορδέλα" αρχίζει και τους "ακουμπά", έχουν αρχίσει να "σπρώχνονται" μεταξύ τους. Χωρίς να έχουν βρει τη λύση, αναζητούν καί οι δύο την "παράταση", η οποία θα προκύψει από τον θάνατο του άλλου. Σπρώχνει με βία ο ένας τον άλλο στο "πριόνι", για να κερδίσει χρόνο. Αναζητούν τον χρόνο, για να διατηρήσουν την ελπίδα της επιβίωσής τους. Σπρώχνουν τον "αδερφό", για να διατηρήσουν για τους εαυτούς τους την πιθανότητας επιβίωσης.

Απλά πράγματα. Το ελληνικό "κούρεμα" δεν σώζει τον πολιτικό "Σιωνισμό", αλλά του δίνει παράταση εις βάρος του τοκογλυφικού Σιωνισμού. Το σταμάτημα αυτού του "κουρέματος" δεν σώζει τον τοκογλυφικό Σιωνισμό, αλλά του δίνει παράταση χρόνου εις βάρος του πολιτικού Σιωνισμού. Αυτό το γνωρίζουν καί οι δύο πλευρές και γι' αυτόν τον λόγο "σκοτώνονται" γύρω από το ελληνικό "κούρεμα", ενώ δεν είναι αυτό το μεγάλο τους πρόβλημα. Όποιος κατορθώσει να περάσει τη δική του άποψη, δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά παίρνει παράταση εις βάρος του αντιπάλου του.


 Γνωρίζουν οι πολιτικοί Σιωνιστές ότι, αν βάλουν τους τοκογλύφους να "πληρώσουν" ένα μέρος της ελληνικής κρίσης, απαλλάσσονται οι ίδιοι από την "πίεση" της απειλής της κατάρρευσης των ομοιοπαθών κρατικών συστημάτων. Από την άλλη πλευρά γνωρίζουν οι τραπεζίτες ότι ο πολιτικός Σιωνισμός απειλείται —εξίσου με τους ίδιους— από τις χρεοκοπίες των τραπεζών, αλλά γνωρίζουν ότι σε μια οριακή κατάσταση για την επιβίωσή του είναι σε θέση να βάλει τα κράτη να τις χρηματοδοτήσουν ...Να τις χρηματοδοτήσουν εις βάρος των κοινωνιών τους. Αυτό είναι το διακύβευμα. Ποιος θα χρηματοδοτήσει πρώτος την κρίση, ώστε να καθυστερήσει έστω και για λίγο την επερχόμενη κατάρρευση


Αποτέλεσμα εικόνας για merkel fedΗ σκέψη τους είναι απλή. Ας φάνε πρώτα τα χρήματα τους τα κράτη και οι κοινωνίες τους, για να σωθούν οι τράπεζες και μετά βλέπουμε τι θα κάνουμε ως "ζωντανοί". Αν τα φάνε τα χρήματά τους οι τραπεζίτες ελάχιστα θα τους αφορά η επόμενη μέρα, εφόσον θα είναι "νεκροί". Σε αυτήν τη λογική ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του Σόρος περί της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους. Τι είπε ο διαβόητος τοκογλύφος; Ότι είναι περίπου άχρηστο το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, γιατί η Ελλάδα έτσι κι αλλιώς θα χρεοκοπήσει. Σε ποιους απευθυνόταν; Στους Έλληνες; Όχι βέβαια. Απευθυνόταν στους "αντίπαλους" ομοεθνείς του, προκειμένου να τους "σταματήσει" από την ανώφελη κατά τη δική του γνώμη "θυσία" της τραπεζικής "Ιφιγένειας" ...Μια "θυσία", η οποία φαινόταν αναπόφευκτη, ειδικά μετά τη συμφωνία για το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους ...Μια "θυσία" διαχειριστική, εφόσον δεν έλυνε ριζικά το πρόβλημα και απλά έβαζε τους τοκογλύφους "μπροστά" από τους πολιτικούς Σιωνιστές στη "σειρά" για την "πριονοκορδέλα".

Το ενδεχόμενο της οριστικοποίησης αυτής της συμφωνίας ήταν αυτό, το οποίο πανικόβαλε τους τοκογλύφους και γι' αυτόν τον λόγο προσπάθησαν να τη σταματήσουν. Γι' αυτόν τον λόγο έπαιξαν ως τελευταίο τους "χαρτί" τον ηλίθιο Εβραίο από την Ελλάδα ...Το "πουλέν" του Σόρος ...Τον "αργόστροφο" γιο της φίλης του Σόρος Μαργαρίτας. Η πρόταση του Παπανδρέου δεν ήταν "πυροτέχνημα" ...Δεν ήταν πολιτικός "ελιγμός". Πραγματικά είχαν σκοπό να οδηγήσουν την Ελλάδα σε δημοψήφισμα για τη συμφωνία. Γιατί; Για να την ακυρώσουν. Ήταν σίγουροι ότι θα την ακύρωναν, αν έφτανε στο δημοψήφισμα. Γνωρίζοντας το μίσος των Ελλήνων για τον Παπανδρέου, ήταν σίγουροι ότι θα αρκούσε να τους προτείνει κάτι, για να ψηφίσουν το ακριβώς αντίθετο.

Αυτό το "παιχνίδι" των Σιωνιστών τοκογλύφων το αντιλήφθηκαν γρήγορα οι Σιωνιστές πολιτικοί και γι' αυτόν τον λόγο εξοργίστηκαν με τα πρόσωπα που τη μεθόδευσαν. Βλέποντας τους τοκογλύφους να αλλάζουν θέσεις, για να τους βγάλουν τους ίδιους "μπροστά", εξοργίστηκαν. Εξοργίστηκαν σε θανάσιμο βαθμό. Γι' αυτόν τον λόγο στο άμεσο μέλλον θα κάνουν "εκκαθαρίσεις", οι οποίες μέχρι σήμερα θα φαίνονταν αδιανόητες. Θα "φάνε" όλους όσους τόλμησαν να απειλήσουν τις πολιτικές τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα ιδιωτικά τους συμφέροντα. Τον "αποκεφαλισμό" του Γιωργάκη θα τον ακολουθήσουν κι άλλοι "συνένοχοι". Πιστεύουμε ότι ο Άκερμαν απλά θα είναι ο πρώτος που θα τιμωρηθεί. Απώλειες θα έχουν και άνθρωποι των "κυβικών" του Τρισέ ή του Σόρος, εφόσον ήδη αντιμετωπίζονται ως "συνωμότες".

Το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε. Δεν τόλμησαν ν' αμφισβητήσουν το "δικαίωμα" του ελληνικού λαού για δημοψήφισμα, αλλά έθεσαν "βέτο" στο αντικείμενο του δημοψηφίσματος. Δεν "αμφισβήτησαν" την ελληνική Δημοκρατία, αλλά με την πολιτική τους ισχύ "ακύρωσαν" τα σχέδια των τραπεζιτών και τοκογλύφων.

Τι έκαναν; Μη μπορώντας να "αγνοήσουν" τα δικαιώματα του ελληνικού λαού, "άλλαξαν" αυτό το οποίο μπορούσαν και ήταν η "ερώτηση", που θα αφορούσε το επίμαχο δημοψήφισμα. Με αυτόν τον τρόπο "ακύρωσαν" το δημοψήφισμα ως "όπλο" των τοκογλύφων. Το δημοψήφισμα θα το έκαναν, αλλά με το ερώτημα της παραμονής της Ελλάδας στο Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση Αυτή η ανατροπή ήταν το κόστος τους, γιατί ανέτρεψαν ένα δικό τους "υποχείριο". Ένα κόστος, όμως, που γρήγορα το "απόσβεσαν", αν σκεφτεί κάποιος ότι το "εξαργύρωσαν" άμεσα. Το "εξαργύρωσαν" με την πρόκληση κυβερνητικής κρίσης, που τους επέτρεψε να επιβάλουν στην Ελλάδα μια 

Κυβέρνηση δήθεν εθνικής ανάγκης, που θα "κύρωνε" την Σύμβαση Δανεισμού. Η απόδειξη, όμως, ότι "ανέτρεψαν" τον Παπανδρέου, είναι ότι τον έπιασαν "απροετοίμαστο". Δεν ήταν έτοιμος για παραίτηση. Δεν ήταν "στημένη" η παραίτησή του, όπως θα νόμιζε κάποιος. Δεν ήταν στον σχεδιασμό του να γίνει η αποχώρησή του αυτόν τον καιρό. Από πού το καταλαβαίνουμε αυτό; Από το γεγονός ότι ήθελε και δεν πρόλαβε ν' αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Πιστεύοντας ότι έχει χρόνο "μπροστά" του, το καθυστερούσε, για να μην βρει αντιδράσεις.

Οι Σιωνιστές του ιμπεριαλισμού έδειξαν ότι δεν διαθέτουν ίχνος ελέους απέναντι σε όσους θεωρούν είτε συνωμότες είτε απλά απείθαρχους. Ο Εβραίος Σαρκοζί δεν έδειξε ίχνος ελέους στον Εβραίο Παπανδρέου. Θα ξεκινήσουν μάλιστα δικαστικές έρευνες, για να δούνε αν υπήρχε τζόγος τοκογλύφων γύρω από την περίφημη δήλωση του Παπανδρέου. Οι Σιωνιστές του ιμπεριαλισμού με αυτήν την επίδειξη ισχύος και σκληρότητας δείχνουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθούν την απειθαρχία. Δείχνουν επίσης ότι έχουν επιβληθεί σε απόλυτο βαθμό στους τραπεζίτες και λοιπούς τοκογλύφους. Η Ευρώπη έχει πλέον το πάνω "χέρι" και όχι οι ΗΠΑ. Αυτό όμως δεν είναι το σημαντικό γι' αυτούς, εφόσον εξακολουθούν να μην έχουν λύσει το πρόβλημα ...Το κύριο πρόβλημά τους, που είναι η επιβίωση και όχι η σειρά του "θανάτου".

Το πρόβλημά τους εξακολουθεί και παραμένει το ίδιο ...και είναι άλυτο. Το πρόβλημά τους είναι η επιβίωσή τους 

Το θέμα του ελληνικού χρέους έχει σχέση μόνον με τη "σειρά" αυτών, που θα υποστούν ζημιά. Τα μεγέθη της Ελλάδας εύκολα ή δύσκολα τα αντιμετωπίζουν ...Τα μεγέθη των υπολοίπων Ευρωπαίων είναι που τους τρομοκρατούν ...Τα μεγέθη της Ισπανίας ή της Ιταλίας. Ειδικά της δεύτερης, όταν τα χρέη της φτάνουν τα δύο τρις ευρώ και έχει αρχίσει να γοητεύεται από την ιδέα ότι μπορεί με τον μαγικό τρόπο του "κουρέματος" ν' ανασάνει. Κάποιοι "τρέμουν" και μόνον στην ιδέα ότι μπορεί οι Ιταλοί ν' αναζητήσουν την "ελληνική" λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης του χρέους τους. Αυτό και μόνο να το σκεφτεί κάποιος, είναι τρομακτικό, όχι μόνον για τους τοκογλύφους, αλλά για ολόκληρο το σιωνιστικό κύκλωμα του ιμπεριαλισμού. Αν η πανίσχυρη Ιταλία αποφασίσει —με το "δικαίωμα" που της δίνει η λογική του ομολογιακού χρέους— να μην πληρώσει τίποτε και κανέναν, θα καταστρέψει τους πάντες και θα σώσει τον λαό της

Γι' αυτόν τον λόγο παρομοιάζουμε την Ιταλία με τη φοβερή "πριονοκορδέλα". Μπορεί ταυτόχρονα καί να μην πληρώσει τα "χρέη" της, καταστρέφοντας τους τοκογλύφους Σιωνιστές καί μπορεί να "βγει" από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καταστρέφοντας τους ιμπεριαλιστές Σιωνιστές ...Τους τοκογλύφους και τους ιμπεριαλιστές, οι οποίοι επέβαλαν στην Ιταλία τον καραγκιόζη Μπερλουσκόνι γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ελέγχοντας και εκβιάζοντας αυτό το διεφθαρμένο και ηδυπαθές ανθρώπινο "καρτούν", μπορούσαν και έλεγχαν απόλυτα μια τεράστια δύναμη ...Με μια στοιχειωδώς πατριωτική ηγεσία η Ιταλία μπορεί στην κυριολεξία να τινάξει τη "μπάνκα" του ιμπεριαλισμού στον αέρα. Η Ιταλία είναι ο εχθρός, ο οποίος μπορεί και "ενώνει" στοιχειωδώς τα δύο αντίπαλα μέρη του Σιωνισμού.

Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν έναν "δοτό" Πρωθυπουργό στην Ιταλία ...Έναν υπάλληλό τους ...Έναν άχρηστο οικονομολόγο, τον οποίο τον "ετάιζαν" επί δεκαετίες ως παράσιτο ...Έναν άχρηστο, που τον πήραν από το ίδιο "τριμερές δουλοστάσιο", όπου είχαν και τον δικό μας Παπαδήμο ...Από το ίδιον "στάβλο" της Goldman Sachs. Αυτοί οι άχρηστοι καλοντυμένοι και καλοχτενισμένοι υπάλληλοι είναι το τελευταίο τους "χαρτί", για να συνεχίσουν το ιμπεριαλιστικό παιχνίδι ...Ένα "χαρτί", όμως, το οποίο προβλέπουμε ότι είναι ασήμαντο και δεν θα τους προσφέρει τα αναμενόμενα κέρδη.

Αποτέλεσμα εικόνας για mario modi tsiprasΑπλά πράγματα. Δεν μπορείς με τέτοια δειλά και ασήμαντα ανθρωπάκια να φιλοδοξείς να ελέγξεις δυνάμεις με χιλιετίες ιστορίας, όπως είναι η Ελλάδα και η Ιταλία. Δεν μπορείς να μετατρέψεις τους "σερβιτόρους" της ιστορίας σε στρατηγούς της. Δεν μπορείς με αυτά τα "καρτούν" να φιλοδοξείς να κατακτήσεις την Αθήνα και τη Ρώμη μαζί. Το τέλος του λογιστικού ιμπεριαλισμού είναι προ των πυλών. Πράγματι οι εχθροί είναι andes portas, αλλά, όταν η Ρώμη ανοίξει τις "πόρτες" να δει ποιοι την "απειλούν", θα κινδυνεύει να πεθάνει από τα γέλια, παρά από οτιδήποτε άλλο. Θα ξεκαρδιστεί στα γέλια, όταν θα διαπιστώσει ότι πρόκειται περί Εβραίων λογιστών και Γερμανών κλητήρων.

Το τέλος μόλις "άρχισε".

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’


Υ.Γ.
Να τελειώνει επιτέλους και το παραμύθι με τον "πατριώτη" Σαμαρά, ο οποίος αρνείται δήθεν να υπογράψει τα χαρτιά, που του στέλνουν οι "κακοί" Ευρωπαίοι. Στημένα είναι όλα. Μια θεατρική παράσταση, για να τον προστατεύσουν ως πολιτικό παράγοντα. Χάρη τού κάνουν με αυτήν την "ψευδοαπαίτησή" τους, για να του δίνουν "άλλοθι". Γνωρίζουν την αντίληψη του ελληνικού λαού τόσο για τη Δανειακή Σύμβαση όσο και για τους ίδιους και παίζουν ένα "παιχνίδι" με τον Σαμαρά, προκειμένου να μην "καεί" ...Προκειμένου να μην αντιδράσουν οι βουλευτές του, που κι αυτοί "πουλάνε" πατριωτισμό και αντιμνημονιακή αντίληψη ...Προκειμένου να μην τον εγκαταλείψουν οι οπαδοί της ΝΔ και "χάσουν" οι ίδιοι τον επόμενο Πρωθυπουργό.
Αποτέλεσμα εικόνας για σαμαρας παπανδρεου
Με αυτό το άχρηστο και χωρίς καμία νομική ισχύ προαπαιτούμενο "χαρτί", του δίνουν τη δυνατότητα να "αρνείται" και ν' "αντιστέκεται" την ώρα που στα σημαντικά έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξή του. Το σημαντικό γι' αυτούς είναι μόνον η υποταγή της χώρας και σ' αυτό συνυπογράφει ο "πατριώτης", εφόσον αυτή η υποταγή διασφαλίζεται με τη Δανειακή Σύμβαση. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέατρο, για να ξεγελιέται το πόπολο ...Όλα τα άλλα είναι, για να δουλεύουν τους "ταπεινούς" οι "εκλεκτοί" του Κολεγίου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: