Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Απριλίου 13, 2018

Υπεγράφη το πρόγραμμα αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ για το 2018, Παρασκευή 13 Απριλίου 2018.


Αποτέλεσμα εικόνας για ισραηλ ελλαδαΣυνεκπαιδεύσεις αεροσκαφών, ελικοπτέρων και ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας και του Ισραήλ περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών για το 2018, που υπεγράφη στο Τελ Αβίβ.

Το πρόγραμμα αμυντικής συνεργασίας υπέγραψαν ο ακόλουθος Άμυνας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ, σμήναρχος Βασίλειος Μπρούμας, και ο διευθυντής Διεθνούς Συνεργασίας των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, ταξίαρχος Erez David Maisel.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο αναγνώστης σιγά-σιγά "βλέπει" να "αχνοφαίνεται" η εικόνα του "πάζλ" του παιχνιδιού. Βλέπει, δηλαδή, ότι το "τραπέζι" της Μέσης Ανατολής "στήνεται" με συγκεκριμένο τρόπο. Το Ανατολικό Μπλοκ, το οποίο "ακουμπούσε" επικίνδυνα την Ευρώπη —και αυτή από φόβο υποτασσόταν στην αμερικανική κηδεμονία—, το αντικατέστησαν με ένα Μωαμεθανικό Μπλοκ, που φιλοδοξούν να υποτάξει εκ νέου την Ευρώπη στα σχέδιά τους. Τη Σοβιετική Ένωση με τις ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες την έχουν αντικαταστήσει με μια Τουρκία με νεοθωμανικές και εξίσου ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες. Αυτό είναι το "παιχνίδι" …Το "παιχνίδι", το οποίο στήθηκε πάνω στην "αντιπαλότητα" της Τουρκίας και του Ισραήλ. Από εδώ και πέρα θα δούμε πώς αυτοί οι βασικοί "παίκτες" δημιουργούν "στρατόπεδα", ώστε να παιχτούν και τα άλλα τα "χαρτιά" …Τα "χαρτιά" της Γερμανίας, αλλά και της Ελλάδας.

Η Ελλάδα, για να παίξει το "παιχνίδι" τους, θα πρέπει να ελεγχθεί απόλυτα. Αυτόν τον έλεγχο έχει αναλάβει η Γερμανία. Εφόσον λοιπόν στόχος της Γερμανίας είναι να απομονώσει την Ελλάδα, για να τη λεηλατήσει σε βαθμό αναίμακτης κατάκτησης, θα πρέπει να μπορεί να τη διατηρεί υπό μόνιμο καθεστώς τρομοκρατίας. Επιθυμεί αυτό το στρατιωτικό παιχνίδι να έχει καί "μαστίγιο" καί "καρότο", για να την ελέγχει απόλυτα. Γι' αυτόν τον λόγο έχει ανάγκη την Τουρκία και το Ισραήλ και εξαιτίας αυτής της ανάγκης παίζει αυτό το παιχνίδι με τους μυστικούς συμμάχους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ ερντογαν γελια
Από τη στιγμή που ο ιμπεριαλισμός της Γερμανίας δεν έχει τη στρατιωτική του "έκφραση", είναι υποχρεωμένη η Γερμανία να παραχωρήσει αυτόν τον ρόλο σε "εργολάβους" και αυτοί είναι οι ρόλοι τόσο της Τουρκίας όσο και του Ισραήλ. Ο ένας θα είναι ο "κακός" της ιστορίας και ο άλλος ο "καλός" …Το γνωστό παιχνίδι του καλού και κακού μπάτσου. Από εκεί και πέρα το όλο θέμα για τους Γερμανούς είναι να μην αντιληφθούν οι Έλληνες το παιχνίδι που τους παίζουν, γιατί δεν θα μπορούν να τους διατηρούν "ομήρους".

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον νέο σχεδιασμό; 

Η Τουρκία θα εμφανίζεται σαν εκφραστής τής δύναμης του Ισλάμ. Επειδή το Ισλάμ, σύμφωνα με τη δυτική λογική, δεν έχει ιδεολογία, αλλά μόνον επεκτατική διάθεση και ασκεί τρομοκρατία, η Τουρκία θα το εκφράζει απόλυτα. Θα αρκείται στον ρόλο του "Τραμπούκου", ο οποίος διεκδικεί τα πάντα με τη λογική του "ζωτικού χώρου".
Από εκεί και πέρα το Ισραήλ και η Ελλάδα θα είναι τα προκεχωρημένα "φυλάκια" του ελεύθερου κόσμου 
Αποτέλεσμα εικόνας για κυπρος ισραηλινα αεροπλανα α

Οι πιστοί σύμμαχοι, οι οποίοι σε απόλυτο συντονισμό θα περιορίζουν αυτόν τον "Τραμπούκο" στις απαιτήσεις του. Η Γερμανία θα τους "συντονίζει" και πίσω από τη Γερμανία θα γελάνε με τα χάλια μας οι Εβραίοι της PAXHEBRAICA. Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα είναι μονίμως όμηροι των Εβραίων, οι οποίοι τους μισούν και των Γερμανών, οι οποίοι τους λεηλατούν. Οι Τούρκοι θα την "πληγώνουν" την Ελλάδα και θα την "θεραπεύουν" οι συνέταιροί τους με τα "ξυράφια". Αυτό είναι το σχέδιο …και καλό είναι να το γνωρίζει ο αναγνώστης.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/04/blog-post_21.html
Tι ζητούσε ο πρέσβης Πάιατ στην Άγκυρα κατά την επίσκεψη Τίλερσον; Ταξίδι αναψυχής έκανε; Να συζητήσει για το Μπακού; Τόσο επείγον;  Πριν από μερικές εβδομάδες, ο  πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Τζέφρι Πάιατ έδινε μια "προφητική" συνέντευξη στην εκπομπή «Ιστορίες» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Τότε, ο κ. Πάιατ, τα λόγια του οποίου καλό είναι να παρακολουθεί κανείς με προσοχή για να καταλαβαίνει τα μηνύματα που εκπέμπονται από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, εξέφρασε την ανησυχία του, μήπως στο Αιγαίου συμβεί κάποιο ατύχημα, λόγω της κλιμακούμενης έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας...


H exxon του Τίλερσον  τρώει καλά στην Κύπρο; Αντε και στο Αιγαίο..Εννοείται οι Ιταλοί της ΕΝΙ θα πάρουν τον πούλο...


Έτσι κι αλλιώς πρόβλημα εξαιτίας της "μοιρασιάς" δεν υπάρχει. Δεν έχουν λόγο να παίξουν οι Γερμανοί σ' αυτήν την μοιρασιά. Από τώρα είναι γνωστές οι πολυεθνικές, οι οποίες θα εκμεταλλευτούν τα κοιτάσματα του Αιγαίου ή του Λιβυκού Πελάγους …αν και εφόσον βέβαια αυτά υπάρχουν. Ελάχιστα τις απασχολεί αν τα "ψίχουλα" του "Ινδιάνου" θα τα πάρουν οι Έλληνες ή οι Τούρκοι. Αυτό, το οποίο τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να διατηρούν μόνιμα "ανοικτό" τον "διάδρομο", ο οποίος βάζει τα συμφέροντά τους στη Μέση Ανατολή. Να διατηρούν μόνιμα ανοικτή μια "αρτηρία", που οδηγεί το πετρέλαιο κατ’ ευθείαν στη Γερμανία. Αυτό τους ενδιαφέρει και αυτό μπορούν να το καταφέρουν μόνον ελέγχοντας την Ελλάδα και κατέχοντας την Κρήτη.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτά γιατί δεν γράφουν αλλα σαιτς?

, είπε...

- 12:36 μ.μ.

Aνήκουν στους γερμανούς και στο καθεστώς. Με το ένα χέρι συνεργάζονται με το ΣΥΡΙΖΑ στη διαχείριση της εξουσίας και με το άλλο χέρι σηκώνουν τα λάβαρα της επανάστασης. Αυτή είναι η αλήθεια. Αν στήριζαν με σωστό τρόπο τα κείμενα του Υδροχόου θα είχαμε τελειώσει με τους αλητήριους. Είναι αιχμάλωτοι συμφερόντων.

peri

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη γιὰ τὸ σχόλιό μου ἀλλὰ ἔγινε ἕνα λᾶθος.

Δὲν ὑπάρχει καμία Γερμανία καὶ καμία 'Αμερική.

Γενικὰ δὲν ὑπάρχει κανένας.

Τὴν μπαλίτσα καὶ τὸ στήσιμο τοῦ παιχνιδιοῦ τὴν παίζει ἕνας καὶ μόνος,

διαπλανητικὰ ἐδῶ καὶ κάτι αἰῶνες.

Οἱ Σίωνες, οἱ Ἑβραῖοι, τὰ ἑρπετὰ ὅπως θέλετε πές τε τους.

Μόνοι αὐτοὶ εἶναι οἱ μπαλαδόροι καὶ πραγματικὰ τοὺς γουστάρω καὶ τοὺς θαυμάζω

γιὰ ὅτι ἔχουν καταφέρει.

Γιατὶ μὴν μοῦ πῇτε, ἂν εἴχατε τὸν τρὀπο νὰ κυβερνᾶται

7 δισεκατομμύρια πρόβατα καὶ νὰ σφάζετε ὅποιον σᾶς γουστάρει δὲν θὰ τὸ κάνατε;

Ἡ 'Απόλυτη Ἐξουσία.

Ἀνίκητοι εἰς τὸ διηνεκές.

Διηνέκης είπε...

Πάντα πούστης ήσουν (και είσαι).

, είπε...

- 2:29 μμ

Σε 48 ώρες τελειώναμε με όλους....αλλά δεν το θέλει κανείς.

Εδώ όμως το site Υδροχόος έχει κάνει μια θαυμάσια δουλειά. Δεν το προβάλουν. Δεν θέλουν. Υπάρχει τέρμα υποκρισία.

Ναι, σε 48 ώρες θα τελειώναμε με τα μνημόνια. Σε 48 αν σχεδόν ΟΛΑ τα sites ήθελαν να γράψουν την αλήθεια. Να μάθαινε επιτέλους ο κόσμος τι γίνεται...

Από μέσα έγινε η ζημιά... αρρωστημένοι υποκριτές οι bloggers. Τους χρησιμοποιούν και λένε και ευχαριστώ!

Εχουν μπροστά τους έναν θησαυρό γνώσης και ασχολούνται με γραφικότητες...

Ποια κοιτάσματα ρε; Ποιος πόλεμος ;

Έτσι κι αλλιώς πρόβλημα εξαιτίας της "μοιρασιάς" δεν υπάρχει. Δεν έχουν λόγο να παίξουν οι Γερμανοί σ' αυτήν την μοιρασιά. Από τώρα είναι γνωστές οι πολυεθνικές, οι οποίες θα εκμεταλλευτούν τα κοιτάσματα του Αιγαίου ή του Λιβυκού Πελάγους …αν και εφόσον βέβαια αυτά υπάρχουν. Ελάχιστα τις απασχολεί αν τα "ψίχουλα" του "Ινδιάνου" θα τα πάρουν οι Έλληνες ή οι Τούρκοι.

Αυτή είναι η αλήθεια...

Ποτέ δεν έχετε ακούσει για τις 7 αδελφές;; τις ισχυρότερες δηλαδή πετρελαϊκές εταιρίες παγκοσμίως όπου καταλήγουν τα πετρέλαια; Ποτέ; Που ζείτε; Μα είναι υποκριτικό..


peri

Ανώνυμος είπε...


ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Μηνιαία σύνταξη και κάλυψη των σπουδών στα παιδιά του πιλότου από τον επιχειρηματία Γρηγόρη Κωνσταντινίδη
http://www.zougla.gr/greece/article/miniea-sintaksi-ke-kalipsi-ton-spoudon-sta-pedia-tou-pilotou-apo-ton-epixirimatia-grigori-konstantinidi


Ο Σαββίδης στο πλευρό της Κορακάκη - Θα αναλάβει το σκοπευτήριο και την χορηγία της
http://newpost.gr/athlitika/558983/o-sabbidhs-sto-pleyro-ths-korakakh-tha-analabei-to-skopeythrio-kai-thn-xorhgia-ths


ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΖΥΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ.

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΗΣ Π.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ;
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Π.Χ. Η ΤΑΔΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ,ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!

ΤΟ ARMY ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΜΗΝ ΞΑΦΝΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΧΗΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ
ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ

ΕΔΩ ΑΠΟΔΟΣΑΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ;

ΗΡΩΑΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΓΙΝΕΣΑΙ.


ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ
ΣΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΩΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ.

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 18 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΗΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 25 ΧΡΟΝΩΝ,ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ
Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΛΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ;

ΤΟ 1991 ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ C-130 ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ 63 ΝΕΚΡΟΥΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΥΣΩΘΟΥΝ;


Η ΒΟΥΛΗ ΧΡΥΣΩΝΕΙ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ MARKETING!

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ!

Υ.Γ.:There's a storm coming!

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Στην αναμμενη επταφωτη λυχνια των επτα αδελφων εταιριων πετρελαιου,σεβρον-τοταλ-μπιπι-τεξακο-σατανχελ-ατζιπ-εξον-μομπιλ πρωσυπογραφουν αλλον ενα θανατο ,τρεις εβραιοι.ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ -ΚΕΣΝΕΡ-ΑΜΠΟΤ...Οπως τοτε 1967-1974 με την επταφωτη επανασταση με λοβιγγερ-γουεξτελ-παπαδοπουλο....το τιμημα πολυ ακριβο για την ελλαδα.ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΩΝΑΣΗ ΕΤΩΝ 24 ΟΠΩς ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ,και φυσικα την μιση ΚΥΠΡΟ...ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ ΟΠΩς ΣΗΜΕΡΑ....ΤΟΤΕ για τον αραβοισραηλινο πολεμο ,σημερα για το φυσικο αεριο...οπως τοτε ετσι και σημερα σαν να μην αλλαξε τιποτε....αχ,ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ..ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Eσύ είσαι υποκριτής Διηνέκη που καθυβρίζεις το blog του περι χωρίς να σου έχει δώσει ποτέ αφορμή για κάτι τέτοιο. Εσύ είσαι ο υποκριτής που ενώ είστε μια κλίκα όλοι σας στα sites δεν το λέτε. Είστε ένα κρυφό συνδικάτο στο internet. Στοχοποιείται blogs χωρίς να υπάρχει λόγος. Βαπτίζεται γραφικά, πετώντας λάσπη σε ότι δεν σας αρέσει. Υπηρετείται δηλαδή το καθεστώς με διαφορετικό πάντα τρόπο. Ο κόσμος όμως δεν είναι τόσο χαζός για να μην καταλαβαίνει τι παίζει. Έχετε μια εκνευριστική ασυλία που βγάζει μάτι. Αν εγώ είχα μπλοκ και έβριζα και χυδαιολογούσα όπως εσύ σίγουρα θα είχα πρόβλημα. Είστε αρκετοί που χυδαιολογείτε κι όμως είστε στον αφρό...

Νικηφόρος Θεοδοσίου

Διηνέκης είπε...

Για πες μια χυδαιολογία μας...