Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Απριλίου 12, 2018

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ έκπληξη....Στόχος τους μια Ελλάδα πολυπολιτισμική...μια Ελλάδα πολυφυλετική....και οι 300 της βουλής αυτό υπηρετούν. Εννοείται μαζί με την χρυσή αυγή ως μπαμπούλα του ναζισμού!


Αποτέλεσμα εικόνας για Αντιγόνη Λυμπεράκη sorosΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ και ΟΝΟΜΑ-ΕΚΠΛΗΞΗ! ΠΟΙΑ ανέλαβε Γενική Διευθύντρια στο SolidarityNow!

...μα η Λυμπεράκη η ανιψιά του μητσοτακη...

Nέα Γενική Διευθύντρια ανέλαβε στο SolidarityNow. Πρόκειται για ΜΚΟ, «μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013 με την υποστήριξη του Open Society Foundations (OSF/OSIFE) και σύμφωνα με το όραμα του George Soros» όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα της. «Κύριος στόχος μας είναι η παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε όλους όσους πλήττονται περισσότερο από την οικονομική ύφεση και την ανθρωπιστική κρίση».

Η νέα Γενική Διευθύντρια είναι η Αντιγόνη Λυμπεράκη, καθηγήτρια Οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου, πολιτικός και πρώην αντιπρόεδρος του πολιτικού κόμματος Δράση.

 Το 2014 εντάχθηκε στο Ποτάμι.

Σύμφωνα με τα βιογραφικά στοιχεία της, κόρη του Γεωργίου Λυμπεράκη και της Αρτεμισίας Μητσοτάκη, αδερφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης για τα Φεμινιστικά Οικονομικά (IAFFE) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσης ActionAid

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ (2004-2007) και του «Όμιλου Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Κοινωνίας» (2008-2010).

Από τα μαθητικά της χρόνια ήταν οργανωμένη στην Αριστερά και συμμετείχε στην πρώτη Κεντρική Επιτροπή του Ενιαίου Συνασπισμού (από το 1990 μέχρι το 1996). 
Ανώνυμος 
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Γιατί χρειάζεται η σωστή διδασκαλία της Ιστορίας; Γιατί χρειάζεται να έχουμε μνήμη; Η πιο εύκολη απάντηση είναι ότι έτσι μαθαίνεις να μην επαναλαμβάνεις λάθη του παρελθόντος και να προσπαθείς να ακολουθήσεις όσους τα κατάφεραν....

Μια ανιστόρητη κοινωνία είναι μια σάπια κοινωνία. Είναι μια ανάπηρη κοινωνία χωρίς μέλλον...είναι μια κοινωνία που μαθαίνει να ζει με μνημόνια...με διχασμούς...που σιχαίνεται την αλήθεια και λατρεύει τους αφορισμούς. 

Τώρα, που "έδεσαν" την Ελλάδα στη σκλαβιά του Μνημονίου και των αιωνίων χρεών - τα οποία ποτέ δεν θα μειώνονται - φοβούνται την αντίδρασή της ...Φοβούνται μια ηρωική της έξοδο ...Φοβούνται μια κατάσταση, όπου η απελπισία της θα δράσει εις βάρος της λογικής - και άρα και των απειλών—. Όμως, δεν φοβούνται μόνον την Ελλάδα ...Φοβούνται και τους άλλους. Φοβούνται την Ελλάδα και τους άλλους όπως τους φοβόντουσαν και μετά το 1945, όπου δεν γνώριζαν εάν θα αποδέχονταν οι λαοί και τα κράτη τις αποφάσεις των αθλίων της Γιάλτας.
Αποτέλεσμα εικόνας για ναζιΠώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα; Με τον ίδιο τρόπο. Πάλι θα πάρουν τον αδύναμο και θα τον τιμωρήσουν παραδειγματικά, για να συνετιστούν οι υπόλοιποι. Μια σκληρή τιμωρία της αδύναμης Ελλάδας θα συνετίσει την Ιταλία ή την Ισπανία για παράδειγμα. Γι' αυτόν τον λόγο όλο τους το ενδιαφέρον στρέφεται στην Ελλάδα. Θέλουν να την φτάσουν στα άκρα. Στα απώτατα άκρα, που μπορεί να φτάσει μια ανθρώπινη κοινωνία. Γιατί; Γιατί, αν δεν αντιδράσει, θα τη χρησιμοποιούν ως παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους και αν αντιδράσει θα την τιμωρήσουν τόσο σκληρά, ώστε να τη χρησιμοποιούν ως παράδειγμα προς αποφυγή.
Όσοι δηλαδή "φοβούνται" για εμφύλιους, δίνουν "παράσταση" που την πληρώνουν τα αφεντικά τους. Αν προσέξει κάποιος όλους εκείνους, οι οποίοι ανησυχούν για τον εμφύλιο, είναι όλοι τους οπαδοί των Μνημονίων. Αυτοί χρησιμοποιούν τον εμφύλιο ως φόβητρο και όχι επειδή τον θεωρούν πιθανό. Έχουν ανάγκη να πείσουν τον κόσμο να φοβάται τον εμφύλιο, γιατί από τον φόβο αυτόν εξαρτάται και η δική τους επιβίωση. Στην πραγματικότητα θέλουν τη γενική απαίτηση του λαού για τιμωρία των προδοτών να την εμφανίσουν σαν βίαιη προδιάθεση ενός μέρους της κοινωνίας εις βάρος ενός άλλου.

Κατά την άποψη λοιπόν αυτών των "λατρεμένων" του λαού, όποιος πολίτης βλέπει καισιχαίνεται τη συμμορία του Ακροπόλ 

Τώρα έχουν αλλάξει και τα tag της εποχής. Τώρα δεν τους απειλεί ο "κομμουνιστής", ο οποίος ζητάει "δικαιώματα" ή "ελευθερίες" ή απειλεί με "επαναστάσεις" ...Τώρα τους απειλεί ο εθνικιστής, ο οποίος συγκινείται με τη σημαία της πατρίδας του ...Αυτός, ο οποίος αισθάνεται πατριώτης και θέλει ελεύθερη την πατρίδα του ...Αυτός, ο οποίος καταγγέλλει τη λεηλασία της πατρίδας του. Αυτά έγιναν τώρα το "πακέτο", που θα το αποδώσουν στο "φάντασμα". Πριν λοιπόν οι πραγματικοί πατριώτες βγουν απειλητικοί στους δρόμους και διεκδικήσουν την εξουσία, φρόντισαν να "κατασκευάσουν" οι ίδιοι τους δικούς τους "εθνικιστές".

Τους "εθνικιστές", οι οποίοι είναι ταυτόχρονα και ναζιστές. Τους Έλληνες "εθνικιστές", οι οποίοι για κάποιον ανεξήγητο λόγο - εκτός κι αν μιλάμε για το σύνδρομο της Στοκχόλμης - είναι "ερωτευμένοι" με τον παλιό κατακτητή και φονιά των Ελλήνων Χίτλερ. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Μιλάμε για ταυτίσεις εννοιών απολύτως εχθρικών μεταξύ τους. Η αγάπη για την πατρίδα ή το έθνος ή την εθνική κυριαρχία θα αποδοθούν στο "φάντασμα" του ναζισμού. Γιατί; Για να απομονώσουν και στη συνέχεια να εξοντώσουν τους εχθρούς τους. Ο πραγματικός πατριώτης τώρα θα εμφανίζεται σαν "κρυπτοναζιστής" και αυτοί, οι οποίοι θα εκφράζουν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό του, θα αντιμετωπίζονται σαν "πέμπτη φάλαγγα". Σαν "πατριώτης" θα εμφανίζεται ο καραγκιόζης νεάντερταλ, που χαιρετά ναζιστικά τον νεόκοπο Φύρερ. Όπως κάποτε εμφανιζόταν σαν "δημοκράτης" ο φασίστας ο κουτβής, που υποτασσόταν στον Ζαχαριάδη.

Όλα αυτά θα τα εξασφαλίσουν με τη Χρυσή Αυγή. Οι χρυσαυγίτες τώρα θα είναι αυτοί, οι οποίοι θα σώσουν τους σημερινούς δωσίλογους.

Αποτέλεσμα εικόνας για ναζι χρυση αυγηΑυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι στην κυριολεξία τα παιδιά των δωσίλογων της γερμανικής Κατοχής και τα παιδιά των σταλινικών του Ζαχαριάδη παίζουν το παιχνίδι που κάποτε έπαιξαν και οι γονείς τους. Αναζητούν ένα "φάντασμα" να απειλεί τον λαό, ώστε να βγουν να τον υπερασπιστούν. 

Προσπαθούν να "στήσουν" ένα νέο "φάντασμα", για να βρουν έναν ρόλο 


Πρόκειται για ένα στημένο παιχνίδι


http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2013/12/to-fantasma-pano-apo-ton-planiti.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: