Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Απριλίου 12, 2018

Φυσικά και δεν ξεχνάμε...9 Απριλίου 2000. Η συμμορία Σημίτη κερδίζει "ηλεκτρονικά" τις βουλευτικές εκλογές. Ανοίγει ο δρόμος για την μελλοντική είσοδο στα μνημόνια με το περιβόητο Swap, με τα δανεικά κι αγύριστα...... η κυριαρχία του εθνομηδενισμού, είναι γεγονός! Εκλογές με  τσάρτερ από Ρωσία και Κύπρο.

Ακόμα μας κλέβουν και μας δολοφονούν οι Γεωργιανοί που μας κουβάλησε τότε η συμμορία του βαθέως ΠΑΣΟΚ που εντελώς "τυχαία" σήμερα βρίσκεται στην αυλή του Τσίπρα μαζί με κάτι ξέμπαρκους Καραμανλικούς......


Αναζητώντας το πλέον βασικό - που πρέπει όλοι μας, ως Έλληνες, να γνωρίζουμε - , ψάχνουμε να βρούμε το πότε, το πώς και το ποιοι μας πρόδωσαν, ώστε να φτάσουμε στην αθλιότητα των Μνημονίων. Ποιοι δηλαδή ήταν οι πρώτοι, οι οποίοι δεν έκαναν χρήση των νόμων που υπέγραψε η χώρα, προκειμένου αυτή να εισαχθεί στην ευρωζώνη. Ποιοι έκαναν χρήση τής άγνοιας του λαού και επένδυσαν σ' αυτήν. Τι θέλουμε να πούμε; ...Ότι η προδοσία έγινε πολύ πριν φτάσουμε στο Μνημόνιο ...Η προδοσία έγινε όταν άνοιξαν οι "Θερμοπύλες" και όχι όταν είδαμε τους "βάρβαρους" έξω από τα σπίτια μας και "μέσα" στη ζωή μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας καραμανλης

Πότε έγινε; ...Επί κυβέρνησης Καραμανλή ...Ο κοιλιόδουλος της Ραφήνας ήταν ο πρώτος και βασικότερος προδότης. Γι' αυτόν τον λόγο ακόμα και σήμερα τον προστατεύουν, δίνοντάς του το προνόμιο τής "σιωπής". Γι' αυτόν τον λόγο τού πρόσφεραν το άλλοθι μιας δήθεν απόπειρας δολοφονίας. Αυτός ήταν ο βασικός προδότης και στη δική του θητεία βρίσκεται η άκρη τού "νήματος" της σημερινής αθλιότητας. Αυτός τους έκανε την πρώτη και βασικότερη εξυπηρέτηση, για να μας καταστρέψουν. Αυτός έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ στα χρονικά. Αυτός πήρε το ιδιωτικό χρέος των ιδιωτικών τραπεζών και το έκανε δημόσιο. Αυτός πήρε ένα πρόβλημα της ΕΚΤ και το έκανε πρόβλημα του ελληνικού κράτους.Αυτό ήταν το καθοριστικό έγκλημα, το οποίο μας οδήγησε στην καταστροφή. Αυτή η εσκεμμένη και εγκληματική επιλογή ανέτρεψε τις "ισορροπίες" με το δημόσιο χρέος και το ΑΕΠ και ήταν θέμα χρόνου να μπούμε στο "σφαγείο" τού ΔΝΤ. Γιατί αυτό ήταν προδοσία και όχι μια αναγκαστική επιλογή, όπως υποστηρίζουν οι εγκληματίες; ...Ήταν προδοσία, γιατί αυτά τα δεκάδες δισεκατομμύρια των χρεών τών ντόπιων τοκογλύφων δεν έπρεπε να φορτωθούν στις "πλάτες" ενός μικρού λαού. Αυτό έγινε τότε. Όταν έγιναν τα στρες-τεστ των Ελληνικών Τραπεζών, μόνον οι κρατικές τράπεζες βρίσκονταν σε καλή κατάσταση. Οι ιδιωτικές τράπεζες, με πρώτη την Πειραιώς του σκουπιδιού Σάλα, ήταν όλες για "λουκέτο"


Όμως, αντί ο διεφθαρμένος ηγέτης να τιμωρήσει τους Έλληνες τοκογλύφους και τους ξένους συνεργάτες τους, τιμώρησε τον ελληνικό λαό. Αντί να μιμηθεί τους Ισλανδούς και να αφήσει τους ιδιώτες τραπεζίτες είτε να χρεοκοπήσουν είτε να στραφούν στην ΕΚΤ για να τους σώσει, επέλεξε να κάνει τα ακριβώς αντίθετα ...Έσωσε με τον πλέον ακριβό τρόπο τις χρεοκοπημένες ιδιωτικές τράπεζες και τους παρέδωσε σαν λεία-σωσίβιο τις κρατικές. Δεν έσωσε με ελάχιστο κρατικό χρήμα τις κρατικές τράπεζες. Τις άφησε λεία τής "παραπληροφόρησης", για να τις ξεπουλήσει στους αρπακτικούς ιδιώτες τοκογλύφους για ψίχουλα. Χρηματοδότησε με άπειρο κρατικό χρήμα τις ιδιωτικές τράπεζες και τις άφησε να καταστρέψουν τα πάντα.

Αποτέλεσμα εικόνας για σαλλας πασοκ.

..Αυτή ακριβώς ήταν η προδοσία ...Η προδοσία ήταν στα χρήματα που έβαλε ο προδότης Καραμανλής, για να καλύψει τις "τρύπες" των ελληνικών ιδιωτικών τραπεζών - οι οποίες ήταν ταυτόχρονα και ευρωπαϊκές - και τα οποία πρόσθεσε στο ελληνικό δημόσιο χρέος. Ήταν μια προδοσία, γιατί ανέλαβε, εις βάρος τού ελληνικού λαού, μια πολυδάπανη υποχρέωση, η οποία, εκ της Διεθνούς Συμφωνίας τής Νομισματικής Ένωσης, ήταν αρμοδιότητα της ΕΚΤ να καλύψει. Δεν ήταν υποχρέωση των Ευρωπαίων Ελλήνων να καλύψουν τις ζημιές των ευρωπαϊκών τραπεζών, οι οποίες μόνον στο τυπικό επίπεδο ήταν ελληνικές, εφόσον κινούνταν ελεύθερα στην διεθνή αγορά χρήματος.Από τη στιγμή που αυτές οι τράπεζες λειτουργούσαν μέσα σε ένα "περιβάλλον", του οποίου τους νόμους και τους κανόνες τούς επέβαλαν και τους έλεγχαν τα ευρωπαϊκά όργανα, ευθύνη αυτών των οργάνων ήταν η όποια δυσλειτουργία τους. Από τη στιγμή που αυτές οι τράπεζες δανείζονταν απ’ όπου ήθελαν - όπως προέβλεπε το ευρωπαϊκό τραπεζικό περιβάλλον - και είχαν πελάτες χωρίς κανέναν περιορισμό καταγωγής, δεν ήταν αρμοδιότητα του ελληνικού κράτους η σωτηρία τους. Οι κατ’ όνομα "ελληνικές" ιδιωτικές τράπεζες ήταν ευρωπαϊκές, που απλά είχαν πολλούς Έλληνες πελάτες ...Ήταν αρμοδιότητα της ΕΚΤ να τις επαναφέρει σε ένα ασφαλές επίπεδο λειτουργίας, όσο κι αν αυτό κόστιζε...

Η Ελλάδα βυθίστηκε στο χάος και Κράτη-"Καζίνο", όπως το Λουξεμβούργο του Γιούγκερ, επιβιώνουν, παριστάνοντας τους ηθικούς. Οι Έλληνες, επειδή είναι προφανώς "κατώτεροι" των Ισλανδών ή των Ιρλανδών, δεν αφέθηκαν να λύσουν τα προβλήματά τους, όπως προέβλεπαν οι νόμοι για τους "ανώτερους". Δαιμονοποιήθηκαν εκ του πονηρού στην Ευρώπη, προκειμένου να αφεθούν αβοήθητοι από τους λαούς. Δαιμονοποιήθηκαν, τη στιγμή που ο ελληνικός λαός έχει ίσως τον χαμηλότερο ιδιωτικό δανεισμό από όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς. 


Όλα αυτά έγιναν, γιατί υπήρξε παγίδευσή του. Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεου στρος κανΜετά την προδοσία τού κηφήνα από τη Ραφήνα  ακολούθησε η προδοσία τού κρετίνου γιου του αλκοολικού. Έχοντας παραλάβει, λόγω παράνομων πρακτικών τού Καραμανλή, ένα κράτος με τεχνητά "φουσκωμένο" το δημόσιο χρέος του, μεθόδευσε ο ίδιος το "φούσκωμα" του ελλείμματος, που οδήγησε στην αδυναμία δανεισμού ...Μεθόδευσε δηλαδή αυτό, το οποίο και πάλι θα έπρεπε να αποτελεί πρόβλημα 
της Ευρωζώνης να επιλύσει και δεν θα το επέλυε, γιατί υπήρχε προδοσία.

Τι έπρεπε να κάνει εσκεμμένα ο προδότης για να οδηγηθούμε σε αυτήν την αδυναμία; ...Πρώτον: Να μην δανειστεί το κράτος - την ώρα που μπορούσε να το κάνει - τα χρήματα τα οποία χρειαζόμασταν για να "βγει" η χρονιά και όχι μόνον ...Δεύτερον: Να "φουσκώνει" το έλλειμμα με όλα εκείνα τα ποσά, τα οποία κανένα άλλο ευρωπαϊκό κράτος δεν έβαζε στον κρατικό προϋπολογισμό του ...Τρίτον: Να "εξευτελίσει" τον ελληνικό λαό στο παγκόσμιο κοινό, προκειμένου να μην αντιδρά σε καμία μεθόδευση που γινόταν εις βάρος του ...Τέταρτον: Να επιτρέψει στα διεθνή ΜΜΕ να προκαλέσουν παγκόσμια σύγχυση εις βάρος των Ελλήνων και πανικό του ελληνικού λαού.

Το έγκλημα είχε πλέον συντελεστεί.

. Μέσα στο "τρελάδικο" της κρίσης και της αγανάκτησης, ουδείς καταλληλότερος από τον Σαμαρά που επί χρόνια μελετούσε τα ταβάνια...
...Στην κυριολεξία Τρελαντώνης ...Το γκαβό κουτσαβάκι τού Κολεγίου ...Ο εγγονός τής τρελής, ο οποίος επιλέχθηκε από τον φιλομνημονιακό Μητσοτάκη να κάνει τη βρόμικη δουλειά και να σβήσει τα "ίχνη" τής συμμορίας. Τίποτε απ’ όλα όσα υποσχέθηκε στους Έλληνες - για να "κλέψει" την ψήφο τους - δεν έκανε. Αυτός, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές, υποσχόμενος εξεταστικές και τιμωρίες, δεν έκανε ούτε μία εξεταστική. Αυτός, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές, παίρνοντας όρκους ότι δεν θα γίνει το "άλλοθι" του ΠΑΣΟΚ, λίγες ημέρες μετά τη νίκη του έκανε Κυβέρνηση από κοινού με το ΠΑΣΟΚ. Αυτός, ο οποίος υποσχέθηκε αποκατάσταση αδικιών, αδίκησε εκ νέου τους πάντες. Τα περί τιμωρίας των ενόχων και αποκάλυψης της αλήθειας πήγαν όλα στα "σκουπίδια".

Τελευταίος ο σταλινικός......ο χειρότερος όλων...ο άκαρδος που βυθίζει στην φτώχεια ένα μεγάλο κομμάτι γελώντας...O Τύραννος των Αθηνών!

Ο Τσίπρας έχει κάνει "σημαία" του το "κούρεμα" τού χρέους. Αυτό σημαίνει ότι δεν "βλέπει" τίποτε πίσω από το "παραβάν" που του έχουν ορίσει αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν το χρέος αυτό ...Ό,τι είναι μπροστά από το "παραβάν" τής αναγνώρισης του χρέους και μόνο. Το αναγνωρίζει το χρέος σαν νόμιμο και απλά θέλει να το περιορίσει ως δυσβάστακτο. Το αναγνωρίζει σαν νόμιμο και απλά θέλει να "φορτώσει" ένα μέρος του σε άλλα ανύποπτα κορόιδα και όχι στους τοκογλύφους που το δημιούργησαν ...Δεν θέλει να το "φορτώσει" στους συνεπενδυτές τού Σταθάκη ή του Μηλιού, για παράδειγμα.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας

"Νόμιμο" χρέος, όμως, σημαίνει ότι ο Καραμανλής απαλλάσσεται άπαξ από τις ευθύνες για το "φούσκωμά" του. "Νόμιμο" χρέος σημαίνει ότι ο Παπανδρέου απαλλάσσεται άπαξ για τις ευθύνες του στη μετατροπή ενός χαλαρού ομολογιακού χρέους σε ένα θανατηφόρο ενυπόθηκο χρέος. "Νόμιμο" χρέος σημαίνει ότι ο Σαμαράς απαλλάσσεται άπαξ για τις ευθύνες του για την αναγνώριση αυτού του χρέους και τη "ρύθμισή" του στο Δεύτερο Μνημόνιο. "Νόμιμο" χρέος σημαίνει ότι η αθλιότητα της τοπικής Διαπλοκής θα πεταχτεί στους "ώμους" κάποιων φουκαράδων εργαζομένων της Ευρώπης, με κίνδυνο να μετατραπεί ο ελληνικός λαός στον πιο μισητό λαό τής Ευρώπης.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/01/mia-oraia-petalouda.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: