Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Απριλίου 30, 2018

Mεξικανός Γκουρία: Ελλάδα όπως Μεξικό!!!

Περισσότερες μεταρρυθμίσεις ζητάει ο  κ. Γκουρία - Παντού ΦΠΑ 24% αντί για 6 -13%- Προτείνει νέες ανατροπές σε φορολογία και συντάξεις στα 71 χρόνια!! - Εξομοίωση φόρων στα καύσιμα και ριζικές αλλαγές στο δημόσιο. “Μεταρρυθμίσεις και πάλι μεταρρυθμίσεις”......
Ο λαός πεινάει. Οι νέοι άνεργοι. Τα μαγαζιά κλείνουν. Η χώρα καταρρέει. Όλα "καλά". 
Σε λίγο με τις περικοπές στις συντάξεις δύσκολα θα πληρώνεται ο αυξημένος ΕΝΦΙΑ. Δύσκολα οι φόροι. Καλή ευκαιρία για πλειστηριασμούς!! Σύνταξη στα 71!!!  Μπορεί και στα 69!! Δηλαδή; Ποτέ!!!
 Από την μια capital controls , φόροι, μείωση συντάξεων, ανεργία, φωτογραφικοί διαγωνισμοί μόνο για τα δικά μας παιδιά και από την άλλη για ξεκάρφωμα δήθεν πόλεμος με την Τουρκία. Η συνταγή που θα εφαρμοστεί είναι η γνωστή τριτοκοσμικός ιδιωτικός τομέας, μόνο αλυσίδες μεταπώλησης και μικρομάγαζα και όποιο κορόιδο αντέξει.... 


 Και εδώ η νέα χωματερή της νέας τάξης. Τα νόμιμα χασίσια. 
Τα ναρκωτικά. Η πορνεία. Ο σεξοτουρισμός του καλοκαιριού. Οι μαφίες και οι συμμορίες....όπως Μεξικό!!!

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσιπρα με το γγ του ΟΟΣΑ Ανχέλ Γκουρία

πρόσεξε το βλέμμα Τσίπρα...παρουσιαστικό Σημίτη!! Τα  γυαλιά της διανόησης λείπουν....τώρα τον ντύνουν και μέγα οικονομολόγο....ο μέγας μεταρρυθμιστής με το βλοσυρό ύφος. Ο σπουδαίος ηγέτης που έσωσε μια ολόκληρη χώρα. 

Από μέσα τους όμως  δεν πιστεύουν αυτό που βλέπουν. Ποτέ τους δεν περίμεναν να συναντήσουν και ειδικά στην Ευρώπη τόσο άκαρδο άτομο.

Απίστευτο θέατρο! Χυδαία κατάσταση!
Αποτέλεσμα εικόνας για τουρισμός τσολιάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: