Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Απριλίου 30, 2018

Δεν κοιμόμουν καλά ορισμένες νύχτες όταν άρχισα να συνειδητοποιώ την παγίδα που μού είχε στηθεί και φαινόταν ότι είχε στηθεί για να συνεργαστώ…

Αποτέλεσμα εικόνας για κριμιζηςΓια προσπάθεια παγίδευσής του έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Σταμάτης Κριμιζής, ο οποίος παραιτήθηκε από την προεδρία του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού (ΕΛΔΟ) καταγγέλλοντας συμφέροντα.
   
Ο διακεκριμένος ακαδημαϊκός και ερευνητής τόνισε μάλιστα ότι ενώ έχει συναντήσει τρεις προέδρους των ΗΠΑ, και διαδραμάτισε βασικό ρόλο στα προγράμματα της NASA και στη διαχείριση εκατομμυρίων δολαρίων, κατέληξε να πρέπε να παίρνει οδηγίες από τον Γενικό Γραμματέα (ο ΓΓ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων κ. Μαγκλάρας), ο οποίος δεν ήξερε τίποτε για διάστημα! 

«Δεν κοιμόμουν καλά ορισμένες νύχτες όταν άρχισαν να συνειδητοποιώ την παγίδα που μού είχε στηθεί και φαινόταν ότι είχε στηθεί για να συνεργαστώ…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΕΛΔΟ. «Όταν ακούει κάποιος μια φωνή βοηθείας έξω στο δρόμο τη νύχτα τρέχει να βοηθήσει χωρίς να αντιληφθεί ότι μπορεί αυτή να είναι παγίδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο ΕΛΔΟ έχει δικαιοδοσία να προσδιορίζει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες κράτους και να διαπραγματεύεται με την Hellas Sat… ο πρόεδρος της ΕΛΔΟ δεν μπορεί να είναι και ο πωλητής και ο πελάτης» είπε δε για τον Χριστόδουλο Πρωτοπαπά, νυν πρόεδρο του Διαστημικού Οργανισμού που είναι και διευθύνων σύμβουλος της αραβικών συμφερόντων Hellas Sat. 

Αποτέλεσμα εικόνας για παππας τσιπραςΕξηγώντας το «follow the money» της επιστολής του στο Νίκο Παππά, ο κ. Κριμιζής προειδοποίησε δε, ότι οι διαδικασίες που είχαν δρομολογηθεί για τους μικροδορυφόρους δεν ήταν διαφανείς και έβλεπε ότι μπορούσαν να μην γίνουν οι σωστοί χειρισμοί.Είχα απαιτήσεις, εξήγησε ο ερευνητής, για αξιοκρατία και ένα διακομματικό όργανο… «Αντιθέτως η πρώτη μου μεγάλη έκπληξη ήταν ότι στο ν/σ στις 5 Δεκεμβρίου είχε προστεθεί διάταξη οπού η όλη ευθύνη για την αντιπροσώπευση της χωράς και τη διαχείριση των επαφών και των κονδυλίων είχε μεταφερθεί στον ΓΓ. της ΕΕΤΤ και στους υπαλλήλους του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Αυτό το αγνοούσα, αλλά προειδοποιούσα ότι θα προκαλέσει προβλήματα γιατί αποδομεί τον Οργανισμό... Αλλά (η διάταξη) πέρασε» τόνισε. 


Πηγή: http://www.skai.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ἕνα ἀτελείωτο μαγαζὶ με πουτᾶνες, νταβατζῆδες, χασίσια, κόκα, ἐκβιασμοὺς καὶ ξεκαθάρισμα

λογριαμσμῶν ἔχει καταντήσει ἡ δύσμοιρη Ἑλλάδα. Τύφλα νὰ᾽χει ὄχι ἡ Κολομβία ἀλλὰ αὐτὸ τὰ πρᾶγμα

δὲν ἔχει ἐξήγηση καὶ πρέπει νὰ εἶναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Δῶσε Τσίπρα πόνο στὸ Τσιπριστὰν

μέχρι νὰ διαλυθῇ αὐτὸ τὸ μαγαζὶ γιατὶ τοὺς πραγματικοὺς Ἕλληνες δὲντοὺς φοβίζει τίποτες

αὐτοὶ θὰ βροῦν τρόπο νὰ ἐπιβιώσουν.

Ἐσένα μαζὶ μὲ τοὺς 300 θέλω νὰ σᾶς δῷ ἕνα βράδυ ἀνάποδα ἔξω ἀπὸ τὴν Βουλή.