Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Απριλίου 02, 2018


Μακεδονικό Ζήτημα…

…η μικρή "κορυφή"
του πιο μεγάλου "παγόβουνου" στον κόσμο.

Στον χαφιεδισμό και την προδοσία
των σταλινικών κομμάτων των Βαλκανίων
βρίσκεται η ουσία του "μακεδονικού" ζητήματος.

Η τελευταία ευκαιρία των σταλινικών του ΚΚΕ
να "ξεχρεώσουν" τους Έλληνες.

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες κκε
Τα σταλινικά "αποβράσματα" της περιοχής των Βαλκανίων και προκειμένου μετά την πτώση του "υπαρκτού" ν' αποφύγουν την τιμωρία για τα εγκλήματά τους, έδωσαν στους ισχυρούς αυτού του κόσμου ως αντιπαροχή το σημερινό "μακεδονικό" ζήτημα. Αν αυτό ισχύει, τότε ο Σόρος τι ρόλο παίζει; Αυτός απλά επιβεβαίωσε τον κανόνα, που πάντα θέλει να υπάρχουν σκουλήκια, όπου υπάρχει κοπριά. Δεν έκανε κάτι περίεργο ή πρωτότυπο. Απλά χρηματοδότησε ανθρώπους, οι οποίοι ήθελαν να χρηματοδοτηθούν. Δεν δημιούργησε νέους προδότες. Χρηματοδότησε προδότες, οι οποίοι ήδη υπήρχαν και ήταν πλέον "ορφανοί".

Βλέποντας κάποιος από απόσταση το "μακεδονικό" ζήτημα, νομίζει ότι υπάρχει κάποιο αντικειμενικό πρόβλημα, το οποίο βασανίζει κάποιον λαό, ο οποίος, αναζητώντας το δίκιο του, διαμαρτύρεται. Ο ανύποπτος θεατής, βλέποντας κάποιους να διαδηλώνουν με τόσο πάθος προς πάσα κατεύθυνση και με κάθε μέσο, νομίζει ότι τους πνίγει κάποιο δίκιο. Όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Καθόλου έτσι. Αυτοί, οι οποίοι φωνάζουν, είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι της εξουσίας και όχι απλός κόσμος. Άνθρωποι, οι οποίοι έχουν πληρωθεί, είτε σε χρήμα είτε σε "είδος".

Τα Βαλκάνια ήταν στο σύνολό τους ένα τέτοιο "σκηνικό", όπου οι γνωστοί βαλκάνιοι "πρωταγωνιστές" έδωσαν πλήθος "παραστάσεων". Ένας περιπλανώμενος "θίασος", ο οποίος με την αθλιότητά του μάτωσε το σύνολο του "σκηνικού". Το "μάτωσε" στο παρελθόν και εξακολουθεί να το "ματώνει", εφόσον ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να δίνει τις "παραστάσεις" του. Το πρόσφατο αιματοβαμμένο Κόσσοβο ανήκει στο ίδιο βαλκανικό "σκηνικό", όπου οι ίδιοι "πρωταγωνιστές" σημείωσαν την ίδια "επιτυχία".

Οι Έλληνες, οι Σέρβοι, οι Αλβανοί ή οι Βούλγαροι υπήρχαν επί αιώνες στην περιοχή. Απόδειξη της ύπαρξής τους υπάρχει όχι μόνον στη δική τους ιστορία, αλλά και στην κοινή ιστορία της περιοχής. Απόδειξη ύπαρξης υπάρχει όχι μόνον από τις μεταξύ τους διενέξεις ή συμμαχίες, αλλά και από τα κοινά "παθήματά" τους, λόγω της μακραίωνης συνύπαρξης. Τα κοινά "σχολεία" τους. Συνυπήρχαν επί αιώνες, γιατί όλοι αυτοί ήταν μέλη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Όλοι "θυμούνται" τη Μακεδονία, αλλά κανένας τους "Μακεδόνες". "Θυμούνται" Βούλγαρους της Μακεδονίας να συγκρούονται με Έλληνες της Μακεδονίας για την επικράτηση στην περιοχή. "Θυμούνται" Σέρβους να συγκρούονται με τους Αλβανούς για την επικράτηση σε κάποιο από τα γνωστά διαμερίσματά της. Ακόμα και τους Ρουμάνους "θυμούνται" να κάνουν το ίδιο, παρ' όλο που δεν βρίσκονται πάνω στην περιοχή της ιστορικής Μακεδονίας.

Αυτοί όμως οι "πρωταγωνιστές", παρ' όλη την αθλιότητά τους, δεν παύουν να είναι "πρωταγωνιστές". Υπαρκτοί "πρωταγωνιστές". "Πρωταγωνιστές" με πλήθος "παραστάσεων", που αποδεικνύουν την ύπαρξή τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του "θεάτρου" των Βαλκανίων. Έλληνες και Βούλγαροι σημείωσαν μεγάλη "επιτυχία" στη Θράκη. Έλληνες και Αλβανοί σημείωσαν μεγάλη "επιτυχία" στην Ήπειρο. Σέρβοι και Αλβανοί σημείωσαν μεγάλη "επιτυχία" στο Κόσσοβο. Μεγάλες "επιτυχίες" σε περιφερειακά "θέατρα", εφόσον πάντα η Μακεδονία ήταν το "σαλόνι" γι' αυτούς τους "πρωταγωνιστές".
Η Μακεδονία ήταν κάτι σαν να λέμε …η "Επίδαυρος" γι' αυτόν τον αιματοβαμμένο "θίασο". Η "καταξίωση" των "πρωταγωνιστών


Αν αυτά είναι τα πρωτεύοντα, υπάρχουν και τα δευτερεύοντα. Περιφέρεσαι στη Μακεδονία και βλέπεις "ίχνη" αυτών των λαών. "Ίχνη" της ύπαρξής τους, εξαιτίας της καθημερινότητάς τους. "Ίχνη" δεν αφήνουν μόνον τα σπουδαία και τα μεγάλα. "Ίχνη" αφήνουν και τα ασήμαντα και τα μικρά. Αρκεί να περιφερθείς για λίγο μέσα στη Μακεδονία και βλέπεις μέσα από τα "μικρά" ν' ανοίγεται μπροστά σου μια ολόκληρη "βεντάλια" ιστορίας. Βλέπεις εκκλησίες, γεφύρια, σπίτια και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μπορείς να τα ξεχωρίζεις μεταξύ τους. Διαφέρει μια εκκλησία βουλγαρική από μια ελληνική και αυτό πιστοποιεί τις διαφορές μεταξύ αυτών που τις κατασκεύασαν. Όλα είναι ίδια και ταυτόχρονα όλα διαφέρουν, γιατί αυτό πάντα συμβαίνει με τη μακραίωνη συνύπαρξη ανθρώπων και λαών.
Σχετική εικόνα
Ποιος από αυτούς τους λαούς της περιοχής "θυμάται" έναν μακεδονικό λαό; Έναν λαό, που δεινοπάθησε από τους Οθωμανούς; Έναν λαό, που, στην προσπάθειά του γι' απελευθέρωση, τους πολέμησε; Αυτοί οι "πρωταγωνιστές" ήταν υπαρκτοί από την εποχή που έγινε το πρώτο κάστινγκ της διανομής των ρόλων. Ήταν υπαρκτοί πριν την "απελευθέρωσή" τους. Ήταν υπαρκτοί με βάση τα επίσημα κι αναμφισβήτητα στοιχεία, τα οποία προέρχονται από την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Μια περίοδο αξιόπιστη σ' ό,τι αφορά την καταγραφή πληθυσμιακών στοιχείων, εφόσον δεν υπήρχαν μέσα σ' αυτήν "εθνικά" θέματα, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.

Κάνουμε αναφορά σ' εκείνη την περίοδο, γιατί απλούστατα εκείνα τα στοιχεία ήταν αξιόπιστα. Δεν υπήρχε λόγος να μην είναι αξιόπιστα. Ήταν μια καταγραφή πληθυσμιακών στοιχείων εντός ενός ενιαίου συστήματος. Εντός ενός ενιαίου αυτοκρατορικού συστήματος, στο οποίο η έννοια "έθνος" δεν είχε ιδιαίτερη σημασία και ως εκ τούτου τα ευρήματά της ήταν "ειλικρινή


Από αυτό το σημείο αρχίζουν τα παράδοξα. Ποια είναι αυτά; Στον χώρο, τον οποίο καταλαμβάνει σήμερα η FYROM, όπου η βουλγαρική μειονότητα ήταν η πληθυσμιακά κυρίαρχη, ξαφνικά γίνεται ένα "θαύμα" κι αυτή εξαφανίζεται. Αυτοί, που —με βάση τα αξιόπιστα στοιχεία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας— στις αρχές του προηγούμενου αιώνα ήταν πληθυσμιακά κυρίαρχοι, "εξαφανίζονται" μέσα σε λίγες δεκαετίες. "Εξαφανίζεται" η συντριπτική πλειοψηφία του λαού της περιοχής και στη θέση της εμφανίζεται ένας νέος λαός. Ο "μακεδονικός". Χάθηκε ως δια μαγείας ένας βετεράνος "πρωταγωνιστής" της διάσημης "παράστασης" και εμφανίστηκε ένας νέος. "Χάθηκαν" οι Βούλγαροι. Να τους "ράντιζαν" με δηλητήριο, τέτοια επιτυχία δεν θα είχαν. Δεν έμεινε ούτε ένας. Έτσι, με βάση τα επίσημα στοιχεία του κράτους των Σκοπίων, η νέα "σύνθεση" είναι η εξής πολύ περίεργη.

Σε έναν πληθυσμό, ο οποίος ανέρχεται στα 2.022.547, σαν κυρίαρχο στοιχείο εμφανίζονται οι "Σλαβομακεδόνες" με πληθυσμό 1.298.971. Ενώ οι υπόλοιπες μειονότητες ακολουθούν με φυσιολογικά ποσοστά, οι Βούλγαροι "χάθηκαν" εντελώς. Δεν υπάρχουν καθόλου Βούλγαροι. Άρα; Άρα, για να εξαφανιστεί ένας τόσο βασικός "πρωταγωνιστής", θα πρέπει ν' αναζητήσουμε τα αίτια αυτής της εξαφάνισης


Εφόσον δεν τον "εξαφάνισε" κάποιος εισβολέας με κάποια γενοκτονία ή με κάποια "ανταλλαγή" πληθυσμών, μόνον ένα ενδεχόμενο υπάρχει. Να "παραιτήθηκε" ο ίδιος από τον "ρόλο" του. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά.


Εφόσον όμως αυτός "παραιτήθηκε" και στη θέση του εμφανίστηκε ο νέος "πρωταγωνιστής", που δίνει τον "ρυθμό" στην νέα εκδοχή του "σεναρίου", αυτό σημαίνει το εξής απλό. Στη "βούληση" του παραιτηθέντα "πρωταγωνιστή" οφείλεται το πρόβλημα. Άρα; Άρα, το "μακεδονικό" ζήτημα έχει τη "ρίζα" του στο κέντρο αποφάσεων του "πρωταγωνιστή", ο οποίος οικειοθελώς εγκατέλειψε την "παράσταση". Το σύγχρονο "μακεδονικό" πρόβλημα, δηλαδή, δεν έχει τις "ρίζες" του στα κέντρα τα οποία φαινομενικά συγκρούονται μεταξύ τους. Δεν έχει τις "ρίζες" του ούτε στα Σκόπια ούτε στην Αθήνα. Οι "ρίζες" του βρίσκονται στη Σόφια.

Τι σχέση έχει το "μακεδονικό" ζήτημα με τα διεθνή δικαστήρια

για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας;

Για να καταλάβει κάποιος την ουσία μερικών πραγμάτων, θα πρέπει ν' ανατρέξει στην ιστορία. Να βρει τα πώς και τα γιατί μιας κατάστασης. Για να "παραιτηθεί" από τον ρόλο του ένας "πρωταγωνιστής", κάποιοι πρέπει να το αποφάσισαν. Κάποιοι δικοί του άνθρωποι τόσο ισχυροί, που να μπορούν με τις αποφάσεις τους να επηρεάζουν τη συλλογική συμπεριφορά ενός ολόκληρου λαού. Κάποιους ισχυρούς Βούλγαρους πρέπει να τους συνέφερε αυτή η απόφαση.


Το σύγχρονο "μακεδονικό" ζήτημα συνδέεται άμεσα με τον Στάλιν, το Ανατολικό Μπλοκ, τον ελληνικό εμφύλιο και βέβαια με το ΚΚΕ. Γιατί; Γιατί όλοι αυτοί, που σήμερα εμφανίζονται σαν νέοι και φανατικοί "μακεδονομάχοι", είναι κατάλοιπα μιας παλαιότερης εποχής. Επικίνδυνα "κατάλοιπα", τα οποία δεν προήλθαν από "παρθενογένεση", αλλά από ξένες επεμβάσεις. Κάποιοι προσπαθούν να σώσουν όχι απλά τις καριέρες τους, αλλά τις ζωές τους, δίνοντας "αντιπαροχές" επικίνδυνες. Κάποιοι, που έπρεπε να έχουν την τύχη του Τσαουσέσκου, διασώζονται, επειδή ακριβώς είναι διατεθειμένοι να προδώσουν τις ίδιες τις πατρίδες τους, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους σωτήρες τους.

Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι θέλουμε να πούμε..Το πιο βασικό θεμέλιο αυτής της κατάστασης είναι ο σταλινισμός και τα συμφέροντά του. Το μακεδονικό ζήτημα στη σύγχρονη εκδοχή του εμφανίστηκε με τη "γέννηση" του σταλινισμού. Η "Μακεδονία" και ο "λαός" της εφευρέθηκαν, όταν ο Στάλιν αποφάσισε να φτάσει στη Μεσόγειο. Από εκεί και πέρα το θέμα ακολουθεί τα συμφέροντα αυτών που το δημιούργησαν. Ανάλογα με τα συμφέροντα του σταλινισμού και των σταλινικών, είτε μπαίνει σε κατάσταση ύφεσης είτε σε κατάσταση έξαρσης.

Πώς λοιπόν δημιουργήθηκε; Σταλινικοί προδότες και χαφιέδες, χρηματοδοτούμενοι απευθείας από τη Μόσχα, επινόησαν το θέμα. Σε έναν προπολεμικό κόσμο εθνικών αντιπαλοτήτων δεν υπήρχε προοπτική εισόδου του Στάλιν στα Βαλκάνια. Εφόσον λοιπόν δεν τον βόλευε η κατάσταση των υπαρκτών "πρωταγωνιστών", αποφάσισε να "εφεύρει" καινούργιους. Αυτός "εφεύρε" το "μακεδονικό έθνος". Με πρόσχημα την κομμουνιστική ιδεολογία και "μοχλό" τα βουλγαρικά συμφέροντα στη περιοχή, ο Στάλιν κατόρθωσε και "μπήκε" στη Μακεδονία. "Μακεδόνες" ήταν πλέον ένα πολυεθνικό συνονθύλευμα σταλινικών, το οποίο έπαιρνε σάρκα και οστά "πρωταγωνιστή", γιατί απλούστατα στηριζόταν στους Βούλγαρους της περιοχής.

Πρακτικά αυτό σημαίνει το εξής απλό. Κάποιοι Βούλγαροι παρίσταναν τους κομμουνιστές, για να "υπηρετήσουν" τα εθνικά συμφέροντα της Βουλγαρίας στην περιοχή και κάποιοι άλλοι Έλληνες πρόδιδαν τα εθνικά τους συμφέροντα, παριστάνοντας τους κομμουνιστές για το "μεροκάματο" της Μόσχας. Βούλγαροι εθνικιστές παρίσταναν τους "διεθνιστές", για να εξυπηρετήσουν τα εθνικά τους συμφέροντα στην περιοχή και τοπικοί Έλληνες προδότες, οι περισσότεροι των οποίων ήταν επιφανείς ΚΚΕδες, παρίσταναν τους "διεθνιστές", ώστε να έχουν άλλοθι για την προδοσία τους και βέβαια πρόσβαση στο μοσχοβίτικο "μεροκάματο". Αυτοί ήταν οι πρώτοι "Μακεδόνες" και αυτοί έγιναν οι "πατέρες" του "μακεδονικού" λαού. Βούλγαροι εθνικιστές και ΚΚΕδες διεθνιστές σ' ότι αφορά την ελληνική περιοχή.
Αποτέλεσμα εικόνας για Τσαουσέσκου

Το "μακεδονικό" ζήτημα "γεννήθηκε" και υπήρξε ως τέτοιο για πάνω από μισό αιώνα, επειδή αυτό επέβαλαν τα συμφέροντα του σταλινισμού. Σήμερα, που δεν υπάρχει το σταλινικό σύστημα, το "μακεδονικό" εξακολουθεί να υφίσταται ως "ζήτημα", γιατί αυτό επιβάλουν τα συμφέροντα των σταλινικών της περιοχής. Των σταλινικών, οι οποίοι θα έπρεπε προ πολλού να έχουν την τύχη των Τσαουσέσκου και δεν την έχουν, γιατί απλούστατα είναι "χρήσιμοι" για κάποιους. 

Ο σταλινισμός, ο οποίος ήδη έχει καταδικαστεί και επισήμως στην ανεπτυγμένη Δύση. Σε όλον τον πολιτισμένο κόσμο οι σταλινικοί αντιμετωπίζονται ως μιάσματα της δημοκρατίας. Αρκεί για κάποιον "εύελπι" νέο πολιτικό να έχει στο παρελθόν του κάποια ελάχιστη συμμετοχή σε κάποιο από τα πάλαι ποτέ ρωσοχρηματοδοτούμενα κομμουνιστικά κόμματα της χώρας του —στα κόμματα των ρωσόδουλων χαφιέδων και προδοτών των πατρίδων τους— και αυτό μπορεί να γίνει το αίτιο καταστροφής της καριέρας του. Παντού οι σταλινικοί αντιμετωπίζονται όμοια με τους Ναζί και δικαίως. Ο Χίτλερ θα ήταν ο χειρότερος άνθρωπος της ανθρώπινης ιστορίας ...αν δεν υπήρχαν οι κομμουνιστές ηγέτες. Μιλάμε για τους πραγματικούς ρέκορντμεν της αθλιότητας στην ανθρώπινη ιστορία.

Ο σταλινισμός είναι το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο προκύπτει από την κακή ποιότητα των ανθρώπων, που διαχειρίζονται την εξουσία. Ανθρώπων αστοιχείωτων, ανίκανων και άχρηστων, των οποίων η ανασφάλεια τούς κάνει φονικούς. Όταν το "κατακάθι" της ανθρώπινης κοινωνίας ανεβαίνει στην "κορυφή" της, λογικό είναι να εμφανιστούν αυτά τα φαινόμενα. Όταν ο "πάτος" της κοινωνίας αναλαμβάνει την απόλυτη εξουσία, λογικό είναι να έχουμε την παρεκτροπή.

Όταν αστοιχείωτοι, μεθύστακες, άχρηστοι, προδότες και χαφιέδες αναλαμβάνουν την απόλυτη εξουσία, υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα, γιατί η εξουσία εκτός από φονική είναι και απρόβλεπτη. Στρέφεται εναντίον των πάντων. Ακόμα και εναντίον των δικών της ανθρώπων. Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την επόμενη ημέρα. Ακόμα κι ένας πανίσχυρος παράγοντας του σταλινισμού μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στα θύματά του. Γιατί; Γιατί μπορεί ο ανασφαλής τενεκές Στάλιν να είδε στον ύπνο του ότι εκείνος ήθελε να τον ανατρέψει.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί ανάμεσα στα κράτη, που "απόλαυσαν" τον "παράδεισο" του σταλινισμού, ήταν και η Βουλγαρία. Ανάμεσα στα κράτη, που είδαν το κοινωνικό τους "κατακάθι" να ανεβαίνει στην "κορυφή" της κοινωνίας, ήταν και η Βουλγαρία. Επί μισό σχεδόν αιώνα ο βουλγαρικός λαός έφτυσε "αίμα" από αυτά τα κτήνη. Τον βασάνιζαν, τον χαφιέδιζαν, τον παρακολουθούσαν, τον περιόριζαν και βέβαια τον λεηλατούσαν. Με τις "πλάτες" του Στάλιν και των Ρώσων οι τοπικοί χαφιέδες των Βουλγάρων και προδότες του λαού τους έκαναν ό,τι έγκλημα μπορεί να φανταστεί κάποιος εναντίον του. Όλα αυτά μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 80. Από εκεί και πέρα τα πράγματα άλλαζαν. Ο σταλινισμός άρχισε να δείχνει σημάδια "σήψης", που ήταν σίγουρο ότι θα τον οδηγούσαν στον "θάνατο".

Τα σταλινική κτήνη ήταν τόσο πανικοβλημένα, που, θα μπορούσαν να συνεργαστούν ακόμα και με τον διάβολο, προκειμένου να σωθούν. Εφόσον όμως ο διάβολος γνωρίζει την απελπισία κάποιου, είναι θέμα χρόνου να φανεί. Ήταν θέμα χρόνου να φανούν στην περιοχή οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Ποια ήταν η μεθόδευση που ακολουθήθηκε; Οι σταλινικοί της Βουλγαρίας ενημερώθηκαν πολύ πριν από τον βουλγαρικό λαό ότι η κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης —και άρα και των δορυφορικών της συστημάτων— είναι αναπόφευκτη. Γιατί αυτή η πληροφορία ήταν χρήσιμη; Γιατί τους απάλλασσε από το άγχος να ταυτιστούν με το "κομμουνιστικό" σύστημα, προκειμένου να σωθούν. 

Με βάση αυτήν την πληροφορία "προσαρμόστηκαν" αμέσως στην αλλαγή της κατάστασης. Τι σημαίνει προσαρμογή; Από τη στιγμή που ο "θάνατος" των Ρώσων "αφεντικών" ήταν αναπόφευκτος, τη σωτηρία τους έπρεπε να την αναζητήσουν σε νέα "αφεντικά". Αυτό δεν ήταν πρόβλημα για το "κατακάθι". Προκειμένου να μην πληρώσουν το κόστος της προηγούμενης προδοσίας τους, έκαναν αυτό το οποίο γνώριζαν να κάνουν. Ξαναπρόδωσαν τον λαό τους. Μέσα σε μια νύκτα οι φανατικοί σταλινικοί εμφανίστηκαν σαν εξίσου φανατικοί "καπιταλιστές". Πήραν τη βουλγαρική "γη και ύδωρ", που είχαν προηγουμένως παραδώσει στους Ρώσους και τα παρέδωσαν στους Αμερικανούς.


Τα πάντα έγιναν οργανωμένα και με πρόγραμμα

"Αντιπαροχή" για όλα αυτά ήταν οι "πλάτες" που προσέφεραν οι Αμερικανοί σε όλους αυτούς τους διεφθαρμένους. Τους υπόσχονταν πλούτο και βέβαια εξασφάλιση ασυλίας για τα προηγούμενα εγκλήματά τους. Πλήρης αμνηστία και άφθονος πλούτος. Το όνειρο του κάθε προδότη. Το απόλυτο όνειρο. Οι πλούσιοι Βούλγαροι σταλινικοί, μετατρέποντας τα κρατικά τους πόστα σε ιδιωτικά "μαγαζιά" —και βέβαια με την "εύνοια" των νέων αφεντικών τους—, έγιναν ακόμα πλουσιότεροι στο όνομα της "δημοκρατίας". Η Βουλγαρία είχε πλέον γνωρίσει τη "δημοκρατία". Τους Ρώσους χαφιέδες της KGB, που την "αλώνιζαν", τους διαδέχθηκαν Αμερικανοί της CIA.

Οι Αμερικανοί τα είχαν καταφέρει μια χαρά. Είχαν εγκαθιδρύσει στη Βουλγαρία την περίφημη Democracy. Αυτήν, που προσπαθούν να "πουλήσουν" και στο "αχάριστο" Ιράκ, που την αρνείται. Διάλεξαν ανάμεσα στους χειρότερους πρώην σταλινικούς τους κομματάρχες "Μητσοτάκηδες" και βουλευτές αυτών έγιναν οι επιφανέστεροι των κακοποιών. Οι Αμερικανοί ελέγχουν τους "Μητσοτάκηδες", αυτοί ελέγχουν τη Βουλή και όλοι μαζί τρώνε και πίνουν εις βάρος του κορόιδου, που είναι ο βουλγαρικός λαός.
Αποτέλεσμα εικόνας για μπορισοφ αμερικη
Η αναζωπύρωση του "μακεδονικού" ζητήματος οφείλεται στα αμερικανικά συμφέροντα και άρα τα αίτιά της θα τα αναζητήσουμε στις συμπεριφορές των χαφιέδων τους στη Βουλγαρία. Των πρώην σταλινικών χαφιέδων της Μόσχας και νυν "δημοκρατών" χαφιέδων της Ουάσιγκτον.

Κανένα έθνος και ποτέ δεν "πούλησε" μια εθνική του μειονότητα με τον τρόπο που την "πούλησαν" οι Βούλγαροι. Ο απόλυτος ορισμός της εσχάτης προδοσίας για την ηγεσία ενός λαού. Να παρατήσουν στην τύχη του όχι έναν άψυχο γεωγραφικό χώρο, αλλά ένα ζωντανό τμήμα του λαού τους. Να το αφήσουν "λεία" στον όποιο τυχόντα έχει συμφέροντα να εξυπηρετήσει και χρειάζεται ανθρώπινη μάζα, προκειμένου να το καταφέρει. Αυτό ακριβώς έκανε η σύγχρονη δήθεν "μετασταλινική" βουλγαρική ηγεσία. Παράτησε στην τύχη του ένα ζωντανό κύτταρο του βουλγαρικού λαού. Το παρέδωσε σε επίσης κτηνώδεις "μετασταλινικούς" "Γκρουέφσκι", για να εξυπηρετηθούν τα αμερικανικά συμφέροντα.

Αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για το "μακεδονικό" ζήτημα και βρίσκονται στη Σόφια και όχι στα Σκόπια. Τα Σκόπια βρίσκουν και κάνουν. Αυτοί, οι οποίοι τους επιτρέπουν να "βρίσκουν", φταίνε για όλα. Αυτοί, οι οποίοι τους παρέδωσαν ανθρώπινες ψυχές να τις διαχειρίζονται σαν "περιουσία" τους, είναι οι βασικοί εγκληματίες. Τους κύριους υπεύθυνους δηλαδή του "μακεδονικού" ζητήματος δεν τους αναζητάς ανάμεσα στους φουκαράδες Σκοπιανούς, οι οποίοι εξακολουθούν και έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές με τα ταλαιπωρημένα Zastava άλλων εποχών. Τους αναζητάς ανάμεσα στους 
Βούλγαρους, οι οποίοι έρχονται με τα Cayenne στα διάφορα "Παλλήνη" της Χαλκιδικής. Τους πρώην φανατικούς σταλινικούς και νυν πάμπλουτους —εξαιτίας της διαφθοράς— "γενίτσαρους" του καπιταλισμού.

Αν εξετάσει κάποιος τα βιογραφικά της πολιτικής ηγεσίας της σημερινής "δημοκρατικής" Βουλγαρίας, θα επιβεβαιώσει πλήρως αυτά τα οποία λέμε. Πρόεδρός της είναι ο γνήσιος σταλινικός και παλιό μέλος του ΚΚΒ ο Γκεόργκι Παρβάνοφ. Πρωθυπουργός της είναι ο Μπόικο Μπορίσοφ. Ένας άνθρωπος, ο οποίος αποτελεί τον ορισμό του παρακρατικού. Ένας άνθρωπος, ο οποίος διετέλεσε μέλος των μυστικών υπηρεσιών της σταλινικής Βουλγαρίας, στη συνέχεια διακρίθηκε ως "προστάτης" της νύχτας και κατέληξε Πρωθυπουργός.

Ο "μακεδονικός" λαός.


 οι Βούλγαροι των Σκοπίων δείχνουν σημάδια "παραίτησης". Αφήνονται να τους χειρίζονται τα κτήνη όπως θέλουν, γιατί γνωρίζουν ότι δεν έχουν εξασφαλισμένη κανενός είδους προστασία. Γνωρίζουν ότι, όποιος από αυτούς διαμαρτυρηθεί, θα "συναντήσει" τον Δημιουργό. Το χρηματοδοτούμενο από τους Αμερικανούς παρακράτος του Γκρούεφσκι σκοτώνει χωρίς δισταγμό όποιον το ενοχλεί. Χωρίς καθοδήγηση από κάποιο "μητρικό" κέντρο, αυτό το πληθυσμιακό σύνολο λειτουργεί ως "έρμα..
Αποτέλεσμα εικόνας για Γκρούεφσκι

 Δεν αντιδρά αρνητικά, γιατί είναι αδύναμη να εκφράσει την άποψή της και δεν έχει λόγο να αντιδρά θετικά, γιατί απλούστατα δεν την αφορά το θέμα. Αυτό το εγκαταλελειμμένο τμήμα του βουλγαρικού λαού δεν μπορεί να δηλώσει "μακεδονικός" λαός, γιατί δεν τον αφορά αυτή η ιδιότητα. Αυτοί είναι Βούλγαροι με ειδικό πολιτισμικό και ιστορικό "φορτίο". Θεωρούν τους εαυτούς τους κατακτητές σημαντικού μέρους της Μακεδονίας και κανένας κατακτητής δεν θέλει ποτέ να τον "καταπίνει" η κατάκτησή του. Η κατάκτηση τού δίνει αξία και του εξασφαλίζει τη συσπείρωση που απαιτεί η πορεία του προς το μέλλον. Όταν ο κατακτητής γίνεται θύμα της κατάκτησής του, "εξαλείφεται" από την ιστορία και χάνεται. Αυτό το γνώριζαν οι Βούλγαροι και το σεβάστηκαν επί αιώνες. Το γνωρίζουν και οι Αλβανοί και γι' αυτό παραμένουν μόνιμα τέτοιοι, άσχετα αν βρίσκονται στο Κόσσοβο ή τη Μακεδονία.

Εδώ ο αναγνώστης θα αναρωτηθεί για την ορθότητα αυτών των οποίων λέμε; Ποιοι είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι διαδηλώνουν για τη "μακεδονικότητά" τους και δίνουν τη μαζική εικόνα που βλέπουμε; Η απάντηση είναι απλή. Στη "Μακεδονία" έχει χτιστεί μια κατάσταση μέσα στον χρόνο. Τα κοινωνικά δεδομένα της δεν είναι τα ίδια με αυτά που ίσχυαν στις αρχές του προηγούμενου αγώνα. Η γιουγκοσλαβική "θητεία" αυτής της περιοχής είχε ως αποτέλεσμα την αλλαγή των κοινωνικών της ισορροπιών. Στο μεταπολεμικό διάστημα, που το "μακεδονικό" ζήτημα βρισκόταν σε ύφεση —εφόσον αυτό συνέφερε τον Στάλιν—, κάποιοι "έχτιζαν" το σημερινό πρόβλημα.

Ο Στάλιν τα είχε "βρει" με τους Δυτικούς και τον χαφιέ τους τον Τίτο και δεν συνέφερε η "ένταση" στην περιοχή. Εφόσον η ισορροπία των δυνάμεων τον βόλευε, δεν είχε λόγο να ενθαρρύνει κανενός είδους αντίδραση. Αντίδραση εκ μέρους των λαών, οι οποίοι θίγονταν από τις εσωτερικές αλλαγές, εξαιτίας των αναγκών της γιουγκοσλαβικής πολιτικής και του ίδιου του Τίτου. Αντίδραση, κυρίως από την πλευρά των Βουλγάρων, οι οποίοι ήταν οι ισχυροί της περιοχής. Δεν αντιδρούσαν σε τίποτε, γιατί ο Στάλιν έλεγχε απόλυτα τη Σόφια και άρα το σύνολο των αντιδράσεων των Βουλγάρων εντός και εκτός των βουλγαρικών συνόρων.
Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν τιτο
Γιατί θα έπρεπε φυσιολογικά να υπάρξει αντίδραση εκ μέρους των Βουλγάρων των Σκοπίων απέναντι στη γιουγκοσλαβική πολιτική; Γιατί κάποιοι μετέτρεπαν την ιδιαίτερη πατρίδα τους σε ένα πολυεθνικό "καφενείο".Γύφτοι, τσιγγάνοι, περιθωριακοί και ό,τι θεωρούσε ο Τίτο κοινωνικό "βαρίδιο", το τοποθετούσε στο μακεδονικό μέρος της γιουγκοσλαβικής επικράτειας.Αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι για λόγους συμφέροντος δήλωναν επί Τίτο …νέοι "Γιουγκοσλάβοι" της τότε νέας πολυεθνικής Γιουγκοσλαβίας, είναι οι ίδιοι που τώρα για τους ίδιους λόγους άλλαξαν τις ταυτότητές τους, εξαιτίας των νέων αφεντικών. Γνωστοί σε όλη την περιοχή για τον ρόλο τους. Για τον ρόλο, τον οποίον παίζουν συνήθως κατόπιν αμοιβής. Αρκεί κάποιος να μπορεί να τους πληρώνει και αυτοί μπορούν να υποδυθούν τον οποιονδήποτε "ρόλο". 

Εφόσον λοιπόν βρήκαμε γιατί και πώς προέκυψε η πρώτη "ύλη", για να "κατασκευαστεί" ο "μακεδονικός" λαός, το αμέσως επόμενο πράγμα είναι να δούμε ποιοι τον "χειρίζονται" σαν τέτοιο. Το "χρώμα" δεν αρκεί, για να πάρει ταυτότητα αυτή η μάζα. Απαιτείται μια συγκεκριμένη "συνείδηση" να την εξυπηρετεί. Ποιοι λοιπόν δίνουν σ' αυτόν τον "χρωματισμένο" λαό μια συγκεκριμένη "μακεδονική" συλλογική συμπεριφορά; Ποιοι είναι αυτοί, που παριστάνουν τους "πατέρες" του λαού αυτού; Ποιοι είναι αυτοί, που δηλώνουν με αυθεντικό πάθος "Μακεδόνες"; Ποιοι είναι αυτοί, που εμφανίζονται με τόσο αυθεντικό πάθος και μίσος εναντίον των Ελλήνων; Δεν είναι δηλαδή λογικό να εμφανίζονται κάποιοι Βούλγαροι με τόσο πάθος για τη "Μακεδονία". Δεν είναι λογικό να εμφανίζονται κάποιοι γύφτοι κροατικής προέλευσης με τόσο πάθος για τον "Μέγκα Αλέξαντρο". Οι όροι δεν τους αφορούν και ως εκ τούτου δεν μπορούν να υπηρετήσουν με την απαραίτητη αυθεντικότητα τους ρόλους τους.

Αναζητούμε λοιπόν μια μερίδα ανθρώπων, που για τον οποιονδήποτε λόγο βρέθηκαν στα Σκόπια και άρα εκτός του χώρου της φυσικής τους γέννησης. Υπάρχουν άνθρωποι, που γεννήθηκαν στην Ελλάδα και βρέθηκαν από την άλλη άκρη των συνόρων; Πού πρέπει να τους αναζητήσουμε; Ανάμεσα στους εκτοπισθέντες. Ανάμεσα σ' αυτούς, που κατά καιρούς έχει "εκτοπίσει" είτε το ελληνικό σύστημα είτε η ίδια η ελληνική κοινωνία μέσα από τις τάξεις της.


Υπήρχαν δύο ειδών εκτοπισμένοι στο Ανατολικό Μπλοκ. Οι εκτοπισμένοι από το ελληνικό κράτος εξαιτίας του εμφυλίου και οι διωγμένοι από τον ελληνικό λαό προδότες των χρόνων της κατοχής. Η αμνηστία, που έδωσε το ελληνικό κράτος σε εκτοπισθέντες αφορούσε αποκλειστικά τους πρώτους. Οι δεύτεροι, άσχετα με το πώς οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους, αντιμετωπίζονται ως προδότες, δολοφόνοι και συνεργάτες ξένων κατακτητών. Αντιμετωπίζονται όπως οι Τσάμηδες. Όπως οι Τσάμηδες συνεργάστηκαν με τους Ναζί εις βάρος των Ελλήνων...
Αυτοί οι προδότες συνεργάτες των ξένων χωρίζονταν σε δύο βασικές κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι οι φανατικοί βουλγαρίζοντες, οι οποίοι στα χρόνια της κατοχής συνεργάζονταν με τους Βούλγαρους "συγκατακτητές" στο όνομα των εθνικών βουλγαρικών συμφερόντων. Η δεύτερη κατηγορία είναι οι επίσης φανατικοί σταλινικοί ΚΚΕδες, οι οποίοι —είτε εν γνώση είτε εν αγνοία του "κόμματος"— συνεργάζονταν με τον Τίτο, ο οποίος φιλοδοξούσε να επωφεληθεί από την κατάσταση στην Ελλάδα.

Οι πρώτοι έγιναν προδότες, για να προωθήσουν ακόμα περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα ισχυρά συμφέροντα των Βουλγάρων στην περιοχή, ενώ οι δεύτεροι έγιναν προδότες, για να δημιουργήσουν τα μέχρι τότε ανύπαρκτα συμφέροντα του Τίτο στην ίδια περιοχή...

Όλοι αυτοί, παρ' όλο τον ανταγωνισμό τους, συντονίζονταν μεταξύ τους μέσω των σταλινικών μηχανισμών των "διεθνών". Όλοι αυτοί πήραν όπλα και με τις "πλάτες" των κατακτητών στράφηκαν εναντίον του πληθυσμού της Μακεδονίας. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους και στο όνομα των δικών του αφεντικών εγκλημάτησε εις βάρος του τοπικού πληθυσμού. Δολοφόνησαν αθώους πολίτες, λεηλάτησαν νοικοκυριά, άρπαξαν περιουσιακά στοιχεία. Όταν πλέον δεν μπορούσαν οι κατακτητές ή οι προστάτες τους να τους προστατεύσουν, εγκατέλειψαν τη χώρα αυτοβούλως, απλά για να σώσουν τα τομάρια τους.

Η φυγή τους δηλαδή από την ελληνική Μακεδονία δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας οργανωμένης από το κράτος επιχείρησης "εκκαθάρισης". Δεν υπήρχε ελεύθερο ελληνικό κράτος, όταν αυτοί έφυγαν. Υπήρχε ένα κατακτημένο από τους Ναζί κράτος, αδύναμο να δράσει προστατευτικά για τους πολίτες του και ένας ελληνικός λαός, που ήθελε να τους σφάξει, γιατί ήδη είχαν αποκαλυφθεί τα εγκλήματά τους. Τα τομάρια τους ήθελαν να σώσουν και γι' αυτό έφυγαν μόνοι τους.Αυτή η διαφαινόμενη ήττα τούς ανάγκασε να φύγουν όλους μαζί, άσχετα αν κάποιοι εξυπηρετούσαν "νικημένους" και κάποιοι άλλοι "νικητές". Η ήττα απειλούσε τους πρώτους και η ομαλότητα τους δεύτερους. Αν δεν έφευγαν εγκαίρως, κινδύνευαν να εγκλωβιστούν ανάμεσα στα θύματά τους και αυτό ήταν επικίνδυνο. Πήραν όσα κλοπιμαία μπορούσαν να κουβαλήσουν και σηκώθηκαν κι έφυγαν. Ο κύριος όγκος των βουλγαρίζοντων κατέφυγε στη Βουλγαρία, ενώ ο κύριος όγκος των εγκληματιών του Τίτο κατέφυγε στα Σκόπια

Η "γενναιοδωρία" του ελληνικού λαού εξαντλήθηκε στο γεγονός ότι τους επέτρεψε να επιβιώσουν. Θα μπορούσαν να τους θάψουν ζωντανούς και να μην τους κατηγορήσει κανένας. Πράξη γενναιοδωρίας ήταν, που τους άφησαν να φύγουν ζωντανοί από τον χώρο όπου εγκλημάτησαν. Αυτοί οι άνθρωποι, αντί να ευχαριστούν τον Θεό και τους Έλληνες που επιβίωσαν, έρχονται σήμερα και ζητάνε τα "ρέστα". Έρχονται σήμερα και νομίζουν ότι, έχοντας τις "πλάτες" των ισχυρών, μπορούν να πάρουν την "ρεβάνς". Είναι προφανές ότι σ' αυτήν την περίπτωση έχουμε μια επιχείρηση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Κάποιοι προσπαθούν εκ νέου να εκδικηθούν κάποιους άλλους.
Αποτέλεσμα εικόνας για Η δίκη της Νυρεμβέργης

Εδώ πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, γιατί αυτά τα οποία θα πούμε είναι πολύ σημαντικά
 Οι συγκεκριμένοι εγκληματίες έχουν διαπράξει εγκλήματα πολύ χειρότερα ακόμα και από αυτά που τους καταλογίζονται. Οι προδότες του Τίτο είναι υπεύθυνοι για πολύ χειρότερα εγκλήματα από αυτά που φαίνονται. Η προδοσία τους συνεχίστηκε και μετά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα. Γι' αυτό χρειάζεται προσοχή σ' αυτά τα οποία θα πούμε. Αυτοί οι άνθρωποι έφυγαν από την Ελλάδα πριν την αποχώρηση των Γερμανών και άρα στο διάστημα μέχρι το 1944. Ο ελληνικός εμφύλιος άρχισε το 1946. Η δίκη της Νυρεμβέργης άρχισε το 1945. Τι σχέση έχουν όλα αυτά τα φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους;

Όλοι αυτοί οι εγκληματίες έζησαν για ένα διάστημα σχεδόν δύο χρόνων με την αβεβαιότητα της επιβίωσής τους. Για δύο χρόνια δεν γνώριζαν αν θα γλιτώσουν από την τιμωρία ή όχι. Γνώριζαν ότι στον "νέο" τότε μεταπολεμικό κόσμο δεν ήταν πλέον αρκετό που κατάφεραν και "δραπέτευσαν" από τον τόπο του εγκλήματος. Απολάμβαναν τη "φιλοξενία" του Τίτο, αλλά γνώριζαν ότι αυτό θα μπορούσε και να μην είναι αρκετό για την ασφάλειά τους. Ήταν λίγοι, αλλά τα εγκλήματά τους ήταν πολλά. Δεν τους αρκούσε η συνενοχή με τους βουλγαρίζοντες, για να εξασφαλίσουν ατιμωρησία λόγω της μαζικότητας. Δεν τους αρκούσε που το αφεντικό τους ήταν ανάμεσα στους "νικητές".

Όλα αυτά τα πιθανά ενδεχόμενα τους πανικόβαλαν, γιατί άλλαζε ο κόσμος. Το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου σήμανε την αρχή μιας νέας παγκόσμιας κατάστασης πολύ πιο διεθνοποιημένης απ' ό,τι ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή. Θεσμοθετήθηκαν νέοι νόμοι διεθνούς κύρους και ισχύος και οι οποίοι δέσμευαν τα κράτη σε κάποιες ενιαίες πρακτικές. Με τους Ναζί εγκληματίες να έχουν διασκορπιστεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη και τους Εβραίους στον ρόλο των θυμάτων διωκτών, ήταν βέβαιο ότι ξεκινούσε μια άλλη "εποχή". Ήταν βέβαιο δηλαδή ότι θα ξεκινούσε μια "βιομηχανία" παραγωγής διεθνών ενταλμάτων σύλληψης εναντίον όσων κατηγορούνταν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Εδώ μπαίνει ως παράμετρος η Δίκη της Νυρεμβέργης. Η Δίκη της Νυρεμβέργης ήταν αυτή, η οποία στην πραγματικότητα έθετε τους νέους "κανόνες" σ' ό,τι αφορά το έγκλημα, το οποίο διώκεται διεθνώς. Οι παράμετροι αυτής της δίκης έγιναν διεθνείς. Αφορούσαν τέσσερις κατηγορίες εγκλημάτων, για τις οποίες δικαιολογούνταν εκδόσεις διεθνών ενταλμάτων σύλληψης. Οι παράμετροι αυτές ήταν οι εξής: α) Εγκλήματα κατά της Ειρήνης, β) Εγκλήματα πολέμου, γ) Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, δ) Συνομωσία. Όσοι εμπλέκονταν σ' αυτού του είδους τα εγκλήματα, κινδύνευαν όπου κι αν βρίσκονταν. Τα κράτη υποχρεούνταν να τους εκδώσουν σε περίπτωση που υπήρχαν στοιχεία για να κατηγορηθούν

Όμως, εγκληματίες, που διέπραξαν αυτού του είδους τα εγκλήματα, δεν ήταν μόνον οι Ναζί. Ήταν και οι Βούλγαροι στις χώρες όπου υπήρχε συγκατοχή. Ήταν και οι τοπικοί συνεργάτες τους. Δεν ήταν όμως μόνον αυτοί. Ήταν και οι "αυτονομιστές" συνεργάτες του Τίτο. Απλά πράγματα. Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη νομική γνώση, για να γίνουν αντιληπτά. Οι συνεργάτες των Βουλγάρων συνωμότησαν με τον εχθρό εναντίον του κατακτημένου λαού. Δολοφόνησαν και βασάνισαν πολίτες με κριτήρια τις πολιτικές, θρησκευτικές ή άλλες επιλογές τους. Άσκησαν διώξεις εναντίον πολιτών με βάση φυλετικά κριτήρια. Λεηλάτησαν ιδιωτικές περιουσίες. Το ίδιο έκαναν και οι συνεργάτες του Τίτο. Διώχθηκαν ποτέ όλοι αυτοί για τα εγκλήματα αυτά;
Αποτέλεσμα εικόνας για ναζι βουλγαροι
Οι Ναζί, για παράδειγμα, που διώχθηκαν για εγκλήματα τα οποία διέπραξαν στον ελλαδικό χώρο, διώχθηκαν, γιατί αυτό επιθυμούσαν τα θύματά τους. Οι Εβραίοι της Ελλάδας τους κυνήγησαν και τους έσυραν στα δικαστήρια. Οι Έλληνες της Μακεδονίας τι έκαναν εναντίον εκείνων που τους βασάνισαν; Ειδικά εναντίον εκείνων, που βρήκαν καταφύγιο στην τιτοϊκή Γιουγκοσλαβία και σήμερα έχουν αποθρασυνθεί; Όλοι γνώριζαν πού βρίσκονταν. Βρίσκονταν στη γιουγκοσλαβική επικράτεια απομονωμένοι και αποξενωμένοι από τον τοπικό πληθυσμό. Έστω και εμμέσως ήταν συνεργάτες των Ναζί σε έναν χώρο, ο οποίος είχε υποφέρει από τους Ναζί και τους μισούσε. Ήταν προδότες του λαού τους σε έναν χώρο, ο οποίος αναζητούσε τους δικούς του προδότες για να τιμωρήσει. Ήταν βέβαιο δηλαδή ότι ήταν δυσχερής η θέση τους.

Από αυτό το σημείο αρχίζουν τα περίεργα. Πόσο περίεργα; Αρκεί κάποιος να δει τα δεδομένα. Έχουμε έναν ολιγάριθμο πληθυσμό προδοτών, που αγωνιά για την επιβίωσή του. Έναν πληθυσμό προδοτών, που γνωρίζει ότι δεν μπορεί να προστατευτεί από καμία ευνοϊκή διάταξη του νόμου. Έναν πληθυσμό, που ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκδοθεί και να δικαστεί στον χώρο όπου διέπραξε τα εγκλήματά του και άρα ανάμεσα στα θύματά του. Τι ωφελεί αυτόν τον ολιγάριθμο πληθυσμό; Να δημιουργήσει πολλούς συνενόχους, για να φαίνονται "πολλοί". Να ενταχθεί σε ευνοϊκές διατάξεις νόμων, ώστε να πάψει να υφίσταται η απειλή της ατομικής δίωξης των μελών του. Να μετατραπεί το ατομικό του έγκλημα σε συλλογικό πολιτικό έγκλημα, ώστε να υπάρχει νομική "κάλυψη".

Αντιλαμβανόμαστε ότι όλους αυτούς δεν τους συνέφερε να επιστρέψει η Ελλάδα στην ομαλότητα μετά την αποχώρηση των κατακτητών. Σε μια τέτοια περίπτωση θα αναγκαζόταν το ελληνικό κράτος κάτω από την πίεση των πολιτών του να απαιτήσει την έκδοση των εγκληματιών. Τι έσωζε αυτούς τους εγκληματίες; Η ανωμαλία. Μόνον μια μεγάλη ανωμαλία τούς έσωζε. Μια ανωμαλία, η οποία θα εμπόδιζε την Ελλάδα και τους Έλληνες να διεκδικήσουν το δίκιο τους στην κρίσιμη περίοδο των διεκδικήσεων και όταν θα επανερχόταν η ομαλότητα, να υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες να το διεκδικήσουν. Τέτοια χρήσιμη "ανωμαλία" είναι ένας εμφύλιος πόλεμος, για παράδειγμα. Είναι βέβαιο, δηλαδή, ότι, όταν έπεφταν οι πρώτοι πυροβολισμοί του εμφυλίου, κάποιοι άνοιγαν σαμπάνιες στα Σκόπια.

Τώρα θα καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που μιλάμε για περίεργα πράγματα. Ο ελληνικός εμφύλιος ξεκίνησε το 1946. Γιατί αυτό είναι σημαντικό; Γιατί ο κόσμος είχε ήδη μοιραστεί σε Ανατολικό και Δυτικό Μπλοκ από το 1945. Τα συμφέροντα του Στάλιν εξυπηρετούνταν απόλυτα από αυτό το μοίρασμα και δεν είχε λόγο να καταστρέψει μια κατάσταση που τον βόλευε, ενθαρρύνοντας την "επανάσταση" των Ελλήνων μπολσεβίκων. Για τον Στάλιν, δηλαδή, ήταν ένας περιττός και ανούσιος εμφύλιος, τον οποίον δεν είχε κανέναν λόγο να χρεωθεί ο ίδιος. Άρα; Άρα ο ελληνικός εμφύλιος είχε εξ’ αρχής προδιαγεγραμμένο το τέλος του. Εξ’ αρχής ήταν μια χαμένη υπόθεση για τους κομμουνιστές, εφόσον δεν τους εξυπηρετούσε η επιτυχής έκβασή του.

Ποιους βόλευε αυτός ο "χαμένος" εμφύλιος; Σε ποιους "χρωστούσε" ο Στάλιν και τους παραχωρούσε το ελληνικό "εργαλείο" του να τον πραγματοποιήσουν; Ποιους συνέφερε ο εμφύλιος, ο οποίος έγινε στο όνομα του Στάλιν, αλλά δεν τον εξυπηρετούσε; Τους Άγγλους συνέφερε και γι' αυτόν τον λόγο τον χρηματοδότησαν. Γι' αυτόν τον λόγο εξόπλισαν και τους "επαναστάτες". Ήθελαν να ελέγξουν πάση θυσία την Ελλάδα και αυτό θα γινόταν πολύ πιο εύκολα, αν πρώτα την ισοπέδωναν

. Ήταν μόνον οι Άγγλοι αυτοί, οι οποίοι είχαν συμφέρον από έναν "στημένο" και εξ αρχής πουλημένο εμφύλιο; Όχι βέβαια. Ήταν και οι προδότες. Γιατί; Γιατί πάντα οι εμφύλιοι συνεπάγονται εκτοπίσεις. Συνεπάγονται μαζικές εκτοπίσεις. Πόσο μάλλον όταν αυτές γίνονται με ιδεολογικά κριτήρια και ταυτόχρονα υπάρχει μπλοκ κρατών με ιδεολογική "συγγένεια" έτοιμο και διατεθειμένο να τους "φιλοξενήσει". Υπήρχαν δηλαδή κάποιοι, οι οποίοι είχαν άμεσο όφελος όχι από τον ίδιο τον εμφύλιο, αλλά από τη διαχείριση των συνεπειών του. Των εκ των προτέρων γνωστών συνεπειών του. Κάποια "χλωρά" στα Σκόπια είχαν συμφέρον από τα "ξερά", τα οποία θα προέκυπταν από τον ελληνικό εμφύλιο. Κάποιοι "λίγοι" θα "κρύβονταν" ανάμεσα σε "πολλούς". Κάποιοι πραγματικοί εγκληματίες θα συγκαταλέγονταν ανάμεσα σε "πλανηθέντες" και θύματα εμφυλίου. Αυτοί άνοιγαν σαμπάνιες.


Ποιος πυροδότησε τον εμφύλιο; Το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ όμως ανήκε στη "Διεθνή" και οι αποφάσεις του επηρεαζόταν στον μέγιστο βαθμό από τα συμφέροντα αυτής της "Διεθνούς". Άρα; Ποιο ΚΚΕ αποφάσισε τον εμφύλιο; Το ΚΚΕ αυτών που βρίσκονταν μέσα στην Ελλάδα ή αυτών που βρίσκονταν εκτός Ελλάδας; Οι περισσότεροι από αυτούς, που βρίσκονταν στα Σκόπια και κινδύνευαν ως άτομα να κατηγορηθούν για εγκλήματα, ήταν ταυτόχρονα και στελέχη του ΚΚΕ. Σκληρά, βίαια και πανικοβλημένα στελέχη. Στην πλειοψηφία τους ήταν προστατευόμενοι του Τίτο, εφόσον για δικό του λογαριασμό λειτουργούσαν στην κατεχόμενη Ελλάδα.


Άρα τι πρέπει ν' αναζητήσουμε; Τον ρόλο αυτών των στελεχών στην απόφαση του ΚΚΕ να ξεκινήσει τον εμφύλιο. Τον ρόλο του ίδιου του Τίτο στην καταστροφική για την Ελλάδα απόφαση.


Για τον Τίτο δεν τίθεται θέμα άγνοιας. Ήταν ένας από τους μεγάλους "παίκτες" στο μοίρασμα του μεταπολεμικού κόσμου. Γνώριζε το ιδεολογικά ανώφελο μιας κομμουνιστικής "επανάστασης" στην Ελλάδα. Αν επιθυμούσε τον ελληνικό εμφύλιο, σημαίνει ότι επιθυμούσε τη διαχείριση της "κομμουνιστικής" αποτυχίας.


Είναι βέβαιο ότι επιθυμούσε την ασπίδα των χιλιάδων θυμάτων του εμφυλίου, εφόσον μ' αυτήν θα μπορούσε να προστατεύσει τους "εκλεκτούς" εγκληματίες "προστατευόμενούς" του. Γιατί αισθανόταν την ανάγκη να τους προστατεύσει; Μήπως επειδή ήταν καλός άνθρωπος; Όχι βέβαια. Με την προστασία τους εξασφάλιζε και τη δική του ασφάλεια. Γιατί, αν όλοι αυτοί πήγαιναν στα διεθνή δικαστήρια, κινδύνευε και ο ίδιος. Κινδύνευε ν' αποκαλυφθεί και ο ίδιος για τον ρόλο του. Ο Εβραίος "παρτιζάνος", ο οποίος δήθεν αγωνίστηκε για την ελευθερία των λαών, θα αποδεικνυόταν ότι ήταν υπεύθυνος για χιλιάδες εγκλήματα εναντίον ενός γειτονικού λαού. Ο αντιφασίστας "παρτιζάνος", ο οποίος λειτούργησε απόλυτα όμοια με τους Ναζί. 

Αυτός είχε το μεγάλο άγχος να σώσει τους εγκληματίες και όχι οι Βούλγαροι. Για τους Βούλγαρους και το βουλγαρικό κράτος έτσι κι αλλιώς αυτό το θέμα δεν είχε ιδιαίτερη σημασία. Τα εγκλήματα των βουλγαρίζοντων στην Ελλάδα χρεώνονταν στην προπολεμική αστική φιλοναζιστική κυβέρνηση της Βουλγαρίας και δεν αφορούσαν τους "μπολσεβίκους", οι οποίοι θα επιβίωναν μεταπολεμικά. Ίσα-ίσα που τους έδινε επιχειρήματα, τα οποία θα "αποδείκνυαν" στους προλετάριους το πόσο μισητή και απάνθρωπη μπορεί να γίνει μια αστική ιμπεριαλιστική κυβέρνηση. Οι εγκληματίες ήταν γι' αυτούς φανατικοί "εθνικιστές" και δεν είχαν πρόβλημα να τους εκδώσουν σε όποιον ενδιαφερόταν για την έκδοσή τους. Ο μόνος, ο οποίος θα έχανε από τις δημόσιες δίκες εκείνων των εγκληματιών, ήταν ο Τίτο.

Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν μακεδονια


Ο Τίτο, ο οποίος υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους τενεκέδες που γνώρισε η ανθρώπινη ιστορία. Ο απόλυτος ορισμός του παντελώς αγράμματου "Φαραώ". Η απόλυτη απόδειξη των όσων ισχυριστήκαμε στην αρχή του κειμένου για το τι εστί σταλινισμός. Ο σταλινισμός ήταν η μόνη ιδεολογία, που μπορούσε να φέρει αυτό το "κατακάθι" στην κορυφή της εξουσίας και αυτό το "κατακάθι" μόνον σε σταλινισμό μπορεί να μετατρέψει την ιδεολογία του, αν για τον οποιονδήποτε λόγο βρεθεί στην κορυφή. Ο "τιτοϊσμός", δηλαδή, ήταν μια μορφή σταλινισμού, ό,τι κι αν πρέσβευε την κάθε εποχή, γιατί απλά ήταν τενεκές αυτός ο οποίος τον διαχειριζόταν. Δεν μπορούσε να είναι τίποτε άλλο. Αυτός ο Εβραίος χαφιές των Άγγλων —και τενεκές ως άτομο— κινδύνευε από την αποκάλυψη των εγκλημάτων του στη Μακεδονία.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Ο ελληνικός εμφύλιος βόλευε πολλούς εκτός Ελλάδας. Εξυπηρετούσε τους Άγγλους και "έσωζε" πάρα πολλούς, τους οποίους οι Άγγλοι τους ήθελαν "ομήρους" τους. Οι χιλιάδες εκτοπισμένοι, οι οποίοι θα προέκυπταν από τον "αποτυχημένο" εμφύλιο, μπορούσαν να "καλύψουν" πάρα πολλούς εγκληματίες. Το μαζικό πολιτικό έγκλημα του εμφυλίου θα κάλυπτε πολλές χιλιάδες ατομικά εγκλήματα. Η "μπουλντόζα" του εμφυλίου θα έσβηνε τα "ίχνη" των εγκληματιών

Εξασφάλιζε τα "νώτα" του και ταυτόχρονα έβαζε στο "χέρι" όλους αυτούς τους εγκληματίες. Μπορούσε να τους εκβιάζει ανά πάσα στιγμή. Μπορούσε να τους χρησιμοποιεί όπως τον βόλευε. Αυτό και έκανε. Αυτούς, που εγκλημάτησαν στην Ελλάδα εις βάρος των συγχωριανών και των γειτόνων τους, τους έβαλε να εγκληματούν και στη νέα τους "πατρίδα". Υπό την προστασία του Τίτο όλοι αυτοί εγκλημάτησαν εκ νέου μέσα στα Σκόπια. Με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών του τιτοϊκού παρακράτους έγιναν οι πιο φοβεροί και τρομεροί χαφιέδες που γνώριζε εκείνος ο χώρος.


Γιατί είχε ανάγκη τους χαφιέδες; Γιατί ήθελε να "χτίσει" τη μεγάλη Γιουγκοσλαβία, η οποία βόλευε τόσο τον ίδιο όσο και τους εκβιαστές του. Γιατί ήθελε να ελέγχει απόλυτα έναν "ασταθή" για τη Γιουγκοσλαβία χώρο, στον οποίο πλειοψηφούσαν οι Βούλγαροι. Τον χώρο, ο οποίος προπολεμικά ονομαζόταν "Βαρντάρσκα Μπανόβινα" και ο Τίτο μόνος του και αυθαίρετα την επομένη του πολέμου τον μετονόμασε σε "Μακεδονία"

Ο Εβραίος εφεύρε την νέα "Μακεδονία" και οι Έλληνες εγκληματίες ήταν οι πρώτοι και φανατικότεροι από τους νέους "Μακεδόνες". Αυθεντικοί Μακεδόνες μεν, προδότες δε. Όλοι τους φοβούνταν αυτούς τους εγκληματίες, γιατί εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του μεγάλου "αφεντικού" και όλων όσων βρισκόταν από πίσω του και ήταν πολλοί και ισχυροί. Από την Ουάσιγκτον και το Λονδίνο μέχρι τη Μόσχα και το Τελ Αβίβ.

Μόνον με τη γνώση όλων αυτών μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που η βουλγαρική μειονότητα στα Σκόπια είναι σήμερα τρομοκρατημένη. Αδύναμη να αντιδράσει και ανίκανη να υπερασπιστεί την εθνική της ταυτότητα. Δεν αντιδρά, γιατί μια ασήμαντη πληθυσμιακά μειονότητα χαφιέδων "Μακεδόνων" κατορθώνει και την τρομοκρατεί. Είναι αδύνατον γι' αυτήν την κοινότητα να αντιδράσει, αν δεν εξασφαλίσει προστασία από τη Σόφια. Είναι αδύνατον ν' αντιδράσει στην υποχρεωτική και δια της βίας "μακεδονοποίησή" της χωρίς προστασία.Όλο το παρακράτος των Σκοπίων από την εποχή του Τίτο μέχρι σήμερα ελέγχεται από τους "Μακεδόνες" εγκληματίες και χαφιέδες, οι οποίοι διέφυγαν από την Ελλάδα.

Όμως, από τη στιγμή που επέλεξαν να εμφανιστούν στη δημόσια θέα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν. Κινδυνεύουν από τον νόμο και σε μια τέτοια περίπτωση δεν μπορούν να τους προστατεύσουν ούτε οι ίδιοι οι Αμερικανοί. Γιατί; Γιατί και αυτοί οι πανίσχυροι ξένοι δεν μπορούν να παρακάμψουν τον νόμο. Δεν τους συμφέρει να τον παρακάμψουν. Για να παίξουν τα ιμπεριαλιστικά τους παιχνίδια χρησιμοποιούν και οι ίδιοι αυτόν τον νόμο. Ο νόμος είναι πιο πολύτιμος γι' αυτούς —και αφορά γενικότερα συμφέροντα— απ' όσο πολύτιμοι μπορεί να είναι οι χαφιέδες των Σκοπίων και τα συμφέροντά τους στη Μακεδονία.


Τι λέει αυτός ο νόμος και πού τους αφορά; Όλοι αυτοί δεν συμμετείχαν στον εμφύλιο και άρα δεν τους αφορούν οι αμνηστίες, τις οποίες κατά καιρούς πρόσφερε το ελληνικό κράτος στους συμμετέχοντες σ' αυτόν. Αυτοί εγκλημάτησαν ως άτομα και διέφυγαν ως άτομα ατιμώρητοι από τον τόπο στον οποίο εγκλημάτησαν. Αυτά τα εγκλήματα όμως δεν αντιμετωπίζονται ως κοινά ιδιωτικά εγκλήματα και άρα δεν μπορούν να τύχουν των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου. Τα εγκλήματα αυτά είναι προφανές ότι δεν έχουν παραγραφεί. Από τη στιγμή μάλιστα που η Ευρώπη έχει νομοθετήσει εις βάρος του σταλινισμού και τον έχει τοποθετήσει στο ίδιο επίπεδο με τον ναζισμό, ευνόητα είναι μερικά πράγματα.

Η μεγάλη ευκαιρία του ΚΚΕ

Στο σημείο αυτό μπορεί να παίξει ρόλο το ΚΚΕ. Το απαλλαγμένο από όλες τις κατηγορίες για τον εμφύλιο —και άρα ευνοημένο από το ελληνικό κράτος— "κόμμα", που τον προκάλεσε. "Χρωστάει" το ΚΚΕ στους Έλληνες και σήμερα μπορεί να "ξεχρεώσει". Το "μακεδονικό" ζήτημα είναι μια ιστορική —και ίσως η τελευταία— ευκαιρία για το ΚΚΕ να "ξεχρεώσει" για πάντα. Έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές ο πατριωτισμός του και σήμερα έχει τη δυνατότητα, αν όχι ν' αποδείξει το αντίθετο, τουλάχιστον να αμβλύνει προηγούμενες προδοσίες.

Πρώτα πρέπει ν' ανοίξει τον "φάκελο" ελληνικός εμφύλιος. Ο φάκελος του πιο άδικου, αναίτιου και "στημένου" εμφυλίου στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αυτός ο "φάκελος", αν ανοίξει, μπορεί ν' αποδείξει τον ρόλο του Τίτο και των εγκληματιών των Σκοπίων στην "πυροδότησή" του. Το άνοιγμα αυτού του "φακέλου" ευνόητο είναι ότι αφορά τους Έλληνες, αλλά αφορά και τους Βούλγαρους των Σκοπίων. Αφορά τους Έλληνες, εφόσον θα μάθουν ποιοι πραγματικά προκάλεσαν τον εμφύλιο και με ποιους στόχους, αλλά αφορά και τους Βούλγαρους, εφόσον αποκαλύπτει μυστικές και πολύ στενές σχέσεις μεταξύ εγκληματιών και άρα συνενόχων.

Εφόσον η "μητέρα" Βουλγαρία αδρανεί, μπορεί το ελληνικό κράτος, ως άμεσα και νόμιμα ενδιαφερόμενο, να τους στηρίξει στην προσπάθειά τους. Μπορεί να τους προσφέρει νομικά μέσα και διπλωματική βοήθεια, προκειμένου να σύρουν τους σταλινικούς του τιτοϊκού συστήματος στα διεθνή δικαστήρια. Η Ελλάδα έχει έννομο συμφέρον ως κράτος να το κάνει. Βουλγαρικής καταγωγής επιφανή στελέχη της δημοκρατίας του γειτονικού κράτους μπορούν να σύρουν το παρακράτος τους σε περιπέτειες. Στελέχη διεθνούς κύρους και μεγάλης αναγνωρισημότητας, όπως ήταν οι προηγούμενοι Πρόεδροι του κράτους της FYROM. Να "εκτεθεί" και η Βουλγαρία, ώστε ν' αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να δράσει.
Ο δεύτερος "φάκελος", που πρέπει ν' ανοίξει, είναι αυτός που αφορά τους ίδιους τους εγκληματίες ως πρόσωπα. Το ΚΚΕ γνωρίζει τα πάντα για τους πάντες στην περιοχή. Γνωρίζει ποιος εγκλημάτησε εις βάρους ποιου και πότε. Το ΚΚΕ του Ζαχαριάδη και των σταλινικών συντρόφων του γνωρίζει τα πάντα και έχει στοιχεία για όλους αυτούς. Όλους αυτούς, που υπήρξαν στελέχη του και το ΚΚΕ ως γνήσιο σταλινικό κόμμα τους "φακέλωνε". Είναι γνωστό ότι τα καλύτερα φακελωμένα άτομα ενός σταλινικού κόμματος ήταν τα ίδια στελέχη του.

Τέτοια στελέχη είναι αυτοί, οι οποίοι σήμερα φωνάζουν για τη "Μακεδονία". Εγκληματίες, οι οποίοι έμειναν ατιμώρητοι και έχουν πλέον αποθρασυνθεί. Άθλιοι, οι οποίοι νομίζουν ότι μετά τον Τίτο και τον Στάλιν έχουν εξασφαλίσει ακόμα ισχυρότερες "πλάτες", εξαιτίας των Αμερικανών. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω των φακέλων του ΚΚΕ. Μπορούν να εξασφαλιστούν τα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται, για να συρθούν όλοι αυτοί στα διεθνή δικαστήρια για εγκλήματα όλων των ειδών και τύπων. Να δει η παγκόσμια κοινωνία ποιοι είναι οι αδικημένοι "Μακεδόνες", που αγωνίζονται για το "δίκιο" τους. Να δει η αμερικανική κοινωνία ποιους ταΐζει η ηγεσία της με τα χρήματα του Αμερικανού φορολογούμενου πολίτη

Η ώρα των αποκαλύψεων πλησιάζει.

Αυτό, που για εμάς είναι το πιο σημαντικό, είναι ότι η κατάσταση είναι πλέον οριακή για όλα τα θέματα και όχι μόνον για το "μακεδονικό". Ο κόσμος έχει γίνει πολύ μικρός, για να κρύβει μεγάλα ψέματα. Η ροή των πληροφοριών έχει γίνει πολύ μεγάλη, για να διατηρούνται τα μεγάλα μυστικά. Οι άνθρωποι επικοινωνούν πολύ πιο εύκολα και γρήγορα, για να επενδύουν κάποιοι φασίστες στον κρίσιμο χρόνο της άγνοιας. Η οποιαδήποτε νέα πληροφορία προκύπτει, μπορεί να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Δεν υπάρχουν πλέον "τείχη" και δεν μπορούν να δημιουργηθούν εκ νέου τέτοια, προκειμένου οι λαοί να χωρίζονται σε "κοπάδια" με διαφορετικά χαρακτηριστικά. "Κοπάδια" έτοιμα να αλληλοσφαχθούν προς εξυπηρέτηση των συμφερόντων των φασιστών.
Αποτέλεσμα εικόνας για κοτζιας  κκε
Είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί το μεγάλο ψέμα του κομμουνισμού. Η μεγαλύτερη αγγλική "κατασκευή" της εποχής της αποικιοκρατίας. Θα αποδειχθεί σύντομα ότι ο δήθεν "κομμουνισμός" των λαών υπήρξε η πιο αποδοτική "επένδυση" των Άγγλων. Το καλύτερα εφαρμοσμένο σχέδιο των μυστικών τους υπηρεσιών. Ο πιο φτηνός και αποδοτικός τρόπος, για να ελέγχουν τα κράτη, όταν τα όπλα τους δεν έφταναν. Είναι θέμα χρόνου ν' αποκαλυφθεί ότι οι μεγάλοι "ήρωες" και "πατερούληδες" του κομμουνισμού ήταν στο σύνολό τους έμμισθοι χαφιέδες των Άγγλων. Ονόματα ανθρώπων, τους οποίους οι λαοί λάτρευαν σαν "θεούς", για τους Άγγλους ήταν απλοί κωδικοί υπαλλήλων τους σε κάποια συρτάρια τους.
Ο αγγλόπνευστος προλεταριακός "καρκίνος" δεν επέτρεπε στους Βρετανούς να ελέγχουν μόνον τα κράτη που "νοσούσαν". Τους επέτρεπε να ελέγχουν και τα υπόλοιπα κράτη. Οι πάντες ελέγχονταν μέσω των κατευθυνόμενων από το Λονδίνο "πατερούληδων" των τοπικών κομμουνιστικών "κομμάτων". Θα μπορούσε να "καλπάσει" ο ναζισμός στη Γερμανία, αν δεν απολάμβανε τις "υπηρεσίες" της Ρόζας Λούξεμπουργκ; Θα μπορούσε να επιβιώσει ο φασισμός στην Ελλάδα, αν δεν απολάμβανε τις "υπηρεσίες" του ΚΚΕ και του Ζαχαριάδη; Θα μπορούσε να βυθιστεί ολόκληρη η Λατινική Αμερική στην αθλιότητα, αν ο ιμπεριαλισμός δεν απολάμβανε τις "υπηρεσίες" του Κάστρο;

Τόνοι χρημάτων έχουν ξοδευτεί, προκειμένου κάποια κτήνη να εμφανίζονται σαν ήρωες και αντιήρωες. "Κατασκευασμένα" κτήνη μέσα από τις τεράστιες υποδομές προπαγάνδας της Βρετανίας. Φασίστες "ήρωες" του προλεταριάτου απέναντι σε εξίσου φασίστες "ήρωες" της δημοκρατίας. "Ήρωες", οι οποίοι δίχαζαν το "κοινό" προς όφελος των μεγάλων "παραγωγών". Παντού και πάντα ακολουθήθηκε η ίδια επιτυχημένη "συνταγή". Σε όλα τα υποτιθέμενα "ανεξάρτητα" κράτη έστηναν "επαναστατικές" φάμπρικες, για να "παράγουν" ηγεσίες ανάμεσα στους χαφιέδες τους. Προκάτ "ηρωισμός", για να γοητεύονται οι λαοί και στη συνέχεια απευθείας "διορισμός" των χαφιέδων στην εξουσία.

Από τον γαλλικό "Μάη" και το ελληνικό "Πολυτεχνείο" μέχρι την πρόσφατη "πορτοκαλί" επανάσταση της Ουκρανίας, παντού έγιναν τα ίδια. Οι μυστικές υπηρεσίες των Αγγλοσαξόνων "κατασκεύαζαν" ηγεσίες με τη μέθοδο του "σωλήνα". Ζητούσαν από τους κομμουνιστές "υπαλλήλους" τους λίστες με ονόματα σταλινικών "εκλεκτών" και αυτούς "ηρωποιούσαν" πίσω από κάγκελα, τείχη και οδοφράγματα. Με αυτόν τον τρόπο μετέφεραν τη "νόσο" του σταλινισμού στη "δημοκρατία". 
Γι' αυτόν τον λόγο κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στον σταλινισμό. Ο σταλινισμός μετατρέπει την οποιαδήποτε ιδεολογία σε φασιστική. Ο σταλινισμός ήταν ο πιο εύκολος και φτηνός τρόπος για να ελέγχονται τα κράτη. Μέσω αυτού οι Άγγλοι τοποθετούσαν στα κράτη που τους ενδιέφερε τις ηγεσίες που τους συνέφεραν. Μέσω της δήθεν απειλής του κομμουνισμού μπορούσαν και έδιναν στους λαούς τις ηγεσίες της κάκιστης ποιότητας, που τους πρόδιδαν. Μέσω του κομμουνισμού μπορούσαν να εκβιάζουν μόνιμα τους λαούς, απειλώντας τους με εμφύλιους. Μέσω του κομμουνισμού παρέδιδαν τις χώρες σε Μητσοτάκηδες και οι Μητσοτάκηδες φρόντιζαν με τη σειρά τους να χρηματοδοτούν τους "δημοκράτες" Φλωράκηδες.
Αποτέλεσμα εικόνας για πάπανδρεου κοτζιας
Σήμερα, αυτό το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει παγκοσμίως, είναι μια επανάληψη των ίδιων παλαιών και επιτυχημένων πρακτικών. Οι Αμερικανοί "κληρονόμησαν" το αγγλικό "δίκτυο" των σταλινικών χαφιέδων και προσπαθούν να επαναλάβουν την ίδια πρακτική. Χρησιμοποιούν το "τέρας" της τρομοκρατίας, για να τρομοκρατήσουν τους λαούς και τους προσφέρουν "σωτήριες" ηγεσίες μέσα από το παλαιό σταλινικό δίκτυο. Ο έντονος "φιλοαμερικανισμός" των λεηλατημένων κρατών και λαών της ανατολικής Ευρώπης σ' αυτό το "δίκτυο" οφείλεται. Οι "υπάλληλοι" των Άγγλων, που κάποτε παρίσταναν τους φανατικούς κομμουνιστές, σήμερα παριστάνουν τους επίσης φανατικούς δημοκράτες, χωρίς να χάσουν την "εργασιακή" τους σχέση με τη Δύση.


Μετανοήσαντες σταλινικοί του κομμουνισμού είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι σήμερα παριστάνουν τους δημοκράτες, χωρίς να εγκαταλείπουν τον σταλινισμό τους. Πλούσιοι ήταν χάρη στον βρετανικό "κομμουνισμό" και πλούσιοι παραμένουν χάρη στην αμερικανική "δημοκρατία". Οι λαοί δεν μπορούν να αντιδράσουν, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που τους παρέχει η δημοκρατία, για τους ίδιους λόγους που δεν αντιδρούσαν επί κομμουνισμού. Φοβούνται, γιατί έχουν απέναντί τους τα ίδια κτήνη. Τα ίδια σταλινικά κτήνη, που μπορούν να σκοτώσουν τον οποιονδήποτε χωρίς κανέναν ενδοιασμό. 

Το "μακεδονικό", όπως αντιλαμβανόμαστε, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Δεν εξυπηρετεί τον "αλυτρωτισμό" κανενός από τους λαούς, που εμπλέκονται άμεσα. Πληρωμένοι με δολάρια έμμισθοι πράκτορες και χαφιέδες κρύβονται πίσω από αυτό. "Αξιόπιστοι" σταλινικοί στο σύνολό τους. Το "μακεδονικό" είναι η ευκαιρία για τους Αμερικανούς να ελέγξουν εκ νέου την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για πάπανδρεου κοτζιαςΣήμερα οι Έλληνες είναι πολύ πιο ισχυροί και ο κόσμος γύρω τους πολύ πιο μικρός. Μπορούν πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα να συνεννοηθούν με τους γείτονές τους μέσα από κανάλια επικοινωνίας, τα οποία δεν ελέγχει η εξουσία. Γείτονες, οι οποίοι έχουν υποστεί κι αυτοί αλλαγές στις αντιλήψεις τους και στις συμπεριφορές τους. Όποιος εμπλακεί στην "παράσταση", πρέπει να γνωρίζει ότι παίρνει ρίσκο. Πολύ μεγάλο ρίσκο.

Οι "κατασκευασμένοι" Γιωργάκηδες και Νικολάκηδες των Βαλκανίων δεν είναι σίγουρο ότι μπορούν να οδηγήσουν τους λαούς σε συγκρούσεις και αν το καταφέρουν δεν είναι εξασφαλισμένα τα μελλοντικά κέρδη. "Ομόλογα" χρεοκοπημένων δυνάμεων "αγοράζουν". Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για ρίσκο. Όλοι αυτοί ρισκάρουν, χωρίς εξασφαλισμένα αποτελέσματα. Αν αποτύχουν αυτοί, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να εμπλέξουν τους λαούς σε νέες περιπέτειες, δεν έχουν επιλογές για τους εαυτούς τους. Δεν υπάρχουν ασφαλείς "αγκαλιές" να τους προστατεύσουν. Αν αποτύχουν, δεν θα τη γλιτώσουν την κρεμάλα. Δεν θα έχουν την καλή τύχη των "επενδυτών" προγόνων τους. Η σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση μπορεί ν' αποδειχθεί σωτήρια για τους λαούς και ολέθρια για τα κτήνη.

Κατάλαβες Γιωργάκη τι λέμε; Τι ακριβώς συζητήσατε με τον Γκρουέφσκι κεκλεισμένων των θυρών; Μήπως συγκρίνατε τα "χαρτάκια" με τις οδηγίες, που σας έδωσαν οι Αμερικανοί;

Τραϊανού Παναγιώτης
Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β
http://www.eamb.gr/new_text/stalinismos.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: