Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαΐου 01, 2018

"Ένας στο χώμα, δέκα στον αγώνα" που λένε και οι σύντροφοι του Πάνου Καμμένου......

Φωτογραφία του χρήστη Το Παρατηρητήριο.


Θα πει κάποιος φουκαράς. Μα, ο Καμμένος δεν ήταν δεξιός; Λάθος! Χουντικός ήταν. Από οικογένεια αριστεριστών-βενιζελικών που είδαν το αληθινό φως επί Χούντας. Τον μάζεψε η Ν.Δ του Καραμανλή μέσω Στεφανόπουλου. Στα πέτρινα χρόνια της Ν.Δ παρουσιαζόταν ως super πατριώτης καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους. Κάτι ανάλογο κάνει και τώρα.....To μεροκάματο να βγαίνει για τον γιο του Ηλία Καμμένου έμπορα αυτοκινήτων με εισαγωγές από την κομμουνιστική Ανατολική Γερμανία.

Τα αδέλφια Κουρή; Χούντα! Μια μικρή εφημερίδα είχαν στην Κεφαλλονιά επί Χούντας. Πάντα στο βενιζελικό στρατόπεδο. Μετά την πτώση της Χούντας κατηφόρισαν στην Αθήνα. Εκεί γνώρισαν τον Ανδρέα και την καλή ζωή....Οι Κεφαλλονίτες είναι παιδιά του Κωλέττη!

Όλοι αυτοί μεταξύ τους αποκαλούνται σύντροφοι...Τους γέρους νησιώτες βενιζελικούς τους αποκαλούν καπετάνιους. Δούλεμα ρίχνουν και στην υπόθεση Μαρινάκη. Δεν είναι δεξιός ο Μαρινάκης. Βενιζελικός είναι της οικογενείας Μητσοτάκη. Στήριξε Σύριζα στις εκλογές του 2015 γιατί έτσι ήθελαν τα αφεντικά της Ευρώπης. Κόντρα έχει με τον επίσης βενιζελικό Σαμαρά...

Σταλινοβενιζελικοί είναι όλοι τους! Είναι ένα πρόστυχο, κακό, απάνθρωπο καθεστώς! Μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχουν κοροϊδεύουν τον κοσμάκη....όσοι τους στέκονται εμπόδιο χαρακτηρίζονται δεξιοί και φασίστες. Σβήνουν από παντού.

Η περίπτωση Κριμιζή τους έκανε μεγάλη ζημιά. Αυτός δεν είναι τίποτα. Ούτε βενιζελικός αλλά ούτε και σταλινικός. Είναι μετανάστης. Ξεριζωμένος επιστήμονας. Πικραμένος από την ξενιτιά και ήθελε απλά να βοηθήσει. Είπε την αλήθεια. Η αλήθεια τους ενοχλεί. Κάνουν προσπάθειες οι βενιζελικοί να τον "καλμάρουν" με δήθεν σοβαρές συνεντεύξεις αλλά η ζημιά έχει γίνει....

Η Ελλάδα δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ με αυτές τις σκληρές συμμορίες. Μόνο σεξοτουρισμό και γκαρσόνια μπορεί να δώσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: