Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Ιουνίου 02, 2018

Όταν λέμε ότι η Ελλάδα "διώχνει" τα ικανότερα παιδιά της στο εξωτερικό, αυτό είναι λάθος. Το σωστό είναι ότι οι κομμουνιστές διώχνουν τους ικανότερους από την Ελλάδα, γιατί αυτό επιδιώκουν τα αφεντικά τους και βολεύει τους ίδιους. Μόλις αντιληφθούν ταλέντο ή ικανότητες, χτυπάνε τους "συναγερμούς" ...Το παίρνουν προσωπικά ... Μιλάμε για "δούλεμα", το οποίο βαστάει πάνω από μισό αιώνα. Όλα τα "καπελώνουν" χωρίς κανέναν αντίπαλο. Έχουν σαρώσει τα πάντα και έχουν "εξοντώσει" τους πάντες. Έχουν "κατακρεουργήσει" την ελληνική κοινωνία χωρίς έλεος ...Μια "βουβή" γενοκτονία τού πνεύματος. Όποιος δεν είναι κομμουνιστής, αφανίζεται με συνοπτικές διαδικασίες!!!!

Τι θα γινόταν αν ο ελληνικός λαός μάθαινε ότι ο ΚΚΕς τής γειτονιάς του ήταν ο χαφιές του; Ότι εξαιτίας του είχε χάσει μια δουλειά. Ότι εξαιτίας του δεν τον προσέλαβαν σε μια δημόσια υπηρεσία. Ότι εξαιτίας του έφυγε ένα παιδί του μετανάστης ...ΚΚΕδες ήταν όλοι οι κακοήθεις "πληροφοριοδότες", που γέμιζαν με στοιχεία τούς "φακέλους" τής Ασφάλειας. Έπρεπε και πάλι να προστατευτούν αυτοί, οι οποίοι "διέπρεψαν" στον Ψυχρό Πόλεμο ως χαφιέδες των πολιτών. Αυτή η προστασία έγινε το αντικείμενο της διαπραγμάτευσης του ΚΚΕ. Για να μην έχουν πρόβλημα οι "συνταξιούχοι" χαφιέδες της Χούντας, η συμμορία φρόντισε να τους βοηθήσει να "σβήσουν" τα ίχνη τους ...Γι' αυτόν τον λόγο η συγκεκριμένη κυβέρνηση έκαψε τους περίφημους "φακέλους", οι οποίοι προφανώς τους αποκάλυπταν για το "συγγραφικό" τους έργο εις βάρος τής κοινωνίας.
Πανηγύριζαν οι ΚΚΕδες όταν καίγονταν οι φάκελοι στην υψικάμινο της Χαλυβουργικής. Με τις υπογραφές σταλινικών Υπουργών κάηκαν οι φάκελοι ...Με υπουργό Δικαιοσύνης τον γνωστό σταλινικό Κουβέλη - δικηγόρο του σιωνιστικού ΚΙΣ - και με Υπουργό Εσωτερικών τον επίσης σταλινικό Κωνσταντόπουλο. Αναρωτιόμαστε λοιπόν εμείς; Για ποιον λόγο κάηκαν οι φάκελοι τη μοναδική στιγμή τής Μεταπολίτευσης που είχαν εξουσία οι σταλινικοί; Γιατί πανηγύριζαν οι ΚΚΕδες για το κάψιμο των φακέλων; Γιατί ένα θύμα να πανηγυρίζει για την εξαφάνιση των στοιχείων που το δικαιώνουν; Θα πανηγύριζαν οι Εβραίοι, για παράδειγμα, αν κάποιοι έκαναν "στάχτη" το Νταχάου ή το Άουσβιτς; ...Όχι βέβαια ...Μουσεία τα έκαναν, για να "θυμίζουν" στους πάντες το πόσο θύματα ήταν. Γιατί οι ΚΚΕδες πανηγύριζαν το κάψιμο των φακέλων της Ασφάλειας;
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που η συγκυβέρνηση του βενιζελικού Μητσοτάκη με το σταλινικό ΚΚΕ ήταν ό,τι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα εκείνη τη δεδομένη στιγμή; Σε μια στιγμή που είναι βέβαιο ότι θα ζητούσαν από την Ελλάδα θυσία και "ακρωτηριασμό" - για να εισέλθει στη Νέα Τάξη - , ήταν ό,τι χειρότερο να βρίσκονται στην εξουσία οι πρωταγωνιστές τού Εμφυλίου. Απολύτως εκβιάσιμοι παράγοντες βρίσκονταν στην εξουσία ...Περί αυτού πρόκειται.
Εκείνη τη στιγμή κυβερνούσαν την Ελλάδα οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των εθνικών μας συμφορών και προδοσιών ...Ο πιο σκληρός και αδίστακτος εκπρόσωπος του δωσιλογικού βενιζελισμού και το ίδιο το ΚΚΕ. Ο ένας εκβίαζε τον άλλο και όλοι μαζί εκβιάζονταν από το εξωτερικό. Εκβιάζονταν ευχαρίστως, εφόσον έπρεπε καί οι δύο να "σβήσουν" τα "ίχνη" τους. Τι μπορούσε να κάνει το ΚΚΕ, γνωρίζοντας ότι από ώρα σε ώρα θα κατέρρεε ο κομμουνισμός και ήταν βέβαιη η καταδίκη του για τα εγκλήματά του; ...Βιαζόταν να "σβήσει" τα ίχνη του και ήταν διατεθειμένο να υποστηρίξει την οποιαδήποτε πολιτική τού υποδείκνυαν τα ντόπια και τα ξένα αφεντικά. Έβαλε σε όλα τα "πόστα" που το ενδιέφεραν δικούς του ανθρώπους και "τακτοποιούσε" όλες του τις "εκκρεμότητες". 
Μέχρι και "δουλίτσες" για την κομματική Τυποεκδοτική "χτύπησε" ...Κρατικά "δωράκια" από τον ΟΤΕ τού Κόκκαλη. Συστηματικά - και εξαντλώντας όλα τα μέσα που διέθετε - "θωρακιζόταν", για ν' αντιμετωπίσει την αντικομμουνιστική "καταιγίδα", η οποία ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει στην Ευρώπη μετά την πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης. Μετά το κάψιμο των φακέλων - με τις δικές του υπογραφές - ήθελε να βάλει και δικούς του ανθρώπους στις "μπίζνες". Ποιος θα ήταν πιο ειδικός για τις "μπίζνες" τού ΚΚΕ από τον γιο τού "ταμία" τού "Εμφυλίου";
Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία ...Όλα αυτά έγιναν με τις υπογραφές τού ΚΚΕ στη διαβόητη "Οικουμενική Κυβέρνηση" ...Στην πιο εγκληματική Κυβέρνηση όλων των εποχών ...μέχρι εκείνη τη στιγμή βέβαια, γιατί η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη. Μόλις εγκλημάτησε το ΚΚΕ, αποτραβήχθηκε από την εξουσία ...για τη δική του ασφάλεια. Αφού "φύτεψε" τον γιο τού Πέτρου στη δημόσια ζωή, δεν είχε κανέναν φόβο. Κανένας δεν θα τολμούσε να ψάξει τον ρόλο του, γιατί κανένας δεν είχε συμφέρον να αποκαλυφθεί ο ρόλος αυτός.
Ο ρόλος τού ΚΚΕ από εκεί και πέρα θα ήταν υποστηρικτικός των κυβερνήσεων, και παθητικός στον Συνδικαλισμό, καθώς δεν θα έπρεπε να προκαλεί. Θα ήταν αυτός, ο οποίος κρατά τα χέρια και τα πόδια τού θύματος βιασμού και όχι αυτός ο οποίος βιάζει και άρα θα έπρεπε να είναι αρκετά πιο  προσεκτικός. Ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους επιλέχθηκε εκείνη την εποχή για την ηγεσία του η λύση-Παπαρήγα. Για να μην προκαλεί το ΚΚΕ - σε μια εποχή που ήταν απολύτως χρήσιμο για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, και παντού στον κόσμο αποκαλύπτονταν τα εγκλήματα του κομμουνισμού - επέλεξαν να δώσουν την ηγεσία του σε έναν θηλυκό νάνο ...Σε ένα γελοίο πολιτικό υποκείμενο, το οποίο επιλέχθηκε μόνο και μόνο για να δώσει στο ΚΚΕ την εικόνα τού γραφικού και αναξιοπαθούντος, που δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος μαζί του, πόσο μάλλον να το μισεί.
Το χρονικό μιας εθνικής καταστροφής

...Το τελευταίο "συμβόλαιο θανάτου"


Μέσα σε δύο δεκαετίες άλωσαν τα πάντα. Μέσα σε δύο δεκαετίες ένας λαός, ο οποίος επιβίωσε σ' αυτήν τη "γωνιά" τού Πλανήτη για χιλιάδες χρόνια, κινδυνεύει να χάσει τα πάντα και κυρίως την πατρίδα του. Έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και έχουν "φάει" τα πάντα. Έχουν ξεπουλήσει λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρόμους, οδικά δίκτυα, και τώρα ετοιμάζονται για τα ηλεκτρικά δίκτυα και τα δίκτυα της ύδρευσης. Με υπογραφές των Παπανδρέου, Καραμανλήδων και Μητσοτάκηδων των πρεσβύτερων οδηγηθήκαμε σε ένα Μνημόνιο καταστροφής, υπογεγραμμένο από τους Παπανδρέου, Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες τους νεότερους.
 Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι μια μικρή "βουτιά" στο πρόσφατο παρελθόν, για να δούμε το πρακτικό μέρος της μεθόδευσης που μας οδήγησε στα Μνημόνια. Αφού είδαμε πιο πάνω το πώς σχεδίασαν το έγκλημα, τώρα, που ολοκληρώθηκε, μπορούμε να περιγράψουμε με απόλυτη ακρίβεια και το πώς αυτό δρομολογήθηκε, γιατί απλούστατα το είδαμε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας. Θα θυμίσουμε λοιπόν στον αναγνώστη ποιος με τις πράξεις του κατέστρεψε την Ελλάδα: ...Οι τοκογλύφοι τής Νέας Υόρκης - και όχι μόνον - ήταν αυτοί, οι οποίοι επί χρόνια και με διάφορες προφάσεις - άμυνα, ασφάλεια, Ολυμπιακοί Αγώνες - "φόρτωναν" τη χώρα με άπειρα ομολογιακά "σκουπίδια" ..."Σκουπίδια", τα οποία μετατρέπονταν "χρυσάφι" για τις γερμανικές εταιρείες, οι οποίες έπαιρναν τις δουλειές.
Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεου χολμπρουκΑκόμα κι όταν η Ελλάδα έδειχνε αδύναμη να πάρει επιπλέον "φορτίο", πήγαιναν μόνοι τους και έκαναν swaps, για να συνεχίσουν το "φόρτωμα" αυτό. Ποιοι ήταν αυτοί; ...Ο Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs, ο Ρούμπιν τής Citigrup, ο Μπάφετ τής Berkshire Hathaway, ο Χόλμπρουκ τής Lehman Βrothers, ό Άκερμαν της Deutsche Bank. Αυτοί φόρτωναν επί χρόνια την Ελλάδα με ομολογιακά "σκουπίδια". Στη συνέχεια την Ελλάδα την "εκβίαζαν" οι κεντρικοί τραπεζίτες των ΗΠΑ και της Ε.Ε. υπό τον συντονισμό και την απειλή τού φοβερού και τρομερού ΔΝΤ ...Ο Μπενράκε και ο Γκρίνσπαν από τις ΗΠΑ, ο Ζαν Κλοντ Τρισέ από την Ε.Ε., υπό τον συντονισμό και την πίεση τού Στρος Καν τού ΔΝΤ. Αυτοί οι κορυφαίοι και πασίγνωστοι οικονομικοί παράγοντες του κόσμου πίεζαν τη μικρή Ελλάδα, έχοντας ως κύριους πολιτικούς "μοχλούς" τής ασκούμενης τρομοκρατίας τους τούς επίφοβους πολιτικούς ηγέτες τού Γαλλογερμανικού "άξονα". Οι μεγαλύτεροι τοκογλύφοι τού Πλανήτη, δηλαδή, πίεζαν ασφυκτικά την Ελλάδα μέσω της Μέρκελ και του Σαρκοζί, οι οποίοι έβγαιναν στα πληρωμένα από τον Σόρος διεθνή ΜΜΕ και αποκαλούσαν "απατεώνες" συλλήβδην τους Έλληνες.
Αυτοί πίεζαν την Ελλάδα σε απίστευτο βαθμό προκειμένου να την οδηγήσουν στην "αυτοχειρία". Ποιος ηγέτης τής Ελλάδας αποφάσισε την "αυτοκτονία" της και αντί να μιμηθεί το προηγούμενο παράδειγμα των Ισλανδών - και να γράψει στα παλαιά του τα παπούτσια τα ομόλογα των τοκογλύφων - λειτούργησε εντελώς αντίθετα από αυτούς; Ποιος ηγέτης της Ελλάδας έτρεξε να δανειστεί με υποθήκη το ίδιο το κράτος, για να ξοφλήσει τα σκουπίδια; ...Ο γνωστός τιμηθείς σαν κορυφαίος "στοχαστής" ...Ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Ρωτάμε λοιπόν εμείς ακόμα και τον πιο κακοπροαίρετο αναγνώστη ...Αυτόν, ο οποίος δεν θέλει να ακούει για συνωμοσιολογίες: Αυτήν δεν είναι εν συντομία η "πορεία" που οδήγησε την Ελλάδα στη σημερινή εξαθλίωση; Αυτοί, τους οποίους ονοματίζουμε έναν προς έναν, δεν είναι οι μοναδικοί και κύριοι πρωταγωνιστές τού "εγκλήματος" εις βάρος τής Ελλάδας; Αυτοί δεν είναι οι αποκλειστικοί θήτες ενός τρομερού εγκλήματος -  όχι απλά μοναδικού στην ιστορία τού Ελληνισμού, αλλά μοναδικού στην ιστορία αυτού του κόσμου;
Ποτέ και για κανέναν λόγο δεν στράφηκε το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας με όλα του τα μέσα - πολιτικά, οικονομικά, διπλωματικά, προπαγανδιστικά κλπ. - εναντίον ενός τόσο μικρού λαού. Επικεφαλής λοιπόν αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης εναντίον των Ελλήνων ήταν αυτοί, τους οποίους αναφέρουμε πιο πάνω. Ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους; ...Είναι ΟΛΟΙ τους εβραϊκής καταγωγής ...Είναι ΟΛΟΙ τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ. Τι άλλο δηλαδή πρέπει ν' αναζητήσουμε; Όταν βλέπεις τον "λύκο", γιατί να ψάχνεις τον "ντορό"; Αυτοί οι σιωνιστές οικονομικοί δολοφόνοι μεθόδευσαν από την αρχή μέχρι το τέλος την παράδοση της Ελλάδας στους δανειστές ...δηλαδή στους εαυτούς τους.
 Μιλάμε για κανονική παράδοση, στην οποία είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο οι γνωστοί συνένοχοι ...Οι δωσίλογοι της Κατοχής και οι ΚΚΕδες ...Τα φυσικά παιδιά των δωσίλογων για την ακρίβεια ...Ο ανιψιός τού Καραμανλή τού Μέρτεν. Ο γνωστός κοιλιόδουλος της Ραφήνας, εκτελώντας δικές τους εντολές, "χρηματοδότησε" εντελώς παράνομα και αυθαίρετα με δημόσια χρήματα τις ιδιωτικές τράπεζες των απατεώνων   ...Ο ίδιος, ο οποίος προηγουμένως - με νόμο - είχε εξασφαλίσει "ασυλία" σε όλους τους εμπλεκόμενους στα σκάνδαλα των Ολυμπιακών Αγώνων και στο Χρηματιστήριο και - πριν "εξαφανιστεί" - έκλεισε τη Βουλή για μερικές ημέρες, ώστε να "παραγραφούν" τα εγκλήματα ολόκληρης της συμμορίας. Εκείνη η χρηματοδότηση ανέτρεψε την ισορροπία μεταξύ ΑΕΠ και Δημοσίου Χρέους και παρέδωσε τη χώρα λεία στους "λύκους" τής Wall Street.
Στη συνέχεια τη "σκυτάλη" την πήρε ο εγγονός τού Παπανδρέου των Δεκεμβριανών ...Στο Μνημόνιο μας "έσυρε" ο Εβραίος Γιωργάκης Παπανδρέου. Αυτός βρισκόταν σε μόνιμη επαφή με τον Εβραίο Στρος Καν τού ΔΝΤ και τον Εβραίο Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs, όταν οι υπόλοιποι Έλληνες δεν γνώριζαν καν τον λόγο ύπαρξης του ΔΝΤ και ταυτόχρονα μπορούσαν να αρνηθούν να πληρώσουν στο ακέραιο τα ομόλογα της Goldman Sachs. Τότε ακριβώς ήταν η εποχή τής μέγιστης τρομοκρατίας και των νταβατζήδων. Επειδή ακριβώς φοβούνταν την αντίδραση του ελληνικού λαού - και μάλιστα σε μια εποχή που υπήρχε το επιτυχές παράδειγμα της Ισλανδίας - τον τρομοκρατούσαν με κάθε τρόπο. Όταν δεν έβριζε τους Έλληνες ο Σαρκοζί, τους "μάλωνε" η Μέρκελ. Όταν δεν απαγόρευε ο Τρισέ στην Ελλάδα να αγοράζει τα δικά της ομολογιακά "σκουπίδια", η GoldmanSachs έφτιαχνε προτάσεις αποπληρωμής με δάνεια. Μιλάμε για πίεση, την οποία δεν έχει δεχθεί ποτέ και κανένας άλλος λαός στην ιστορία τής ανθρωπότητας.
Σε όλη αυτήν την πορεία προς το "σφαγείο" οι ύπουλοι κομμουνιστές είχαν αναλάβει πολύ κρίσιμους ρόλους ...Είχαν αναλάβει - ως συνήθως - τη βρόμικη δουλειά ...Τη δουλειά που τους άρεσε πάντα να κάνουν και ήταν είτε να προσβάλουν είτε να "δουλεύουν" είτε να πληγώνουν τον ίδιο τον ελληνικό λαό. Τι θέλουμε να πούμε; ...Το μοναδικό "όπλο", που είχε η ελληνική πλευρά απέναντι σ' αυτούς τους οικονομικούς δολοφόνους ήταν η απειλή τής εξόδου από το κοινό νόμισμα του ευρώ. Αυτό το γνώριζαν οι σιωνιστές τοκογλύφοι και το αντιμετώπισαν επιτυχώς. Πώς; ...Με γνώσεις ψυχολογίας και κοινωνικής "μηχανικής" ...Έβαλαν ένα δικό τους σκουπίδι να διαδώσει - δήθεν με αγωνία - ότι οι Ευρωπαίοι σκέφτονται να "αποβάλλουν" την Ελλάδα από το Ευρώ ...Μια ολόκληρη παράσταση ψεύδους.
Ποιος θα ήταν καλύτερος σε μια τέτοια παράσταση ψευδούς προπαγάνδας; ...Η καλύτερη ήταν αυτή, η οποία έζησε μια ολόκληρη ζωή πάνω στο ψέμα, εξυπηρετώντας τούς σιωνιστές προστάτες της ...Η γνωστή "τραγουδίστρια" του Πολυτεχνείου ...Η - κατά δική της δήλωση - Εβραία κομμουνίστρια Δαμανάκη ...Το αγαπημένο κορίτσι των δεινοσαύρων τού ΚΚΕ ...Αυτή "δούλεψε" τους Έλληνες και, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του ρόλου της, την "κοπάνησε" από την Ελλάδα. Τώρα ζει πλούσια στο πανάκριβο Λονδίνο, ξεκοκαλίζοντας τη λεία της ...Τώρα είναι "...εδώ Λονδίνο ...εδώ Λονδίνο".  
Την ίδια ώρα το ΚΚΕ, ως μηχανισμός, βρισκόταν σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού ...Πολεμικού συναγερμού. Μέχρι να πληρωθούν τα σιωνιστικά αφεντικά του ήταν έτοιμο ακόμα και να επιχειρήσει βία απέναντι στον λαό, σε περίπτωση που αυτός αντιδρούσε. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την περιφρούρηση που ανέλαβε το ΚΚΕ, για να μπορέσει η πιο προδοτική Βουλή τής μεταπολεμικής ιστορίας να υπογράψει το πιο τρομερό Μνημόνιο; Γιατί το πρώτο ήταν το πιο τρομερό Μνημόνιο; ...Γιατί τότε αποφάσιζε η Κυβέρνηση να πληρώσει σε χρυσάφι τα ομολογιακά σκουπίδια των τοκογλύφων. Με εκείνο το Μνημόνιο δανειστήκαμε με πραγματικές υποθήκες τεράστια δάνεια από τους λαούς, για να πληρώσουμε τα "σκουπίδια" των ιδιωτών τοκογλύφων.
Τότε ήταν η μόνη περίπτωση, που, αν ο λαός εισέβαλε στη Βουλή και σταματούσε τη διαδικασία, σήμερα δεν θα βρισκόμασταν σ' αυτήν την κατάσταση. Ακριβώς, επειδή υπήρχε αυτή η πιθανότητα να σωθεί ο λαός από μόνος του, ανέλαβε το ΚΚΕ την περιφρούρηση της Βουλής. Με ασύρματους μέσα από τη Βουλή βουλευτές τού ΚΚΕ συντόνιζαν την περιφρούρηση αυτήν ...Την περιφρούρηση εκείνη, η οποία εύκολα θα έφτανε στη βία αν αυτό χρειαζόταν ...Πραγματική βία, η οποία μπορούσε να οδηγήσει σε μακελειό. Το ΚΚΕ έδειξε και σ' εκείνη την περίπτωση πόσο πιστό ήταν στα αφεντικά του και πόσο έτοιμο ήταν να ματώσει και πάλι τον ελληνικό λαό σε μια εμφυλιοπολεμικού τύπου σύγκρουση.
Όταν κάποια άτομα φοράνε κράνη και κρατάνε ρόπαλα, σημαίνει πως είναι έτοιμοι για όλα. Τα νέα Δεκεμβριανά αποφεύχθηκαν από σύμπτωση, γιατί απλά λειτούργησαν επιτυχώς οι "διασπαστικοί" μηχανισμοί τού έμπειρου παρακράτους. Έτσι αποφεύχθηκε μια αιματηρή "επαφή" τού συγκεντρωμένου λαού με τους παραταγμένους πληρωμένους χαφιέδες τού ΚΚΕ. Στην πραγματικότητα όμως εκείνη η βραδιά ήταν μια επανάληψη του "Εμφυλίου". Για τα ίδια αφεντικά το βίαιο και προδοτικό ΚΚΕ προστάτευσε τους ίδιους προδότες, στρεφόμενο εναντίον τού λαού. Για τους ίδιους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης, οι οποίοι πάντα ήταν τα αφεντικά των "Στάλιν" και των ιμπεριαλιστών, προστατεύτηκαν οι ίδιοι Παπανδρέου, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες και Μπενάκηδες.
Αυτό είχε ως καθήκον του να κάνει ο "μπράβος" τού Περισσού και αυτό έκανε. Από τη στιγμή που με το πρώτο Μνημόνιο πληρώθηκαν τα αφεντικά τους, δεν είχαν λόγο οι ΚΚΕδες να εμφανιστούν στην ψήφιση των επομένων Μνημονίων ...Το πρώτο Μνημόνιο ήταν εκείνο που τους ενδιέφερε, γιατί μόνον αυτό ήταν που αφορούσε τα αφεντικά τους ...Τα πραγματικά αφεντικά τους, που είναι οι τοκογλύφοι. Τα επόμενα Μνημόνια αφορούσαν τους ευρωπαϊκούς λαούς και το ΚΚΕ δεν ενδιαφέρεται για κανέναν λαό. Πόσο μάλλον όταν αυτοί οι λαοί έχουν καταδικάσει τον κομμουνισμό.
Το Μακεδονικό "Ζήτημα" έφερε στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για λόγους, οι οποίοι άπτονται της "οικονομίας" του κειμένου, δεν θα εξηγήσουμε εδώ τον λόγο που το Μακεδονικό "Ζήτημα" είναι τόσο σημαντικό για τη σιωνιστική ατζέντα. Θα περιοριστούμε στο να πούμε ότι το "ζήτημα" αυτό ήταν εκείνο, το οποίο έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Σε άλλα κείμενα υπάρχουν οι εξηγήσεις που δίνουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Στο κείμενο αυτό - και απλά για τη "ροή" του - θα περιοριστούμε σε μια απλή και μόνον παράθεση των ονομάτων των σιωνιστών πρωταγωνιστών τού "ζητήματος" και αυτό από μόνο του αποτελεί μια "έμμεση" αποδεικτική εξήγηση.
Η σημαντικότητα λοιπόν αυτού του "ζητήματος" για τους Εβραίους αποδεικνύεται εμμέσως από το μεγάλο τους ενδιαφέρον σε όλες τις φάσεις τής εξέλιξής του. Οι πρωταγωνιστές τού Μακεδονικού "Ζητήματος" είναι όλοι τους σιωνιστές Εβραίοι ...Στην κυριολεξία το ελέγχουν από την αρχή μέχρι το τέλος. Εβραίος ήταν ο Μπεναρόγια,που, ως αρχηγός τού "ελληνικού" ΚΚΕ, πρώτος απ' όλους αναγνώρισε την ύπαρξη υποδουλωμένου "μακεδονικού" λαού. Εβραίος ήταν ο Τίτο, ο οποίος "εφεύρε" τη "Μακεδονία" μέσα στα πλαίσια της ενιαίας κομμουνιστικής Γιουγκοσλαβίας. Εβραίος είναι ο Κίσινγκερ, ο οποίος δεν επέτρεψε ποτέ στη μεταπολεμική Ελλάδα να αντιδράσει στην αυθαιρεσία τού Τίτο. Εβραίος ήταν ο Χόλμπρουκ, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής αυτών που αποφάσισαν τι θα παραμείνει "ζωντανό" μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και άρα αποφάσισαν και για την επιβίωση της "no name" επαρχίας των Σκοπίων. Εβραίος είναι και ο Νίμιτς, ο οποίος ανέλαβε να δώσει σε αυτό το "no name" κράτος το όνομα της Μακεδονίας. Εβραίος είναι και ο Σόρος, ο οποίος πληρώνει ακόμα και σήμερα όλους τους "Μακεδόνες" των Σκοπίων. Εβραία είναι και η Μέρκελ, η οποία υποδέχθηκε τον Ζάεφ στη Γερμανία σαν Πρωθυπουργό των "Μακεδόνων".
Η ρύθμιση του Μακεδονικού "Ζητήματος" έφερε τους σκληρούς κομμουνιστές τού ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τής Ελλάδας. Αυτή η εξέλιξη αποτελούσε σχεδόν "μονόδρομο" για τους σιωνιστές. Ένας "ξεδοντιασμένος" και τελειωμένος δικομματισμός δεν θα μπορούσε μετά την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας να δρομολογήσει μια επιπλέον εθνική προδοσία. Οι Έλληνες μπορεί να παγιδεύτηκαν στο οικονομικό ζήτημα και να μην αντέδρασαν στα Μνημόνια, αλλά στο Μακεδονικό "Ζήτημα" τα πράγματα άλλαζαν άρδην. Εκεί τα πράγματα ήταν απλά και η κοινωνία εύκολα θα έστηνε "μέτωπο" εναντίον των προδοτών. Τότε αποφασίστηκε από τους σιωνιστές να χρησιμοποιήσουν το καλό τους το "χαρτί" στην Ελλάδα. Τι εννοούμε καλό "χαρτί"; ...Αυτό, το οποίο δεν φαίνεται ...Αυτό, το οποίο χρησιμοποιούν για όλες τις δύσκολες και βρόμικες δουλειές, χωρίς να το φθείρουν.
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μακεδονιαΤο ΚΚΕ, για παράδειγμα, είναι ένα δυνατό "χαρτί" για το σύστημα, αλλά δεν είναι το καλό του. Μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά, αλλά δεν μπορεί να αναλάβει αυτόνομη δράση, ώστε, αναλαμβάνοντας το ίδιο την εξουσία, να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει, εφόσον δεν έχει ενδοιασμούς. Είναι "σεσημασμένος" πολιτικός "κακοποιός" και ως εκ τούτου τραβάει πολύ την προσοχή τού κόσμου σε έναν σχεδιασμό στον οποίο οι πρωταγωνιστές δεν πρέπει να έχουν ορατές "αδυναμίες". Επιπλέον, δεν είναι και τόσο δυνατό όσο θα απαιτούνταν, ώστε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Όπως είπαμε και στην αρχή του κειμένου, η "εικόνα" τού πανίσχυρου κομμουνιστικού συστήματος είναι προϊόν προπαγάνδας. Οτιδήποτε μπορεί ν' αποκαλύψει την αντεθνική του δράση, μπορεί να το καταστρέψει μέσα σε μία στιγμή, εφόσον ο κόσμος πραγματικά το μισεί.
Το ΚΚΕ, δηλαδή, λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά μόνο και μόνο επειδή υπάρχει ένας έξυπνος πολιτικός σχεδιασμός, ο οποίος το απαλλάσσει από τη μεγάλη "πίεση". Λειτουργεί σαν ένας πολιτικός "κακοποιός", ο οποίος έχει παραδεχθεί τα εγκλήματά του - για να μην έχει αντιδράσεις - και έχει αποδεχθεί περιοριστικούς όρους, οι οποίοι θα ήταν "εξωφρενικοί" για οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Οι "τσαμπουκάδες" και οι "επαναστάτες" τού ΚΚΕ έχουν υπογράψει "υποταγή" και έχουν δεχθεί όρους, τους οποίους δεν θα τους δεχόταν ούτε το κόμμα τού Βεργή ...Όρους, οι οποίοι το αποκλείουν από την εξουσία, αλλά ταυτόχρονα το βαστάνε στη Βουλή και στα κονδύλιά της, και άρα και στην εξουσία.
Αν όμως το "χαρτί" τού πιστού και υπάκουου ΚΚΕ δεν είναι το καλό "χαρτί" των σιωνιστών, τότε ποιο είναι αυτό; Το καλό τους το "χαρτί" είναι οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και όχι το ΚΚΕ. Το καλό τους το "χαρτί" είναι ο "υπόγειος" κομμουνιστικός υπόκοσμος και όχι το φανερό κομμουνιστικό κόμμα που τον "παράγει". Εδώ βρίσκεται και όλο το μυστικό. Ενώ το ΚΚΕ, ως μηχανισμός, δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές είναι πάντα στη διάθεσή τους και μπορούν ανενδοίαστα και χωρίς καμία αντίρρηση να επιχειρήσουν όλων των ειδών τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων. Με αυτούς οι σιωνιστές μπορούν πάντα να εφαρμόσουν τη γνωστή δοκιμασμένη συνταγή στην Ελλάδα: ...Δωσίλογοι και κομμουνιστές μαζί δεν κινδυνεύουν ΠΟΤΕ, γιατί είναι συνένοχοι στα ΠΑΝΤΑ.
Ο Μητσοτάκης και οι σταλινικοί έκαναν το "βρόμικο" '89 και δεν υπάρχει κίνδυνος με την απλή αντιστροφή των ρόλων: ...Σταλινικοί και ένας Μητσοτάκης θα κάνουν το "εμετικό" 2018. Το λεπτό σημείο εδώ είναι κάτι, το οποίο φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι το απόλυτα σημαντικό για την περίπτωση. Ενώ οι όροι τής εξίσωσης είναι οι ίδιοι, η σειρά τους σε αυτήν την εξίσωση είναι διαφορετική ...και αυτό είναι σημαντικό. Ενώ δηλαδή το "άθροισμα" Δωσίλογοι + Σταλινικοί είναι ίσο με το Σταλινικοί + Δωσίλογοι, ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό.
Αν καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που συμβαίνει αυτό το παράδοξο, θα καταλάβει και τον λόγο που τώρα είναι η μοναδική τους ευκαιρία να λύσουν το Μακεδονικό "Ζήτημα" εις βάρος τού Ελληνισμού. Γι' αυτούς είναι ευκαιρία, ακριβώς επειδή οι κομμουνιστές βρίσκονται πρώτοι στην "εξίσωση", ώστε να φέρουν την ευθύνη καί της "εικόνας" και όχι μόνον της "υπογραφής". Αυτό είναι το όλο μυστικό. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά κι ούτε θα επιχειρηθεί να γίνει, και άρα να δώσουν παράταση στο θέμα. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν συμφέρει τους βενιζελικούς δωσίλογους να εμφανίζονται οι ίδιοι ως η Κυβέρνηση της προδοσίας.
Επειδή οι σιωνιστές τής Νέας Τάξης θέλουν να επαναφέρουν στην εξουσία τον ιδιόκτητο δικομματισμό, θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη φθορά τής "έκθεσης" των βενιζελικών χαφιέδων τους στον λαό. Ως "συγχωρεμένοι" δωσίλογοι, αν χρεωθούν με μια νέα προδοσία, δεν έχουν "πίστωση" ικανή για να επιβιώσουν. Αυτοί, από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι εντεύθεν, "πουλάνε" δήθεν πατριωτισμό και "καθαρότητα". Δεν τους "παίρνει" να "λερωθούν" από έναν μόνιμο μακεδονικό "λεκέ" προδοσίας, ο οποίος θα υπενθυμίσει στους πάντες και τις προηγούμενες προδοσίες τους. Ως εκ τούτου θα κάνουν τους "Πόντιους Πιλάτους" για ν' αποφύγουν να μοιραστούν το "κόστος" τής προδοσίας...

 Αυτή η στήριξη εκ μέρους των βενιζελικών αρκεί στους κομμουνιστές. Έχοντας τις "πλάτες" των ιδιοκτητών τού δικομματισμού, δεν φοβούνται για ενδεχόμενη τιμωρία ...Δεν φοβούνται για μελλοντικά "Γουδιά". Από τη στιγμή που δεν έχουν τον φόβο αυτόν, θα επιχειρήσουν την προδοσία χωρίς πρόβλημα. Πέραν του ότι ο "βρομιάρης" δεν φοβάται έναν επιπλέον λεκέ, αυτοί ειδικά δεν έχουν κανέναν επιπλέον ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό. Οι ΚΚΕδες - έτσι κι αλλιώς - από τότε που υπάρχουν θεωρούνται απ' αυτόν τον λαό προδότες και συνεργάτες ξένων. Με αυτήν την άποψη του λαού για τους ίδιους έχουν ζήσει και πλέον δεν τους ενοχλεί. Έτσι έχουν γαλουχηθεί, έτσι έχουν "προοδεύσει" και εσχάτως έτσι πλουτίζουν.
Από τη στιγμή λοιπόν που δεν φοβούνται την τιμωρία για την προδοσία τους, ευνόητο είναι ότι αναλαμβάνουν με ευχαρίστηση να την φέρουν εις πέρας. Δεν τους νοιάζει αν τους κατηγορείς. Γιατί; ...Γιατί, όταν κάποιον τον αντιλαμβάνεσαι ως εχθρό σου, δεν έχει για εσένα νόημα ή κόστος να σε κατηγορεί αυτός για προδοσία. Είναι σαν να κατηγορείς για προδοσία τού Σιωνισμού έναν Χρυσαυγίτη ...Τον νοιάζει; ...Δεν τον νοιάζει ...Ίσα-ίσα που το θεωρεί και ηρωικό κατόρθωμα. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνονται τον Ελληνισμό οι σταλινικοί κομμουνιστές. Οι ΚΚΕδες είναι πρωτίστως μισέλληνες...
...Από τη φύση τους είναι μισέλληνες οι κομμουνιστές ...Από την ιδεολογική τους "μήτρα" βγαίνουν μισέλληνες. Ο κομμουνισμός - και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει - βρίσκεται στον αντίποδα του Ελληνισμού. Ό,τι είναι άσπρο για τον Ελληνισμό, είναι μαύρο για τον κομμουνισμό και το αντίστροφο. Για το έλλογο ον, που είναι ο άνθρωπος, η συνειδητή πολιτισμική, θρησκευτική ή ιδεολογική επιλογή είναι πιο ισχυρή από την τυχαία φυσική καταγωγή. Από τη στιγμή που κάποιος "απογυμνώνει" τη φυσική του καταγωγή απ' οποιοδήποτε άλλο "φορτίο", αυτή παύει να έχει την παραμικρή σημασία.
Το να πεις, δηλαδή, ότι ένας κομμουνιστής είναι μισέλληνας, είναι το απολύτως φυσικό, εφόσον το πρωτεύον είναι εκείνο που καθορίζει τη στάση ζωής και το πρωτεύον στην περίπτωση αυτήν είναι η ιδεολογική επιλογή και όχι το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να κατάγεται από την Καλαμπάκα, για παράδειγμα ...Απλά είναι κομμουνιστής "ελληνικής καταγωγής" και εφόσον οι κομμουνιστές γενικά είναι μισέλληνες, μισέλληνας είναι κι αυτός ...Είναι ό,τι είναι και όλοι οι υπόλοιποι ανά τον κόσμο κομμουνιστές και δεν είναι ό,τι είναι οι υπόλοιποι Έλληνες. "Αδερφός" του είναι κάποιος από τη Μόσχα ή τη Σόφια και όχι κάποιος συντοπίτης του. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για μίσος πραγματικό.
Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Τσίπρα όταν έκανε τις δηλώσεις που έκανε για τη Gorna Makedonija, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή εξόργιζε εκατομμύρια Ελλήνων ...Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Φίλη, όταν δήλωνε στη Βουλή ότι υπάρχει "μακεδονική" γλώσσα, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή "πληγώνει" εκατομμύρια Ελλήνων της Μακεδονίας ... Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Πάγκαλου, όταν "ανακάλυπτε" σκλάβους από την Αίγυπτο, που παριστάνουν τους Έλληνες της Μακεδονίας. Οι κομμουνιστές μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες όπως οι συριακής καταγωγής τζιχαντιστές μισούν τους κοινούς Σύριους ...Τους μισούν και το δείχνουν όποτε μπορούν. Γιατί λοιπόν να τους "πληγώνει" η αρνητική άποψη των εχθρών τους για τους ίδιους;

Στο σημείο αυτό ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει το λεπτό "σημείο" αυτού που είπαμε πιο πάνω και ίσως να του φάνηκε παράξενο. Ενώ οι κομμουνιστές ως άτομα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για προδοσία, το ΚΚΕ δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τους σιωνιστές. Το ΚΚΕ, ως κόμμα, δεν μπορούσε να φέρει αυτήν την προδοτική αποστολή εις πέρας. Το ΚΚΕ - ως μηχανισμός κομμουνιστών - και να ήθελε δεν μπορούσε να προσφέρει στα αφεντικά του αυτό το οποίο επιθυμούσαν. Είχαν λοιπόν ανάγκη οι σιωνιστές τη βοήθεια των κομμουνιστών και αυτήν έπρεπε να την εξασφαλίσουν με διαφορετικό τρόπο ...και βέβαια αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολο με μια ελληνική κοινωνία να "βράζει" από την οικονομική κρίση.


Αυτό ήταν που τους έφερνε μπροστά σε διλήμματα και επικίνδυνες αποφάσεις. Έπρεπε να ρισκάρουν, χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων το ενδεχόμενο κόστος τής αποτυχίας αυτού του ρίσκου, εφόσον ποτέ άλλοτε δεν είχαν βρεθεί σε μια τέτοια ανάγκη. Τι θα ρίσκαραν σ' αυτήν την περίπτωση; ...Να φέρουν στην "επιφάνεια" το κομμουνιστικό παρακράτος ...Να αποκαλύψουν το "σιδηρούν" παρακράτος, το οποίο οι ίδιοι έφτιαξαν κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης και μέχρι τότε μόνον οι ίδιοι γνώριζαν τις πραγματικές του "διαστάσεις" ...Το παρακράτος των κομμουνιστών, το οποίο είχαν δημιουργήσει μέσω του ΚΚΕ, προκειμένου να ελέγχουν όλες τις κοινωνικές λειτουργίες ...Το παρακράτος, το οποίο τάιζαν οι ίδιοι μέσω των ΜΚΟ και των "συνιστωσών". 
Αυτό ήταν το μεγάλο τους ρίσκο, γιατί αυτό το παρακράτος ήταν πάντα το βασικό "χαρτί" τής άμυνάς τους. Αυτούς χρησιμοποιούν κάθε φορά που υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής αντίδρασης, λόγω αναγκαστικών αλλαγών. Αυτό ήταν το μεγάλο τους ρίσκο και όπου υπάρχει ρίσκο υπάρχει και δίλημμα, γιατί δεν ξέρεις τι ζημιά θα προκύψει, αν υπάρξει αποτυχία. Ενώ δηλαδή δεν θα χρησιμοποιούσαν απευθείας το ΚΚΕ, στην πραγματικότητα θα έθεταν σε κίνδυνο ολόκληρο τον σχεδιασμό της Μεταπολίτευσης, γιατί θα χρησιμοποιούσαν τους κομμουνιστές σε μια επικίνδυνη κατάσταση ...Θα χρησιμοποιούσαν τους "λερωμένους", οι οποίοι έγιναν "βρόμικοι" και έπιασαν "πόστα" στην κοινωνική λειτουργία.
Για να καταλάβει κάποιος το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, θα πρέπει να φανταστεί μια πολύ απλή εικόνα. Το ΚΚΕ μοιάζει με ένα ξερό "δένδρο" σε ένα δάσος. Ένα ξερό "δένδρο" όμως, το οποίο επιβιώνει πολύ άνετα και χωρίς καθόλου προβλήματα, γιατί έχει ζωντανές ρίζες ...Βαθιές ρίζες, που, επειδή είναι "θαμμένες" μέσα στο χώμα, κανένας δεν γνωρίζει ούτε μέχρι πού φτάνουν κι ούτε πόσες ακριβώς είναι ..."Ρίζες", τις οποίες η προπαγάνδα και οι προβοκάτσιες τις έχουν κάνει τρομερές ..."Ρίζες", οι οποίες αποθαρρύνουν τον οποιονδήποτε ακόμα και να σκεφτεί να το "ξεριζώσει", εφόσον θεωρεί βέβαιο ότι αυτές θα βρουν τον τρόπο, τα μέσα και το χρήμα για να αποτρέψουν κάτι τέτοιο και στην χειρότερη περίπτωση θα το επαναφέρουν στη ζωή. Με αυτές τις απροσδιορίστου όγκου και βάθους κομμουνιστικές "ρίζες" το σύστημα τρομοκρατούσε τους Έλληνες, γιατί αυτός ήταν ο σχεδιασμός τής μεταπολεμικής προπαγάνδας. Οι "ρίζες" αυτές μπορεί πράγματι να ήταν πολύ ισχυρές, αλλά όχι και τόσο μεγάλες όσο φανταζόταν ο τρομοκρατημένος λαός.
Αποτέλεσμα εικόνας για δραγασακης κκε Όταν ο γράφων πρότεινε στα κείμενα του να πάει ο κόσμος και να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζε τι πρότεινε. Ήθελε να "επιταχυνθούν" οι εξελίξεις και σε αυτήν την περίπτωση "επιτάχυνση" θα ήταν να "ξοδέψει" το σύστημα των δωσίλογων και των σιωνιστών τα "χαρτιά" του ...Να "ξοδέψει" τα δυνατά "χαρτιά" του ...Να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τις "ρίζες" τού κομμουνιστικού "δένδρου" ...Να αναγκαστεί το σιωνιστικό σύστημα να βγάλει τον κομμουνιστικό υπόκοσμο στο προσκήνιο ...Να ρισκάρει να εκθέσει στο σύνολό του τον κομμουνιστικό "πληθυσμό" τής χώρας, ώστε η προπαγάνδα να μην μπορεί να βοηθήσει το "δένδρο" τού ΚΚΕ, όταν θα έρθει επιτέλους η στιγμή αυτό το σάπιο "δένδρο" να "ξεριζωθεί" άπαξ ...Να αναγκαστεί το σύστημα, προκειμένου να εφαρμόσει την προδοτική πολιτική, να ξοδέψει την "πίστωση" της Αριστεράς των δήθεν αγώνων ...Να ξοδέψει την αυθαίρετη εκείνη "πίστωση", η οποία της έδινε αυθαίρετα "ηθικά πλεονεκτήματα".
Αυτό και έγινε, όπως κι αν αυτό συνέβη. Ο πολιτικός υπόκοσμος του κομμουνισμού στο σύνολό του βγήκε σήμερα στο προσκήνιο, χωρίς να υπάρχει το "μυστήριο" που τον προστάτευε μέχρι τώρα. Έγινε εμφανής σε όλες του τις διαστάσεις και βέβαια στην ποιότητά του. Καθημερινά δείχνει το απάνθρωπο, ανηλεές και προπάντων ανθελληνικό του πρόσωπο ...Με μια ηγεσία τόσο άθλια, η οποία εκπλήσσει ακόμα κι αυτούς, οι οποίοι γνώριζαν περί τίνος πρόκειται ...Μια ηγεσία καθαρά κομμουνιστική και κραυγαλέα μισελληνική. Αυτή η ηγεσία κάνει με προθυμία ό,τι της επιβάλουν τα αφεντικά της, χωρίς να έχει κανέναν απολύτως φόβο και κανένα άγχος απέναντι στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο.
Λογικό είναι αυτό, γιατί, όπως εξηγήσαμε, κίνδυνος από τον προδοτικό πολιτικό κόσμο δεν υπάρχει. Μεταξύ συνενόχων δεν υπάρχει ούτε η αμφιβολία ούτε ο φόβος. Μόνον τον ελληνικό λαό φοβούνται οι κομμουνιστές και όχι τη Ντόρα ή τον αδερφό της ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους και αυτό είναι το ΡΙΣΚΟ στο οποίο αναφερόμαστε και το οποίο είναι αναπόφευκτο και βέβαια υπερεπικίνδυνο γι' αυτούς ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους, τον οποίο δεν μπορείς ν' αποφεύγεις για πάντα όσες διμοιρίες των ΜΑΤ κι αν σέρνεις μαζί σου σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να μην σε πλησιάζει κανένας άλλος πέρα από τους "κλακαδόρους" που έχει ανάγκη η προπαγάνδα...της οποίας βέβαια η αποτελεσματικότητα διαρκώς φθίνει.


Τραϊανού Παναγιώτης


http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html

1 σχόλιο:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΑΜΠΟΤ Η ΤΣΙΠΡΑ ,ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ,ΦΙΛΗΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΒΡΙΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΟΥΚΑ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ....ΓΛΟΥΓΛΟΥΓΛΟΥ..ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ..ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΑΦΙΕ.Κε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΩΣΕ..ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΑ ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΟΙ.Σαλουτε αφεντικο.