Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Ιουνίου 26, 2018

Θα στηρίξουν τους συνένοχους κομμουνιστές στην προδοσία, αλλά θα το κάνουν με "πόνο" ψυχής. Θα αφήσουν τους κομμουνιστές να ψηφίσουν για τη Μακεδονία, αλλά, αν δεν βγαίνουν τα ψηφαλάκια, θα βοηθήσουν κι αυτοί, για να "σωθεί" η χώρα από μια περιπέτεια.


Αν όμως το "χαρτί" τού πιστού και υπάκουου ΚΚΕ δεν είναι το καλό "χαρτί" των σιωνιστών, τότε ποιο είναι αυτό; Το καλό τους το "χαρτί" είναι οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και όχι το ΚΚΕ. Το καλό τους το "χαρτί" είναι ο "υπόγειος" κομμουνιστικός υπόκοσμος και όχι το φανερό κομμουνιστικό κόμμα που τον "παράγει". Εδώ βρίσκεται και όλο το μυστικό. Ενώ το ΚΚΕ, ως μηχανισμός, δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές είναι πάντα στη διάθεσή τους και μπορούν ανενδοίαστα και χωρίς καμία αντίρρηση να επιχειρήσουν όλων των ειδών τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων. Με αυτούς οι σιωνιστές μπορούν πάντα να εφαρμόσουν τη γνωστή δοκιμασμένη συνταγή στην Ελλάδα: ...Δωσίλογοι και κομμουνιστές μαζί δεν κινδυνεύουν ΠΟΤΕ, γιατί είναι συνένοχοι στα ΠΑΝΤΑ.

Ο Μητσοτάκης και οι σταλινικοί έκαναν το "βρόμικο" '89 και δεν υπάρχει κίνδυνος με την απλή αντιστροφή των ρόλων: ...Σταλινικοί και ένας Μητσοτάκης θα κάνουν το "εμετικό" 2018. Το λεπτό σημείο εδώ είναι κάτι, το οποίο φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι το απόλυτα σημαντικό για την περίπτωση. Ενώ οι όροι τής εξίσωσης είναι οι ίδιοι, η σειρά τους σε αυτήν την εξίσωση είναι διαφορετική ...και αυτό είναι σημαντικό. Ενώ δηλαδή το "άθροισμα" Δωσίλογοι + Σταλινικοί είναι ίσο με το Σταλινικοί + Δωσίλογοι, ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό.

Αν καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που συμβαίνει αυτό το παράδοξο, θα καταλάβει και τον λόγο που τώρα είναι η μοναδική τους ευκαιρία να λύσουν το Μακεδονικό "Ζήτημα" εις βάρος τού Ελληνισμού. Γι' αυτούς είναι ευκαιρία, ακριβώς επειδή οι κομμουνιστές βρίσκονται πρώτοι στην "εξίσωση", ώστε να φέρουν την ευθύνη καί της "εικόνας" και όχι μόνον της "υπογραφής". Αυτό είναι το όλο μυστικό. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά κι ούτε θα επιχειρηθεί να γίνει, και άρα να δώσουν παράταση στο θέμα. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν συμφέρει τους βενιζελικούς δωσίλογους να εμφανίζονται οι ίδιοι ως η Κυβέρνηση της προδοσίας.

Επειδή οι σιωνιστές τής Νέας Τάξης θέλουν να επαναφέρουν στην εξουσία τον ιδιόκτητο δικομματισμό, θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη φθορά τής "έκθεσης" των βενιζελικών χαφιέδων τους στον λαό. Ως "συγχωρεμένοι" δωσίλογοι, αν χρεωθούν με μια νέα προδοσία, δεν έχουν "πίστωση" ικανή για να επιβιώσουν. Αυτοί, από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι εντεύθεν, "πουλάνε" δήθεν πατριωτισμό και "καθαρότητα". Δεν τους "παίρνει" να "λερωθούν" από έναν μόνιμο μακεδονικό "λεκέ" προδοσίας, ο οποίος θα υπενθυμίσει στους πάντες και τις προηγούμενες προδοσίες τους. Ως εκ τούτου θα κάνουν τους "Πόντιους Πιλάτους" για ν' αποφύγουν να μοιραστούν το "κόστος" τής προδοσίας...

...Θα στηρίξουν τους συνένοχους κομμουνιστές στην προδοσία, αλλά θα το κάνουν με "πόνο" ψυχής. Πώς είπε το σκουπίδι η Ντόρα - αυτή που θα εγκατέλειπε την πολιτική, αν ο λαός δεν ψήφιζε το κόμμα της—; ...Κι αυτή, σαν γνήσια "πατριώτισσα", δεν θέλει να "δώσει" το όνομα της Μακεδονίας, αλλά θα το κάνει από "ρεαλισμό" ...Αυτό είναι το μοτίβο. Για το ίδιο θέμα οι σταλινικοί θα εμφανίζονται ως προδότες και οι βενιζελικοί σαν "ρεαλιστές". Παντού όμως θα βάζουν "πλάτη", όταν δεν θα βγαίνουν τα "κουκιά". Θα αφήσουν τους κομμουνιστές να ψηφίσουν για τη Μακεδονία, αλλά, αν δεν βγαίνουν τα ψηφαλάκια, θα βοηθήσουν κι αυτοί, για να "σωθεί" η χώρα από μια περιπέτεια.

Όπως πρόσφατα με την υπόθεση της υιοθεσίας παιδιών από τους ομοφυλόφιλους. Επειδή αυτό είναι βασική δέσμευση προς τη Νέα Τάξη, μόλις διαπιστώθηκε ότι οι κομμουνιστές δεν μπορούν να το "περάσουν" μόνοι τους από τη Βουλή, η βενιζελική Οικογένεια Μητσοτάκη σύσσωμη έσπευσε να βάλει "πλάτη". Για όσο διάστημα δεν υπήρχε πρόβλημα, έκαναν τα κορόιδα. Μόλις διαπίστωσαν ότι αυτό δεν συμβαίνει, αποκαλύφθηκαν ..."Κατά συνείδηση να ψηφίσουν οι βουλευτές" είπαν αυτοί, που, όταν βολεύει τους δανειστές, απαιτούν "κομματική πειθαρχία".
Αυτή η στήριξη εκ μέρους των βενιζελικών αρκεί στους κομμουνιστές. Έχοντας τις "πλάτες" των ιδιοκτητών τού δικομματισμού, δεν φοβούνται για ενδεχόμενη τιμωρία ...Δεν φοβούνται για μελλοντικά "Γουδιά". Από τη στιγμή που δεν έχουν τον φόβο αυτόν, θα επιχειρήσουν την προδοσία χωρίς πρόβλημα. Πέραν του ότι ο "βρομιάρης" δεν φοβάται έναν επιπλέον λεκέ, αυτοί ειδικά δεν έχουν κανέναν επιπλέον ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό. Οι ΚΚΕδες - έτσι κι αλλιώς - από τότε που υπάρχουν θεωρούνται απ' αυτόν τον λαό προδότες και συνεργάτες ξένων. Με αυτήν την άποψη του λαού για τους ίδιους έχουν ζήσει και πλέον δεν τους ενοχλεί. Έτσι έχουν γαλουχηθεί, έτσι έχουν "προοδεύσει" και εσχάτως έτσι πλουτίζουν.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν φοβούνται την τιμωρία για την προδοσία τους, ευνόητο είναι ότι αναλαμβάνουν με ευχαρίστηση να την φέρουν εις πέρας. Δεν τους νοιάζει αν τους κατηγορείς. Γιατί; ...Γιατί, όταν κάποιον τον αντιλαμβάνεσαι ως εχθρό σου, δεν έχει για εσένα νόημα ή κόστος να σε κατηγορεί αυτός για προδοσία. Είναι σαν να κατηγορείς για προδοσία τού Σιωνισμού έναν Χρυσαυγίτη ...Τον νοιάζει; ...Δεν τον νοιάζει ...Ίσα-ίσα που το θεωρεί και ηρωικό κατόρθωμα. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνονται τον Ελληνισμό οι σταλινικοί κομμουνιστές. Οι ΚΚΕδες είναι πρωτίστως μισέλληνες... 

Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Τσίπρα όταν έκανε τις δηλώσεις που έκανε για τη Gorna Makedonija, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή εξόργιζε εκατομμύρια Ελλήνων ...Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Φίλη, όταν δήλωνε στη Βουλή ότι υπάρχει "μακεδονική" γλώσσα, γνωρίζοντας ότι εκείνη τη στιγμή "πληγώνει" εκατομμύρια Ελλήνων της Μακεδονίας ... Αυτό το μίσος φαινόταν ως ηδονή στα μάτια τού Πάγκαλου, όταν "ανακάλυπτε" σκλάβους από την Αίγυπτο, που παριστάνουν τους Έλληνες της Μακεδονίας. Οι κομμουνιστές μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες όπως οι συριακής καταγωγής τζιχαντιστές μισούν τους κοινούς Σύριους ...Τους μισούν και το δείχνουν όποτε μπορούν. Γιατί λοιπόν να τους "πληγώνει" η αρνητική άποψη των εχθρών τους για τους ίδιους;

Στο σημείο αυτό ο αναγνώστης μπορεί να καταλάβει το λεπτό "σημείο" αυτού που είπαμε πιο πάνω και ίσως να του φάνηκε παράξενο. Ενώ οι κομμουνιστές ως άτομα είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για προδοσία, το ΚΚΕ δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τους σιωνιστές. Το ΚΚΕ, ως κόμμα, δεν μπορούσε να φέρει αυτήν την προδοτική αποστολή εις πέρας. Το ΚΚΕ - ως μηχανισμός κομμουνιστών - και να ήθελε δεν μπορούσε να προσφέρει στα αφεντικά του αυτό το οποίο επιθυμούσαν. Είχαν λοιπόν ανάγκη οι σιωνιστές τη βοήθεια των κομμουνιστών και αυτήν έπρεπε να την εξασφαλίσουν με διαφορετικό τρόπο ...και βέβαια αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολο με μια ελληνική κοινωνία να "βράζει" από την οικονομική κρίση.
Αποτέλεσμα εικόνας για σταυρος θεοδωρακης tsipras

Αυτό ήταν που τους έφερνε μπροστά σε διλήμματα και επικίνδυνες αποφάσεις. Έπρεπε να ρισκάρουν, χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων το ενδεχόμενο κόστος τής αποτυχίας αυτού του ρίσκου, εφόσον ποτέ άλλοτε δεν είχαν βρεθεί σε μια τέτοια ανάγκη. Τι θα ρίσκαραν σ' αυτήν την περίπτωση; ...Να φέρουν στην "επιφάνεια" το κομμουνιστικό παρακράτος ...Να αποκαλύψουν το "σιδηρούν" παρακράτος, το οποίο οι ίδιοι έφτιαξαν κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης και μέχρι τότε μόνον οι ίδιοι γνώριζαν τις πραγματικές του "διαστάσεις" ...Το παρακράτος των κομμουνιστών, το οποίο είχαν δημιουργήσει μέσω του ΚΚΕ, προκειμένου να ελέγχουν όλες τις κοινωνικές λειτουργίες ...Το παρακράτος, το οποίο τάιζαν οι ίδιοι μέσω των ΜΚΟ και των "συνιστωσών". 

Αυτό ήταν το μεγάλο τους ρίσκο, γιατί αυτό το παρακράτος ήταν πάντα το βασικό "χαρτί" τής άμυνάς τους. Αυτούς χρησιμοποιούν κάθε φορά που υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής αντίδρασης, λόγω αναγκαστικών αλλαγών. Αυτό ήταν το μεγάλο τους ρίσκο και όπου υπάρχει ρίσκο υπάρχει και δίλημμα, γιατί δεν ξέρεις τι ζημιά θα προκύψει, αν υπάρξει αποτυχία. Ενώ δηλαδή δεν θα χρησιμοποιούσαν απευθείας το ΚΚΕ, στην πραγματικότητα θα έθεταν σε κίνδυνο ολόκληρο τον σχεδιασμό της Μεταπολίτευσης, γιατί θα χρησιμοποιούσαν τους κομμουνιστές σε μια επικίνδυνη κατάσταση ...Θα χρησιμοποιούσαν τους "λερωμένους", οι οποίοι έγιναν "βρόμικοι" και έπιασαν "πόστα" στην κοινωνική λειτουργία.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας μητσοτακηςΓια να καταλάβει κάποιος το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, θα πρέπει να φανταστεί μια πολύ απλή εικόνα. Το ΚΚΕ μοιάζει με ένα ξερό "δένδρο" σε ένα δάσος. Ένα ξερό "δένδρο" όμως, το οποίο επιβιώνει πολύ άνετα και χωρίς καθόλου προβλήματα, γιατί έχει ζωντανές ρίζες ...Βαθιές ρίζες, που, επειδή είναι "θαμμένες" μέσα στο χώμα, κανένας δεν γνωρίζει ούτε μέχρι πού φτάνουν κι ούτε πόσες ακριβώς είναι ..."Ρίζες", τις οποίες η προπαγάνδα και οι προβοκάτσιες τις έχουν κάνει τρομερές ..."Ρίζες", οι οποίες αποθαρρύνουν τον οποιονδήποτε ακόμα και να σκεφτεί να το "ξεριζώσει", εφόσον θεωρεί βέβαιο ότι αυτές θα βρουν τον τρόπο, τα μέσα και το χρήμα για να αποτρέψουν κάτι τέτοιο και στην χειρότερη περίπτωση θα το επαναφέρουν στη ζωή. Με αυτές τις απροσδιορίστου όγκου και βάθους κομμουνιστικές "ρίζες" το σύστημα τρομοκρατούσε τους Έλληνες, γιατί αυτός ήταν ο σχεδιασμός τής μεταπολεμικής προπαγάνδας. Οι "ρίζες" αυτές μπορεί πράγματι να ήταν πολύ ισχυρές, αλλά όχι και τόσο μεγάλες όσο φανταζόταν ο τρομοκρατημένος λαός.

 Όταν ο γράφων πρότεινε στα κείμενα του να πάει ο κόσμος και να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, γνώριζε τι πρότεινε. Ήθελε να "επιταχυνθούν" οι εξελίξεις και σε αυτήν την περίπτωση "επιτάχυνση" θα ήταν να "ξοδέψει" το σύστημα των δωσίλογων και των σιωνιστών τα "χαρτιά" του ...Να "ξοδέψει" τα δυνατά "χαρτιά" του ...Να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει τις "ρίζες" τού κομμουνιστικού "δένδρου" ...Να αναγκαστεί το σιωνιστικό σύστημα να βγάλει τον κομμουνιστικό υπόκοσμο στο προσκήνιο ...Να ρισκάρει να εκθέσει στο σύνολό του τον κομμουνιστικό "πληθυσμό" τής χώρας, ώστε η προπαγάνδα να μην μπορεί να βοηθήσει το "δένδρο" τού ΚΚΕ, όταν θα έρθει επιτέλους η στιγμή αυτό το σάπιο "δένδρο" να "ξεριζωθεί" άπαξ ...Να αναγκαστεί το σύστημα, προκειμένου να εφαρμόσει την προδοτική πολιτική, να ξοδέψει την "πίστωση" της Αριστεράς των δήθεν αγώνων ...Να ξοδέψει την αυθαίρετη εκείνη "πίστωση", η οποία της έδινε αυθαίρετα "ηθικά πλεονεκτήματα".

Αυτό και έγινε, όπως κι αν αυτό συνέβη. Ο πολιτικός υπόκοσμος του κομμουνισμού στο σύνολό του βγήκε σήμερα στο προσκήνιο, χωρίς να υπάρχει το "μυστήριο" που τον προστάτευε μέχρι τώρα. Έγινε εμφανής σε όλες του τις διαστάσεις και βέβαια στην ποιότητά του. Καθημερινά δείχνει το απάνθρωπο, ανηλεές και προπάντων ανθελληνικό του πρόσωπο ...Με μια ηγεσία τόσο άθλια, η οποία εκπλήσσει ακόμα κι αυτούς, οι οποίοι γνώριζαν περί τίνος πρόκειται ...Μια ηγεσία καθαρά κομμουνιστική και κραυγαλέα μισελληνική. Αυτή η ηγεσία κάνει με προθυμία ό,τι της επιβάλουν τα αφεντικά της, χωρίς να έχει κανέναν απολύτως φόβο και κανένα άγχος απέναντι στο υπόλοιπο πολιτικό κατεστημένο.

Λογικό είναι αυτό, γιατί, όπως εξηγήσαμε, κίνδυνος από τον προδοτικό πολιτικό κόσμο δεν υπάρχει. Μεταξύ συνενόχων δεν υπάρχει ούτε η αμφιβολία ούτε ο φόβος. Μόνον τον ελληνικό λαό φοβούνται οι κομμουνιστές και όχι τη Ντόρα ή τον αδερφό της ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους και αυτό είναι το ΡΙΣΚΟ στο οποίο αναφερόμαστε και το οποίο είναι αναπόφευκτο και βέβαια υπερεπικίνδυνο γι' αυτούς ...Ο λαός είναι το πρόβλημά τους, τον οποίο δεν μπορείς ν' αποφεύγεις για πάντα όσες διμοιρίες των ΜΑΤ κι αν σέρνεις μαζί σου σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να μην σε πλησιάζει κανένας άλλος πέρα από τους "κλακαδόρους" που έχει ανάγκη η προπαγάνδα...της οποίας βέβαια η αποτελεσματικότητα διαρκώς φθίνει.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html

Τραϊανού Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: