Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαΐου 12, 2018

Παρακμή!

paok-paites-sav

Μιλημένα ήτανε από την αρχή. ΑΕΚ πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ κύπελλο. Στημένο και το ντου του Σαββίδη στην Τούμπα. Έγινε ήρωας ο πρόεδρας με το περίστροφο..."αδικήθηκε" το παλικάρι από το κράτος των Αθηνών...Μέχρι και ο "σοφός" γέροντας Μελισσανίδης του ΟΠΑΠ με ένα πονηρό υφάκι είδε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ..

Όλα αυτά έχουν σχέση με ένα θέμα. Την Μακεδονία!! 

Ποιος ασχολείται σήμερα με την μυστική διαπραγμάτευση των σταλινικών με αφορμή το όνομα στα Σκόπια;

 Μια ηγεσία καθαρά σταλινική και κραυγαλέα μισελληνική. 
Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξανδρος
Ο "περίεργος φανατισμός" με δόση διχόνοιας που υπάρχει σε εξέλιξη....Βόρειοι εναντίον Νοτίων και Νότιοι εναντίον Βορείων....έχει σχέση με την Μακεδονία.

Η ΕΜΜΟΝΙΚΑ ΑΦΑΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ σταθερά ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, τώρα με αφορμή ένα κύπελλο που δεν είναι χρήσιμο ούτε για κατούρημα ...

Η Αλβανίδα η φουρέιρα τι θα κάνει απόψε το βράδυ; Ο ελληνισμός του Καρανίκα, του Τσίπρα, του Τσακαλώτου, του Κούλη, των τοκογλύφων, του Αναστασιάδη βρίσκεται σε μεγάλη "αγωνία"...αγωνία έχει και ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου (ένα κράτος - offshore) με τον σύζυγό του...Της ευχήθηκαν «καλή επιτυχία», ενώ έβγαλαν μαζί και μία αναμνηστική φωτογραφία. Πουλά η Ελλάδα των "μεταναστών"..είναι της μόδας...Πάμε για κούπα!!!!!! Φουρειρα!!!! Παιδιά ψηφίζουμε!!!!! Στον έβδομο ουρανό αδέρφια!!!! όπως ούρλιαζε ο σύντροφος βερνίκος του Κόκκαλη το 2004!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ζαγαρακις H Eurovision διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU). Ο ανώτατος διευθυντής της EBU στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision είναι για πολλά χρόνια ο Σκανδιναβός (Νορβηγός) Jon Ola Sand. Το τραγούδι της Κύπρου που τραγουδά η αλβανίδα, είναι γραμμένο από 5 Σουηδούς. Οι χορογραφίες είναι της Σουηδέζας Σασα Σον Μπαπτίστ. Κατάλαβες; Θυμάσαι την επιτυχία της Παπαρίζου; Μετανάστρια από Σουηδία δεν ήταν ;Η Σουηδία της ανοιχτής κοινωνίας προσπαθεί πάλι στα μουλωχτά να ακουστεί χρησιμοποιώντας την Κύπρο και την Αλβανιάρα....χωρίς  Σουηδία δεν υπάρχει Eurovision...

lux

http://perimajestic.blogspot.com/2018/04/blog-post_57.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: