Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαΐου 07, 2018

Αυτά, δηλαδή, τα οποία σήμερα ζούμε "δεν έτυχαν...", όπως θα έλεγε και η διαφήμιση, "...πέτυχαν". Αυτά όλα, τα οποία ζούμε σήμερα, ήταν δρομολογημένα εξ' αρχής να φτάσουν στο σημείο αυτό και δεν ήταν "ατυχή" αποτελέσματα τυχαίων συμβάντων.

Αποτέλεσμα εικόνας για "Οικουμενικής" τού ΜητσοτάκηΌλοι οι νόμοι, οι οποίοι οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση της εθνικής πτώχευσης και των Μνημονίων είναι της "Οικουμενικής" τού Μητσοτάκη με τη συνυπογραφή τού ΚΚΕ. Κανένας από τους εμπλεκόμενους παράγοντες δεν φοβόταν κανέναν όμοιό του, γιατί όλοι τους ήταν έμπειροι συνωμότες και συνένοχοι σε παλαιότερα εγκλήματα. Κανένας δεν φοβόταν τον εκβιασμό ή τις αποκαλύψεις από την πλευρά τού άλλου, γιατί όλοι κινδύνευαν εξίσου από τέτοιου είδους αποκαλύψεις. Ο μόνος εχθρός τους ήταν ο λαός. Αυτός βρισκόταν "απέναντί" τους και αυτόν ανέλαβαν αυτοί να διαχειριστούν από όλα τα πιθανά κι απίθανα πόστα.

Υπό τις συνθήκες αυτές η Οικουμενική Κυβέρνηση δωσίλογων και σταλινικών ανέλαβε να δρομολογήσει τα εγκλήματα που θα μας οδηγούσαν στη σημερινή κατάσταση. Ποιος θα κατήγγειλε αυτόν τον ανίερο "γάμο", ο οποίος έμοιαζε περισσότερο με "κτηνοβασία", εφόσον επρόκειτο για μη ανήκοντες στο ίδιο πολιτικό "είδος" παράγοντες; ...Οι δύο βασικοί εκφραστές τού προδοτικού βενιζελισμού; ...Ο ανιψιός του ίδιου του ιδρυτή του - ο Μητσοτάκης - ή ο γιος του βασικού του συνεργάτη - ο Παπανδρέου—;
Αυτοί ήταν που ενεργοποίησαν τη βόμβα τής διαφθοράς και της αθλιότητας. Ανοίγοντας το τραπεζικό σύστημα, άνοιξαν τον ασκό τού Αιόλου. Μόνοι τους δημιούργησαν όλες τις "φούσκες" και προετοίμασαν το κράτος για το "σφαγείο" τού ευρώ. Χρηματοδοτούσαν χωρίς έλεγχο τους ημετέρους και βέβαια τα ιδιωτικά κόμματα των δωσίλογων. Εκατοντάδες εκατομμύρια έπαιρναν κόμματα, τα οποία θεωρητικά δεν έχουν ούτε καν ΑΦΜ, όπως έχει και ο τελευταίος εξωραϊστικός σύλλογος στο τελευταίο χωριό τής χώρας. Αυτές οι τράπεζες με έναν στοχευμένο υπερδανεισμό των δημοσίων υπαλλήλων στον τομέα τής "στέγης" δημιούργησαν τη "φούσκα" των ακινήτων, η οποία θα οδηγούσε σε ένα τεχνητό τερατώδες ιδιωτικό χρέος, το οποίο κάποιοι - από τότε - μεθόδευαν να "φορτώσουν" σε κάποια στιγμή στον λαό.
makedoniko_kke_019Ποιοι ήταν οι κυρίαρχοι "ιδιώτες" τραπεζίτες τής εποχής; ...Πρώτος και καλύτερος ο γιος τού δωσίλογου Λάτση ...Δίπλα σ' αυτόν και ο εκλεκτός τού Ανδρέα, ο Σάλλας. Αν σκεφτεί κάποιος ότι οι υπόλοιπες τράπεζες ήταν κρατικές και διοικούνταν από τους διορισμένους υπαλλήλους των δωσίλογων, αντιλαμβανόμαστε ότι υπήρχε απόλυτος έλεγχος του τραπεζικού συστήματος ακόμα και στην ιδιωτικοποίησή του. Μετά ήταν "...Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει". Μόνοι τους εξέδιδαν τα ομόλογα, χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Μόνοι τους "ελέγχονταν" για τον δανεισμό που παρείχαν στους διαπλεκόμενους φίλους τους και συγγενείς. Διοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδας, που "έλεγχε" τις τράπεζες, ήταν ο Υποδιοικητής της "ελεγχόμενης" Πειραιώς.
Ποιος θα αντιδρούσε εκείνη την εποχή; Ποιος θα ενημέρωνε τον λαό για ν' αντιδράσει; Ποιος θα χτυπούσε τον "συναγερμό", για να ξεσηκωθεί ο λαός; Ποιος θα εντόπιζε τα ασυμβίβαστα; Ποιοι ήταν οι κυρίαρχοι εκδότες τής εποχής. Ποια ήταν τα βασικά "συγκροτήματα" της "πλύσης εγκεφάλου" τού λαού; ...Το συγκρότημα του Λαμπράκη και το συγκρότημα του Μπόμπολα ...Πάλι το ίδιο "σενάριο" με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ο Λαμπράκης ήταν ο γιος τού βασικότερου συνεργάτη των ΝΑΖΙ ...Ο γιος τού αρχιδωσίλογου, εφόσον ο πατέρας του, ως αρχηγός των βενιζελικών, ήταν εκείνος που πρώτοςσυνεργάστηκε με τους ΝΑΖΙ.
"Απέναντί" του στεκόταν ο Μπόμπολας ...Ο γνωστός Μπόμπολας του ΚΚΕ, ο οποίος λειτουργούσε επισήμως ως ο "αντιπρόσωπος" της Σοβιετίας στην Ελλάδα ...Νόμιμος αντιπρόσωπος της Σοβιετικής Ένωσης και εκδότης τής μεγάλης Σοβιετικής Εγκυκλοπαίδειας ...Αυτοί ήταν που είχαν αναλάβει την "ενημέρωση" του λαού. Υπάρχει έστω και η μαθηματική πιθανότητα να έκαναν κάτι, το οποίο δεν συνέφερε τη συμμορία και τους ξένους ιδιοκτήτες τής χώρας; Αυτοί θα κατήγγειλαν τη διαφθορά, την οποία θα πυροδοτούσε ο νέος σχεδιασμός; ...Αυτοί στην κυριολεξία ήταν οι πρώτοι που έσυραν τον χορό τής διαφθοράς.
Αποτέλεσμα εικόνας για Μπόμπολας του ÎšÎšÎ•Ο Λαμπράκης έπαιζε με τις μετοχές του στο χρηματιστήριο. Δημιουργούσε μέσα σε μία νύχτα εταιρείες με δήθεν "κεφάλαιο" κάποια κρατικά συμβόλαια και έπαιζε με τις μετοχές τους. Τις αγόραζε και τις πουλούσε στα επενδυτικά "χαϊβάνια" ανάλογα με τις "συμβουλές" που τους έδιναν οι δικοί του "ειδικοί" στα δικά του ΜΜΕ. Δισεκατομμύρια δραχμές έβγαλαν οι Διαπλεκόμενοι μέσα σε ελάχιστους μήνες. Αυτός θα κατήγγειλε το έγκλημα του χρηματιστηρίου; Ο ίδιος ο Λαμπράκης διεκδικούσε και έπαιρνε έργα των Ολυμπιακών Αγώνων. Δικό του "πουλέν" ήταν ο χοντροΒενιζέλος, που, ως Υπουργός Δικαιοσύνης, "εμπνεύστηκε" τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών. Δικό του "πουλέν" ήταν ο ίδιος Βενιζέλος, που, ως Υπουργός Πολιτισμού, μοίραζε τα Ολυμπιακά έργα με τη διαδικασία τού επείγοντος. Αυτός θα κατήγγειλε το πλιάτσικο των Αγώνων; Ο Λαμπράκης έπαιρνε όλων των τύπων και ειδών τις επιδοτήσεις. Με τον τόνο έπαιρνε τα χρήματα, για να παριστάνει τον Μαικήνα των τεχνών. Με δημόσια χρήματα έδινε το ιδιωτικό του "σώου" στο Μέγαρο Μουσικής. Αυτός θα κατήγγειλε το πλιάτσικο των επιδοτήσεων;
"Απέναντί" του ο σταλινικός Μπόμπολας. Μεγιστάνας έγινε κι αυτός μέσα σε λίγα χρόνια. Μέσα σε λίγους μήνες έβγαλε χρήματα, τα οποία λίγους μήνες πριν υπήρχαν μόνον στα όνειρά του. Έπαιζε κι αυτός με τις μετοχές των εταιριών του ...Εταιρειών του ίδιου τύπου με του Λαμπράκη, οι οποίες έμπαιναν στο Χρηματιστήριο χωρίς καμία προδιαγραφή και με μόνο "κεφάλαιο" κάποιο κρατικό συμβόλαιο. Και αυτός πουλούσε και αγόραζε μετοχές των δικών του εταιρειών ανάλογα με το πού κατεύθυναν οι δικοί του υπάλληλοι-αναλυτές τους επενδυτές. Ταυτόχρονα έπαιρνε - με όλα τα εκβιαστικά μέσα - δημόσια έργα φαραωνικού επιπέδου. Από εκεί και πέρα πλιάτσικο άνευ προηγουμένου ...Αττική Οδός, Ψυττάλεια, Καζίνο Πάρνηθας, Μεταλλεία Χαλκιδικής.
Αυτοί θα ξεσήκωναν τον λαό εναντίον των προδοτών; Αυτοί θα στρέφονταν ως τέταρτη εξουσία εναντίον αυτών που πρόδιδαν τη χώρα; Αυτοί ήταν που δεν σέβονταν ούτε καν τα προσχήματα, τα οποία ισχύουν ακόμα και στις "Μπανανίες" τής Αφρικής. Αυτοί ήταν που "έσερναν" το ελληνικό κράτος στα διεθνή όργανα ως πολέμιοι των νόμων εκείνων, οι οποίοι θεωρούσαν ασυμβίβαστη ιδιότητα αυτή του εκδότη, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και εργολάβος δημοσίων έργων. Αυτοί ήταν η απόλυτη έκφραση της συνωμοσίας και της αθλιότητας. Τι μπορούσε να περιμένει ο λαός από αυτούς τους εκδότες τής διαπλοκής και της διαφθοράς;
Αυτοί έβαλαν στο "παιχνίδι" τον Κόκκαλη, για να ανοίξουν το Δημόσιο Κεφάλαιο, ξεκινώντας από τον ΟΤΕ, ο οποίος σύντομα έγινε ο "αμαρτωλός" ΟΤΕ. Αυτοί άρχισαν να κάνουν "πλάτες" και να δημιουργούν συνθήκες, ώστε να λειτουργήσει ο "ιός" από την Ανατολική Γερμανία ...Μέσα σε συνθήκες "ομιχλώδεις" - με δήθεν τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου 17 Νοέμβρη, που σκότωνε πολιτικούς - έπιασε "δουλειά" ο Κόκκαλης. Βασικός όρος τής "κτηνοβατικής" συγκυβέρνησης ήταν να μπει στο παιχνίδι και ο Κόκκαλης ...Ήταν απαίτηση του ίδιου του Φλωράκη να βολευτεί κάπως ο γιος τού Πέτρου, γιατί ήταν "καλό" παιδί. Ήταν απαίτηση του ΚΚΕ αυτή, γιατί προφανώς "χρωστούσαν" οι εγχώριοι "βολεμένοι" σταλινικοί στον διαβόητο εγκληματία πατέρα του, ο οποίος αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα και κράτησε το στόμα του "κλειστό".

makedoniko_kke_018Με αυτούς τους όρους μπήκε στην Ελλάδα ο γιος τού διαβόητου εγκληματία Πέτρου Κόκκαλη ...Ο γιος τού "ταμία" τού "Εμφυλίου" ...Το ΚΚΕ, όπως εκ των υστέρων διαπιστώνουμε, διαπραγματευόταν "σκληρά" τη συνεργασία του στη νέα προδοσία. Μέχρι και "δουλίτσες" για την κομματική Τυποεκδοτική "χτύπησε". Κρατικά "δωράκια" από τον ΟΤΕ τού Κόκκαλη. Συστηματικά - και εξαντλώντας όλα τα μέσα που διέθετε - "θωρακιζόταν", για να αντιμετωπίσει την αντικομμουνιστική "καταιγίδα", η οποία ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει στην Ευρώπη μετά την πτώση τής Σοβιετικής Ένωσης. Μετά το κάψιμο των φακέλων - με τις δικές του υπογραφές - ήθελε να βάλει και δικούς του ανθρώπους στις "μπίζνες". Ποιος θα ήταν πιο ειδικός για τις "μπίζνες" τού ΚΚΕ από τον γιο τού "ταμία" τού "Εμφυλίου"; ...Αυτός ο "επιστήμονας" ήταν ο Κόκκαλης. Ήρθε σαν ο απόλυτα ειδικός για ένα τόσο μεγάλο οικονομικό έγκλημα με εθνικές διαστάσεις. Με τις "συστάσεις" τής Στάζι και των σταλινικών τής Ανατολικής Γερμανίας έπιασε κατ' ευθείαν "δουλειά"...
...Κατ' ευθείαν, μέσω Siemens, μπήκε στον ΟΤΕ, ο οποίος αποτέλεσε εξ' αρχής τη βασική "πληγή" τού κρατικού μηχανισμού, που οδήγησε στην έκρηξη της διαφθοράς. Βασικός συνεργάτης του ο - επίσης γιος δωσίλογου - Χριστοφοράκος. Αυτός έβαλε τη Siemens "μέσα" στο κόλπο και η Siemens ήταν θέμα χρόνου να φέρει και τα άλλα "παιδιά" των ΝΑΖΙ ...Την Ηochtief, την Τhyssenkrupp, την ΜΑΝ, την Fraport και όλη την υπόλοιπη ναζιστικής καταγωγής συμμορία εταιρειών. Επειδή όμως όλα αυτά ήταν προκλητικά και άρα επικίνδυνα, θα έπρεπε να τύχουν προσεκτικής διαχείρισης. Για να προστατεύσουν αυτόν τον πράκτορα της Στάζι από τον κίνδυνο που συνεπαγόταν ο αρπακτικός και διαβρωτικός του ρόλος, του έδωσαν τη δυνατότητα να "αυτοδιαφημίζεται" μέσω του ποδοσφαίρου. Του επέτρεψαν να μοιράσει ένα μικρό μέρος των κλοπιμαίων στο ποδόσφαιρο, ώστε να αποκτήσει και έναν μικρό "στρατό" ...Κόκκινο κατά προτίμηση, για να μην "νοθεύεται" η σταλινική "αισθητική" τους ...Άρτος και θεάματα.
Οι δωσίλογοι και οι κομμουνιστές για άλλη μία φορά θα "έστηναν" από την αρχή το χιλιοπαιγμένο "παιχνίδι" τού διπόλου τού Εμφυλίου ...Μετέφεραν το "βουνό" στις κερκίδες των γηπέδων. Μοιράστηκαν μεταξύ τους τις λαοφιλέστερες ποδοσφαιρικές ομάδες - για να "αγοράσουν" συμπάθεια και "κοπάδια" οπαδών—, ώστε να μπορούν να "κουρδίζουν" τον λαό. Για να μην αντιδράσει η πλέμπα τής χώρας στο πλιάτσικο, τη "μέθυσαν" με ποδόσφαιρο. Δίνοντας η συμμορία τής Συγκυβέρνησης τον Ολυμπιακό στον Κόκκαλη, δρομολογούσαν για άλλη μία φορά το γνωστό σενάριο, το οποίο ήταν ίδιο σε όλες τους τις δουλειές. Ο σταλινικός Κόκκαλης θα έμπαινε επικεφαλής των ποδοσφαιρικών "προλεταρίων", οι οποίοι - για συμβολικούς λόγους - θα ήταν και πάλι "κόκκινοι". Οι "καταφρονημένοι", οι οποίοι θα έμπαιναν "επαναστατικά" και με τη "μαγκιά" τους στα "σαλόνια". Απέναντι σ' αυτόν τον "επαναστατικό" Ολυμπιακό, που παραδιδόταν στους σταλινικούς, υπήρχε το αντίπαλο δέος τού "καθεστωτικού" Παναθηναϊκού, που ανήκε στους βενιζελικούς συνεταίρους. Απέναντι στον σταλινικό Κόκκαλη βρισκόταν ο βενιζελικός Βαρδινογιάννης...
Αποτέλεσμα εικόνας για κοκκαλης βαρδινογιαννης...Απλά πράγματα. Την ώρα που οι προδότες θα διέλυαν και θα λεηλατούσαν τη χώρα, τα "χάπατα" θα "έτρωγαν" οπαδισμό και δήθεν "θριάμβους" σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την ώρα που κάποιοι θα "προσημείωναν" τα σπίτια τους, αυτοί θα μάλωναν στους δρόμους, στα καφενεία και στα προποτζίδικα για τα ποδοσφαιρικά. Τη "γεωμετρία" - και άρα και τα μίση - τού Εμφυλίου και του δικομματισμού τη μετέφεραν στις κερκίδες των γηπέδων και στις νεότερες γενιές, και αυτό ήταν μεγάλη τους επιτυχία. Μιλάμε για τραγική κατάσταση. Μιλάμε για "μεγέθυνση" της αρρώστιας. Γνήσιος γιος τού Πέτρου Κόκκαλη αποδείχθηκε ο Σωκράτης. Με τα κλοπιμαία και τις γνώσεις από τη ΣΤΑΖΙ έκανε ένα νέο "παιδομάζωμα" και ο Ολυμπιακός "έφυγε" από τα στενά όρια τού "λιμανιού" και "κατέκλυσε" ολόκληρη την Ελλάδα. ΜΜΕ, κομματικοί μηχανισμοί, selebrities κλπ. "έσπρωχναν" κόσμο σε μια virtual ταξική μάχη...
...Η "Ολυμπιακάρα" των "καταφρονημένων", που, χάρη στον "προεδράρα", θα χτυπούσε το παναθηναϊκό κατεστημένο των "πλουσίων" ...Ένα "κατεστημένο", το οποίο έτριβε τα χέρια του, εφόσον σε μια τέτοια οργανωμένη "δράση" θα εισέπραττε την "αντίδραση" ...και θα ξέφευγε και το ίδιο από τα όρια της Αθήνας. Γι' αυτόν τον λόγο επενδύθηκαν για πρώτη φορά τεράστια ποσά στο ποδόσφαιρο. Χρήματα, τα οποία μέχρι τότε ήταν της κλίμακας των δημοσίων επενδύσεων, δίνονταν για "φίρμες", οι οποίες θα εκπροσωπούσαν τις μάζες στην ταξική τους "μονομαχία". Αυτό ήταν το κόλπο. Γι' αυτόν τον λόγο η ιδιοκτησία και ο έλεγχος των δύο μεγάλων ομάδων τού Λεκανοπεδίου μοιράστηκαν ανάμεσα στους συνέταιρους εγκληματίες τού Εμφυλίου ...Ανάμεσα σε βενιζελικούς δωσίλογους και σε σταλινικούς εγκληματίες.
Πραγματικά εγκληματικές ηγεσίες είχαν βρει έναν virtual συγκρουσιακό τρόπο να "κουρδίζουν" τις μάζες. Οι συνέταιροι του Εμφυλίου δίχαζαν κατά βούληση την κοινωνία. Την ώρα που ο χρόνος "άμβλυνε" τα μίση και τα πάθη τού Εμφυλίου και των ιδεολογιών, αυτοί είχαν βρει εναλλακτικό τρόπο να συντηρούν τους ίδιους φανατισμούς, για να εξυπηρετούνται τα ίδια ακριβώς συμφέροντα. Ταυτόχρονα, όμως, έκαναν και τη "δουλειά" που είχαν αναλάβει. Την ώρα που ο "λαός" τους "αναστέναζε" στα γήπεδα, η λεηλασία είχε ξεκινήσει. Ο Κόκκαλης τη μία στιγμή μιλούσε για μεταγραφές και την άλλη για προμήθειες στον ΟΤΕ. Αυτός ξεκίνησε τη "διάβρωση" του ΟΤΕ και από εκεί ξεκίνησε η έκρηξη της Διαφθοράς στην Ελλάδα. Από τον ΟΤΕ "μπήκε" η Siemens στην Ελλάδα και όλοι είδαμε πού καταλήξαμε.
makedoniko_kke_017Όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη συνενοχή τού ΚΚΕ ...Χωρίς τον μηχανισμό ελέγχου τού συνδικαλισμού, ο οποίος δεν επέτρεπε στον λαό να αντιδράσει οργανωμένα κι αποφασιστικά. Αυτό διαχειριζόταν ο Κόκκαλης και βέβαια  αυτό "πουλούσε" το ΚΚΕ στα "αφεντικά" τής Νέας Τάξης. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος "πνευματιστής", "μάγος" ή τρόφιμος μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει ποιοι μας οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή ...Τα περιοδικά lifestyle να ανοίξει και θα τους βρει όλους. Ποιοι επωφελήθηκαν της λεηλασίας που οδήγησε στη σημερινή απόλυτη καταστροφή; ...Πολιτικοοικονομικοί παράγοντες της βενιζελικής συμμορίας και οι σταλινικοί συνέταιροί τους ...Άνθρωποι, δηλαδή, οι οποίοι εκ των δεδομένων δεν σεβάστηκαν κανένα "ασυμβίβαστο" και μαζί με την πολιτική εξουσία έκαναν και "μπίζνες" με το κράτος.
Ποιοι έγιναν  "μεγιστάνες"; Ποιοι έγιναν πραγματικοί δισεκατομμυριούχοι σε μια τόσο μικρή οικονομία; ...Ο σκληρός "πυρήνας" τής βενιζελικής συμμορίας ...Λαμπράκηδες, Βαρδινογιάννηδες, Κανελλόπουλοι, Λάτσηδες, Μητσοτάκηδες, Μαρινάκηδες, Αγγελόπουλοι κλπ.. Ποιοι άλλοι εκτός απ' αυτούς; ...Οι σταλινικοί "εμπλεκόμενοι" στις πολιτικές επιλογές τού ΚΚΕ και κρατικοδίαιτοι οικονομικοί παράγοντες ...Κόκκαλης, Μπόμπολας, Καλογρίτσας, Γερμανός κλπ..
Πρόσφατα ο σταλινικός Υπουργός Οικονομικών τής σημερινής Κυβέρνησης δήλωσε ότι 73 ΑΦΜ χρωστάνε πάνω από 30 δις ...Εδώ στο κείμενό μας βρίσκονται εννιά απ' αυτά ...και, αν τα πολλαπλασιάσει κάποιος με συγγενικά τους μέλη, τα "έχει" άνετα τα ΑΦΜ που "εξέπληξαν" τον σταλινικό Τσακαλώτο, ο οποίος, την ίδια ώρα που επένδυε στην Goldman Sachs, πήγαινε και "δούλευε" τους Αγανακτισμένους στην Πλατεία Συντάγματος.
Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία ...Έγιναν μετά την προδοτική διαπραγμάτευση με το ΚΚΕ και αφού πήραν οι άνθρωποί του το μερίδιό τους από τη "λεία" ...Όλα αυτά έγιναν με τις υπογραφές τού ΚΚΕ στη διαβόητη "Οικουμενική" Κυβέρνηση ...Στην πιο εγκληματική Κυβέρνηση όλων των εποχών ...μέχρι εκείνη τη στιγμή βέβαια, γιατί η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη. Μόλις εγκλημάτησε το ΚΚΕ, αποτραβήχθηκε από την εξουσία ...για τη δική του ασφάλεια. Αφού "φύτεψε" τον γιο τού Πέτρου στη δημόσια ζωή, δεν είχε φόβο. Αφού εξασφάλισε και τον ιδιωτικό "στρατό" τού λιμανιού, δεν είχε άγχος. Κανένας δεν θα τολμούσε να ψάξει τον ρόλο του, γιατί κανένας δεν θα τολμούσε ν' αντέξει το πολιτικό κόστος τής σύγκρουσης με τον σταζιανό Κόκκαλη και την προλεταριακή "Ολυμπιακάρα".
Ο ρόλος τού ΚΚΕ από εκεί και πέρα θα ήταν υποστηρικτικός των Κυβερνήσεων, αλλά παθητικός στον Συνδικαλισμό, καθώς δεν έπρεπε να προκαλεί. Θα ήταν αυτός, ο οποίος κρατά τα χέρια και τα πόδια τού θύματος βιασμού και όχι αυτός, ο οποίος βιάζει και άρα θα έπρεπε να είναι αρκετά προσεκτικός. Ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους επιλέχθηκε εκείνη την εποχή για την ηγεσία του η λύση-Παπαρήγα. Για να μην προκαλεί το ΚΚΕ - σε μια εποχή που ήταν απολύτως χρήσιμο για το ελληνικό πολιτικό σύστημα, και παντού στον κόσμο αποκαλύπτονταν τα εγκλήματα του κομμουνισμού - επέλεξαν να δώσουν την ηγεσία του σε έναν θηλυκό νάνο ...Ένα γελοίο πολιτικό υποκείμενο, το οποίο επιλέχθηκε μόνο και μόνο για να δώσει στο ΚΚΕ την εικόνα τού αναξιοπαθούντος, που δεν αξίζει να ασχολείται κάποιος μαζί του, πόσο μάλλον να το μισεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για σημιτης κοκκαλης θεοδωρακης Με τον ίδιο τρόπο και για τον ίδιο λόγο "αποσύρθηκε" και ο Μητσοτάκης, για να πάρει τη θέση του ο άλλος νάνος ...Ο Σημίτης ...Ένας άλλος δικός τους άνθρωπος ...Ένας άνθρωπος ελεγχόμενος από τα γνωστά-άγνωστα κέντρα τής παγκόσμιας εξουσίας. Μπλεγμένος κι αυτός, μέσω του αδερφού του, με τις μυστικές υπηρεσίες τής Γερμανίας και βεβαίως φίλος τού Κόκκαλη.
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/04/makedoniko-stalinovenizelikoi.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν πράγματι ήταν όλα ένα προσχεδιασμένο έγκλημα ή αν στην πορεία εξελίχθηκαν έτσι αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά το όνομα του Λαυρεντιάδη. Το γνωστό λαμόγιο των αμερικανών που είχε εξαγοράσει όλες τις εφημερίδες λίγο πριν έρθει το δντ.

Ανώνυμος είπε...

Βάζω στοίχημα ότι ο ανώνυμος 7 Μαΐου 2018 - 5:56 μ.μ. αν έβλεπε μέσα και το όνομα του Λαυρεντιάδη δεν θα είχε αμφιβολίες για το αν είναι όλα προσχεδιασμένα.
Αυτό είναι μάλλον το όνομα "κλειδί" για να είναι σίγουρος.

Κάποτε, είχα διαβάσει σε μια συνταγή για μακαρόνια με κιμά ένα σχόλιο, που διαφωνούσε με την επιλογή του τυριού και συνοπτικά κατέληγε, ότι δεν ξέρεις εσύ να φτιάχνεις μακαρόνια με κιμά, γιατί αν ήξερες θα χρησιμοποιούσες αυτό το τυρί που είναι και το σωστό.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ καρα αμαν αλη και παπαεβραιος ο ενας σοσιαλιστης ο αλλος τροσκιστης αμφοτεροι πρακτορες της εσπεριας εβραιοι υψηλοβαθμοι τεκτωνες, απο τις αρχες της δεκαετιαςτου 1960 στην ερε ,μετα το 1974 απο την γαλλια και την σουηδια εβαλαν μπροστα το σχεδιο των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.. Απλα να κυταξει ποιους εβραιους εβαλε ο ΚΑΡΑ ΑΜΑΝ ΑΛΗ στον κρατικο μηχανισμο ,τι εγινε με την κυπρο, κειται μακραν κλπ.Τα σχεδια των εξουσιαστων ετοιμαζονται 50 χρονια πισω.Το αρθρο σας Κε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ εξαιρετικο.Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

** ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΟΛΑ.**