Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο, Μαΐου 19, 2018

Έχει φτάσει η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Brexit Text Isolated. United Kingdom exit from europe relative image. Brexit named politic process. Referendum theme art
Το brexit της Βρετανίας ,το κρατάνε με νύχια και με δόντια. Σχεδόν δυο χρόνια πέρασαν και έχουν γράψει τους βρετανούς ,στα παλιά τους παπούτσια. Η Ισπανία δεν έχει κυβέρνηση με αυτοδυναμία, η Ιταλία μόλις πριν λίγες μέρες αποφάσισε ,ότι, θα ζητήσει "κούρεμα" τους χρέους της Ιταλίας. Εάν γίνει στην Ιταλία θα ακολουθούσουν και άλλες χώρες το ίδιο. Βλέπουμε να ζητούν με επιμονή το "κούρεμα' του ελληνικού χρέους, όμως πως θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν , το να μην κάνουν 'κούρεμα" στους ιταλούς ,αλλά να επιμένουν για τους Έλληνες? Αυτό θα δώσει χρόνο για "κουβέντες"! Κουβέντες που δεν ευνοούν τους τοκογλύφους ,και τους δοσίλογους των χωρών. Την βιωσιμότητα, αυτού του χρέους, ποιος αφού δεν ήταν βιώσιμο ,τους έβαλε να δανείσουν κτλ..

Σήμερα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ότι οι "πρόωρες" εκλογές στην Τουρκία  του Ταγίπ ,έχουν σχέση με την δίκη τους βιασύνη. Όπως όλα δείχνουν, πρέπει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχουν "κλείσει" τα ανοικτά μέτωπα, που τους στέλνουν .."ντουγρού" για το Ισραήλ..

Το Σκοπιανό εάν δεν το λύσουν τώρα με τους κομμουνιστές, δεν θα μπορέσουν να το λύσουν. Εάν παραμείνει,και άλλο στον "αέρα", η ευκαιρία τους θα χαθεί. "διέρρευσε" δήθεν το "Μακεδονία του ιλιντεν" για να μας βγει ο Μητσοτάκης, με "ενδοιασμούς", για το όνομα ,να φανεί σαν προστάτης μπροστά στις αλυτρωτικές διαθέσεις .Να μας "προστατέψει" δήθεν. Έτσι πιστεύουν πως θα "καταπιούμε" εύκολα το όνομα που έχουν επιλέξει, και θα έχει "δώσει την μάχη" ο γιος του αποστάτη.

Μετά από όλα αυτά, ειναι έτοιμος να αποχωρήσει ο Tσίπρας-μέσα στο φθινόπωρο, πάμε για εκλογές- 

Για αυτό και έχουν βάλει φουλ τις μηχανές. Από δημοσκοπήσεις που τον "δείχνουν" να "ειναι μπροστά", μέχρι τον κάθε δωσίλογο των γερμανών δημοσιογράφο, προκειμένου να μας πείσουν.

Χθες ακούσαμε την σιωνίστρια Λαγκάνρτ, να μας μιλεί για γρήγορο κούρεμα , γιατί έρχεται παγκόσμια κρίση..
Αποτέλεσμα εικόνας για italian politics

Ναι έρχεται αλλά αυτη η ΚΡΙΣΗ άφορα τον λαό της ΕΡΗΜΟΥ που τρέχει και δεν φτάνει.....


"Οι δέκα πληγές του Φαραώ κτύπησαν της ΗΠΑ"

Είναι συγκλονιστική η λεπτομερής περιγραφή των όσων γίνονται σήμερα..

Οι εβραίοι δεν ειναι σε θέση πλέον να δίνουν χρήμα στην γερμανία, και η γερμανία κινδυνεύει με οικονομικό μπαμ. Το κυνήγι έχει αρχισει,παιρνει τα "μπιλιέτα" και "τρώει" ποινές για τους ρύπους, και σύντομα για τους χρηματισμούς, που έχει κάνει ,προκειμένου να "μπει" παντού.

Η Γερμανία είναι δίχως τις σιωνιστικές πλάτες και αυτό φαίνεται


Έχει φτάσει η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

 Μαζί με αυτούς και όσοι συνεργάστηκαν και άνοιξαν τις πόρτες των "σπιτιών" όλων των λαών..

Δεν υπάρχουν σχόλια: