Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαΐου 24, 2018

Τι μένει για άμυνα; Η διχόνοια. O αποπροσανατολισμός για το Μακεδονικό...Θα τα παίξουν ΟΛΑ για ΟΛΑ...Το Σκοπιανό εάν δεν το λύσουν τώρα με τους κομμουνιστές, δεν θα μπορέσουν να το λύσουν. Εάν παραμείνει,και άλλο στον "αέρα", η ευκαιρία τους θα χαθεί. "διέρρευσε" δήθεν το "Μακεδονία του ιλιντεν" για να μας βγει ο Μητσοτάκης, με "ενδοιασμούς", για το όνομα ,να φανεί σαν προστάτης μπροστά στις αλυτρωτικές διαθέσεις .Να μας "προστατέψει" δήθεν. Έτσι πιστεύουν πως θα "καταπιούμε" εύκολα το όνομα που έχουν επιλέξει, και θα έχει "δώσει την μάχη" ο γιος του αποστάτη.Αν όμως το "χαρτί" τού πιστού και υπάκουου ΚΚΕ δεν είναι το καλό "χαρτί" των σιωνιστών, τότε ποιο είναι αυτό; Το καλό τους το "χαρτί" είναι οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και όχι το ΚΚΕ. Το καλό τους το "χαρτί" είναι ο "υπόγειος" κομμουνιστικός υπόκοσμος και όχι το φανερό κομμουνιστικό κόμμα που τον "παράγει". Εδώ βρίσκεται και όλο το μυστικό. Ενώ το ΚΚΕ, ως μηχανισμός, δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους κομμουνιστές. Οι κομμουνιστές είναι πάντα στη διάθεσή τους και μπορούν ανενδοίαστα και χωρίς καμία αντίρρηση να επιχειρήσουν όλων των ειδών τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων. Με αυτούς οι σιωνιστές μπορούν πάντα να εφαρμόσουν τη γνωστή δοκιμασμένη συνταγή στην Ελλάδα: ...Δωσίλογοι και κομμουνιστές μαζί δεν κινδυνεύουν ΠΟΤΕ, γιατί είναι συνένοχοι στα ΠΑΝΤΑ.

Ο Μητσοτάκης και οι σταλινικοί έκαναν το "βρόμικο" '89 και δεν υπάρχει κίνδυνος με την απλή αντιστροφή των ρόλων: ...Σταλινικοί και ένας Μητσοτάκης θα κάνουν το "εμετικό" 2018. Το λεπτό σημείο εδώ είναι κάτι, το οποίο φαίνεται ασήμαντο, αλλά είναι το απόλυτα σημαντικό για την περίπτωση. Ενώ οι όροι τής εξίσωσης είναι οι ίδιοι, η σειρά τους σε αυτήν την εξίσωση είναι διαφορετική ...και αυτό είναι σημαντικό. Ενώ δηλαδή το "άθροισμα" Δωσίλογοι + Σταλινικοί είναι ίσο με το Σταλινικοί + Δωσίλογοι, ταυτόχρονα το αποτέλεσμα είναι και διαφορετικό.

Αν καταλάβει ο αναγνώστης τον λόγο που συμβαίνει αυτό το παράδοξο, θα καταλάβει και τον λόγο που τώρα είναι η μοναδική τους ευκαιρία να λύσουν το Μακεδονικό "Ζήτημα" εις βάρος τού Ελληνισμού. Γι' αυτούς είναι ευκαιρία, ακριβώς επειδή οι κομμουνιστές βρίσκονται πρώτοι στην "εξίσωση", ώστε να φέρουν την ευθύνη καί της "εικόνας" και όχι μόνον της "υπογραφής". Αυτό είναι το όλο μυστικό. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά κι ούτε θα επιχειρηθεί να γίνει, και άρα να δώσουν παράταση στο θέμα. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν συμφέρει τους βενιζελικούς δωσίλογους να εμφανίζονται οι ίδιοι ως η Κυβέρνηση της προδοσίας.
Επειδή οι σιωνιστές τής Νέας Τάξης θέλουν να επαναφέρουν στην εξουσία τον ιδιόκτητο δικομματισμό, θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη φθορά τής "έκθεσης" των βενιζελικών χαφιέδων τους στον λαό. Ως "συγχωρεμένοι" δωσίλογοι, αν χρεωθούν με μια νέα προδοσία, δεν έχουν "πίστωση" ικανή για να επιβιώσουν. Αυτοί, από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι εντεύθεν, "πουλάνε" δήθεν πατριωτισμό και "καθαρότητα". Δεν τους "παίρνει" να "λερωθούν" από έναν μόνιμο μακεδονικό "λεκέ" προδοσίας, ο οποίος θα υπενθυμίσει στους πάντες και τις προηγούμενες προδοσίες τους. Ως εκ τούτου θα κάνουν τους "Πόντιους Πιλάτους" για ν' αποφύγουν να μοιραστούν το "κόστος" τής προδοσίας...

...Θα στηρίξουν τους συνένοχους κομμουνιστές στην προδοσία, αλλά θα το κάνουν με "πόνο" ψυχής. Πώς είπε το σκουπίδι η Ντόρα - αυτή που θα εγκατέλειπε την πολιτική, αν ο λαός δεν ψήφιζε το κόμμα της—; ...Κι αυτή, σαν γνήσια "πατριώτισσα", δεν θέλει να "δώσει" το όνομα της Μακεδονίας, αλλά θα το κάνει από "ρεαλισμό" ...Αυτό είναι το μοτίβο. Για το ίδιο θέμα οι σταλινικοί θα εμφανίζονται ως προδότες και οι βενιζελικοί σαν "ρεαλιστές". Παντού όμως θα βάζουν "πλάτη", όταν δεν θα βγαίνουν τα "κουκιά". Θα αφήσουν τους κομμουνιστές να ψηφίσουν για τη Μακεδονία, αλλά, αν δεν βγαίνουν τα ψηφαλάκια, θα βοηθήσουν κι αυτοί, για να "σωθεί" η χώρα από μια περιπέτεια.

Όπως πρόσφατα με την υπόθεση της υιοθεσίας παιδιών από τους ομοφυλόφιλους. Επειδή αυτό είναι βασική δέσμευση προς τη Νέα Τάξη, μόλις διαπιστώθηκε ότι οι κομμουνιστές δεν μπορούν να το "περάσουν" μόνοι τους από τη Βουλή, η βενιζελική Οικογένεια Μητσοτάκη σύσσωμη έσπευσε να βάλει "πλάτη". Για όσο διάστημα δεν υπήρχε πρόβλημα, έκαναν τα κορόιδα. Μόλις διαπίστωσαν ότι αυτό δεν συμβαίνει, αποκαλύφθηκαν ..."Κατά συνείδηση να ψηφίσουν οι βουλευτές" είπαν αυτοί, που, όταν βολεύει τους δανειστές, απαιτούν "κομματική πειθαρχία".
Αυτή η στήριξη εκ μέρους των βενιζελικών αρκεί στους κομμουνιστές. Έχοντας τις "πλάτες" των ιδιοκτητών τού δικομματισμού, δεν φοβούνται για ενδεχόμενη τιμωρία ...Δεν φοβούνται για μελλοντικά "Γουδιά". Από τη στιγμή που δεν έχουν τον φόβο αυτόν, θα επιχειρήσουν την προδοσία χωρίς πρόβλημα. Πέραν του ότι ο "βρομιάρης" δεν φοβάται έναν επιπλέον λεκέ, αυτοί ειδικά δεν έχουν κανέναν επιπλέον ενδοιασμό, γιατί απλούστατα δεν έχουν καμία συμπάθεια στον ελληνικό λαό. Οι ΚΚΕδες - έτσι κι αλλιώς - από τότε που υπάρχουν θεωρούνται απ' αυτόν τον λαό προδότες και συνεργάτες ξένων. Με αυτήν την άποψη του λαού για τους ίδιους έχουν ζήσει και πλέον δεν τους ενοχλεί. Έτσι έχουν γαλουχηθεί, έτσι έχουν "προοδεύσει" και εσχάτως έτσι πλουτίζουν.

Από τη στιγμή λοιπόν που δεν φοβούνται την τιμωρία για την προδοσία τους, ευνόητο είναι ότι αναλαμβάνουν με ευχαρίστηση να την φέρουν εις πέρας. Δεν τους νοιάζει αν τους κατηγορείς. Γιατί; ...Γιατί, όταν κάποιον τον αντιλαμβάνεσαι ως εχθρό σου, δεν έχει για εσένα νόημα ή κόστος να σε κατηγορεί αυτός για προδοσία. Είναι σαν να κατηγορείς για προδοσία τού Σιωνισμού έναν Χρυσαυγίτη ...Τον νοιάζει; ...Δεν τον νοιάζει ...Ίσα-ίσα που το θεωρεί και ηρωικό κατόρθωμα. Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνονται τον Ελληνισμό οι σταλινικοί κομμουνιστές. Οι ΚΚΕδες είναι πρωτίστως μισέλληνες... 

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html


Τραϊανού Παναγιώτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΡΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ ΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ , ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ, ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛ...ΚΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΩΜΙ