Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, Μαΐου 03, 2018

Μέσω της Ελλάδας οι Αμερικανοί θα βάλουν σε "αιώνιο" Μνημόνιο υποταγής ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Άνθρωπος "κλειδί" των Αμερικανών στον ρόλο "Ζαχαριάδη" ο Τσίπρας;

Αποτέλεσμα εικόνας για trump tsipras ...Ο Τσίπρας θα κριθεί από τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσει τα στοιχεία τής διαφθοράς που έχει στη διάθεσή της η κυβέρνησή του. Τι θα κάνει με τα στοιχεία, τα οποία αποδεδειγμένα πλέον - όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι στη συνάντησή τους με τον Σουλτς ότι υπάρχουν - έχει στη διάθεσή του; Απέναντί του έχει μια Γερμανία, η οποία είναι "στημένη" και έτοιμη να υποκύψει στη δήθεν επίθεση της "λογικής" ...Μια Γερμανία, η οποία είναι έτοιμη να "εκβιαστεί", για να σταματήσει να αρνείται το "κούρεμα" του χρέους. Εδώ είναι όλη η παγίδα. Ο Τσίπρας, διαχειριζόμενος τα στοιχεία που έχει το ελληνικό κράτος εις βάρος τής Γερμανίας, θα τα χρησιμοποιήσει εν κρυπτώ δήθεν, για να την εκβιάσει να δεχθεί το "κούρεμα" ή μήπως θα τα χρησιμοποιήσει φανερά, για να "ακυρώσει" το ίδιο το χρέος;
Αυτά είναι δύο διαφορετικά πράγματα, τα οποία αποκαλύπτουν δύο διαφορετικές πολιτικές, οι οποίες οδηγούν σε δύο παντελώς διαφορετικά αποτελέσματα. Αν ο Τσίπρας είναι "στημένος" από τους Αμερικανούς και τους τοκογλύφους, θα κάνει το πρώτο ...Θα εκβιάσει μια Γερμανία, η οποία θέλει να εκβιαστεί, για να εξασφαλίσει το "άλλοθι" να μεθοδεύσει - χωρίς να αποκαλυφθεί ο ρόλος της - το "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, το οποίο θα οδηγήσει στην "έκρηξη" ...Θα εκβιάσει μια Γερμανία, η οποία θα κάνει αυτό, το οποίο έτσι κι αλλιώς έχει αποφασίσει και προβλέπεται από τον ρόλο της να κάνει ...Θα της δώσει τη δυνατότητα να πουλήσει πανάκριβα κάτι, το οποίο θα το έδινε τζάμπα έτσι κι αλλιώς.

Η Ελλάδα σε μια τέτοια περίπτωση όχι μόνον θα καταστραφεί, αλλά θα στρέψει όλο το ευρωπαϊκό μίσος εναντίον της. Γιατί θα καταστραφεί; ...Γιατί κανένα "κούρεμα" δεν θα την σώσει, αν από αυτό το "κούρεμα" "ανατιναχτεί" η ευρωπαϊκή οικονομία και τα κάνει όλα "ερείπια" ...Κανένας "καμικάζι" δεν γλίτωσε τον εαυτό του, κάνοντας επίθεση "αυτοκτονίας". Τέτοια αυτοκτονική επίθεση εναντίον τής Ευρώπης είναι η απαίτηση της Ελλάδας για "κούρεμα" του χρέους της. Τουλάχιστον να είναι στον ίδιο παρονομαστή με τους υπόλοιπους και να μην συγκεντρώνει το μίσος τους. Αυτό το ανθελληνικό μίσος είναι που επιθυμούν και οι συνωμότες, οι οποίοι ήδη έχουν πιάσει "θέση" στο αμερικανικό "καράβι" σωτηρίας. Αυτό το ανθελληνικό μίσος μόνον μπορεί να σώσει τη Γερμανία από το έγκλημα της προδοσίας της.

Αυτό είναι το σχέδιο. Όλοι αυτοί θέλουν να εκβιάσει ο Τσίπρας τη Γερμανία, γιατί θέλουν να "υποχωρήσει" με "θεατρικό" τρόπο η Γερμανία στις ελληνικές αξιώσεις και με αυτήν την υποχώρηση να εξασφαλίσουν την παντοτινή μυστικότητα των εκβιαστικών στοιχείων ...Παντοτινή, εφόσον την ευθύνη τής απόκρυψης θα την έχει ο εκβιαστής και όχι ο εκβιαζόμενος ...Την ευθύνη θα την έχει η Ελλάδα και όχι η Γερμανία. Λογικό είναι αυτό, εφόσον δεν είναι δυνατόν να εκβιάζεις με κάποια στοιχεία και ταυτόχρονα να τα αποκαλύπτεις τη στιγμή που ο εκβιαζόμενος συμμορφώνεται στις απαιτήσεις σου. Αυτό είναι το κόλπο τους. Αυτοί βάζουν τον Τσίπρα να κάνει εκβιαστικούς "τσαμπουκάδες" στη Γερμανία, γιατί θέλουν να εκμεταλλευτούν τον ρόλο της, ο οποίος έτσι κι αλλιώς προβλέπει "κούρεμα" του ελληνικού χρέους και άρα γερμανική "υποχώρηση".

Αν όμως ο Τσίπρας πράξει το αντίθετο και αποκαλύψει τα ίδια στοιχεία και στρέψει το ελληνικό κράτος νομικά εναντίον προσώπων και όχι εναντίον κρατών ή θεσμών τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε η κατάσταση αλλάζει δραματικά. Αν το ελληνικό κράτος στραφεί εναντίον τής ηγεσίας τής Γερμανίας και συγκεκριμένων προσώπων τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, τότε την έχουν "πατήσει" όλοι τους. Σε αυτήν την περίπτωση όλοι οι λαοί τής Ευρώπης θα ενημερωθούν για τη συνωμοσία. Θα μάθουν ποιοι τους είχαν βάλει στο "στόχαστρό" τους, για να τους "εκτελέσουν" μέσω του Έλληνα "καμικάζι". Θα μάθουν ποιοι ήταν οι ηγέτες τους που τους πρόδωσαν ...Οι διεφθαρμένοι μέχρι το κόκαλο ηγέτες, σαν τον Ζοζέ Σόκρατες ...Σαν τον καραγκιόζη, ο οποίος έβαλε την Πορτογαλία στο Μνημόνιο και τη βύθισε στη φτώχεια, την ώρα που έψαχνε για τον εαυτό του ακριβό διαμέρισμα στο Παρίσι, για να απολαύσει τη λεία του και την dolce vita.

Θα μάθουν όλοι τι έγινε, πως έγινε και ποιοι το μεθόδευσαν. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορείς να τους "δουλεύεις" με τους ψευδοεχθρούς, που τους εμφανίζεις μπροστά τους. Η άμυνα των λαών τής Ευρώπης θα στραφεί εναντίον τής δολιότητας των ΗΠΑ και όχι εναντίον της "επιθετικότητας" της Ρωσίας ή της ωμότητας του Isil. Σε μια τέτοια περίπτωση το μίσος των λαών της θα στραφεί εναντίον τής συμμορίας των Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούγκερ, Μπαρόζο κλπ.. Θα στραφεί εναντίον τής συμμορίας, η οποία απέκτησε απίστευτο πλούτο από τη διαφθορά και θα αποκαλυφθούν και οι τοκογλύφοι που κρύβονται πίσω της.

Αυτό είναι το όλο θέμα. Αυτό είναι το "μέτρο", το οποίο θα μας επιτρέψει να κρίνουμε με απόλυτη ασφάλεια τον Τσίπρα. Αν ο Τσίπρας αποκαλύψει τον ρόλο τής Γερμανίας και των τοκογλύφων, θα θίξει τα αμερικανικά συμφέροντα και άρα θα έρθει σε σύγκρουση μ' αυτούς. Αν με λίγους "ψευδοτσαμπουκάδες" παραστήσει τον λαϊκό ήρωα και επαναστάτη και κατορθώσει να "κουρέψει" το ελληνικό χρέος, θα εξυπηρετήσει τους Αμερικανούς και θα καταστρέψει την Ευρώπη. Το πρώτο γίνεται με λογιστικό έλεγχο του χρέους, τον οποίο μέχρι στιγμής ο Τσίπρας δεν τον αναφέρει πουθενά, ενώ το δεύτερο γίνεται με απαιτήσεις για "ελάφρυνση" του χρέους, τις οποίες ο Τσίπρας "περιφέρει" ήδη στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι η Ευρώπη - και μαζί της και η Ελλάδα - αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε κίνδυνο. Γιατί; ...Γιατί ένα "κούρεμα" του ελληνικού χρέους αναγκαστικά θα ενεργοποιήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις. Όπως είπαμε, θα γίνει αυτό το χρέος η "σταγόνα" που θα ξεχειλίσει το "ποτήρι" στην κρίση χρέους τής Ευρωζώνης ...Η "σπίθα", η οποία θα ανατινάξει μια "πυριτιδαποθήκη". Οι απώλειες για το κάθε κράτος από αυτό το "κούρεμα" θα έχουν τις συνέπειες που είχε το ποσό που έδωσε ο Καραμανλής στις τράπεζες και "πυροδότησε" το ελληνικό δημόσιο χρέος. Το "κενό", το οποίο θα προκύψει στα κράτη από το "κούρεμα" - και το οποίο το έχουν προϋπολογίσει οι "πυροτεχνουργοί" - θα ενεργοποιήσει όλες εκείνες τις παρενέργειες, οι οποίες ενεργοποιήθηκαν στην Ελλάδα και την οδήγησαν στο Μνημόνιο.

Θα εμφανιστούν σε όλους τους ευρωπαϊκούς κρατικούς προϋπολογισμούς κενά, όπου το ένα θα επιβαρύνει το άλλο. Θα αρχίσουν να "χτυπάνε" σε ολόκληρη την Ευρώπη τα ασφαλιστικά ταμεία και άρα και οι τράπεζες, εφόσον δεν θα περνάνε τα γνωστά μας πλέον στρες-τεστ. Αναγκαστικά τα ευρωπαϊκά "όργανα" θα βάλουν τα ίδια τα κράτη να χρηματοδοτήσουν τα ελλείμματα των τραπεζών τους, για να αποφευχθεί σε πρώτη φάση η άμεση κατάρρευση. Θα βάλουν δηλαδή τις ευρωπαϊκές "ΕΛΣΤΑΤ" να βάλουν στους προϋπολογισμούς ό,τι έβαζαν μέχρι τώρα μόνον στην Ελλάδα. Θα προσθέσουν σταδιακά στο δημόσιο χρέος και το ιδιωτικό και τότε η κατάρρευση θα είναι θέμα δευτερολέπτων.

Αν, δηλαδή, εξαιτίας ενός ελληνικού "κουρέματος", αλλάξουν οι ισορροπίες των εθνικών προϋπολογισμών - και αυξηθούν τα ελλείμματά τους - και αναγκαστούν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη να κάνουν ό,τι αναγκάστηκε να κάνει η Ελλάδα, θα τιναχθούν στον αέρα. Τα κράτη αυτά θα είναι σε χειρότερη κατάσταση από την ίδια την Ελλάδα. Αυτό, το οποίο λέμε, δεν πρέπει να φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη. Η Ευρώπη αυτήν τη στιγμή μπορεί να τιναχθεί στον αέρα ακόμα και με ένα "φτάρνισμα". Το Βέλγιο, για παράδειγμα, που είναι η χώρα  η οποία φιλοξενεί την έδρα των Βρυξελών και της ευρωπαϊκής "νομιμότητας", σύμφωνα με τον Economist (http://www.economist.com/content/global_debt_clock) έχει ήδη κατά κεφαλή δημόσιο χρέος υψηλότερο από αυτό της Ελλάδας. Ο κάθε Βέλγος πολίτης χρωστάει 45 χιλιάδες περίπου Ευρώ, ενώ ο κάθε Έλληνας 25 χιλιάδες Ευρώ. Σχεδόν διπλάσιο δημόσιο χρέος έχει ο Βέλγος από τον Έλληνα πολίτη και με το συνολικό βελγικό δημόσιο χρέος να πλησιάζει το "όριο" της "κολάσεως" των Μνημονίων

...107% του ΑΕΠ του είναι ήδη το χρέος. 0,003 % χωρίζει τους Βέλγους από το να τους χαρακτηρίσουν οι Γερμανοί "τεμπέληδες", "άχρηστους" και "παράσιτα". Δεν βλέπουμε όμως κάποιους να προετοιμάζουν εφιαλτικά "στρες-τεστ", απειλώντας τους Βέλγους. Δεν βλέπουμε ιδιαίτερη όρεξη από τους Βόρειους να εξευτελίσουν τους ομοίους τους. Και να φανταστεί κάποιος ότι το Βέλγιο έχει ακόμα προϋπολογισμό τής "πατέντας". Δεν αναγκάστηκε, όπως η Ελλάδα, να βάλει μέσα σ' αυτόν - λόγω Καραμανλή και ΕΛΣΤΑΤ - μεγάλο μέρος τού ιδιωτικού του χρέους. Γιατί το λέμε αυτό; ...Γιατί, αν το Βέλγιο εξαναγκαστεί να συντάξει "μνημονιακό" προϋπολογισμό όπως η Ελλάδα, το χρέος του εύκολα θα πάει στο 400% του ΑΕΠ.

Αν αναγκαστεί να καλύψει τις επισφαλείς χρηματοδοτήσεις των βελγικών τραπεζών τύπου DEXIA, θα δούμε "πυροτέχνημα". Σε μια τέτοια περίπτωση η Ελλάδα θα δείχνει μπροστά του "Ελβετία". Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να πάρουμε το "δάκτυλο" του Βέλγου Ρομπάι, που το "κουνάει" στην Ελλάδα και να του το δώσουμε να το φάει. Η Πρωθυπουργός τής Δανίας γνωρίζει να βγάζει selfies με τον Πλανητάρχη και να "ανησυχεί" για τη "φτωχή" Ελλάδα, αλλά δεν μας λέει πώς είναι να κυβερνάς μια "πετυχημένη" Δανία, που το συνολικό χρέος τού λαού της είναι 538% του ΑΕΠ του. Η Ολλανδία αυτών, οι οποίοι μας υποδεικνύουν να πουλήσουμε νησιά μας, χρωστάει το μυθικό 687% τού ΑΕΠ της. Η Ιρλανδία, η οποία μας δίνει πλέον και συμβουλές, επειδή το Μνημόνιό της πέτυχε με την προσήλωσή της στις υποχρεώσεις της, έφτασε το συνολικό της χρέος στο 680% τού ΑΕΠ. Διατήρησε βέβαια χαμηλό το δημόσιο χρέος της στο 115%. Πώς; ...Της επέτρεψαν να "ξεφορτωθεί" δημόσιο χρέος στο ιδιωτικό, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι, για να έχουν έναν καλό "μαθητή" απέναντι στον "κακό" Έλληνα.

Κατάλαβε ο αναγνώστης πόσο "λεπτές" είναι οι ισορροπίες στην Ευρώπη; Κατάλαβε με πόσα λίγα χρήματα που "κουρεύονται" όλα αυτά κινδυνεύουν να "εκραγούν"; Όταν όλα αυτά ενεργοποιούνται με ένα "κούρεμα" του ελληνικού χρέους, το οποίο θα είναι απλά μια μικρή "μετακίνηση" ενός "παιδιού" πάνω σε μια υπερφορτωμένη "βάρκα" που επιπλέει στα όρια της ισορροπίας, αντιλαμβανόμαστε το πόσο κοντά είναι ο σχεδιασμός των Αμερικανών ...Αντιλαμβανόμαστε πόσο εύκολα μετατρέπεται το σύνολο της Ευρωζώνης σε μια πανικοβλημένη "Ελλάδα", η οποία θέλει βοήθεια ...Αντιλαμβανόμαστε όμως και ποιος κρύβεται πίσω από τον "τσαμπουκά" τού Βαρουφάκη ...Αντιλαμβανόμαστε και ποιος κρύβεται πίσω από την "αισιοδοξία" τού Τσίπρα.

Δυστυχώς οι ενδείξεις μάς λένε ότι ο Τσίπρας είναι "στημένος" ...Συνάδερφος του Κωστάκη και του Γιωργάκη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να πειράξει αυτά, τα οποία δεν συμφέρουν τα αφεντικά ...Δεν πρόκειται να απειλήσει τον Γιούγκερ, που πηγαίνουν "χεράκι-χεράκι" ...Δεν πρόκειται να "ξεσκεπάσει" τον Καραμανλή, που τον "τιμά" στις εκδηλώσεις μνήμης τού "εθνάρχη" θείου. Έχει μπει δήθεν στη λογική τής σύνθεσης ενός αντιγερμανικού "μετώπου", το οποίο βολεύει τον σχεδιασμό ...Ένα "μέτωπο", το οποίο εύκολα η προτεσταντική αμερικανογερμανική προπαγάνδα θα το εμφανίσει σαν "μέτωπο" των άχρηστων και των τεμπέληδων εναντίον των "νοικοκυραίων" του Βορρά ...Ένα "μέτωπο", το οποίο θα "χρεωθεί" την οικονομική κρίση και την καταστροφή τής Ευρώπης, για να μπορέσουν να διαφύγουν οι Γερμανοί "σαμποτέρ" της.

Το να είναι "στημένος" ο Τσίπρας από τους Αμερικανούς δεν μας φαίνεται και τόσο παράξενο ...Το αντίθετο θα μας φαινόταν πολύ πιο παράξενο για μια "Μπανανία" όπως είναι η Ελλάδα. Ο Τσίπρας έχει όλα τα δεδομένα, τα οποία τον εμφανίζουν ως ακόμα μια μεγάλη "επένδυση" των αφεντικών. Αυτό "δείχνουν" όλα τα στοιχεία. Είναι σαράντα χρόνων και τον προετοίμαζαν για ηγέτη για πάνω από είκοσι χρόνια. Το μισό και πλέον διάστημα της ζωής του είναι "εξαρτώμενος" και βέβαια προστατευμένος από τους "ευεργέτες" του. Το μισό και πλέον διάστημα της ζωής του το έζησε σε πολιτικό "θερμοκήπιο" αγνώστου ιδιοκτήτου. Από την "έμπνευση" της Παναγιωταρέα να τον "ξεχωρίσει" ανάμεσα σε χιλιάδες μαθητές μέχρι και τους "επαίνους" τού "επαναστάτη" Κάστρο, όλα είναι από κάποιους "πληρωμένα" ...και αυτοί, οι οποίοι "πληρώνουν" τέτοιες "σκηνοθεσίες", είναι τα γνωστά αφεντικά.

Αν λοιπόν αυτά τα αφεντικά τον "έφτιαξαν", είναι φυσικό να έχουν απαιτήσεις απ' αυτόν. Προφανώς αυτές τις απαιτήσεις θα του εξήγησαν στο Τέξας ή την Νέα Υόρκη. Θα του εξήγησαν το τι θέλουν να κάνει, για να αρχίσει κάποτε να "ξεπληρώνει" τα χρέη του. Αν εξέφρασαν απαιτήσεις, θα έδωσαν και διαβεβαιώσεις ότι θα τον βοηθήσουν να τα κάνει με τις λιγότερες δυνατές φθορές. Θα τους κάνει τη δουλειά και αυτοί θα τον κάνουν "ήρωα" και ίσως έναν μελλοντικό "εθνάρχη" ...Ούτε ο πρώτος θα είναι ούτε ο τελευταίος. Εύκολο πράγμα γι' αυτούς είναι μια τέτοια "κατασκευή".

Τα κατάφεραν με πιο βρόμικους ανθρώπους, όπως ο "γέρος" της Δημοκρατίας, ο "γέρος" της Νέας Δημοκρατίας ή ο διαβόητος Αποστάτης. Μας επέβαλαν σαν "εθνάρχες" και "εγγυητές" τής Δημοκρατίας μας κατά "σύμπτωση" όλους όσους πρωταγωνίστησαν στην παράνομη αναγνώριση των παραγραφέντων προπολεμικών χρεών ...Όλους όσους τους χάρισαν αμύθητα κέρδη σε μια κατάσταση την οποία τη θεωρούσαν χαμένη και την είχαν σχεδόν "ξεγραμμένη". Καραμανλήδες, Παπανδρέου και Μητσοτάκηδες κυριάρχησαν στη Μεταπολίτευση, εξαιτίας εκείνων των κερδών. Με χρήματα του λαού "αγόρασαν" την επιτυχία τους. Από εκεί και πέρα ποτέ δεν χάνεται κανένας, που βοηθά τους τοκογλύφους να βγάλουν κέρδη ...Πόσο μάλλον κάποιος "εύελπις" νέος, ο οποίος δεν έχει καθόλου φθορά και τους "υπόσχεται" ακόμα περισσότερα κέρδη. Ο νεαρός Τσίπρας είναι "βούτυρο" στο "ψωμί" τους. Θα τον βάλουν να εκβιάσει τη Γερμανία, να φανεί "ήρωας" στο πόπολο και θα του δώσουν ένα "μπόνους" με μερικές φιλολαϊκές πολιτικές και λίγο "αίμα" διαπλεκομένων και το "μπαμ" της "αποθέωσής" του δεν θα είναι μακριά.

Αυτά βολεύουν τους Αμερικανούς και αυτά δείχνει μέχρι στιγμής ότι ανέλαβε να κάνει ο Alexis. Δεν εξηγείται διαφορετικά η μεγάλη του "άνεση" στο να "απειλεί" το κτήνος τού Βερολίνου. Δεν εξηγείται διαφορετικά και η "έκπληξη" του, όταν δέχθηκε την "επίθεση" συμπόνιας του Πλανητάρχη για την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής κάνει ό,τι επιβάλει ο αμερικανικός σχεδιασμός και ό,τι βολεύει το τοκογλυφικό κύκλωμα. Όταν μιλάει για "κούρεμα", παριστάνει τον "τσαμπουκά" στους Ευρωπαίους πολίτες. Όταν μιλάει για την Ελλάδα, "ανακαλύπτει" πως είναι "διεφθαρμένη" και εκνευρίζει τους Ευρωπαίους, οι οποίοι περιμένουν απ' αυτήν τα χρήματά τους. Κάνει γενικά ό,τι βολεύει τη συμμορία, η οποία θέλει μέσω της Ελλάδας να τινάξει στον "αέρα" την Ευρώπη, για να κονομήσει ...Η συμμορία Κλίντον, στην οποία συμμετέχουν και τα αφεντικά τού Βαρουφάκη.

Όλα αυτά αποκλείεται να είναι δικές του "εμπνεύσεις". Όλα αυτά υποπτευόμαστε ότι θα πρέπει να τα έχει συμφωνήσει στην μόνη αυθεντικά δική του διαπραγμάτευση, που είναι η διαπραγμάτευσή του για την Πρωθυπουργία. Αν κάποιοι λοιπόν του έδωσαν αυτά τα οποία επιθυμούσε ως πολιτικός, είναι φυσικό τώρα να ανταποδώσει κι αυτός, εφόσον τους χρωστάει. Του έδωσαν μια άνεση να "υποσχεθεί" παροχές στον λαό, προκειμένου να εξασφαλίσει την υποστήριξή του και από εκεί και πέρα τον κατευθύνουν σε ένα "αντιευρωπαϊκό" παιχνίδι, το οποίο στηρίζεται στην ψευδοσύγκρουση με τη Γερμανία, η οποία αναζητά ένα "άλλοθι" ήττας, για να διαφύγει των ευθυνών της ...Η Ελλάδα θα κερδίσει μια "νίκη", η οποία θα είναι η καταστροφή της.Τι πρέπει να γίνει,

για να εξουδετερωθεί η αμερικανική "βόμβα",

που απειλεί την Ευρώπη;Αυτό, το οποίο θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει, είναι αυτό το οποίο γίνεται όταν θέλουμε να εξουδετερώσουμε μια βόμβα ...Δεν αφήνουμε τον "πυροκροτητή" να "σκάσει" μέσα στη "βόμβα". Ενεργοποιούμε μόνοι μας τον "πυροκροτητή", για να "σκάσει" αυτός στα "χέρια" των "σαμποτέρ" πριν τον τοποθετήσουν μέσα στη "βόμβα". Τι σημαίνει αυτό; ...Η Ελλάδα δεν πρέπει με μια απαίτησή της για "κούρεμα" του χρέους της να "διαταράξει" την ισορροπία τρόμου που χαρακτηρίζει τους προϋπολογισμούς των ευρωπαϊκών κρατών ...Δεν πρέπει να "σκάσει" ως πρόβλημα "μέσα" στην ευρωπαϊκή οικονομία. Πρέπει το πρόβλημα του χρέους τής Ελλάδας να "σκάσει" οργανωμένα "μέσα" στην Ελλάδα ...Να "σκάσει" ως υπόθεση διαφθοράς στα "χέρια" των διαφθορέων. Πρέπει να μελετηθεί δηλαδή ως απλή υπόθεση διαφθοράς, η οποία πρέπει να τιμωρηθεί στο εσωτερικό τής χώρας και όχι ως οικονομικό πρόβλημα, το οποίο πρέπει να επιλυθεί ως διεθνές πρόβλημα.

Αυτό είναι η απαραίτητη προϋπόθεση, για να "αποσυνδεθεί" σε πρώτη φάση το ελληνικό χρέος από την ευρωπαϊκή "μεγαβόμβα" χρέους. Θα πρέπει να πάψει να "συνδέεται" μ' αυτήν. Εύκολο είναι αυτό. Θα πρέπει να κοπεί το "καλώδιο" που τα "συνδέει" μεταξύ τους και δημιουργεί τους "σπινθήρες". Θα πρέπει η Ελλάδα σ' αυτήν τη φάση να δηλώσει ότι θα πληρωθεί το χρέος της στο ακέραιο, για να μην υπάρχουν "τριβές" και "παρενέργειες". Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιδιώξει το "κούρεμα", ώστε να μην υπάρχει ευρωπαϊκή "έκρηξη", η οποία θα μας στείλει όλους στο διάολο και θα φέρει τις ΗΠΑ να μας "σώσουν" με τον τρόπο που συνήθως "σώζουν" ...και τους "ευγνωμονούν" σε όλο τον κόσμο.

Πρέπει η Ελλάδα να δεχθεί τον έλεγχο της Τρόικας και την παράταση του Μνημονίου για μερικούς μήνες, προκειμένου να μην διαταραχθεί η εσωτερική ευρωπαϊκή ισορροπία ...Να δεχθεί αυτά, τα οποία δήθεν του προτείνουν οι "στημένοι" Γερμανοί ...Να πάρει τη δόση και να αφήσει τον χρόνο να "τρέχει" εις βάρος αυτών που δεν έχουν χρόνο ...Εις βάρος αυτών, οι οποίοι τώρα βιάζονται να "ανατινάξουν" την ευρωπαϊκή οικονομία και δεν έχουν χρόνο να περιμένουν έναν "πυροκροτητή" που "καθυστερεί" και τους αφήνει με μια "βόμβα" στα χέρια, η οποία δεν ξέρουν πότε θα σκάσει απροειδοποίητα ...Εις βάρος αυτών, οι οποίοι θέλουν κάτω από τα ελληνικά "συντρίμμια" να κρύψουν τα εγκλήματά τους.

Αυτό είναι το μυστικό αυτού του οποίου προτείνουμε ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ...και εμείς λέμε σε αυτό το κείμενο να "αγοράσει" λίγο χρόνο η Ελλάδα μέσα από το Μνημόνιο. Η Ευρωπαϊκή Οικονομία αυτήν τη στιγμή "καίει" σαν πυρακτωμένο "τηγάνι" και πλησιάζει στο σημείο "μηδέν". Οι ευρωπαϊκές εθνικές οικονομίες έχουν φτάσει στα όριά τους και πολλές απ’ αυτές τα έχουν ήδη ξεπεράσει. Οι συνωμότες τώρα σχεδιάζουν την "έκρηξη" της Ελλάδας, για να δικαιολογήσουν την "έκρηξη" που ακολουθεί και θα είναι μυθικών διαστάσεων. Η Ελλάδα μέσα στο Μνημόνιο δεν κινδυνεύει να "σκάσει". Μπορεί να είναι ακριβός για την Ελλάδα αυτός ο "πυροσβεστικός" τρόπος, αλλά πάντως δεν κινδυνεύει. Θέμα χρόνου είναι όμως να "σκάσουν" μαζικά οι υπόλοιπες οικονομίες, σαν να είναι σπόροι καλαμποκιού, που μετατρέπονται σε ποπ-κορν.

Αυτό θα είναι η καταστροφή τής ευρωπαϊκής οικονομίας και αυτήν προσπαθούν να τη "φορτώσουν" στην Ελλάδα. Αυτοί, δηλαδή, οι οποίοι με την αλόγιστη λεηλασία και τοκογλυφία "πυράκτωσαν" την ευρωπαϊκή οικονομία, οδηγώντας την στη βέβαιη "έκρηξη", προσπαθούν να "κρυφτούν" πίσω από την Ελλάδα ...Πίσω από την Ελλάδα και τις "απαιτήσεις" της. Μαθαίνουμε ότι η σιωνιστική Lazard, επειδή ξαφνικά "αγάπησε" τους Έλληνες, ζητάει "κούρεμα" του ελληνικού χρέους 100 δις. Στη διαλυμένη δηλαδή ευρωπαϊκή οικονομία θα σκάσει, εξαιτίας της Ελλάδας, μια "βόμβα" 100 δισεκατομμυρίων. Είναι δυνατόν αυτή ν' αντέξει; ...Όχι βέβαια. Άρα; ...Άρα, θα φανεί ότι οι απαιτήσεις τής Ελλάδας κατέστρεψαν την ευρωπαϊκή οικονομία την ώρα που οι "νοικοκύρηδες" Γερμανοί προσπαθούσαν να την επανεκκινήσουν, αλλά οι "τεμπέληδες" δεν τους άφησαν.

Αυτό η Ελλάδα πρέπει να το αποφύγει οπωσδήποτε. Πρέπει να καθίσει ήσυχη σαν το "φίδι", το οποίο περιμένει με υπομονή να περάσει η "μπόρα" από πάνω του. Πρέπει να την προκαλούν και να μην αντιδρά, σαν να είναι "νεκρή" ...Να είναι "πρόθυμη" στην εκτέλεση των εντολών, για να τους παγιδεύσει. Πώς; ...Όπως κάνουν τα παιδιά στο δυναμικό παιχνίδι που πιάνονται μεταξύ τους και σπρώχνει το ένα το άλλο για να το "ρίξει". Σε αυτό το παιχνίδι μπορείς να νικήσεις, χωρίς απαραίτητα να σπρώχνεις ...Ειδικά όταν ο αντίπαλός σου είναι "εύσωμος" και υπερέχει στην πίεση. Σε μια τέτοια περίπτωση αρκεί να "τραβήξεις" τον άλλον την ώρα που σπρώχνει και το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, εφόσον θα χάσει την ισορροπία του και θα πέσει.

Αυτό μπορεί να κάνει η Ελλάδα απέναντι στη Γερμανία, η οποία την "σπρώχνει", για να της χρεώσει με την "πτώση" της την ευρωπαϊκή "κατάρρευση". Η Ελλάδα, αν "τραβήξει" τη Γερμανία, θα την νικήσει, εφόσον θα "χρεώσει" αυτήν με την "κατάρρευση" ...Τη μαθηματικά βέβαιη ευρωπαϊκή "κατάρρευση". Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει ν' αποφευχθεί η "σύγκρουση" της αντίδρασης, η οποία σήμερα ευνοεί τη Γερμανία. Επιπλέον, η Ελλάδα χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να "αγοράσει" μέσα από το Μνημόνιο τον χρόνο που χρειάζεται η ίδια και τον οποίο δεν έχει για παράδειγμα η Ολλανδία, η Δανία ή το Βέλγιο. Πρέπει η Ελλάδα τού 180% να κάνει υπομονή, γιατί έρχονται με "φόρα" οι πιστοί "συνέταιροι" της Γερμανίας ...Οι "νοικοκύρηδες" του Βορρά με τα 500άρια ...Με χρέος 687% του ΑΕΠ της η Ολλανδία πιθανόν να την δούμε να "περνάει" πάνω από τα ελληνικά νησιά σε λίγους μήνες ...Σε τρισεκατομμύρια πρέπει να μετράει το πραγματικό της χρέος μια χώρα των 17 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Από τη στιγμή που η Ελλάδα εξασφαλίσει τον χρόνο και έχει τη γνώση και την ηρεμία να λειτουργήσει ψύχραιμα, θα πρέπει να κάνει αυτό, το οποίο θα τη δικαιώσει στα "μάτια" των Ευρωπαίων, αλλά ταυτόχρονα θα "μπλέξει" τους τοκογλυφικούς "σωτήρες" σε περιπέτειες. Θα τους μπλέξει σε νομικές περιπέτειες πριν προλάβουν να επέμβουν για να "σώσουν" την Ευρώπη. Με καθαρά "εσωτερικές" διαδικασίες - και με την τεχνική βοήθεια και υποστήριξη αξιόπιστων διεθνών ελεγκτικών οίκων, για να εξασφαλιστεί η μαρτυρία τους - η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη αυτά τα στοιχεία στη διάθεσή της και τα χρησιμοποίησε ήδη στο ύπουλο "παιχνίδι" που την βάζουν οι Αμερικανοί να "παίξει" μέσω Τσίπρα.

Αυτό είναι που για εμάς είναι αποκαλυπτικό τού ύποπτου ρόλου τού Τσίπρα. Ο Τσίπρας δημιουργεί σήμερα εν γνώση του ψευδείς εντυπώσεις στον λαό. Φαίνεται ότι συμμετέχει σε ένα ύπουλο παιχνίδι δήθεν εκβιασμού τής Γερμανίας, που στόχο έχει να παρασύρει τον ελληνικό λαό σε μια "ψευδοσυνωμοτική" λογική, που θα τον κάνει να πιστεύει ότι τον συμφέρει να εκβιάσει τη Γερμανία, προκειμένου να πετύχει ένα θετικό αποτέλεσμα ...Που θα τον κάνει να πιστεύει ότι θα έχει κέρδος, αν αποκρύψει τα στοιχεία τής διαφθοράς, που δήθεν τον "συμφέρουν". Αυτά, δηλαδή, τα οποία κάνει "επιτυχώς" η Γερμανία με την Bild και τον γερμανικό λαό, ο οποίος "νομιμοποιεί" τα πάντα για το κέρδος που υποτίθεται φέρνει η συμμορία τού Βερολίνου στη Γερμανία.

Αυτό είναι λάθος ...και στην προκειμένη περίπτωση ολέθριο λάθος ...Ένα λάθος, το οποίο που μπορεί να μας καταστρέψει ως λαό ...Ένα λάθος, το οποίο θα επιτρέψει στη Γερμανία των φασιστών Μέρκελ και Σόιμπλε να "διαφύγουν" από τον τόπο τού εγκλήματος και από το "κάδρο" των εχθρών των ευρωπαϊκών λαών ...Ένα λάθος, το οποίο θα εμπλέξει τον ελληνισμό σε μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια, η οποία θα του προκαλέσει "ανήκεστο βλάβη" στην παγκόσμια φήμη του. Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα όχι απλά θα απαλλάξει τη Γερμανία από τις κατηγορίες που την βαρύνουν, αλλά θα την απαλλάξει και από το άγχος της αποκάλυψης των ενοχοποιητικών στοιχείων ...Θα της δώσει και τον χρόνο να βελτιώσει την "εικόνα" της.

Μόνον εξαιτίας μιας "αυτοκτονικής" συμπεριφοράς τής Ελλάδας η Γερμανία μπορεί να εμφανιστεί σαν "θύμα" ..."Θύμα" το κράτος αυτό, το οποίο με την οργανωμένη διαφθορά του και την εμμονή του στην αυτοκτονική λιτότητα μετέτρεψε την ευρωπαϊκή οικονομία σε μια εύφλεκτη "πυριτιδαποθήκη" έτοιμη να "σκάσει" ανά πάσα στιγμή ..."Θύμα" το κράτος αυτό, το οποίο στην πραγματικότητα δημιούργησε όλα τα ευρωπαϊκά χρέη. Αυτή η λάθος ελληνική συμπεριφορά ευνοεί τη Γερμανία. Είναι η μόνη συμπεριφορά που της επιτρέπει να εμφανιστεί σαν πρόθυμη να προστατεύσει τα ευρωπαϊκά συμφέροντα, αλλά, για λόγους εκβιασμού, στο τέλος θα "υποκύψει" ...Θα "υποκύψει" στον εκβιασμό τού "τεμπέλη", "παρασιτικού" και "ανεύθυνου" Έλληνα ...Πρόθυμη, αλλά αδύναμη.

Θα αναγκαστεί, υπό τον ελληνικό "εκβιασμό" και την "πίεση" δήθεν και των Αμερικανών, να δεχθεί το "κούρεμα", το οποίο θα "σκάσει" την ευρωπαϊκή οικονομία. Όλα αυτά εξαιτίας τού εκβιασμού. Αυτό είναι το "σενάριο", το οποίο προς το παρόν εξυπηρετεί ο Τσίπρας με τους "τσαμπουκάδες" και τους "εκβιασμούς" του. Μεθοδεύεται ένας δήθεν "εκβιασμός", του οποίου τις λεπτομέρειες θα τις "θάψει" ο ίδιος ο εκβιαστής και άρα η Ελλάδα. Γι' αυτόν τον λόγο ο Σόιμπλε μιλούσε για εκβιασμούς πριν καν ο Τσίπρας αρθρώσει την πρώτη του λέξη ως Πρωθυπουργός. Γι' αυτόν τον λόγο ο Σουλτς παρίστανε τον τρομοκρατημένο, όταν συναντήθηκε με τον Τσίπρα. Αυτό είναι το αμερικανικό "σενάριο", προκειμένου να προστατεύσουν τη Γερμανία και να εξαφανίσουν την ελληνική απειλή.

Φοβόμαστε ότι θα επιχειρήσουν να επαναλάβουν το "κόλπο" τού "φακέλου" τής Κύπρου. Ο "εκβιασμός" θα βάλει όλα αυτά τα στοιχεία σε έναν νέο "φάκελο", όπως ήταν για παράδειγμα οι "φάκελοι" των δωσίλογων της Κατοχής ή της Κύπρου και δεν θα ανοίξει ποτέ ...ή, όταν ανοίξει, θα είναι τόσο διαφορετικά τα δεδομένα ή αλλοιωμένα τα στοιχεία, που δεν θα έχουν την παραμικρή πρακτική αξία ...Άλλη μια "ντουλάπα" με "σκελετούς" Καραμανλήδων. Θα θεωρηθεί κρατικό μυστικό και δεν θα ανοίξει ποτέ χωρίς πολιτική απόφαση. Θα θεωρηθεί μείζον θέμα κρατικής πολιτικής και θα προστατευτεί από τα "χέρια" τής Δικαιοσύνης ή τα περίεργα "μάτια" των ερευνητών.

Αυτό το νόημα έχουν οι ψευδοεκβιασμοί, οι οποίοι δήθεν εξυπηρετούν τα εθνικά συμφέροντα. Μετά θα βρεθεί κάποιος Καραμανλής - ατέλειωτοι είναι, αν σκεφτεί κάποιος ότι εμφανίστηκε κι ένας ακόμα Κωνσταντίνος στις τελευταίες εκλογές - να εξαφανίσει ή να αλλοιώσει στοιχεία ...και τελείωσε το "παραμύθι". Αυτά όλα ο λαός πρέπει να τα σταματήσει. Η τελευταία εθνική τραγωδία δεν πρέπει να δημιουργήσει νέο "φάκελο" και οι εγκληματίες να γλιτώσουν και πάλι ...Να γλιτώσουν όχι μόνον τα "τομάρια" τους, αλλά να συνεχίσουν να μας κυβερνάνε ελέω πρεσβειών. Τα "τζάκια" μας πρόδωσαν και αυτά αγωνίζονται τώρα να σωθούν ...Οι Καραμανλήδες, οι Παπανδρέου, οι Μητσοτάκηδες και οι Σαμαράδες.

Αυτό το σενάριο μόνον ένας μπορεί να το "σταματήσει" και αυτός είναι η Ελλάδα, η οποία κατέχει τα πειστήρια του γερμανικού εγκλήματος ...Ενός εγκλήματος κατά της Ελλάδας, το οποίο όμως στόχευε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Ελλάδα πρέπει να ενημερώσει όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς για τις προθέσεις της. Πρέπει να εξασφαλίσει την ηθική αλλά και νομική της συμπαράσταση, προκειμένου να ψάξει το δίκιο της, το οποίο θα είναι σωτήριο για ολόκληρη την Ευρώπη. Από εκεί και πέρα αρκεί μια πατριωτική και φιλοευρωπαϊκή ελληνική κυβέρνηση, για ξετυλίξει το "κουβάρι" τού ελληνικού χρέους ...Του χρέους αυτού, το οποίο σχεδιάστηκε για να "ανατινάξει" την Ευρώπη και να "ισοπεδώσει" τα ευρωπαϊκά κράτη.

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει η Ελλάδα να κάνει τα αντίθετα από αυτά που επιθυμούν οι συνωμότες. Δεν πρέπει να εκβιάσει, γιατί σε αυτήν την περίπτωση θα αναγκαστεί η ίδια να αποκρύψει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τη Γερμανία. Θα πρέπει να αποκαλύψει τα εγκλήματα της Γερμανίας. Θα πρέπει να αποκαλύψει τη συνωμοσία αυτή, η οποία σχεδιάστηκε από τους τοκογλύφους τής FED και της Wall Street και δρομολογήθηκε στην Ευρώπη από τους Γερμανούς, τους αξιωματούχους τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και της - ιδιωτικής, να μην το ξεχνάμε - ΕΚΤ. Θα πρέπει να αποκαλύψει ότι οι Γερμανοί, δρώντας εντελώς εγκληματικά και σε συνεργασία με επίορκους Ευρωπαίους αξιωματούχους, "διαχώρισαν" αυθαίρετα την Ελλάδα από τα υπόλοιπα κράτη, για να την εμφανίσουν σαν "πρόβλημα", προκειμένου να την χρηματοδοτήσουν με ειδικούς όρους και με χρήματα των ανυποψίαστων Ευρωπαίων πολιτών ...Χρήματα, τα οποία δεν καρπώθηκαν ποτέ οι Έλληνες, αλλά πήγαν κατ’ ευθείαν στις "τσέπες" των τοκογλύφων.

Αυτό το έκαναν με στόχο την οργανωμένη και καλά μελετημένη "έκρηξη" χρέους στην Ευρωζώνη ...Μια "έκρηξη", η οποία θα απειλεί να καταστρέψει ολοσχερώς την Ευρωπαϊκή Ένωση σαν "πυρηνική" βόμβα και θα φέρει τους Αμερικανούς σαν "σωτήρες" της. Αυτό ήταν το σχέδιό τους και είναι μια κλασσική περίπτωση αυτού που ονομάζουμε "inside job" ...Προϋπέθετε συνεργασία εκ των "έσω" ...Προϋπέθετε προδοσία ...Προδότες τής Ευρώπης είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ένα ευρωπαϊκό κράτος, όπως η Ελλάδα, για να καταστρέψουν την ευρωπαϊκή ήπειρο. Κατέστρεψαν τους πάντες, για να ισοπεδώσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και να την παραδώσουν "λεία" στους Σιωνιστές τοκογλύφους - οι οποίοι παριστάνουν τους Αμερικανούς - για να την "αναστηλώσουν" ...Στους τοκογλύφους, οι οποίοι πρεσβεύουν την δήθεν παγκοσμιοποίηση.

Δεν λέμε κάτι το δυσνόητο. Αν η Ελλάδα αποδείξει με στοιχεία ότι οι άνθρωποι εκείνοι, οι οποίοι δημιούργησαν με παράνομους τρόπους το χρέος της, είναι οι ίδιοι με αυτούς που ανάγκασαν - επίσης παρανόμως - τους Ευρωπαίους να το χρηματοδοτήσουν, "φεύγει" το "βάρος" από πάνω της. Οι Ευρωπαίοι μπορούν να στραφούν εναντίον των Γερμανών και της ΕΚΤ και να απαιτήσουν τα χρήματά τους πίσω ...Να απαιτήσουν τα χρήματα που έδωσαν στους τοκογλύφους, πληρώνοντας στο ακέραιο τα ελληνικά "σκουπίδια" ...Τα "σκουπίδια" αυτά, τα οποία δημιούργησαν οι ίδιοι που τους ανάγκασαν να τα πληρώσουν "χρυσάφι".

Σε μια τέτοια περίπτωση "δεσμεύονται" όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Funds, που πληρώθηκαν τα ελληνικά ομόλογα ...Δεσμεύονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία των "αρπακτικών", που αγόραζαν "σκουπίδια" και πληρώνονταν χρυσάφι με τις "ευλογίες" τής Μέρκελ και του Σόιμπλε. Μέχρι και η "προίκα" της Τσέλσι Κλίντον δεσμεύεται. Ταυτόχρονα δεσμεύονται περιουσιακά στοιχεία τόσο της Γερμανίας όσο και της ιδιωτικής ΕΚΤ μέχρι να συμπληρωθεί το ποσό που τους οφείλουν ...Τόσο απλά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η "έκρηξη" λόγω Ελλάδας και η Γερμανία μπαίνει πλέον στο "κάδρο" τού καταστροφέα τής Ευρώπης ...Μπαίνει για άλλη μια φορά στο αγαπημένο της "κάδρο".

Όμως, με τον τρόπο αυτόν γίνεται και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό ...Πολύ σημαντικότερο απ' όλα ...Αποκαλύπτεται η δολιότητα του σιωνιστικού κεφαλαίου ...Η συνωμοσία των τοκογλύφων ...Η συνωμοσία του Ρότσιλντ και της "αυλής" του ...Η συνωμοσία των "Αγορών" ...Η εγκληματική δραστηριότητα της FED εις βάρος της Ευρώπης και των λαών της. Αν αυτό συνδυαστεί με την τεράστια οικονομική ζημιά που θα υποστούν τα τοκογλυφικά Funds, ευνόητο είναι ότι "ναυαγεί" το αμερικανικό σχέδιο "διάσωσης" πριν καν αυτό ξεκινήσει ...Καταστρέφεται ο σχεδιασμός τους. Δεν μπορούν να αλλάξουν "σελίδα" στην ιστορία τού κόσμου. Δεν θα δικαιωθεί ο Ομπάμα ούτε για τη διαπίστωσή του ότι οι ΗΠΑ βγαίνουν από την κρίση ούτε για την διαπίστωσή του ότι η Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την παγκόσμια οικονομία.

Αυτό είναι το ζητούμενο ...Το "μήλο" της Ελλάδας να "ξεφουσκώσει" πριν μετατραπεί σε "μήλον της Έριδος" μεταξύ ΗΠΑ και Ευρώπης ...Να "ξεφουσκώσει" ως σκάνδαλο και να μην "σκάσει" ως πρόβλημα πάνω στους λαούς ...Να "ξεφουσκώσει" μέσα στην Ελλάδα και να καταστρέψει τη συμμορία των τοκογλύφων ...Να βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι σε αυτήν την προσπάθεια, πριν κληθούν να πληρώσουν τις συνέπειες του "ατυχήματος" ...Να μην προλάβουν οι Αμερικανοί να στείλουν τις "καραβιές" των "φωτοτυπιών" που παριστάνουν τα δολάρια, γιατί η Ευρώπη δεν θα έχει τέτοια ανάγκη.

 Η Ευρώπη μόνον με αυτόν τον τρόπο μπορεί να σωθεί ...Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα απεξαρτηθεί από την αμερικανική "κηδεμονία" και τον σιωνιστικό εκβιασμό ...Μόνον με αυτόν τον τρόπο θα "ξεφορτωθεί" τους "αληταράδες", οι οποίοι κάθε λίγες δεκαετίες μπαίνουν μέσα στην Ευρώπη και κάνουν τη "φασαρία" που τους επιτρέπει να την ελέγχουν και να την κλέβουν μέχρι την επόμενη φορά που θα επαναληφθεί το ίδιο ...Μόνον με αυτόν τον τρόπο η Ευρώπη θα αναγκαστεί να φερθεί επιτέλους ως "Ένωση" κρατών και λαών και όχι ως "βόθρος" για να ξεφορτώνονται οι ΗΠΑ τα σιωνιστικά τους "λήμματα". Θα αναγκαστεί να επιλύσει μόνη της - χωρίς τη βοήθεια της εγκληματικής Γερμανίας - την οικονομική κρίση και άρα να "τυπώσει" πραγματικά ευρώ, τα οποία θα είναι πραγματικά χρήματα και όχι "μάρκες" σε ένα παγκόσμιο σιωνιστικό "καζίνο", το οποίο λειτουργεί με δολάρια.Το πραγματικό "σκάμμα" της Ρόδου

γι' αυτούς που έχουν σκοπό να κάνουν το μεγάλο "άλμα".


Την ώρα που γράφεται αυτό το κείμενο μάθαμε ότι στη Γερμανία αυτοκτόνησε - ή τον "αυτοκτόνησαν" - ο πρώην Οικονομικός Διευθυντής τής Siemens, Χάινς Γιόακιμ Νόιμπεργκερ ...Ο Οικονομικός Διευθυντής στην εποχή Χριστοφοράκου. Αυτό - αν μη τι άλλο - αποδεικνύει ότι υπάρχει "άγχος" για κάποιους και πέρα από τον Σόιμπλε. Υπάρχει άγχος απέναντι σ' αυτούς, οι οποίοι αναζητούν τα στοιχεία τής μεγάλης απάτης ...Μιας απάτης, η οποία σήμερα έχει "ισοπεδώσει" την ευρωπαϊκή κοινωνία και την κάνει να μοιάζει σαν να βγήκε από έναν καταστροφικό και ανθρωποκτόνο πόλεμο. Σε αυτόν τον "πόλεμο" - με τις πραγματικές ανθρώπινες απώλειες - πρωταγωνίστησε η Siemens και προφανώς και ο αυτόχειρας, εφόσον, λόγω θέσης, ήταν γνώστης των "μαύρων" ταμείων, τα οποία κατέστρεψαν ολόκληρα κράτη και λαούς.

Εδώ είναι η "Ρόδος" για τον Τσίπρα πλέον και όχι στα τζάμπα προεκλογικά "πυροτεχνήματα". Αν θέλει να "πηδήξει", ο "δρόμος" είναι "ελεύθερος". Δεν χρειάζονται ούτε τα "δραματικά" δημοψηφίσματα ούτε οι "εντολές" τού λαού. Ο λαός, από τη στιγμή που τον ψήφισε για Πρωθυπουργό, του έδωσε την "εντολή" να χειριστεί τα πράγματα με γνώμονα το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον. Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν δικαιολογίες για υπαναχωρήσεις και για "νερώματα" πολιτικών. Για να εξυπηρετηθούν σήμερα τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, δεν χρειάζονται ούτε πολύπλοκα σχέδια ούτε πολύπλοκοι σχεδιασμοί. Δεν χρειάζονται αυτοκτονικές συγκρούσεις ...Μυαλό χρειάζεται η στρατηγική, η οποία φέρνει την νίκη ...Μια νίκη, η οποία θα έρθει με την αποκάλυψη της αλήθειας, γιατί το δίκιο είναι με την Ελλάδα. Το να αποκαλυφθεί η αλήθεια, που αφορά τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε εις βάρος της Ελλάδας, δεν είναι δύσκολο.

Τώρα μάλιστα είναι μεγάλη ευκαιρία, γιατί μπορεί ο Τσίπρας να εκμεταλλευτεί την "ενθάρρυνση" που του έδωσαν για τη σύγκρουση τα διεθνή ΜΜΕ. Τώρα, δηλαδή, μπορεί να μετατρέψει τη στρατηγική τους σε λάθος, εφόσον μπορεί να τους "τραβήξει" την ώρα που έχουν "σπρώξει" την Ελλάδα με όλη τους τη δύναμη. Έχοντας η ελληνική κυβέρνηση αποσπάσει την παγκόσμια προσοχή με τους "τσαμπουκάδες" και την "βαρουφολογία", μπορεί να αλλάξει την πολιτική της και να τους "διαλύσει". Μπορεί να πάει στο Eurogroup την εβδομάδα που μας έρχεται και να κάνει ακριβώς ό,τι του ζητήσουν ...Να δηλώσει πως ήταν ένας "ελιγμός" οι πρώτες δηλώσεις τής κυβέρνησής του.

Πρέπει να ζητήσει μόνος του αυτήν την εξάμηνη παράταση του Μνημονίου που θέλουν υποτίθεται να του επιβάλουν με απειλές και εκβιασμούς. Γιατί; ...Για να δώσει "διέξοδο" στην "πίεσή" τους ...Για να τους "τραβήξει" προς το μέλλον, χωρίς να έχουν σημείο "στήριξης", εφόσον ποντάρουν πλέον στην αντίδραση της Ελλάδας για να μπορούν να στέκονται "όρθιοι" ...Για να μην έχουν έτοιμη τη "δικαιολογία" ότι η γενική "κατάρρευση" οφείλεται στους Έλληνες, οι οποίοι απορύθμισαν την ευρωπαϊκή πολιτική. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να μην αντιδράει αρνητικά στις εντολές τους για να εξασφαλίσει κάποιους έξι μήνες ...Έξι μήνες, μέχρι να δούμε τι θα συμβεί ...Έξι μήνες, που είμαστε σίγουροι ότι δεν τους έχουν πλέον ως αντοχή οι σχεδιασμοί των τοκογλύφων και βέβαια οι οικονομίες των ευρωπαϊκών κρατών.

Όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, οι ψευδοηρωϊσμοί, οι "τσαμπουκάδες" και τα "δράματα" είναι εκ του πονηρού ...Τα ίδια παιχνιδάκια με τον Τσόρτσιλ, ο οποίος μας "δούλευε" κανονικά και όταν ήρθε η ώρα μάς έλιωσε. Κάποιοι ενθαρρύνουν τους Έλληνες να παραστήσουν τους γενναίους, γιατί αυτό βολεύει το προτεσταντικό "σενάριο" ...Το "σενάριο" αυτό, το οποίο θέλει να εμφανιστεί μια "παρδαλή" να προκαλεί τον κόσμο, για ν' αρχίσουν να "μαλώνουν" οι προτεστάντες "μπράβοι" με τους "νταβατζήδες" και να ξαναμπούμε όλοι μαζί στην κόλαση. Κάποιοι επίτηδες "κουρδίζουν" τους Έλληνες με ηρωισμούς τού παρελθόντος, για να τους εκμεταλλευτούν ...Για να τους βάλουν να χτυπήσουν το χέρι τους στο "μαχαίρι" ...Γεμάτα είναι τα νεκροταφεία με ηλίθιους, οι οποίοι νόμιζαν πως είναι "ήρωες", επειδή στέκονταν όρθιοι όταν οι σφαίρες θέριζαν κορμιά.

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή πρέπει να δείξει πρώτα πως είναι έξυπνη και μετά - αν χρειαστεί - θα δείξει και τη γενναιότητά της ...Να μην την ξαναπατήσει, όπως με τον Εμφύλιο πόλεμο. Και τότε πάλι οι ίδιοι παράγοντες την χρησιμοποίησαν με τον ίδιο τρόπο ...Την χρησιμοποίησαν ως την "παρδαλή", η οποία δεν μπορούσε να αποφασίσει με ποιον να "πάει" και προκαλούσε τους πάντες ...Η "παρδαλή", που η κακή της "τύχη" μπορεί να γίνει κοινή για όλους όσους δεν υποτάσσονται. Όπως σήμερα θέλουν να χρησιμοποιήσουν την οικονομική καταστροφή τής Ελλάδας, για να "μαντρώσουν" τους υπόλοιπους Ευρωπαίους στους νέους οικονομικούς σχεδιασμούς τους, έτσι είχαν κάνει και με τον Εμφύλιο.

Μετά τη "νίκη" κατά του φασισμού - και προκειμένου οι Αμερικανοί να μπουν στην Ευρώπη σαν "προστάτες" - χρησιμοποίησαν την Ελλάδα. Προκάλεσαν τον ελληνικό Εμφύλιο, για να δείξουν στους υπόλοιπους Ευρωπαίους ότι κινδυνεύουν με εμφύλιους από μυστηριώδεις "πέμπτες" και "έκτες" φάλαγγες των κομμουνιστών. Με το παράδειγμα της Ελλάδας τούς "έπεισαν" ότι κανένας δεν είναι ασφαλής ούτε μέσα στο ίδιο του το κράτος, γιατί οι "εχθροί" είναι παντού ..."Εχθροί" επικίνδυνοι, οι οποίοι μπορούν να αιματοκυλίσουν ανά πάσα στιγμή την κοινωνία. Το ελληνικό αίμα "έπεισε" τους Ευρωπαίους να υποταχθούν στους Αμερικανούς και να δεχθούν τους όρους τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν προστασία και να απολαύσουν ασφάλεια. "Χάρη" στους Αμερικανούς καμία ευρωπαϊκή κοινωνία δεν θα πάθαινε ό,τι έπαθε η ελληνική ..."Σωτήρες" οι Αμερικανοί.

Πάνω στο "αίμα" τής Ελλάδας θεμελιώθηκε η ψυχροπολεμική εποχή στην Ευρώπη μετά το τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Ελλάδα, όμως, ως εκπαιδευτικό "παράδειγμα", είχε διαλυθεί. Ακόμα και σήμερα πληρώνουμε τις συνέπειες εκείνου του Εμφυλίου πολέμου. Τώρα οι ίδιοι παράγοντες προσπαθούν να επαναλάβουν την ίδια πολιτική με διαφορετικά μέσα. Το τέλος τού νέου Παγκόσμιου Πολέμου θέλει νέα "μοντέλα" συμπεριφοράς και η Ελλάδα και πάλι έχει επιλεγεί ως εκπαιδευτικό παράδειγμα προς αποφυγήν. Πάλι καλά δεν ζει ο Τσόρτσιλ, για να μας πει ότι "...οι Έλληνες δεν είναι οι ωραίοι που έχουν χρέη, αλλά οι ωραίοι έχουν χρέη ως Έλληνες ...και δεν τα πληρώνουν".

Τα πάντα είναι ακριβώς ίδια με την εποχή που μας βούτηξαν στον Εμφύλιο πόλεμο και την καταστροφή. Απλά τότε η καταστροφή των πολιτών ερχόταν από τις σφαίρες των όπλων, ενώ τώρα έρχεται με κατασχετήριες εντολές από τις τράπεζες. Θέλουν να καταστρέψουν οικονομικά την Ελλάδα, για να "πουλήσουν" "σωτηρία" στην Ευρωπαϊκή Ένωση ...Να βλέπουν οι Ευρωπαίοι τι παθαίνει αυτός, ο οποίος δεν δέχεται τα χρέη του, ώστε να πάνε να ζητήσουν δανεικά από τους Αμερικανούς και τη σιωνιστική συμμορία. Θα βάλουν και λίγο Κίνα και Ρωσία στο ελληνικό "παιχνίδι", και οι Ευρωπαίοι θα είναι σίγουροι για τη φιλοαμερικανική επιλογή τους Η Ελλάδα - γι' αυτούς - εκτός από "φεσατζού" θα είναι και προδότρια της Ευρώπης...

...Ξανά στο ίδιο "έργο" θεατές ...Στο "έργο" που η Ελλάδα απομονώνεται και βιάζεται, χωρίς να της συμπαραστέκεται κανένας ...Στο "έργο" που η Ελλάδα γίνεται το παράδειγμα προς αποφυγήν για τους τρομοκρατημένους λαούς ...Στο "έργο" που  η ίδια τσαμπουκαλού "παρδαλή" περιφέρεται στα "καλντερίμια" χωρίς να ξέρει ποιον να διαλέξει ανάμεσα σε "νταβατζήδες" και "μπράβους" και να τους προκαλεί όλους, μέχρι να βγάλουν "μαχαίρια" για την περίπτωσή της ...Η χαζή τσαμπουκαλού, η οποία νομιμοποιεί τα "μαχαίρια" τους και τρομοκρατούνται οι "νοικοκύρηδες" της "γειτονιάς".

Ως εκ τούτου αυτό, το οποίο προέχει σήμερα, είναι να μην διαχωρίσει η Ελλάδα τον εαυτό της από τους υπόλοιπους και τους δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη διαφορετικότητα του προβλήματός της και την εμφανίσουν σαν εχθρό των λαών τής Ευρώπης.

Εύκολα το "μαύρο πρόβατο" καταλήγει να εμφανίζεται σαν αποδιοπομπαίος "τράγος". Αυτό θα είναι τραγικό για την Ελλάδα -  και ίσως και μοιραίο στην κατάσταση όπου έφτασε. Η Ελλάδα πρέπει να πάει σήμερα μαζί με το υπόλοιπο "κοπάδι" και να περιμένει ...Να αλλάξει την πολιτική της και να περιμένει. Ό,τι και να γίνει, πρέπει να πηγαίνει μαζί με τους άλλους. Δεν είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' αυτούς και αντέχει όσο αντέχουν κι αυτοί ...Χρόνο πρέπει να "αγοράσει", γιατί χρόνο δεν έχουν οι "νταβατζήδες" ...Καμία Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία κλπ., δεν πρέπει να "σωθεί" ξανά από την ελληνική βλακεία ...Όλοι μαζί στην κοινή μας μοίρα ...Όσο "μαύροι" εμείς, άλλο τόσο και οι "καθαροί".

Με τον τρόπο αυτόν, όμως - εκτός του ότι θα πάψει η Ελλάδα να αποτελεί στόχο των προδοτών της Ευρώπης - ,θα "καταπλήξει" και το παγκόσμιο κοινό. Γιατί είναι αυτό ένα μεγάλο ζητούμενο; ...Γιατί η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή συκοφαντείται από παντού και με έναν τέτοιο ελιγμό μπορεί να αποσπάσει την προσοχή τού παγκόσμιου κοινού ...Να πάρει τον λόγο το "μαύρο πρόβατο" και να δείξει σε ολόκληρο τον Πλανήτη ότι δεν είναι "μαύρο", αλλά κάποιοι εγκληματίες το "λέρωσαν" με "φούμο", για να το διαχωρίσουν από τα υπόλοιπα και να το "σφάξουν", ξεκινώντας στην πραγματικότητα τη μαζική "σφαγή". Αυτό πρέπει να αποδείξει η Ελλάδα ...Να αποδείξει ότι επιλέχθηκε να είναι το πρώτο "θύμα" σε ένα προμελετημένο μαζικό "μακελειό" στην Ευρώπη.

Τώρα, που ο - σταλινικός και ομοϊδεάτης τού Ζαχαριάδη - Τσίπρας έχει καταφέρει να αποσπάσει τη διεθνή προσοχή, είναι η καλύτερη ώρα να ανακοινώσει στους πάντες - και άρα και στους Έλληνες - την πραγματική του πρόθεση ...Να τους ανακοινώσει πως ήταν προσποίηση η "επανάσταση" και οι απαιτήσεις για "κουρέματα" ...Διαφημιστικό κόλπο, για να κάνει γνωστή την πραγματική του πολιτική πρόθεση ...Την πρόθεσή του να κάνει λογιστικό έλεγχο του χρέους ...Την πρόθεσή του να αποκαλύψει το προμελετημένο έγκλημα εναντίον της Ελλάδας ...Να αποκαλύψει τη συνενοχή τού διεθνούς κυκλώματος τοκογλυφίας με τη Γερμανική ηγεσία και την ΕΚΤ. Αυτή είναι η κίνηση ΜΑΤ, η οποία θα "ρίξει" τη Γερμανία "κάτω" και θα της χρεώσει ολόκληρη την ευρωπαϊκή "κατάρρευση".

Είναι δυνατόν τώρα, που η θηριώδης Γερμανία "πέφτει" μόνη της, να πας μπροστά της και με τη διαφωνία σου να την "σπρώχνεις" υποτίθεται για να την ρίξεις με τη δύναμη σου; Με αυτόν τον βλακώδη τρόπο λειτουργείς σαν υποστύλωμα "αντιστήριξης" και αυτό είναι το τελευταίο που σε συμφέρει να κάνεις. Τώρα, για να επιτύχεις τον στόχο σου με το μικρότερο δυνατό κόστος, κάνεις τα ακριβώς αντίθετα: ...Συμφωνείς με τη Γερμανία ...Συμφωνείς με τη λανθασμένη πολιτική της. Γιατί; ...Για να ανεβείς στο "άρμα" της ...Για να χρεωθεί η ίδια τα αποτελέσματα της προδοτικής πολιτικής της. Τη Γερμανία τώρα, όταν συμφωνείς μαζί της, την "τραβάς" προς την "πτώση", γιατί η πολιτική της είναι αυτή που οδηγεί στην ευρωπαϊκή "κατάρρευση". Ευθυγραμμίζεσαι με τις "εντολές" της και αυτή έτσι κι αλλιώς είναι θέμα χρόνου να "πέσει", παρασέρνοντας όποιους την "ακολουθούσαν".

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλολιακος σαμαρασ δημαςΌλα έχουν σχέση με τον χρόνο ...Αυτός είναι που τους λείπει και γι' αυτό "σπρώχνουν" την Ελλάδα στην αντίδραση. Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι την κυβέρνηση-Σαμαρά την "έριξε" ο Τσίπρας ...Την κυβέρνηση Σαμαρά την "έριξαν" οι Γερμανοί, για να φέρουν τον Τσίπρα ...Να κρατήσουν τους "ρεαλιστές" για την επόμενη "φάση" και να βάλουν μπροστά τούς "επαναστάτες" ...Να κρατήσουν στην ασφάλεια τους μελλοντικούς "δικαιωμένους" και να βάλουν μπροστά τούς χρήσιμους "ηλίθιους". Θα ήθελαν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι να βρουν 180 ψήφους για τον Πρόεδρο και θα άφηναν το θέμα στον Σαμαρά; ...Για "πλάκα" θα τις έβρισκαν οι Πρεσβείες, όπως τις έβρισκαν πάντα με τα Μνημόνια.

Απλά τώρα δεν τις χρειάζονταν, γιατί ήθελαν να βάλουν γρήγορα τον Τσίπρα στη θέση τού "οδηγού", ο οποίος θα οδηγήσει στην επιθυμητή γι' αυτούς αντίδραση. Δεν ήθελαν πλέον την ηγεσία αυτή, η οποία έδινε στην Ελλάδα την εικόνα τού "καλού" και "υπάκουου" παιδιού. Για όσο διάστημα την "φόρτωναν" με χρέη και "στραβά υποβρύχια", είχαν ανάγκη τούς "ρεαλιστές", οι οποίοι ήταν οι "yes man". Τώρα, που έκαναν αυτήν τη δουλειά και έπρεπε να περάσουν στην επόμενη φάση, ήθελαν τους "ταραξίες" ...Ήθελαν τους "καταληψίες" των δεκαπενταμελών ...Ήθελαν τους "αναρχικούς". "Απεσύρθη", δηλαδή, η κυβέρνηση-Σαμαρά και δεν "έπεσε". Γι' αυτόν τον λόγο ήταν τόσο χαρούμενος ο Γιούγκερ με την εξέλιξη. Τώρα δεν έχουν χρόνο οι εγκληματίες και βιάζονται ...Βιάζονται να χρεώσουν την ευρωπαϊκή "κατάρρευση" στην "αναρχική" Ελλάδα, για να προλάβουν την "πτώση" τής Γερμανίας.

Αυτή λοιπόν η γερμανική "πτώση" είναι το ζητούμενο για την Ελλάδα. Όμως, αυτήν την "πτώση" δεν μπορείς να την επιτύχεις αν πάψεις να "εναγκαλίζεσαι" με τον αντίπαλό σου ...Δεν μπορείς να την επιτύχεις, αν με τη ρήξη για το Μνημόνιο του δώσεις την ευκαιρία να στέκεται "όρθιος" στο διάστημα που μπορεί και να σε πολεμάει από "απόσταση" σαν "επαναστάτη", "αποσυνάγωγο" ή κοινό "ταραξία". Δεν τον αφήνεις "όρθιο" να σε κατηγορεί και να "φορτώνει" όλα του τα εγκλήματα σε σένα, γιατί έχει καλύτερες προσβάσεις στα διεθνή ΜΜΕ από εσένα. Τον αντίπαλό σου τον "αγκαλιάζεις" και περιμένεις να "πέσεις" μαζί του, εφόσον γνωρίζεις ότι δεν μπορεί να σταθεί για πολύ ακόμα "όρθιος" ..."Βρεγμένος" έτσι κι αλλιώς είσαι, και δεν φοβάσαι τη "βουτιά". Θέμα χρόνου είναι η οικονομική κρίση να "χτυπήσει" τη Γερμανία. Από εκεί και πέρα επιταχύνεις την "πτώση" τής Γερμανίας με τον λογιστικό έλεγχο, ο οποίος αποκαλύπτει τον ρόλο της στην ελληνική καταστροφή.

Με τον λογιστικό έλεγχο "τρως" με ασφάλεια πολύ από τον λίγο χρόνο που έχει η Γερμανία και τα αφεντικά της. Το ελληνικό κράτος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία ο εθνικός - αλλά και ο διεθνής - νόμος αναγνωρίζει ως αξιόπιστα, προκειμένου να συνταχθεί η κατηγορία περί συνωμοσίας. Περιγράψαμε πιο πάνω βήμα προς βήμα τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε από τους εγκληματίες. Ως εκ τούτου μπορεί το ελληνικό κράτος να εξετάσει όλες τις "φάσεις" τού εγκλήματος. Απλά θα πρέπει να ξέρει από πιο χρονικό σημείο να πιάσει την "άκρη" τού "νήματος", γιατί, αν ξεκινήσει νωρίτερα, θα "χαθεί" σε δεδομένα που μόνον παραπλανούν, ενώ, αν ξεκινήσει αργότερα, δεν θα μπορέσει ποτέ να ερμηνεύσει σωστά το έγκλημα.

Το όλο "μυστικό" τής συνομωσίας βρίσκεται στο δήθεν "κρίσιμο" "στρες-τεστ" τού 2008. Το μόνο δήθεν "κρίσιμο" "στρες-τεστ" στην ιστορία τής Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφόσον κανένα άλλο που ακολούθησε δεν κρίθηκε τόσο σημαντικό και τώρα φτάσαμε στο σημείο να γίνονται τέτοια συνεχώς και να μην αποτελούν καν είδηση. "Είδηση" ήταν ένα γελοίο "στρες-τεστ" μόνον όταν χρειάστηκε να δώσουν "άλλοθι" στον προδότη Καραμανλή να σώσει το τομάρι του και να βάλει την Ελλάδα στο "σφαγείο". "Είδηση" ήταν όταν χρειάστηκε να "βάψουν" με "φούμο" τον ελληνικό λαό και μετά να τον περιφέρουν σαν τον "βρομιάρη", που απειλούσε την "καθαρότητα" της Ευρώπης.

Η νέα κυβέρνηση πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα - και βέβαια στους εισαγγελείς - τα αποτέλεσμα του "στρες-τεστ" τού 2008 και ειδικά τα αποτελέσματα της Τράπεζας Πειραιώς. Να δούμε σε τι κατάσταση ήταν τότε η Πειραιώς, η οποία σήμερα μας "δουλεύει" με την "πρωτιά" της, γιατί ..."κινείται" ...Η Πειραιώς, η οποία σήμερα ανήκει σε σιωνιστικά συμφέροντα και αφέθηκε να ελέγχει μεταξύ άλλων και το αγροτικό κεφάλαιο της χώρας ...Η Πειραιώς, η οποία "προωθεί" τη "συμβολαιακή γεωργία" και βάζει σιγά-σιγά τις μεταλλικές μπάλες των τραπεζικών χρεών στα πόδια των "δουλοπάροικων". Πρέπει οπωσδήποτε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόταν εκείνη την εποχή η Πειραιώς, για να αποδείξουμε ποιοι απειλούνταν και έβρισκαν τη σωτηρία τους στη σωτηρία τής τράπεζας ...Να δούμε γιατί οι κρατικές τράπεζες αφέθηκαν να μαραζώσουν, για να τις αρπάξουν οι τοκογλύφοι τζάμπα ...Να δούμε επιτέλους και πώς "ρυθμίστηκαν" τα "αργύρια" τής προδοσίας ...Να δούμε δηλαδή πώς ρυθμίστηκαν τελικά τα χρέη των κομμάτων και εις βάρος ποιων.

Πρέπει ταυτόχρονα να αποκαλυφθούν όλες οι "επαφές" μεταξύ των συνενόχων ...Όλες οι "επαφές" τής ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΚΤ ...Οι "επαφές" μεταξύ τής ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat, που στόχο είχαν να "μαγειρέψουν" τα ελλείμματα, για να φέρουν το δημόσιο χρέος εκεί όπου βόλευε τη συνωμοσία. Να μάθουμε το γιατί και το πώς ο Τρισέ "έπεισε" τον Καραμανλή όχι μόνον να χρηματοδοτήσει τις ιδιωτικές τράπεζες με δημόσιο χρήμα, αλλά και γιατί δεν βγήκε στην αγορά να αγοράσει ελληνικό χρέος σε εξευτελιστικές τιμές. Να μάθουμε τις "επαφές" τού Μπαρόζο με τον Καραμανλή ...Του Παπαθανασίου με τον Αλμούνια ...Του Τρισέ με τον Προβόπουλο ...Να καταλάβουμε όλοι μας τον λόγο που "έκλεινε" τη Βουλή ο Κωστάκης και εξασφάλιζε τις "ανευθυνότητες" των υπουργών και τις δικές του.

Ο Καραμανλής είναι ο πρώτος και βασικότερος προδότης. Γνήσιος ανιψιός τού "εθνάρχη", που δεν μας άφησε να πάρουμε "ανάσα" μετά τον πόλεμο. Αυτός, για να μην πάει φυλακή και να περιφέρεται στις ταβέρνες - και όπου αλλού περιφέρεται υπόπτως - έκλεισε στη φυλακή έναν ολόκληρο λαό. Αυτός είναι ο πρώτος που έχει συμφέρον να ψηφίζει "ναι σε όλα". Αυτός πρέπει να έχει την τύχη τού Ζοζέ Σόκρατες, ώστε να "ανοίξει" ο δρόμος τής φυλακής και γι' αυτούς που ακολούθησαν, συνεχίζοντας το έγκλημα. Πρέπει το έγκλημα να μελετηθεί από την αρχή, για να παρακαμφθεί η "σαλαμοποίησή" του, η οποία επιτρέπει στους ένοχους να διαφεύγουν τις τιμωρίες. Τον Καραμανλή εύκολα τον ακολουθούν και οι υπόλοιποι Πρωθυπουργοί με πρώτο τον Γιωργάκη και τελευταίο τον ψυχοπαθή Σαμαρά. Αν τους "δέσεις" αυτούς, εύκολα φτάνεις στον Σημίτη ή τον Μητσοτάκη, οι οποίοι συμμετέχουν στο ίδιο "κόλπο" σε πιο πρώιμους ρόλους.

Αυτή είναι η "Ρόδος" για τον Τσίπρα ...Τώρα θα δούμε πόσο - και αν - "πηδάει". Στο χέρι του είναι τα μεθοδεύσει όλα αυτά και άρα να κριθεί με ασφάλεια από τον λαό για τις προθέσεις του. Αυτός μπορεί να "σταματήσει" αυτήν την "αλυσίδα" των προδοτών ως Πρωθυπουργός μιας χώρας, η οποία έπεσε θύμα συνωμοσίας με εσωτερική προδοσία. Αν δεν το κάνει αυτό, απλά θα είναι ο επόμενος "κρίκος" αυτής της εγκληματικής "αλυσίδας", την οποία θα βρει ο επόμενος Πρωθυπουργός ...Ο όποιος επόμενος έρθει, μέχρι να τους κλείσει οριστικά στη φυλακή. Μέχρι τότε ο Τσίπρας θα "κρίνεται" και εμείς σε αυτό το κείμενο δώσαμε ένα αξιόπιστο "μέτρο", ώστε να κρίνεται για τα πραγματικά σοβαρά θέματα και όχι για τις επικοινωνιακές "φούσκες" στις οποίες επιδίδεται ή θα επιδοθεί στο μέλλον.

...Απλά πράγματα ...Εμείς θα συνεχίσουμε να του δίνουμε "πίστωση", όπως δικαιούται ο κάθε νέος ηγέτης, αλλά ο χρόνος "τρέχει". Η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη και τόσο "επείγουσα", που τόσο τα "σωστά" όσο και τα "λάθος" οδηγούν πολύ γρήγορα στην ίδια "κατάληξη" ...και η οποία είναι η "έκρηξη". Όποιο "καλώδιο" και να "κόψεις", η ευρωπαϊκή "βόμβα" θα "σκάσει", γιατί απλούστατα οι Αμερικανοί "πυροτεχνουργοί" ήταν άσχετοι και βιαστικοί. Όμως, οι διαφορετικές "διαδρομές-καλώδια" γι' αυτήν την κοινή "κατάληξη" αποκαλύπτουν προθέσεις και ταυτότητες. Γι' αυτόν τον λόγο δεν έχουμε πρόβλημα να του δώσουμε πίστωση και ούτε "βιαζόμαστε" να επιβεβαιωθούμε σε μια κατάσταση, η οποία από τη φύση της είναι "ταχύτατη" και μυρίζει ήδη "μπαρούτι". Αν ο Τσίπρας δεν κάνει αυτά που πρέπει και συμφέρουν τον ελληνικό λαό, σύντομα θα "θυμηθούν" οι Έλληνες όλα τα ψέματά του.

Στο δικό του χέρι είναι να διαψεύσει τις δικές μας εκτιμήσεις, ότι πρόκειται περί ηγέτη "παραγωγής" των γνωστών "θερμοκηπίων". Καλοπροαίρετοι άνθρωποι είμαστε. Δεν μας ενδιαφέρει να δικαιωθούμε πάση θυσία. Αυτά τα αφήνουμε για τους μικρόψυχους Σαμαράδες. Ας διαψευστούμε εμείς και ας πάει καλύτερα αυτός ο τόπος. Στο δικό του χέρι είναι να αποδείξει πως είναι πατριώτης και άρα ότι αναζητά την πραγματική λύση. Εμείς το καθήκον μας το κάνουμε ...Του δίνουμε έτοιμη τη γνώση της μεθόδου που ακολουθήθηκε για την "παγίδευση" της χώρας, σε περίπτωση που όντως θέλει να κάνει εξεταστική για το Μνημόνιο ...Του δίνουμε επίσης γνώση των επιδιώξεων των Αμερικανών, σε περίπτωση που δεν την κατέχει ...Να καταλάβει ότι μπορεί να συμμετέχει εν αγνοία του σε αντιευρωπαϊκά παιχνίδια ...Ό,τι έχουμε, του το δίνουμε, για να το χρησιμοποιήσει.

Στο χέρι του είναι όλα αυτά να τα αξιοποιήσει τόσο για το δικό του καλό όσο και για αυτό της πατρίδας. Σε αντίθετη περίπτωση αυτός θα είναι ο χαμένος γιατί η κατάσταση θα τον ξεπεράσει. Τα άλυτα προβλήματα θα "πνίξουν" την κυβέρνησή του. Σε μια τέτοια περίπτωση θα "θυμηθούν" όλοι οι Έλληνες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα τού γραφικού Αλαβάνου, ο οποίος τους είπε ψέματα ...Ένα κόμμα τού 3%, που τους "έκλεψε" την ψήφο, μοιράζοντας υποσχέσεις. Ας το έχουν όλοι αυτό υπόψη τους, γιατί η τύχη τού Γιωργάκη σύντομα θα γίνει κοινή τύχη για όλους αυτούς. Οι "οιωνοί" του δεν είναι καλοί ...Αν "αρέσεις" στον Καραμανλή ή τον Μητσοτάκη, δεν πας "μακριά" σε τέτοιες εποχές.

Άλλωστε, δεν χρειάζεται και μεγάλη μνήμη, για να θυμηθεί κάποιος πως όλοι αυτοί, μαζί με τον "ήρωα" Ανδρέα, μας έφεραν στη σημερινή καταστροφή ...Απλά πράγματα. Όλα αυτά τα οποία γίνονται μας φαίνονται σαν déjà vu. Η ιστορία τής νεώτερης Ελλάδας μάς αναγκάζει να παίρνουμε πάντα μικρό "καλάθι", όταν ακούμε μεγάλα λόγια. Όλες αυτές οι αναπάντεχες "γενναιότητες" και οι ψευδοτσαμπουκάδες απέναντι στους ισχυρούς μάς θυμίζουν παθήματα ενός πολύ πρόσφατου παρελθόντος, το οποίο πληρώσαμε πολύ ακριβά ...Μας θυμίζουν τα "...ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", του Ανδρέα ...Τα γνωστά "Έξω οι βάσεις τού θανάτου", που μας οδήγησαν στη σημερινή αθλιότητα. Όταν βλέπουμε γόνατα να "ματώνουν", για να υπηρετηθεί ο "κυρίαρχος" λαός, πολύ φοβόμαστε ...Ακόμα και ο ήχος τής φωνής τού σταλινικού Τσίπρα μάς θυμίζει τον τροτσκιστή Ανδρέα στις μεγάλες του "στιγμές".

Κάποιος από "ψηλά" μάλλον μας κάνει πλάκα. Η ιστορία δείχνει να θέλει να επαναληφθεί σαν φάρσα ...Το μοναστήρι να 'ναι καλά ...Σταλινικούς ρολίστες για τα παιχνίδια των Προτεσταντών πάντα θα βγάζει το "μοναστήρι" τού ΚΚΕ ...Πάλι με "άνωθεν" εντολές αυτοί οι σταλινικοί θα εμφανίσουν τους Έλληνες σαν "ταραξίες" - που "χαλάνε" τον "πολιτισμό" της "δημοκρατικής" Ευρώπης - και πάλι οι τοπικοί δωσίλογοι θα εμφανίζονται στον ρόλο των εκφραστών τού "ρεαλισμού" και της λογικής, όπως θα έλεγε και ο Μητσοτάκης ...Πάλι οι Έλληνες σταλινικοί θα γίνουν οι χρήσιμοι υπηρέτες των ξένων σχεδιασμών ...Πάλι οι σταλινικοί "επαναστάτες" θα θέλουν να βγάλουν την "παρδαλή" στο "πεζοδρόμιο", να μην ξέρει αν θα πάει προς τη Δύση ή προς τη Μόσχα.

Ποιων ακριβώς τα "μούτρα" θα σπάσει ο Τζακ Νόρις της εθνικής Αντίστασης Γλέζος; ...Μήπως θυμάται τι έπαθε ο λαός, όταν ο ίδιος και πάλι ήταν από εκείνους τους χρήσιμους ηλίθιους, οι οποίοι εξυπηρέτησαν τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό με το ελληνικό αίμα; Μήπως θυμάται τι έπαθε ο λαός, όταν έπιασαν τον ίδιο με τους ασύρματους; Αν θέλει ο σταλινικός Γλέζος να σπάσει τα μούτρα τού φασισμού, καλύτερα να ξεκινήσει από τώρα να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο ...και στο τέλος μπορεί και να τα καταφέρει.

Αυτοί, οι οποίοι σήμερα αποφάσισαν να παίξουν τον ρόλο τού Ζαχαριάδη, καλά θα είναι να θυμούνται όλα όσα τον αφορούν ...Και ο Ζαχαριάδης με αμερικανικό αεροπλάνο και αμερικανικές "ευχές" ήρθε στην Ελλάδα, για να ξεσηκώσει τον κόσμο στην "αντίσταση" απέναντι στον ιμπεριαλισμό ...Κι αυτός "λατρεμένος" των ΜΜΕ, όταν έφτασε χωρίς γραβάτα να μας "σώσει" από τους "κακούς" που μας "αδικούσαν" ...Συνομήλικος του Τσίπρα ήταν, όταν ξεκίνησε την πληρωμένη από τους Προτεστάντες "επανάστασή" του ...Συνομήλικος του Τσίπρα και με βασικό του σύμβουλο τον "επαναστάτη" Γλέζο (διευθυντής τού Ριζοσπάστη) κι εκείνος.

Τι ήταν εκείνη η "επανάσταση"; ...Η μεγαλύτερη ηλιθιότητα στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Την δίκαιη "εαμίτικη" αγανάκτηση και το μίσος τού κόσμου για τους δωσίλογους και τα αφεντικά τους την μετέτρεψαν κάποια πουλημένα "τομάρια" σε κομμουνιστικό έγκλημα και άρα σε "λάθος" τού ελληνικού λαού ...Σε μοιραίο "λάθος" του, το οποίο τον στοχοποίησε σαν εχθρό των ευρωπαϊκών λαών και της δημοκρατίας τους και τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν τον ελληνικό λαό στο εμφυλιοπολεμικό "μακελειό" του ...Στο μοιραίο εκείνο "λάθος", το οποίο έσωσε τους δωσίλογους που μας κυβερνούσαν μέχρι σήμερα ...Με χρήματα των "ηθικών" Προτεσταντών βεβαίως βεβαίως.

Αυτό έκανε τότε ο Ζαχαριάδης - και δεν απέχει απ' αυτό το οποίο οι ίδιοι άνθρωποι μας "σπρώχνουν" να κάνουμε και σήμερα, χρησιμοποιώντας όμοιους ανθρώπους—. Μόλις τους έκανε τη δουλειά τους, τον πέταξαν σαν στυμμένη "λεμονόκουπα". Πού τελείωσε τη ζωή του ο Ζαχαριάδης είπαμε; ...Καλό είναι να τα θυμάται αυτά ο Τσίπρας, για να μην πολυεμπιστεύεται αυτούς, οι οποίοι σήμερα τον "σπρώχνουν" στους "τσαμπουκάδες". Καλά είναι να μην μετατρέπει τη δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου σε "αυτοκτονική" γενναιότητα, που τον οδηγεί στη "σφαγή", ...διότι: ...την προδοσία πολλοί ηγάπησαν ...τον προδότη ουδείς.  Η μοίρα της Ελλάδας είναι

να υπερασπίζεται την Ευρώπη

από τις υπερδυνάμεις των Βαρβάρων.Η Ελλάδα είναι "μητέρα" της Ευρώπης και ως γνωστόν για τους Έλληνες η μητέρα είναι τέτοια ακόμα κι αν το παιδί της ενηλικιωθεί. Αυτή η σκληρή ελληνίδα "λέαινα" έχει καθήκον να προστατεύσει την Ευρώπη. Να την προστατεύσει, όπως έκανε κι άλλες φορές στο παρελθόν. Να την προστατεύσει, όπως το έκανε απέναντι στους Πέρσες, οι οποίοι ήθελαν να "εισβάλουν" στην Ευρώπη και σταμάτησαν έξω από τις ελληνικές Θερμοπύλες. Την ανάγκη τέτοιων "Θερμοπυλών" έχει ξανά η Ευρώπη και η Ελλάδα είναι η μόνη δύναμη αυτήν τη στιγμή στον κόσμο, που μπορεί να σταματήσει την επέλαση των βαρβάρων. Στην πραγματικότητα των ίδιων εκείνων βαρβάρων, οι οποίοι κάποτε κινούσαν και την Περσική Αυτοκρατορία εναντίον τής χώρας τής Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Ελάχιστα πράγματα δηλαδή έχουν αλλάξει από την προηγούμενη μεγάλη μάχη των Ελλήνων, με βασικότερο τη "φορά". Κάποτε η Ευρώπη "χτυπιόταν" από την απληστία τής Ανατολής και σήμερα "χτυπιέται" από την απληστία τής Δύσης. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε έτρωγαν μπουνιές και κλωτσιές ακόμα και από τον Ίδιο τον Χριστό γι' αυτά που έκαναν στους ανθρώπους, έρχονται τώρα και με απίστευτο θράσος κάνουν τα ίδια σε ολόκληρους λαούς και κράτη ...Αυτοί, οι οποίοι σύντομα θα φάνε τις νέες κλωτσιές και μπουνιές, που θα τους βάλουν οριστικά στο περιθώριο.


Η μάχη κατά των Βαρβάρων δεν τελείωσε...

...Η Ευρώπη εξακολουθεί να κινδυνεύει...

...και η μόνη της ελπίδα είναι οι Έλληνες.

Τραϊανού ΠαναγιώτηςΔημιουργός της θεωρίας τού Υδροχόου

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/02/to-megalo-finale.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: