Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, Μαΐου 04, 2018

Τι επιδιώκουν ; Αν "κουρευτεί" το ελληνικό χρέος, σημαίνει ότι τα "ίχνη" των δολοφόνων τοκογλύφων "χάνονται". H Eλλάδα θα σβήσει....ως ο χαφιές της Αμερικής. Η Ελλάδα θα κερδίσει μια "νίκη", η οποία θα είναι η καταστροφή της. Θα στιγματιστεί για πάντα από τους Ευρωπαίους.....Αποτέλεσμα εικόνας για tsipras cia
Αυτοί, οι οποίοι "σκότωσαν" την Ελλάδα, θέλουν τώρα να πάνε στην επόμενη φάση τού σχεδιασμού και να "σκοτώσουν" και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρώτα όμως πρέπει να σκεπάσουν τα "ίχνη" τους, για να μην υπάρχουν γι' αυτούς δυσάρεστες συνέπειες, οι οποίες δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν το "έργο" τους. Φυσικό είναι αυτό, γιατί, όσο είναι "ανοικτό" το θέμα της Ελλάδας, είναι εκτεθειμένοι και οι "φονιάδες" της. Τι επιδιώκει πάντα ένας δολοφόνος; ...Να διαφύγει με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος. Πώς γίνεται όμως αυτό, όταν αναγκαστικά πρέπει να βρίσκεται δίπλα στο θύμα του; ...Όταν, όπως η Γερμανία, πρέπει να παραμείνει "δίπλα" στην Ελλάδα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Η μόνη λύση που έχει είναι να πείσει τους πάντες ότι ο νεκρός ήταν ήδη πεθαμένος και ο θάνατός του δεν οφείλεται σε δική του εγκληματική ενέργεια. Αυτό περίπου γίνεται με τη Ελλάδα τώρα. Η Γερμανία προσπαθεί εναγωνίως να αποδείξει ότι η Ελλάδα "πέθανε", επειδή - όπως μας λέει ο Σόιμπλε - "...ζούσε παραπάνω από τις δυνατότητές της" και όχι επειδή την σκότωσαν οι γερμανικές Siemens. Γι' αυτόν τον λόγο όλο το "παιχνίδι" παίζεται γύρω από τη νομιμότητα του ελληνικού χρέους. Το πρόβλημα των μεγαλύτερων οικονομικών δολοφόνων τής Ευρώπης είναι να δείξουν ότι το ελληνικό χρέος είναι νόμιμο. Γιατί; Γιατί, μέσω αυτού του χρέους λεηλάτησαν τόσο την Ελλάδα όσο και την Ευρώπη και μέσω του ίδιου χρέους επιδιώκουν αυτοί και τα αφεντικά τους την οριστική κατάκτησή τους. Ποια είναι η καλύτερη απόδειξη ότι αυτό το χρέος είναι νόμιμο; ...Να αποδεχθεί, αυτός που τον αφορά, ότι είναι τέτοιο με τις πράξεις του ...Να ζητήσει "κούρεμά" του ...Αν "κουρευτεί" το ελληνικό χρέος, σημαίνει ότι τα "ίχνη" των δολοφόνων τοκογλύφων "χάνονται".

Σε μια τέτοια περίπτωση ο "νεκρός", δηλαδή, ο οποίος θα κοστίσει "χρυσάφι" στην Ευρώπη - και ο οποίος είναι η Ελλάδα - είχε "πεθάνει" από μόνος του και δεν τον "σκότωσαν" αυτοί ...Είχε πεθάνει από την "αρρώστια" των χρεών και όχι από κάποια δολοφονική "συνωμοσία" των Γερμανών και των συνενόχων τους, οι οποίοι τον σκότωσαν με τη διαφθορά που οδήγησε στα θανατηφόρα "Μνημόνια". Αν οι Έλληνες ζητήσουν "κούρεμα" και η Ευρώπη το αποδεχθεί, σημαίνει ότι αλλάξαμε "σελίδα" και το έγκλημα θα "θαφτεί" μαζί με τον "νεκρό".

Αυτό είναι που βλέπουμε σήμερα ...Οι ΗΠΑ, που επιθυμούν το "κούρεμα" και δήθεν βρίσκονται "απέναντι" από τη Γερμανία, στην πραγματικότητα την ευνοούν. Γιατί; ...Γιατί, με την άποψή τους περί ανάγκης "κουρέματος", στην πραγματικότητα δηλώνουν "μάρτυρες", οι οποίοι διαβεβαιώνουν στους πάντες ότι η Ελλάδα ήταν ήδη "νεκρή" με τόσο μεγάλο χρέος ...Ήταν "νεκρή" πριν μάλιστα προσπαθήσει η Γερμανία να την "σώσει" με την "αλληλεγγύη" της. Με αυτόν τον τρόπο βοηθούν τη Γερμανία να ξεφύγει από τον τόπο τού εγκλήματος. 
Αποτέλεσμα εικόνας για merkel trump

Της δίνουν το "άλλοθι" να υπερασπιστεί δήθεν τα χρήματα των "αδικημένων" Ευρωπαίων από τον "παρασιτικό" Έλληνα, αλλά αυτό είναι φανερό πως είναι για το "ξεκάρφωμα". Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος, για να το καταλάβεις αυτό. Είναι δυνατόν υποστηρικτής τού Τσίπρα να είναι ο Σιωνιστής Τζακ Λου και να βρίσκεται απέναντι από τη Σιωνίστρια Μέρκελ και το γερμανικό "μαγαζί", το οποίο ανήκει στους Εβραίους;

Οι δήθεν "αντιδράσεις" τής Μέρκελ και της υπόλοιπης βερολινέζικης συμμορίας απέναντι στην προοπτική τού "κουρέματος" του ελληνικού χρέους είναι "θέατρο". Αν η κατάσταση δεν ήταν πραγματικά επικίνδυνη, θα ήταν για γέλια. Η Μέρκελ τώρα φοβάται την τιμωρία - και καλά κάνει και φοβάται - ,γιατί, όποιος κάνει τα εγκλήματα του Χίτλερ, φοβάται και το τέλος του. Κάποτε τελειώνουν τα "μεγαλεία" και έρχεται το τέλος. Αλίμονο σ' αυτόν, ο οποίος προορίζεται για "θυσία". Αυτό φοβάται τώρα η Μέρκελ ...Φοβάται αυτό το ατάλαντο και μίζερο "απολειφάδι" ότι η τζάμπα "ένδοξη" ζωής της φτάνει στο τέλος της ...Φοβάται - αυτή που, σύμφωνα με τον Κολ, δεν ήξερε καλά-καλά ούτε να φάει, μέχρι να πιάσει τα κρατικά "πιρούνια" - ότι θα την "αδειάσουν" ...Φοβάται αυτή, που χωρίς προσόντα την ανέβασαν στον "ουρανό", μη και την γκρεμίσουν τώρα που ολοκλήρωσε τη δουλειά της.

Έκανε με αναίμακτο τρόπο αυτό, το οποίο έκανε παλαιότερα ο ομοεθνής της Χίτλερ και φοβάται μήπως τώρα, που έκανε τη δουλειά για τους τοκογλύφους, τη "θυσιάσουν", για να κάνουν πολιτική κατευνασμού των λαών. Με την - καθ’ υπόδειξη των τοκογλύφων αφεντικών της - εμμονή της στη λιτότητα, κατέστρεψε την ευρωπαϊκή οικονομία και διέλυσε τις ευρωπαϊκές κοινωνίες, προκειμένου να τις παραδώσει στα "αφεντικά", για να τις "βοηθήσουν". Τώρα φοβάται την τιμωρία. Τώρα έχει πάρει την άδεια από τα αφεντικά να φαίνεται ότι "αντιδρά" - έστω και χωρίς πολλές δυνάμεις - στο "κούρεμα" του ελληνικού χρέους ...Στο "κούρεμα" αυτό, το οποίο μοιραία θα οδηγήσει την Ευρωζώνη στη χρεοκοπία.

Τώρα προσπαθεί να φανεί ότι δρα υπέρ των ευρωπαϊκών συμφερόντων, γιατί αλίμονο όχι μόνον στη Μέρκελ, αλλά και στην ίδια τη Γερμανία, αν ξαναπιαστεί με το "περίστροφο" στο χέρι να έχει "πυροβολήσει" την Ευρώπη ..."Τρίτη και φαρμακερή" λέει ο λαός μας και η τρίτη φορά θα είναι η μοιραία για τη Γερμανία. Αν την αντιληφθούν οι ευρωπαϊκοί λαοί για την προδοσία της και το κακό που τους ξαναέκανε μετά από μισό αιώνα υποκριτικών "συγνώμων", δεν θα της το συγχωρέσει ...Θα την διαλύσει στα εξ ων συνετέθη.
Αποτέλεσμα εικόνας για γιουνκερ trise
Μαζί με την Μέρκελ αγωνιούν και όλοι οι συνένοχοί της ...Όλοι εκείνοι οι επίορκοι, που ως Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εξυπηρέτησαν την αντιευρωπαϊκή "συνωμοσία" ...Όλοι εκείνοι, οι οποίοι καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη των ευρωπαϊκών λαών και τις θέσεις εξουσίας τής Ευρωπαϊκής Ένωσης και τους οδήγησαν στον όλεθρο ...Όλοι οι άνθρωποι, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο έγκλημα κατά της Ελλάδας, το οποίο θα γίνει αιτία για το έγκλημα κατά της Ευρώπης ...Συνάδερφοί της ηγέτες, όπως ο Σαρκοζί ή ο Παπανδρέου ...Τα "σκουπίδια" της ΕΚΤ, αλλά και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Eurogrοup 

...Τα διεφθαρμένα σκουπίδια όπως ο Τρισέ, ο Μπαρόζο ή ο Γιούγκερ.....

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/02/to-megalo-finale.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: