Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαΐου 29, 2018

Οι δέκα πληγές του Φαραώ χτύπησαν τις ΗΠΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για τομσενΑυτό είναι το ζητούμενο αυτής της πολιτικής. Στριμώχνουν στα όρια τα κράτη της Μεσογείου, για να τους αποσπάσουν το κεφάλαιό τους. Προσπαθούν ν' αρπάξουν το ιδιωτικό και δημόσιο κεφάλαιό τους, ώστε να το έχουν στη διάθεσή τους να το μοιράσουν κατά βούληση. Αφήνουν αυτά τα κράτη στο έλεος της διεθνούς κερδοσκοπίας, προκειμένου να τα αναγκάσουν να "υποθηκεύσουν" και στη συνέχεια να "ξεπουλήσουν" το κεφάλαιό τους. Σχεδιάζουν τη μεγαλύτερη ανακατανομή εγγείου κεφαλαίου από την εποχή που η Ρώμη κατέκτησε την Ευρώπη και τη μοίραζε στους "γαλαζοαίματους" και τους εποίκους της. Έχουν ανάγκη αυτήν την ανακατανομή, γιατί θέλουν ν' αλλάξουν τα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά των χωρών της Μεσογείου, προκειμένου να τις ελέγχουν απόλυτα. Προκειμένου να μετατρέψουν τους επίφοβους λαούς τους σε μειονότητες μέσα στις ίδιες τους τις πατρίδες.

Γι' αυτόν τον λόγο παίζουν τα κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος των μεσογειακών κρατών και βέβαια χρηματοδοτούν με τόνους χρημάτων τις διάφορες διασπαστικές ΜΚΟ. Δεν θέλουν με τίποτε να βρεθούν ως λαός αντιμέτωποι με άλλον ομοιογενή λαό, ο οποίος θα εχθρεύεται σε κρατικό επίπεδο τις μεθοδεύσεις τους. Δεν θέλουν ως μεμονωμένοι ιδιώτες να βρεθούν στο στόχαστρο κάποιου ομοιογενούς λαού και να κινδυνεύουν με διωγμό τους. Δεν θέλουν έπ’ ουδενί να συναντηθούν με κάποιο από τα "γουρούνια" της Μεσογείου. Έχουν συναντηθεί με αυτά στο παρελθόν και δεν έχουν καλές αναμνήσεις ώστε να το ξαναδοκιμάσουν.

Για να το καταφέρουν αυτό, χρησιμοποιούν το πιο ισχυρό "τανκ" της Ευρώπης. Χρησιμοποιούν τους Γερμανούς. Τους Γερμανούς τους έχουν του "χεριού" τους. Τους Γερμανούς, τους οποίους από την εποχή του Χίτλερ και εντεύθεν τους ελέγχουν απόλυτα. Στην προπολεμική περίοδο με τα αμερικανικά χρήματα και στη μεταπολεμική με τη συστηματική καλλιέργεια συλλογικών ενοχών. Ενοχών, που —μέσα από μια πρωτοφανούς εντάσεως συλλογική "πλύση" εγκεφάλου— έχουν δημιουργήσει τις επιθυμητές συμπεριφορές των Γερμανών. Ενοχές, τις οποίες, προκειμένου να μονιμοποιήσουν, τις έχουν "θωρακίσει" με ένα μεγάλο πλήθος αυθαίρετων και παράλογων νόμων, οι οποίοι "αγιοποιούν" τους Εβραίους και καθιστούν παράνομο όποιον τους αμφισβητεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ
Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καν ελεύθερη Γερμανία. Από το 1945 η Γερμανία είναι μια υποδουλωμένη χώρα. Υποδουλωμένη από τους Αμερικανούς και άρα και από τους Εβραίους συνεταίρους τους. Από την ενοποίησή της και έπειτα —με την ταυτόχρονη υποχώρηση των Αμερικανών από το προσκήνιο— η Γερμανία είναι υποδουλωμένη αποκλειστικά από τους Εβραίους. Οι Γερμανοί με τους Εβραίους δεν είναι συνέταιροι, όπως ήταν οι Αμερικανοί με τους Εβραίους. Οι Γερμανοί είναι υπάλληλοι των Εβραίων. Οι Εβραίοι μόνοι τους αποφασίζουν από τα πιο σημαντικά μέχρι και τα πιο ασήμαντα θέματα που αφορούν τη Γερμανία. Αυτοί ψάχνουν στον "σκουπιδοτενεκέ" της Γερμανίας και τοποθετούν τους ηγέτες της στους θρόνους τους. Από τότε, που το πέτυχαν με τον αγράμματο και άστεγο δεκανέα, δεν έπαψαν να έχουν επιτυχία μέχρι τη σημερινή κακοντυμένη χαφιέ της Στάζι.

Όλο το μυστικό της "επιστροφής" των Εβραίων στην Ευρώπη βρίσκεται στη Γερμανία. Η δύναμή τους στη Γερμανία μετατρέπεται σε δύναμή τους στην Ευρώπη, εξαιτίας της Γερμανίας. Χρησιμοποιούν τα ένστικτα του πιο ισχυρού λαού της Ευρώπης και κρύβονται πίσω από αυτόν. Κάνουν στους Γερμανοσάξονες αυτά, τα οποία έκαναν πριν στους Αγγλοσάξονες. Τους υπόσχονται κέρδη εις βάρος άλλων λαών. Τους κάνουν δήθεν συμμέτοχους στη νομή των κερδών του κλεμμένου πλέον αμερικανικού κεφαλαίου και τους παρασέρνουν στη συνενοχή για νέες αρπαγές εις βάρος και άλλων λαών.

Όπως και οι Αμερικανοί παλαιότερα έτσι και οι Γερμανοί σήμερα τούς παραδίδουν τη διαχείριση του εθνικού τους κεφαλαίου, χωρίς να τους ελέγχουν. Από τη στιγμή που οι Εβραίοι "ξέρουν" και φέρνουν τα κέρδη, τι τους νοιάζει πώς και εις βάρος ποιου τα φέρνουν; Τα ασφαλιστικά ταμεία της Γερμανίας να είναι γεμάτα και δεν τους νοιάζει πώς γεμίζουν. Τα εργοστάσια της Γερμανίας να δουλεύουν και δεν τους νοιάζει ποιοι θα φορτώνονται τις παραγωγές τους. Στη Γερμανία να μην φτάνουν οι λαθρομετανάστες και ας "ξεβράζονται" κατά χιλιάδες στις ακτές των μεσογειακών χωρών της Ευρώπης.

Από τη στιγμή που οι Εβραίοι τους υπόσχονται τα ίδια κέρδη με αυτά που τους υποσχόταν ο Χίτλερ, γιατί να τους ελέγξουν οι Γερμανοί; Την Ευρώπη ήθελαν να κατακτήσουν μέσω του Χίτλερ και την Ευρώπη τους υπόσχονται οι Εβραίοι. Για τα κέρδη αυτά κάποτε έχυσαν αίμα ...θα τα αρνηθούν τώρα, που τους προσφέρονται τζάμπα; Η μία χώρα της Μεσογείου μετά την άλλη πέφτει στα χέρια τους. Τις βρίζουν, τις λεηλατούν και αυτές δεν αντιδρούν. Όλα αυτά εκ του ασφαλούς και χάρη στους Εβραίους. Χάρη στους "παπατζήδες". Αυτοί έστησαν όλη την κατάσταση στην Ευρώπη. Μοιράζοντας "πέτσινα" χρήματα και ελέγχοντας τις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, τα οδήγησαν στην υπερχρέωση και άρα στον εκβιασμό. Είτε με γνήσιους Εβραίους —όπως ο Σαρκοζί ή ο Παπανδρέου— είτε με κρυπτοεβραίους —όπως ο Μπερλουσκόνι ή η Μέρκελ—ελέγχουν όλα τα κράτη της Ευρώπης.

Αυτός ο έλεγχος ξεκίνησε με το "πέτσινο" χρήμα. Έδιναν τζάμπα το "πέτσινο" χρήμα στους Σημίτηδες όλης της Ευρώπης, για να το καταγράψουν σε κάποια στιγμή σαν πραγματικό. Το γνωστό κόλπο των απατεώνων. Χάριζαν ένα και σε ανάγκαζαν να πάρεις τρία, πληρώνοντας δύο. Χάριζαν το αναγκαίο και χρέωναν το περιττό. "Ανέβασαν" τζάμπα τα έξοδα των κρατικών μηχανισμών των χωρών της Μεσογείου και όταν το κατάφεραν αυτό άρχισαν να τις χρεώνουν με νέα ακριβά δάνεια, για ν' αντιμετωπίσουν αυτά τα κράτη τις συνέπειες των πολυέξοδων πολιτικών, τις οποίες οι ίδιοι προκάλεσαν.

Την παθογένεια, δηλαδή, του πολυέξοδου ελληνικού κρατικού μηχανισμού, που σήμερα πολεμάει και καταγγέλει η Ευρώπη, η ίδια τη δημιούργησε. Στην εποχή της δραχμής δεν υπήρχε. Οι Ευρωπαίοι με τη συνεργασία "σπάταλων" προδοτών τη δημιούργησαν και σήμερα εμφανίζονται σαν "θεραπευτές". Εξαιτίας αυτής της άνωθεν επιβεβλημένης αναίτιας σπατάλης εμφανίστηκαν τα τεράστια χρέη των "γουρουνιών" της Μεσογείου. Αυτό, το οποίο έπαθε η Ευρώπη και βρέθηκε υπό τον αμερικανικό ζυγό, το έπαθαν και τα κράτη της Μεσογείου και τώρα κινδυνεύουν να βρεθούν υπό γερμανικό ζυγό. Το νέο γερμανικό σχέδιο "Μάρσαλ" των αρχών της ευρωπαϊκής ενοποίησης γίνεται το βαρίδιο τους στη σημερινή εποχή.

Οι "παπατζήδες", δηλαδή, κάνουν την ίδια φάμπρικα, που είχαν στήσει και στις ΗΠΑ. Κάποτε υποσχέθηκαν την Ευρώπη στις ΗΠΑ και τώρα την ίδια την Ευρώπη την υπόσχονται στους Γερμανούς. Με τον τρόπο αυτόν κρύβουν τα συμφέροντά τους πίσω από τα γερμανικά συμφέροντα. Συμβουλεύουν "χαμηλοφώνως" τους Γερμανούς και οι Γερμανοί ουρλιάζουν εναντίον όποιου τους υποδειχθεί. Το "αφεντικό" και ο "μπράβος". Το "αφεντικό" —που μεθοδεύει— και ο "μπράβος" —που χρεώνεται τη φασαρία, γιατί απλούστατα είναι αρκετά δυνατός για να μην φοβάται τις συνέπειές της—. Ο ένας δείχνει και ο άλλος χτυπάει ...σε ρόλους που συχνά-πυκνά αλλάζουν.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε. Οι Γερμανοί υποτίθεται ότι —ως η πιο ισχυρή οικονομία της Ευρώπης— έχουν τα περισσότερα συμφέροντα γύρω από το ευρώ και οι ίδιοι είναι αυτοί, που εντελώς "αυτοκτονικά" δείχνουν στους κερδοσκόπους τους αδύναμους "κρίκους" του. Σ' αυτήν την περίπτωση οι Γερμανοί "δείχνουν" και οι Εβραίοι "χτυπούν" με τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια. Ταυτόχρονα αλλάζουν και ρόλους. Οι Γερμανοί εμφανίζονται να ασκούν εσωτερικό ιμπεριαλισμό στην Ευρώπη, ενώ στην πραγματικότητα η γερμανική οικονομία ελέγχεται απόλυτα από το εβραϊκό τραπεζικό σύστημα. Σ' αυτήν την περίπτωση οι Εβραίοι "δείχνουν" τα κράτη-στόχους και οι Γερμανοί φαίνονται ότι "χτυπούν", επιδιώκοντας την κατάκτησή τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για Hochtief
Οι Γερμανοί "χρεώνονται" την αθλιότητα του ιμπεριαλισμού και άρα το μίσος των μεσογειακών λαών και οι Εβραίοι "κονομάνε", αλλά δεν φαίνονται πουθενά. Τη γερμανική Ηochtief βλέπουν οι λαοί να αρπάζει με ναζιστική σκληρότητα τα αεροδρόμιά τους και όχι τους Εβραίους, οι οποίοι τους κατευθύνουν σε "στημένες" κατακτήσεις με τη συνεργασία πληρωμένων δοσίλογων. Την "επιθετική" γερμανική Siemens βλέπουν οι λαοί να καταστρέφει τις εθνικές τους βιομηχανίες και όχι τους Εβραίους τραπεζίτες, οι οποίοι "εξαγριώνουν" τη Siemens. Τους Γερμανούς εποίκους βλέπουν οι λαοί ν' αρπάζουν ιδιωτικές περιουσίες και όχι τους Εβραίους τραπεζίτες, οι οποίοι τους δανειοδοτούν για τις επικίνδυνες αγορές.

Αν οι λαοί αντιδράσουν, με τους πανίσχυρους Γερμανούς θα έρθουν σε σύγκρουση και όχι με τους αδύναμους Εβραίους, οι οποίοι βρίσκονται πίσω τους. Γι' αυτόν τον λόγο παίζουν σήμερα τα εκ του ασφαλούς κερδοσκοπικά παιχνίδια εις βάρος των χωρών της Μεσογείου. Κερδίζουν καί οι δύο. Οι κερδοσκόποι κερδίζουν, αρπάζοντας τους λίγους εναπομείναντες πόρους της Μεσογείου και οι Γερμανοί περιμένουν τις υποθήκες. Τα δημόσια κεφάλαια και τις ακίνητες περιουσίες των λαών περιμένουν από τους χρεοκοπημένους λαούς της Μεσογείου.

Θέλουν ν' αρπάξουν αυτά τα οποία κάποτε ήθελε ν' αρπάξει και ο Χίτλερ και δεν τα κατάφερε. Αυτός είναι ο στόχος τους. Γι' αυτόν τον λόγο "στριμώχνουν" τα κράτη της Μεσογείου με τις κερδοσκοπικές επιθέσεις. Θέλουν να τους αποσπάσουν το κεφάλαιο, για να το μοιράσουν στους δικούς τους ανθρώπους, τους οποίους ελέγχουν απόλυτα και η ασφάλεια των οποίων θα τους θέτει υπό την ομηρία τους. Θέλουν να μεταφέρουν εποίκους στη Μεσόγειο, για να ολοκληρωθεί η κατάκτησή της. Εκατομμύρια Γερμανών και άλλων πλούσιων Βορειοευρωπαίων περιμένουν να εκποιηθεί το δημόσιο κεφάλαιο των "γουρουνιών", για ν' αποκτήσουν ένα μικρό "μπαλκονάκι" στη Μεσόγειο. Ακόμα και τα "επενδυτικά" δάνειά τους έχουν προεγκριθεί.

Όλα αυτά καλά και έξυπνα είναι ...αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα ..."πρόβλημα με τον χωροχρόνο", όπως θα έλεγε και ο γελοίος ο Αϊνστάιν. Έχουν πρόβλημα καί με τον χώρο καί με τον χρόνο. Ο χώρος, όπου τα κάνουν όλα αυτά, δεν είναι ούτε αφελής ούτε άπειρος. Πολλοί στην περιοχή γνωρίζουν τους Εβραίους και άρα γνωρίζουν και τα κόλπα τους. Ο παλιός "παπατζής" της γειτονιάς μπορεί να γύρισε με πτυχίο Χάρβαρντ, αλλά γι' αυτούς που τον γνωρίζουν πάντα "παπατζής" θα παραμένει. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει βάλει μυαλό και έχει ως στόχο να στήσει την ίδια παλιά χιλιοεφαρμοσμένη "φάμπρικα", προσπαθώντας να ξεγελάσει παλιούς και έμπειρους παίκτες. Όταν οι λαοί της Μεσογείου ανακάλυπταν τον ιμπεριαλισμό, οι Εβραίοι ανακάλυπταν το περιεχόμενο των μυτών τους.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, γιατί τώρα υπάρχει και το πρόβλημα του χρόνου. Ο χρόνος στην εποχή που ζούμε είναι πολύ γρήγορος και οι αυτοκρατορικοί σχεδιασμοί είναι από τη φύση τους αργοί. Ακόμα και ένας τέλειος και ευφυής σχεδιασμός μπορεί να αποτύχει, επειδή δεν "προλαβαίνει" να εφαρμοστεί. Οι εξελίξεις σήμερα γίνονται με τόσο γρήγορους ρυθμούς, που έξυπνα σχέδια κινδυνεύουν να μείνουν στα "χαρτιά", επειδή απλά δεν πρόλαβαν να προσαρμοστούν σε δεδομένα, τα οποία αλλάζουν με τρομερές ταχύτητες.
Αποτέλεσμα εικόνας για jew work
Όσο έξυπνη και σωστή είναι η ιδέα να οργώσεις το χωράφι πριν το σπείρεις, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε αν σε προλάβουν οι βροχές. Οι Εβραίοι τώρα κινδυνεύουν να την πατήσουν, γιατί οι εποχές δεν τους ευνοούν. Ήρθαν στην Ευρώπη οργανωμένοι και με σχέδιο, αλλά άρχισε η "βροχή" και δεν προλαβαίνουν να την "οργώσουν". Οι ίδιοι και ο εξοπλισμός τους θα μείνουν καθηλωμένοι στα γερμανικά "υπόστεγα". Αυτό όμως είναι τραγικό, γιατί η οργή των λαών φουσκώνει σαν ποτάμι και σε κάποια στιγμή θα σπάσουν τα φράγματα και θα πέσουν με δύναμη εκεί όπου βρίσκονται τα "υπόστεγα".

Δεν θα αντέξει πολύ η υποδουλωμένη Γερμανία να παίζει αυτό το εβραϊκό παιχνίδι της κερδοφόρας καταγγελίας των "γουρουνιών". Δεν θα αφεθούν επί μακρόν τα μακριά τους "χέρια" να χαϊδεύουν τη Μεσόγειο. Τα εβραϊκής εμπνεύσεως γερμανικά "παραμύθια" περί φτωχού ευρωπαϊκού Νότου σε κάποια στιγμή δεν θα έχουν ακροατές. Ο "πρίγκιπας" είναι λίγο gay, η "πριγκίπισσα" προ πολλού έχει πάψει να είναι παρθένα και η "κοκκινοσκουφίτσα" έπεσε θύμα του trafficing και δεν πήγε στη γιαγιά της. Αυτό μας λέει το γερμανικό "παραμύθι" και τέτοιο παραμύθι δεν το ακούει κανένας.

Είναι παραμύθι η φτώχεια του μεσογειακού Νότου. Είναι φτωχός ο Νότος, ο οποίος γέννησε όλες τις γνωστές αυτοκρατορίες τις ιστορίας και είναι πλούσιος ο Βοράς, ο οποίος ζει ακόμα από τα "δανεικά" αυτών των αυτοκρατοριών; Είναι φτωχός ο Νότος, ο οποίος "φιλοξενεί" τη Ρώμη, τη Νέα Ρώμη, την Αθήνα ή τις Θήβες και είναι πλούσιος ο κάμπος με τα λάχανα; Νηστικός θα μείνει ο ιδιόκτητος γερμανικός "λύκος" των Εβραίων, γιατί η "κοκκινοσκουφίτσα" είναι "εργαζόμενη" στη βίλα του Μπερλουσκόνι και το καλάθι της είναι άδειο από "τρόφιμα" και γεμάτο μόνο με Viagra. Την παραπάνω "όρεξη" όμως δεν την θέλει ο "πεινασμένος".

Το νέο "κουστούμι" του Φαραώ και οι κατάρες των Εβραίων.


Υπάρχει μια εβραϊκή κατάρα, η οποία δυστυχώς για τους Εβραίους υπάρχει περίπτωση να "ξεσπάσει" πάνω τους. Τι ακριβώς λέει αυτή η κατάρα;"Σου εύχομαι να τα κερδίσεις όλα και να τα χάσεις όλα". Δεν σε καταριούνται δηλαδή απευθείας να τα χάσεις όλα, αλλά σου εύχονται να τα αποκτήσεις όλα, για να σε πληγώσει επιπλέον όχι μόνον η απώλεια, αλλά και το μέγεθός της. Δεν σου εύχονται να πέσεις εκεί που περπατάς στο ίσιωμα, αλλά να σου εύχονται να προλάβεις ν' ανέβεις στο πιο ψηλό βουνό, ώστε από εκεί να πέσεις. Δεν τους αρκεί να πέσεις και να πονέσεις. Θέλουν να πέσεις από εκεί απ' όπου θα σκοτωθείς. Μόνον οι Εβραίοι μπορούσαν να τη σκεφτούν αυτήν την κατάρα.

Αν κρίνουμε από τα μεγέθη των δικών τους επιβεβαιωμένων και κολοσσιαίων επιτυχιών και το συνδυάσουμε με το απολύτως αβέβαιο και απόλυτα σκοτεινό μέλλον τους, μπορούμε να υποθέσουμε ότι μάλλον τους έχει καταραστεί κάποιος ...Κάποιος πολύ ΜΕΓΑΛΟΣ ...Κάποιος, που βρίσκεται "ΑΝΩΘΕΝ" ...Κάποιος, που θα είχε τη δύναμη να τους βοηθήσει να κατακτήσουν τα ΠΑΝΤΑ και θα είχε τη διάθεση στο τέλος να τους τα πάρει ΟΛΑ. Μιλάμε για πραγματικά κολοσσιαία κατάρα.
Αποτέλεσμα εικόνας για jew work america
Δεν είναι δυνατόν υπό φυσιολογικές συνθήκες ο λαός, που νίκησε όλες τις αυτοκρατορίες του κόσμου, να βρίσκεται σήμερα εκ νέου με τα διαβατήρια στα χέρια. Οι Εβραίοι νίκησαν τους πάντες και έχασαν από τους εαυτούς τους. Δεν μπόρεσαν να νικήσουν την απληστία τους. Το μεγάλο τους λάθος ήταν η μεγάλη τους επιτυχία, την οποία δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν και παρασύρθηκαν στην απληστία. Ο "καχεκτικός" ξέχασε τον λόγο για τον οποίο είχε εξ’ αρχής ανάγκη τον γιγαντόσωμο συνέταιρο και τον έριξε στη μοιρασιά. Σήμερα περιφέρεται ως το απόλυτο "αφεντικό" του Πλανήτη, ποντάροντας σε έναν ισχυρό υπάλληλο. Αυτό είναι λάθος. Γιατί; Γιατί οι συνέταιροι έχουν απόλυτα συμπλέοντα συμφέροντα μεταξύ τους και θυσιάζονται γι' αυτά. Οι υπάλληλοι εργάζονται και δεν θυσιάζονται. Εργάζονται για όσο τους συμφέρει και γνωρίζουν πού να σταματούν. Από τη στιγμή που οι Εβραίοι έχασαν τους Αμερικανούς, δεν έχουν την πολυτέλεια να στέλνουν τους "μαύρους" και τους "Λατίνους" στρατιώτες να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη.

Ο συνεταιρισμός τους με τους Αμερικανούς ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας τους και αυτόν τον συνεταιρισμό τον χάλασαν, γιατί δεν μπορούσαν να ελέγξουν την απληστία τους. Γιατί δεν μπορούσαν να τον προστατεύσουν από τις "πληγές" και άρα από τους εαυτούς τους. Ο συνεταιρισμός τους με τον πιο αφελή Φαραώ της ιστορίας κατέληξε στο να τον αντιμετωπίσουν στο τέλος σαν κοινό "πελάτη" τους. Του έφαγαν την περιουσία, του στέρησαν το μερίδιό του από τον συνεταιρισμό τους και στο τέλος τον βύθισαν στα χρέη. Μπήκαν στο σπίτι του σαν πεινασμένοι ζητιάνοι, έφαγαν και ήπιαν και αφού τον λεηλάτησαν σήμερα τον απειλούν καθημερινά με "κλητήρες".

Επειδή μπορούσαν, τον "έριξαν", ξεχνώντας ότι ...δεν κάνεις πάντα αυτό που μπορείς, αλλά αυτό που πρέπει. Γιατί; Γιατί είναι Εβραίοι. Γιατί διαπαιδαγωγούνται σκληρά —και από τα παιδικά τους χρόνια— να είναι απατεώνες και αυτό στο τέλος γίνεται δεύτερη φύση τους. Γιατί το φίδι θα σε δαγκώσει όταν θα βρει ευκαιρία και δεν θα μετατραπεί σε κατοικίδιο επειδή το ταΐζεις. Τώρα "ποντάρουν" στους Γερμανούς, αλλά ήδη το σφάλμα έχει γίνει. Δεν έχουν με τους Γερμανούς τα ίδια συμφέροντα, ώστε να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από αυτούς. Οι Γερμανοί σ' ακολουθούν μέχρι εκεί που συμφέρει τους ίδιους και όχι μέχρι εκεί που συμφέρει εσένα.

Για όσο διάστημα οι Εβραίοι φέρνουν κέρδη στη Γερμανία, δεν έχει κανέναν λόγο ο γερμανικός λαός να μην κάθεται "προσοχή" σ' αυτούς. Τζάμπα κέρδη είναι και τέτοια κέρδη δεν τα αρνείται κανείς. Γιατί να τα αρνηθούν οι Γερμανοί; Δεν έχουμε λόγο να τους κατηγορήσουμε για τη σημερινή τους συμπεριφορά. Όλοι στη θέση τους το ίδιο θα έκαναν. Δεν υπάρχει λαός αγίων και δεν θα μπορούσε να είναι ο γερμανικός ένας τέτοιος. Το θέμα είναι άλλο. Τι θα γίνει όταν αυτά τα κέρδη θα πάψουν να έρχονται και θα απαιτηθούν θυσίες, ώστε να συνεχίσουν να έρχονται; Τότε τα πράγματα σίγουρα θ' αλλάξουν. Είναι άλλο πράγμα ο πλούσιος υπάλληλος Σόιμπλε να "μαλώνει" τα "pigs", όταν αυτά δεν πληρώνουν τα "χρέη" τους και άλλο πράγμα να στείλεις φτωχούς Γερμανούς στρατιώτες να πάνε να τα εισπράξουν.

Το πρόβλημα, δηλαδή, θα προκύψει, όταν οι Γερμανοί θα πρέπει να ενεργήσουν πραγματικά υπέρ των εβραϊκών συμφερόντων. Αυτό όμως είναι μαθηματικά αδύνατον να συμβεί. Δεν το επιτρέπουν οι καιροί. Δεν το επιτρέπει το επίπεδο του σημερινού ανθρώπου να κυλιέται στις λάσπες, για να θυσιαστεί για συμφέροντα τα οποία δεν τον αφορούν. Οι Γερμανοί είναι για τους Εβραίους μια λαμπερή "πανοπλία", η οποία λειτουργεί μόνον εκφοβιστικά και βέβαια για όσο διάστημα αποδίδει κέρδος ο εκφοβισμός. Είναι κάτι σαν τους στρατιώτες, οι οποίοι πηγαίνουν στον στρατό για τον μισθό και όχι για να γίνουν ήρωες. Είναι καλοί, πειθαρχημένοι και υπάκουοι στρατιώτες στην εποχή της ειρήνης. Στον πόλεμο αλλάζουν τις απόψεις τους, γιατί αλλάζουν τα δεδομένα. Για να επιβιώσουν πήγαν στον στρατό και όχι για να πεθάνουν.
Αποτέλεσμα εικόνας για america dept
Το πρόβλημά των Εβραίων είναι πλέον ανίκητο, γιατί δεν βούλιαξαν απλά μια χριστιανική "βάρκα", όπως είναι οι ΗΠΑ. Βούλιαξαν ΤΗΝ "βάρκα", η οποία, εξαιτίας τους και εξαιτίας των δικών τους σχεδιασμών, έφερε το σύνολο της εξουσίας της χριστιανικής αυτοκρατορίας. Κατέστρεψαν αυτούς, τους οποίους οι ίδιοι ανέδειξαν ως "Πλανητάρχες". Δεν "έριξαν" δηλαδή τους Γερμανούς, για να κερδίσουν από τους Βρετανούς ή τους Γάλλους, αφήνοντας ανέγγιχτη τη "βάρκα" του χριστιανισμού. Δεν βούλιαξαν μια "βάρκα" στα χρέη, ώστε να εισπράξουν τα κέρδη σε παρακείμενες "βάρκες" ιδιοκτητών με παραπλήσια και ανταγωνιστικά συμφέροντα με τους κατεστραμμένους.

Δεν έκαναν δηλαδή αυτό που έκαναν πάντα και τους συντηρούσε στη ζωή. Αυτό, το οποίο έκαναν ως αρχιχαφιέδες των εκάστοτε ισχυρών. Αυτό, το οποίο έκαναν για παράδειγμα εις βάρος της Γερμανίας και υπέρ της Βρετανίας στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό, το οποίο έκαναν εις βάρος της Ρωσίας και υπέρ της Βρετανίας στην "επανάσταση" των Μπολσεβίκων. Αυτό, το οποίο έκαναν εις βάρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και υπέρ της Βρετανίας στη Μικρασιατική Καταστροφή. Αυτό, το οποίο έκαναν εις βάρος της Ευρώπης και υπέρ των ΗΠΑ στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό, το οποίο έκαναν εις βάρος του αραβικού κόσμου και υπέρ των ΗΠΑ στο Μεσανατολικό Ζήτημα.

Στην πραγματικότητα, νικώντας τους Αμερικανούς, νίκησαν τον ίδιο τον χριστιανισμό και αυτό ήταν μέγα λάθος τους. Χρησιμοποιώντας την αμερικανική "βάρκα", βούλιαξαν όλες τις υπόλοιπες εθνικές χριστιανικές "βάρκες" και στο τέλος βούλιαξαν και την ίδια. Το λάθος, που κάνει ένα παράσιτο, το οποίο δεν γνωρίζει πού να σταματά και σκοτώνει τον οργανισμό που το συντηρεί. Νίκησαν τον χριστιανισμό και δεν έχουν τις δυνατότητες να διαχειριστούν τις συνέπειες της νίκης. Σαν ένα μικρό παιδί, που μπορεί να ρίξει κάτω τον Τάισον με ένα αιφνιδιαστικό πισώπλατο χτύπημα, αλλά δεν γνωρίζει τι να κάνει σε περίπτωση που αυτός θα σηκωθεί.

Αυτό έγινε σήμερα. Ο Χριστιανισμός "έπεσε" από το ύπουλο εβραϊκό χτύπημα, αλλά έχει δυνάμεις να "ξανασηκωθεί" και αλίμονο σ' αυτόν που τον "έριξε" κάτω. Οι αυτοκρατορίες δεν καταρρέουν εύκολα, επειδή έφτασαν σε ένα απλό αδιέξοδο. Οι αυτοκρατορίες πάντα βρίσκουν τις δυνάμεις ν' αντιδράσουν και αλίμονο σ' αυτούς που θα στέκονται τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο. Είναι πάντα υποχρεωμένες ν' αγωνίζονται μέχρι τέλους και με όλα τα μέσα —θεμιτά ή αθέμιτα— γιατί πάνω τους "επενδύουν" την επιβίωσή τους δισεκατομμύρια ανθρώπων εκατοντάδων λαών. Οι αυτοκρατορίες δεν είναι δυνατόν να καταρρεύσουν από χρέη απέναντι σε λίγους απατεώνες κερδοσκόπους. Δεν θα πεινάσουν τα δισεκατομμύρια των χριστιανών, επειδή ο "Φαραώ" πέρα από τον Ατλαντικό ήταν αφελής και τον ξεγέλασαν οι Εβραίοι.

Οι αυτοκρατορίες, όταν πεινάνε, εξαιτίας κερδοσκόπων, τους κρεμάνε στα τσιγκέλια και μαζεύουν τους σκύλους για γιορτή. Δεν ψάχνουν να βρουν τι είναι δίκαιο και τι άδικο. Ψάχνουν τη λύση, που θα τους εξασφαλίσει την επιβίωση. Την όποια λύση, όσο δίκαιη ή άδικη μπορεί να είναι για κάποιους άλλους. Οι αυτοκρατορίες για τη δόξα τους και το άδικο έχουν εξοντώσει εκατομμύρια αθώων ανθρώπων. Δεν μπορούν για την επιβίωσή τους —και έχοντας το δίκιο με το μέρος τους— να λιώσουν τους λίγους απατεώνες που τις λεηλάτησαν; Αυτήν τη στιγμή όλοι οι χριστιανικοί λαοί είναι "βυθισμένοι" στα χρέη και δυστυχώς για τους Εβραίους μόνον σ' αυτούς χρωστάνε. Ούτε καν ο ένας στον άλλο δεν χρωστά, ώστε να βρουν οι Εβραίοι και κάποιον άλλο λαό να συστρατευτεί μαζί τους.

Έχασαν τους συνεταίρους τους και δεν υπάρχει ούτε ένας λαός που από τύχη να έχει συμπλέοντα συμφέροντα μ' αυτούς. Τους ίδιους τους "υπαλλήλους" τους τούς έχουν υπερχρεωμένους. Υπάλληλοι τέτοιοι, που, όσο πιο πολύ εργάζονται για το αφεντικό τους, τόσα πιο πολλά να του χρωστάνε, μόνον υπάλληλοι Εβραίων μπορεί να είναι. Η ίδια η Γερμανία βυθίζεται στα χρέη. Καθημερινά γεύεται κι αυτή το αμερικανικό "όνειρο" της μεταπολεμικής εποχής. Πιάστηκαν στα χέρια οι Γερμανοί πολιτικοί μεταξύ τους για το δάνειο "μαμούθ" που ετοιμάζεται να πάρει η Γερμανία. Ανατολικογερμανοί μισούν Δυτικογερμανικούς για τον ιμπεριαλισμό που υφίστανται από αυτούς. Όταν οι "ευνοημένοι" Αμερικανοί και Γερμανοί βυθίζονται στη άβυσσο των χρεών και της ανεργίας, ευνόητο είναι ότι είναι πιο "κοντά" με το Μπαγκλαντές παρά με τους πιστωτές τους. Πιο "κοντά" στην ισοπεδωμένη Αϊτή παρά στο Μπρούκλιν.

Οι Εβραίοι αυτό είναι που δεν κατάλαβαν. Δεν κατάλαβαν ότι οι αυτοκρατορίες δεν ακολουθούν τους Φαραώ στους τάφους τους. Τους θάβουν και ψάχνουν τους επόμενους. Μέχρι να βρεθεί ο νέος, απλά "υφαίνουν" τα καινούργια του "ρούχα" με "νήμα" τα δικά τους προβλήματα, όνειρα και απαιτήσεις. Οι λαοί είναι θέμα χρόνου να στηρίξουν τον πρώτο άνθρωπο, ο οποίος θα τους υποσχεθεί πως θα διευθετήσει τα χρέη τους. Τα όποια "χρέη" τους. Τον πρώτο άνθρωπο, ο οποίος θα τους υποσχεθεί ότι θα μαζέψει τα "βατράχια", θα εξαφανίσει τις "σκνίπες" και θα ψεκάσει τις "αλογόμυγες".

Ο χριστιανισμός ήδη άρχισε να υφαίνει το νέο "ρούχο" για κάποιον νέο "Φαραώ". Αυτόν, ο οποίος θα ξηλώσει το εβραϊκό κύκλωμα και θα απαλλάξει την αυτοκρατορία από τις "πληγές" της. Πληγές, που αυτήν τη στιγμή είναι τα τεράστια χρέη των κρατών. Πληγές, τις οποίες ερεθίζουν συνεχώς τα σαρκοφάγα εβραϊκά "βατράχια". Οι σημερινές διορισμένες από τους Εβραίους πολιτικές ηγεσίες, οι οποίες υποτίθεται ελέγχουν τους χριστιανούς, ολοένα κι απομακρύνονται από αυτούς. Ολοένα και θυμίζουν τα "κτερίσματα" που παίρνουν μαζί τους οι νεκροί αυτοκράτορες. Οι χριστιανοί ψάχνουν ...και όποιος ψάχνει συνήθως βρίσκει.

Η μεγάλη "ανατροπή" είναι εύκολο να γίνει. Δεν χρειάζεται ούτε καν μια στοιχειώδης συστράτευση σε έναν κοινό και δίκαιο αγώνα. Δεν υπάρχει αγώνας, όταν υπάρχει τέτοια δυσαναλογία μεγεθών. Δισεκατομμύρια τίμιων ανθρώπων χρωστάνε άπειρα χρήματα σε κάποιες λίγες χιλιάδες απατεώνων. Εβραίων απατεώνων. Τι θα τους κάνουν αυτοί οι Εβραίοι, αν δεν τους δώσουν τα χρωστούμενα; Θα τους απειλήσουν; Θα τους τρομάξουν; Ας πρόσεχαν σε ποιους δάνειζαν. Απλά πράγματα. Οι Εβραίοι τα πήραν όλα και μέσα σ' αυτήν την έννοια συμπεριλαμβάνονται και τα "αμελέτητα". Έχουμε ένα έντονο προαίσθημα ότι "αμελέτητα" θα εισπράξουν τελικά. Αυτό δεν το λέει η εβραϊκή κατάρα, αλλά το προσθέτουμε εμείς.

Επειδή είναι άνθρωποι και ως τέτοιους τους αγαπάμε, έχουμε να τους προτείνουμε μερικά πράγματα. Πριν αρχίσουν να μαλώνουν με όλους τους λαούς και αρχίσουν ν' αποκαλύπτονται τα εγκλήματά τους και άρα να γίνονται τα πράγματα επικίνδυνα για τους ίδιους, καλό και χρήσιμο είναι γι' αυτούς να σκεφτούν από τώρα τις επιλογές τους. Είναι θέμα χρόνου ν' ανοίξει ο φάκελος του "Ολοκαυτώματος" και ν' αποδειχθεί ότι και οι ίδιοι ήταν ανάμεσα στους εμπνευστές του και τους χρηματοδότες του. Να αποδειχθεί ότι το "Ολοκαύτωμα" ήταν μια καλή "υποθήκη" για τη μεγαλύτερη "επένδυση" της ιστορίας τους. Να αποδειχθεί ότι ήταν η μεγαλύτερη απάτη της ανθρώπινης ιστορίας. Δεν θα αντέξουν οι λαοί —και κυρίως οι Γερμανοί— την αποκάλυψη ότι οι γύφτοι της ερήμου τούς "δούλευαν" με αυτήν την απάτη και τους υποδούλωσαν για περισσότερο από μισό αιώνα.

Τώρα λοιπόν, που οικειοθελώς το "έκοψαν" ανατολικά από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη, ας την "προσπεράσουν" και ας συνεχίσουν την πορεία τους να φτάσουν στο Ισραήλ, γιατί, αν κυνηγηθούν, θα πάνε ακόμα πιο ανατολικά και εκεί υπάρχει μόνον έρημος. Θα αναγκαστούν να περάσουν από επικίνδυνες μεσογειακές περιοχές και εκεί τα "σκυλιά" δεν είναι δεμένα πλέον. Είναι ακριβώς όπως τα θυμούνται και ακόμα πιο εξαγριωμένα. Αυτό πρέπει να κάνουν, γιατί αυτό τους συμφέρει. Μπορούν να καταλάβουν πλέον και από μόνοι τους ότι είναι "καταραμένοι". "Εκλεκτοί" καταραμένοι... για να ακριβολογούμε και να μην τους αδικούμε. Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει πάνω τους ακόμα μια τρομερή εβραϊκή κατάρα. Εκείνη που εύχεται σε κάποιον να χάσει όλα του τα δόντια αλλά να του μείνει ένα, που να του προκαλεί τρομερό πονόδοντο.
Αποτέλεσμα εικόνας για νετανιαχου ορμπαν
Ο σιωνισμός του Χέρτζλ και της υπόλοιπης συμμορίας, που ονειρευόταν να "δαγκώσει" όλο τον κόσμο, είναι θέμα χρόνου να "ξηλωθεί" από όλο τον κόσμο και να περιοριστεί στο Ισραήλ. Αυτό το "ξήλωμα" θα είναι η επιβεβαίωση της εβραϊκής κατάρας. Το ένα κράτος μετά το άλλο θα εγκαταλείπουν οι Εβραίοι και ο σιωνισμός θα χάνει το ένα "δόντι" μετά το άλλο. Το μόνο που θα του απομείνει θα είναι το Ισραήλ. Το Ισραήλ όμως, για να επιβιώσει στο μέλλον, θα πρέπει να λειτουργήσει ως ένα φυσιολογικό και άρα παραγωγικό κράτος και άρα αναγκαστικά θα είναι εχθρικό και το ίδιο για τον παρασιτικό σιωνισμό. Στον "φαφούτη" σιωνισμό, δηλαδή, θα παραμείνει ένα "δόντι" και αυτό θα τον "πονάει" αφόρητα και αιώνια.

Ο χρόνος είναι κρίσιμος γι' αυτούς, γιατί τελειώνει. Γνωρίζουν οι Εβραίοι ότι τελειώνει. Δεν χρειάζεται να τους το αποκαλύψουμε εμείς. Έχουν τις αποκρυφιστικές γνώσεις, για να το γνωρίζουν από μόνοι τους. Πάντα μετά την ολοκλήρωση των πληγών του Φαραώ αρχίζει το "ζέσταμα" για το μεγάλο "τρέξιμο" αυτών που τις προκάλεσαν. Το 2012 απέχει ελάχιστα και η Ώρα της Κρίσης πλησιάζει. Αλίμονό τους αν συμβεί αυτό το οποίο απεύχονται και είναι το χειρότερο ενδεχόμενο γι' αυτούς. Αλίμονό τους αν ο δικός τους Θεός και ο αναμενόμενος "Φαραώ" του χριστιανισμού ταυτίζονται ως πρόσωπα. Αν ως Θεός δεν τους βρει εκεί όπου τους άφησε —στο μέρος που κάποτε τους χάρισε— και αν ως "Φαραώ" τους βρει να "πληγώνουν" την αυτοκρατορία του. Τέλος.

Μπαίνουμε στην Εποχή του Υδροχόου και έρχονται μεγάλες "πλημμύρες". Οι λαοί αναγκαστικά θα μπουν εκ νέου σε βαθιά "νερά" και ανάμεσά τους θα είναι και οι Εβραίοι. Σύντομα θα κληθούν ν' αποφασίσουν αν θα "πνιγούν" ή θα "πλυθούν".


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεπουλάνε τη Μακεδονία μας. Δε ξεπουλάνε γη. Γη δε μπορούν να πάρουν οι σκοπιανοι είναι πολύ μικροί. Ξεπουλάνε όμως την ιστορία μας. Ξεπουλάνε τον Μέγα Αλέξανδρο. Η αρχή έγινε. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Δυστυχώς και ξαναλέω δυστυχώς και όπως έχει δείξει και η ιστορία, μόνο όταν χύνεται αίμα δικαιώνεσαι. Αυτοί ξεπουλάνε τα πάντα χωρίς ντροπή. Και δυστυχώς ξανά, δε θα τιμωρηθούν ποτέ. Δεν περιμένω ΤΙΠΟΤΑ από τον λαό. Είναι τόσο λοβοτομημένος που σου προκαλεί λύπηση.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΑ ΤΡΙΑ.ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.