Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, Μαΐου 21, 2018

Θα τα παίξουν όλα για όλα..


Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρης

Πρέπει κάποιους να "θυσιάσουν" .Ειναι πολύ μεγάλο το θέμα με την Μακεδονία, πρέπει λοιπόν να γίνει αποπροσανατολισμός. Ξέρουν πως με το όνομα θα γίνει χαμός, και τρέχουν να το στήσουν ,για να πάρουν σειρά τα τσοντοκάναλα, να  "καταδικάσουν". Όσοι τώρα αντιδράσουν για το μακεδονικό, αυτόματα τους "κατατάσσουν" στους διάφορους καράφλες-Είδατε τις φάτσες τους; Είδατε κανέναν σοβαρό άνθρωπο να διαμαρτύρεται;  "φασίστες". Μέχρι και μαύρες κουκούλες είδαμε. Προλαβαίνουν "αντιδράσεις" και τις χαρακτηρίζουν ακραίες. Για αυτό "έφαγε" κάποιες σπρωξιές ο δήμαρχος και κάποιες κλωτσιές η πόρτα του αυτοκίνητου .Ειναι  τυχαίο, που έγινε στην Μακεδονία το σόου? Γιατί, στον θεό που πιστεύετε . Κάτι «σάπιο» υπάρχει εδώ. 

Τέτοια γεγονότα είναι η επιτομή του διχασμού. Χωρισμένος στα δυο ο λαός μέχρι να περάσει το κόλπο με το όνομα…Μιλάμε για την Μακεδονία του Αλεξάνδρου. Για τον Θέανθρωπο Αλέξανδρο που κάποιοι αγαπούν να μισούν. Μιλάμε για μια οικονομική κρίση που υπερβαίνει τα 10 χρόνια.…. Ο ήλιος βαράει. Η νύχτα ξεπαγιάζει. Το στοµάχι αδειάζει. Η αφυδάτωση του άγχους σκοτώνει. Το αίμα να  χτυπά στα μηνίγγια μετά από μια βασανιστική σκέψη για αυτό που έχασες. Το όνειρο εφιάλτης.....Η πανίσχυρη και τεράστια Γιουγκοσλαβία  έγινε κομμάτια. Σήμερα βρίσκονται στην Ελλάδα, ο Μπουτάρης ένα απλό γρανάζι είναι…ένας γραφικός γέρος που τραβά αστοιχείωτους..

Θα τα παίξουν όλα για όλα.....χαλαρώστε λίγο και δείτε τους όπως πραγματικά είναι...Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν super duper πατριώτες..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΚΛΕΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΣΑΛΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΒΤΗΣ ΡΗΧΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΚΕΨΗ ΤΟΧΑΣΕΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ,

Ανώνυμος είπε...

στημένο το περιστατικο! ολη η θεσσ αυτο λεει, το εστησαν μαζι με τους πουλημενους της αθηνας

eucharist tassilli είπε...

γιαυτον τον περι...όλα προφανως εινε στημενα...χαχα οτινανε...

Ανώνυμος είπε...

καλα εσυ 5 56 νυχτωμενε ολα στημενα τα βλεπεις μεχρι εκει φτανει η νοητικη σου θολουρα η και λιγο παραπερα πισω απ ολα ειναι οι οβριοι δλδ το ευκολο\ αναθεμα στημενος εισαι εσυ και ψαξε λιγο τα αζιμουθια στο μυαλο σου ΕΛΕΟΣ