Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, Μαΐου 22, 2018

Σε... αναμμένα κάρβουνα η Μέρκελ για το Σκοπιανό: Τηλεφώνησε ξανά σε Τσίπρα και Ζάεφ

Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελΣε... «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκεται το Βερολίνο για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Αυτό προκύπτει από τη σημερινή νέα παρέμβαση της Γερμανίδας Καγκελάριου η οποία είχε νέο γύρο συνομιλιών με τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων για το ονοματολογικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία παρέμβαση της Μέρκελ για το Σκοπιανό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Σόφια οπότε συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ και συζήτησε μαζί τους για την πορεία της διαπραγμάτευσης στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Να σημειωθεί ότι η νέα παρέμβαση της Μέρκελ προς τους Τσίπρα και Ζάεφ, σημειώθηκε στον απόηχο των αμερικανικών παραινέσεων για λύση στο Σκοπιανίο που διατυπώθηκαν δια του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μετά από τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις, τη σκυτάλη της διαπραγμάτευσης αναλαμβάνουν και πάλι οι υπουργοί Εξωτερικών, οι οποίοι θα συναντηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, παρουσία του Μάθιου Νίμιτς. 

1 σχόλιο:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΠΕΡΙ ,ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; ΑΠΟ ΚΕΣΝΕΡ ΣΕ ΑΜΠΟΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΠΟΤ ΣΕ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΤΗΣ ΣΑΛΟΥΝ,ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΑΡΤΙΝΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΤΟΝ 6 ΜΗΝΩΝ ΝΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ...