Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαΐου 16, 2018

Από πέρσι το καλοκαίρι γράψαμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Οι κομμουνιστές του Σύριζα έχουν ξεφύγει. Εχουν υπογράψει πράγματα που δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Η πρώτη γεύση είναι οι συντάξεις χηρείας...

Πρωτοφανής παραίτηση του Νίκου Σακελλαρίου . Συγκίνηση και αιχμές


Την παραίτησή του από τον θώκο του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ανακοίνωσε την Τετάρτη υπό το κράτος έντονης συναισθηματικής φόρτισης ο Νικόλαος Σακελλαρίου σε μια πρωτοφανή για τα μεταπολιτευτικά χρονικά κίνηση. 

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου εξαπέλυσε «κεραυνούς» για τις διαρροές όσον αφορά το νόμο Κατρούγκαλου, ενώ άφησε αιχμές και για υποχώρηση του κράτους δικαίου. Όπως είπε, κάποιοι με διαρροές, ειδικά για το νόμο Κατρούγκαλου, δεν τον άφηναν να επιτελέσει τα καθήκοντά του, και απέρχεται της θέσης του πριν την συμπλήρωση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.

Με αφορμή τις διαρροές για το νόμο Κατρούγκαλου μίλησε για αδιανόητη παραβίαση του απορρήτου και καίριο πλήγμα στην αξιοπιστία του δικαστηρίου. 

Ο πρόεδρος του ΣτΕ προειδοποίησε μάλιστα για τις επερχόμενες μεγάλες περικοπές στις συντάξεις. Όπως είπε, «φοβούμαστε πλήρη εξαθλίωση όλων των συνταξιούχων» και κάλεσε τους πολίτες να εμπιστεύονται τη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της, λέγοντας αιχμηρά ότι «υπάρχουν ακόμα δικαστές εις τας Αθήνας». 


Πηγή: http://www.skai.gr


Αλλά ναι..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

επίσης η αδερφή του χώθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου στην ελληνικη πρεσβεια. μια χαρα! ...κάνουν απίστευτη ζωή!

http://dexiextrem.blogspot.com/2018/05/o_15.html

, είπε...

11:51 π.μ

Εντάξει δεν αποτελεί είδηση. Είναι μπανάλ πλέον όλα αυτά. Κορόιδεψαν τον κόσμο.

Peri