Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, Μαΐου 27, 2018

Και τελικά δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε...

Αποτέλεσμα εικόνας για monaco girls
Ο ένας βρίσκεται στο πριγκιπάτο του Monaco και κυνηγά την κακιά δεξιά , ενώ ο άλλος κάπου κρυμμένος στα υπόγεια του Μαξίμου, ξεπουλά με ηδονή την Μακεδονία. Ο τραγουδιστής του εθνικισμού με αγάπη στις χαιρετούρες τις Ναζιστικές, περνά μια βόλτα από Αλβανία, στο αγαπημένο του Αλβανικό κοινό, αποκαλύπτει ότι το πρόβλημα της κρίσης είναι οι Έλληνες. Είναι τεμπέληδες. Δεν θέλουν να δουλέψουν ως γκαρσόνια.. Ο άλλος, είναι διαστημάνθρωπος. Έχει αγάπη με την πολυτέλεια. Διορίζει αβέρτα, ΚΑΙ κλείνει κανάλια. Κανείς δεν ξέρει πόσες ΔΕΚΟ  διαχειρίζεται. Στην υπόλοιπη Ελλάδα Δήμαρχοι βγαίνουν στο εξωτερικό για ψώνια!Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη, Λονδίνο. Δήμαρχοι που ως υποψήφιοι το 2014 έσκουζαν για τα κακά μνημόνια της επάρατης δεξιάς. Λούσα και καλή ζωή με μια λαιμαργία γύφτικη μαζί με πολλές αλβανικές ιθαγένειες. Ότι αρπάξουμε, ότι πιούμε και οι άλλοι επιτέλους να πάνε να γαμηθούνε!

Εννοείται η διαμαρτυρία των πολιτών έχει ίχνος Ναζισμού, εξτρεμισμού. Μια διαμαρτυρία είναι αρκετή για να σου καταστρέψει  για πάντα την ζωή η αστυνομία του Χουντικοπασόκου Τόσκα.

Τελικά δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε...ναι,  χάρη στο internet μας αποκαλύπτεται κάτι. 


Τι είναι αυτό το κάτι;

η απίστευτη και κτηνώδης ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ! 
Αυτή η διαπίστωση, που όλοι την μοιραζόμαστε, ανεξαρτήτως αν δεν την ομολογούμε δημόσια....

Χωρίς το internet δεν θα μαθαίναμε τίποτα.....θα ψάχναμε σε κανένα "ύποπτο" περιοδικό....


Τι μας θυμίζει κάπως όλο αυτό;

Αρχές της δεκαετίας του
 
80 όλο το ΠΑΣΟΚ έκοβε βόλτες με τις Ferrari στο φημισμένο club εργοστάσιο. Τότε ήταν της μόδας τα πολυτελή αυτοκίνητα. Τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν είχαν και μεγάλη λάμψη. Λάμψη είχε η παραλιακή. Το κέντρο. Άλλωστε τα πολλά λεφτά θα ερχόντουσαν με τα πακέτα Ντελόρ. Και εκεί ΞΑΝΑ οι κομμουνιστές στα καλύτερά τους ντυμένοι ως εκσυγχρονιστες σοσιαλιστές!

Oι υπόλοιποι Ελληνες, εκεί στην ΕΡΤ. Ερτ1 και Ερτ2. Παρέα με το Πολυτεχνείο της Δαμανάκη του
Monaco....Η αγάπη των κομμουνιστών για τα παλάτια σε τρομάζει.
Αποτέλεσμα εικόνας για κρεμαλα
Καθημερινά υπάρχει πόνος, οργή και αυτοκτονίες ανθρώπων....Φεύγουν άνθρωποι τόσο βίαια και άτιμα που αναρωτιέσαι ποιο ήταν τελικά το έγκλημά τους...Κλείνουν σπίτια, χάνονται περιουσίες για 1000 ευρώ. Κόβουν συντάξεις και λένε ζήσε με 380 ευρώ! χωρίς εισόδημα από κάπου αλλού!!! και όλα αυτά γιατί; Για την εξουσία! Ρήμαξαν τις ψυχούλες στα ψέματα μόνο και μόνο για να πάρουν την εξουσία!  Για να δείξουν πλούτο και γκλαμουριά στον κοσμάκη που δίνει ραντεβού καθημερινά στις εφορίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε δε μπορω με τον Διηνεκη εχει πολυ καιρο μου θυμιζει αυτον...

https://www.youtube.com/watch?v=3CxddaNmNmE

πολυ κλαψομ@νιαση πειτε του να σοβαρευτει