Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, Μαΐου 09, 2018

  Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΕΡΝΕΙ Η EΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ.....Επιστρέφει πρώτα ως glamour τάση.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! Η Ελλάδα φορά τα καλά της για να υποδεχτεί τον διάδοχο του Αγγλικού θρόνου....
Ο Κάρολος και η Καμίλα

Στο παρακάτω κείμενο  βλέπουμε τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο να κάνει μια αναδρομή στο αποτυχημένο κίνημα κατά της Χούντας στη Μακεδονία. Θυμάται την επιστροφή του από την Κομοτηνή στην Καβάλα. Μια επιστροφή με κομμουνιστικό άρωμα. 

Το ΚΚΕ  που σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης είναι ένα πραγματικό καθεστώς!! Στήριξε το πρώτο μνημόνιο έξω από την βουλή ενώ σήμερα στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα. Εντελώς τυχαία ο Τέως στηρίζει τις επιλογές του σταλινικού Κοτζιά σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας. Ενώ η βιογραφία του δημοσιεύτηκε στον τότε ΔΟΛ του  βενιζελικού Ψυχάρη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για μαρκεζινης σερ

Μην ξεχνάμε επίσης τις άριστες σχέσεις Μαρκεζίνη -Τσίπρα. Ο Μαρκεζίνης δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Ανήκει στο Αγγλικό παλάτι, είναι χρισμένος sir, ο πατέρας του υπηρέτησε το παλάτι και υπήρξε πρωθυπουργός επί Χούντας. Μια Χούντα που έδωσε "φτερά" στην οικογένεια Τσίπρα. 

Για να δούμε ένα απόσπασμα…

Η απογοήτευση βέβαια για όσα είχαν προηγηθεί και η ανησυχία για όσα θα ακολουθούσαν ήταν έκδηλες στα πρόσωπα όλων. Θλίψη, αγωνία, θυμός, ανησυχία, όλα αυτά μαζί και πόσα άλλα. Ήμασταν υποχρεωμένοι να φύγουμε σαν τους κλέφτες από την Ελλάδα, από την πατρίδα μας, επειδή προσπαθήσαμε να τη σώσουμε από τους τυράννους αλλά δεν τα καταφέραμε.

Η ζωή πάντως επιφυλάσσει κάθε φορά τους δικούς της τρόπους για να ξεπέρνα τα αισθήματα και τις ιστορίες των ανθρώπων. Έτσι έγινε και με εμένα όταν σχετικά πρόσφατα με μεγάλη συγκίνηση επέστρεψα στην Καβάλα, έχοντας όλα αυτά τα βάρη στον νου και στην ψυχή μου.

Τότε, λοιπόν, όταν φτάσαμε στην πόλη και ενώ .ήμουν στο αυτοκίνητο, βγαίνει ένας πελώριος τύπος και μας κόβει τον δρόμο. Αμάν, τι θέλει τώρα αυτός σκέφτηκα..

-Είμαι ο Βαγγέλης και είμαι ο αρχηγός των κομμουνιστών εδώ!

Όπως κατάλαβα αργότερα  ήταν κάτι σαν τοπικός κομματάρχης του ΚΚΕ.

-Έχω ένα καφενείο απέναντι , μου είπε. Θα έρθεις να σε κεράσω κάτι;

-Σήμερα δεν μπορώ…Θα περάσω όμως αύριο…του απάντησα..

-Εντάξει μου λέει..

Και πράγματι την άλλη μέρα πήγα..Εκείνος με περίμενε με ένα παράξενο δώρο. Είχε ζωγραφίσει ένα καταπληκτικό στέμμα πάνω σε ένα μαξιλάρι. Στην κορυφή του στέμματος  είχε βάλει έναν σταυρό και πάνω από τον σταυρό είχε βάλει ένα σφυροδρέπανο!  Ήταν καταπληκτικό! Με το που το είδα  έσκασα στα γέλια..

Ξαφνικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένιωσα σαν να ήμασταν φίλοι μια ολόκληρη ζωή. Συζητήσαμε αρκετή ώρα και η κουβέντα έφτασε και στα γεγονότα της 13ης Δεκεμβρίου.

-όταν έφυγα από την Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου έφυγα από το αεροδρόμιο του Αμυγδαλέωνα…εδώ από πίσω…του είπα και του περιέγραψα το σκηνικό που επικρατούσε την ώρα της απογείωσης.

-Αν δεν μου έλεγες την ιστορία αυτή, δεν θα σου έλεγα τι συνέβη σε εμένα μου ειπε…σε πολύ ευχάριστο ενικό. Υπηρετούσα εδώ σε μια μονάδα ανεπιθυμήτων ως κομμουνιστής, και εκείνο το βράδυ είχα βάρδια σε αυτό το αεροδρόμιο. Ξαφνικά εμφανίστηκες εσύ. Είχαμε καταλάβει τι γινόταν και είχαμε πάρει μόνοι μας την απόφαση ότι αν η χούντα προσπαθούσε να σε εμποδίσει ή να σου κάνει κακό θα ανοίγαμε πυρ!!

Αυτά μου είπε επί λέξει και ακούγοντας τον ένιωσα τέτοια συγκίνηση που είπα μέσα μου « Ακόμα κι αν απέτυχε,  μα τω θεώ, άξιζε τον κόπο. Κομμουνιστές φαντάροι θα άνοιγαν πυρ σε χουντικούς για να προστατεύσουν τον Βασιλιά!» Αυτά τα απίστευτα και υπέροχα συνέβαιναν τότε…

πηγή Βασιλεύς Κωνσταντίνος  ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ  ΤΟΜΟΣ Γ

Ποιους ωφέλησε ο ελληνικός 

"Εμφύλιος";

Γνωρίζοντας ο αναγνώστης όλα αυτά τα δεδομένα, αρχίζει και καταλαβαίνει πως όλοι αυτοί, οι οποίοι μας κυβερνάνε και εμφανίζονταν σαν ιδεολογικοί "αντίπαλοι", έχουν πολύ περισσότερες σχέσεις και εξαρτήσεις μεταξύ τους απ' αυτές που θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει. Τα πράγματα, δηλαδή, δεν είναι όπως φαίνονται. Αυτοί, οι οποίοι, εξαιτίας τού Εμφυλίου, εμφανίζονται σαν θανάσιμοι εχθροί, είναι περισσότερο "θανάσιμοι" φίλοι μεταξύ τους παρά εχθροί. Άρα, εφόσον αυτές οι σχέσεις "καλλιεργήθηκαν" στον "Εμφύλιο", τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα στην κατανόησή τους.

Υπάρχει κάτι, το οποίο κρύβεται πίσω από τον "Εμφύλιο" και το οποίο δεν είναι το προφανές. Τι μπορεί να είναι αυτό; ...Κάτι, που - παρακολουθώντας τα πράγματα από την εξωτερική τους πλευρά - μπορεί να "ανατρέψει" αυτά τα οποία πιστεύουμε εμείς ...Η αποκάλυψη του γεγονότος ότι οι ΚΚΕδες δεν έκαναν τον "Εμφύλιο", για να πάρουν την εξουσία ...Δεν τους ενδιέφερε η εξουσία στην Ελλάδα, γιατί απλούστατα ΠΟΤΕ δεν ενδιέφερε η ίδια η Ελλάδα το μοσχοβίτικο αφεντικό τους. Οι ΚΚΕδες στον "Εμφύλιο" έπαιξαν κι απλά πληρώθηκαν για έναν ρόλο ...Μπορεί τον πιο αιματηρό, αλλά όχι απαραίτητα τον πιο βρόμικο ...Εκεί την πρωτοκαθεδρία την είχαν άλλοι.
Ο δήθεν ελληνικός Εμφύλιος έγινε μόνον για ένα πράγμα ...μόνον με έναν στόχο ...Να σωθούν οι δωσίλογοι ...Σε αυτό στόχευε και αυτό πέτυχε ο Εμφύλιος. Στην Ελλάδα, η οποία προδόθηκε με τον χειρότερο τρόπο από τους δωσίλογους, δεν τιμωρήθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς ...Η μοναδική χώρα στην Ευρώπη, η οποία δεν τιμώρησε τους προδότες της. Γιατί; ...Γιατί, χάρη στο ΚΚΕ και την "ηλίθιά" του προσπάθεια για "επανάσταση" όλοι αυτοί οι δωσίλογοι εμφανίστηκαν σαν προστάτες τής Δημοκρατίας ...Σχεδόν "αμάρτησαν" για τη Δημοκρατία ...Κόντεψαν να μας "πείσουν" ότι είχαν συνεργαστεί με τους ΝΑΖΙ, για να μας σώσουν από τον κομμουνισμό ...Για να μας σώσουν από τις μερικές εκατοντάδες άκαπνους τεμπελχανάδες, οι οποίοι, όταν ο λαός πολεμούσε τους φασίστες στην Πίνδο, αυτοί την έβγαζαν σταυροπόδι στις φυλακές των αφεντικών τους. "Φοβούνταν" οι "δωσιλογοδημοκράτες" μήπως αυτοί οι κοπρίτες βαρεθούν να αράζουν στις φυλακές και, αφού δραπετεύσουν, μας κάνουν όλους κομμουνιστές ...Για εμάς "θυσιάστηκαν" οι δωσίλογοι, και εμείς οι "αχάριστοι" δεν το "καταλάβαμε".
Είναι προφανές λοιπόν ότι ο "Εμφύλιος", δρομολογήθηκε από τους ίδιους τους δωσίλογους. Αυτοί, με την αποχώρηση των ΝΑΖΙ και μπροστά στον κίνδυνο να κρεμαστούν στις πλατείες, απευθύνθηκαν στα αφεντικά τους για τη σωτηρία τους. Τα αφεντικά τους με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στον συνέταιρό τους τον Στάλιν για βοήθεια και ο Στάλιν έδωσε εντολή στα δουλικά του για τον "Εμφύλιο" ...Απλά πράγματα ...Αν δεν βοηθούσε ο Στάλιν τους δωσίλογους, αυτοί ήταν "τελειωμένοι". Ήδη πολλοί απ' αυτούς με τη φυγή των ΝΑΖΙ έψαχναν τραίνα και βαπόρια για να την "κοπανήσουν" και οι ίδιοι. Ταυτόχρονα δεν μπορούσαν να κρυφτούν, γιατί ήταν ήδη γνωστοί στους πάντες. Οι Σύμμαχοι αναγκαστικά είχαν αρχίσει να συλλαμβάνουν τα δραπετεύοντα "σκουπίδια" σαν τους Λαμπράκηδες, τους Καραμανλήδες κλπ.. Τους συλλάμβαναν ως δωσίλογους συνεργάτες των Γερμανών και τους είχαν υπό κράτηση μέχρι να δουν πού θα καθίσει η "μπίλια" των συνεννοήσεων, των εκβιασμών και των εξυπηρετήσεων.

Για να σωθούν αυτά τα προδοτικά κτήνη έγινε ο "Εμφύλιος". Οι ΚΚΕδες έκαναν την επί πληρωμή "επανάστασή" τους, για να προστατεύσουν συγκεκριμένους ανθρώπους ...Πολύ συγκεκριμένους ...τους οποίους είχαν ανάγκη οι ξένοι ...Τους είχαν ανάγκη, για να υποτάξουν εκ νέου την Ελλάδα. Οι νέοι κυρίαρχοι της Ελλάδας ήθελαν πάση θυσία να "κληρονομήσουν" τους χαφιέδες των Γερμανών. Να τους έχουν του χεριού τους και εκβιάζοντάς τους να εκβιάζουν μια ολόκληρη χώρα. Να τους βάλουν ν' αναγνωρίσουν παλαιά της χρέη, να δημιουργήσουν νέα κλπ.. Για να σώσει αυτούς τους "χρήσιμους" ανθρώπους, "επαναστάτησε" το ΚΚΕ ...Να σώσει τον κουφό κωλομπαρά τής Αθήνας, ο οποίος αργότερα θα παρίστανε τον "Εθνάρχη" ...Να σώσει τον ηδυπαθή παιδεραστή τής Αθήνας, ο οποίος αργότερα θα παρίστανε τον "Γέρο τής Δημοκρατίας" ...Να σώσει τον σεξομανή πράκτορα της CIA και της Mossad, ο οποίος θα έφερνε την "Αλλαγή" και θα φόρτωνε την Ελλάδα με χρέη, τα οποία ήταν θέμα χρόνου να υποδουλώσουν τη χώρα στους γνωστούς "Δανειστές".

makedoniko_kke_030Όλο το κύκλωμα αυτών των δωσίλογων ήταν γνωστό στον ελληνικό λαό. Στον κύριο όγκο του ήταν αυτοί, οι οποίοι συνέθεταν το κόμμα των βενιζελικών "Φιλελεύθερων". Γι' αυτόν τον λόγο βέβαια και το πιο διάσημο προπολεμικό πολιτικό brand - "Φιλελεύθεροι" - εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την ελληνική πολιτική πιάτσα. Δεν φαίνεται κάπως περίεργο στον αδαή, που, ενώ κυριαρχούν απόλυτα οι παλαιοί βενιζελικοί, οι πάντες "ξέχασαν" το κόμμα τού Λευτεράκη; Γιατί το "ξέχασαν"; ...Το "ξέχασαν", γιατί δεν συνέφερε να το "θυμάται" κανένας ...Κυρίως ο λαός, ο οποίος έπεσε θύμα τους. Αυτοί λοιπόν οι βενιζελικοί ήταν οι κύριοι συνεργάτες των ΝΑΖΙ ...Οι εμπνευστές και δημιουργοί τον διαβόητων "Ταγμάτων Ασφαλείας". Ο ίδιος ο Αρχηγός τους, ο εκδότης Λαμπράκης, είχε αναλάβει τη δρομολόγηση της συνεργασίας τους ...Της επίσημης συνεργασίας τους. Αυτοί οι "Φιλελεύθεροι" ήταν εκείνοι, οι οποίοι συνεργάστηκαν επισήμως και χωρίς κανέναν ενδοιασμό με τους ΝΑΖΙ. Τα ίδια τα γραφεία των ΝΑΖΙ στην Αθήνα βρίσκονταν στις κομματικές εγκαταστάσεις των βενιζελικών στη Λαδά των Αθηναϊκών ΝΕΩΝ και του Ελευθέρου ΒΗΜΑΤΟΣ...

...Αυτοί είναι που σώθηκαν από την "επανάσταση" του ΚΚΕ και αυτοί στη συνέχεια όχι μόνον επιβίωσαν, αλλά έγιναν και οι κυρίαρχοι της μεταπολεμικής εποχής ...Οι "ιδιοκτήτες" τής χώρας ...Οι "ιδιοκτήτες" τού δικομματισμού. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ ήταν "ιδιοκτησίες" των ανθρώπων αυτών, οι οποίοι - ελέω αφεντικών - γλίτωσαν στην κυριολεξία τις κρεμάλες. Αυτοί ήταν που σώθηκαν από το πληρωμένο "συμβόλαιο θανάτου" τού ΚΚΕ. Τα αφεντικά αυτών των δωσίλογων εξυπηρέτησε ο Στάλιν με τον "Εμφύλιο" ...Τους Αμερικανοάγγλους συνεταίρους του εξυπηρέτησε ο Στάλιν, πυροδοτώντας τον "Εμφύλιο", ο οποίος στην πραγματικότητα δεν ήταν εμφύλιος. Δεν ήταν εμφύλιος, γιατί ποτέ ένα μέρος τού ελληνικού λαού δεν επιτέθηκε σε ένα άλλο μέρος του, όπως γίνεται με τους πραγματικούς εμφυλίους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε την άσκηση βίας μιας ένοπλης συμμορίας απέναντι στον άμαχο πληθυσμό. Αυτό ακριβώς έκανε το ΚΚΕ με τον "στρατό" του, γιατί αυτή ήταν η εντολή που ήρθε από τη Μόσχα.

makedoniko_kke_029Αυτό ήταν το "αντικείμενο" τού "Εμφυλίου" ...Να χτυπηθεί ο λαός, ο οποίος - μετά το πέρας τού τρομερού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και εξαιτίας τού κενού εξουσίας που ακολούθησε - ήταν απείθαρχος και άρα ανεξέλεγκτος ...Το μοναδικό του "αντικείμενο", εφόσον ήταν μία σύγκρουση χωρίς κανέναν στρατηγικό στόχο. Ανέβηκαν οι ΚΚΕδες στο βουνό και χτυπούσαν τους βουνίσιους πληθυσμούς χωρίς πραγματικό λόγο και συγκεκριμένο στόχο, μόνο και μόνο γιατί αυτό προέβλεπε το έξωθεν επιβεβλημένο σενάριο. Ακόμα δηλαδή κι αν πετύχαινε η "επανάσταση", οι κομμουνιστές δεν θα διεκδικούσαν τίποτε, γιατί απλούστατα ο Στάλιν δεν ήθελε απολύτως τίποτε από την Ελλάδα. Το μόνο που έπρεπε να κάνουν - και έκαναν - ήταν να επιτεθούν με όλους τους τρόπους στον λαό. Να τον τρομοκρατήσουν, να τον λεηλατήσουν, να τον ταπεινώσουν, να τον δείρουν, να τον βιάσουν να του αρπάξουν κάποια παιδιά και οριακά να σκοτώσουν κάποιους. Γιατί; ...Για να τον εξαγριώσουν ...Για να θυμώσει ο λαός τόσο πολύ με τους ΚΚΕδες, που να "ξεχάσει" τους δωσίλογους ...Να τους μισήσει τόσο πολύ, που να δεχθεί τους δωσίλογους σαν "προστάτες" τής Δημοκρατίας και του λαού ...Να σιχαθεί τόσο πολύ τους κομμουνιστές, που ακόμα και οι ΝΑΖΙ, και άρα και οι συνεργάτες τους, να του φαίνονται συμπαθείς.

Αυτοί οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ ήταν εκείνοι, οι οποίοι έκαναν την "παραγγελία" του Εμφυλίου στα "αφεντικά" τους με "υποθήκη" ολόκληρο το ελληνικό κράτος. Αυτοί ήταν που επιβίωσαν φυσικά και πολιτικά και - εξαιτίας τού φυσικού εκβιασμού που θα ακολουθούσε - παρέδωσαν το μεταπολεμικό ελληνικό κράτος στους ξένους ιμπεριαλιστές. Με τον τρόπο αυτόν οι ξένοι προστάτες των δωσίλογων έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες οι ιδιοκτήτες τού ελληνικού κράτους. Από την επομένη τού Εμφυλίου οι Αγγλοαμερικανοί μπορούσαν να εκβιάζουν με τον απόλυτα σκληρό τρόπο την ελληνική ηγεσία. Εξαιτίας τού Εμφυλίου η Ελλάδα είχε ξαναγίνει μια "Μπανανία" τής Μεσογείου ...Απλοί υπάλληλοι της Αμερικανικής Πρεσβείας την κυβερνούσαν. Όλοι ικανοποιημένοι. Οι δωσίλογοι την "κυβερνούσαν", χωρίς να κινδυνεύουν πλέον για την προδοτική τους στάση στην Κατοχή και ο Στάλιν ήταν ικανοποιημένος, εφόσον οι συνέταιροί του πήραν την "αντιπαροχή" τους για την Ανατολική Ευρώπη.

Όλα έγιναν τέλεια, αλλά υπήρχε μια εκκρεμότητα. Τι θα γινόταν με τους ίδιους τους χαφιέδες τού ΚΚΕ, οι οποίοι, λόγω Εμφυλίου, είχαν πλέον γίνει και εγκληματίες; Ο σχεδιασμός μπορεί να είχε ολοκληρωθεί, αλλά τα πράγματα έπρεπε να επανέλθουν σε μια κανονικότητα ...η οποία όμως δεν ήταν και τόσο εύκολη στην πραγματοποίησή της. Έπρεπε να προστατευτεί το ΚΚΕ και αυτό μπορούσαν να το αναλάβουν μόνον οι δωσίλογοι, οι οποίοι πλέον κυβερνούσαν απρόσκοπτααφού πρώτα είχαν σωθείμέσω του Eμφυλίου ...Έπρεπε να σώσουν το ΚΚΕ και να μην καταστραφεί το "εργαλείο" που χρησιμοποίησε ο Στάλιν για να τους "σώσει" ...Λογικό είναι αυτό. Ο Στάλιν απλά τους είχε "δανείσει" το "εργαλείο" του και δεν το είχε για θυσία.

Έπρεπε λοιπόν οι ΚΚΕδες, οι οποίοι θα έμεναν στη χώρα, να προστατευτούν από την εκδικητικότητα των θυμάτων τους. Οι κραυγαλέα εγκληματίες - όπως ήταν φυσικό - θα την "κοπανούσαν" στο Ανατολικό Μπλοκ, γιατί δεν είχαν τόπο να σταθούν, αλλά οι υπόλοιποι θα έμεναν ...Εγκληματίες σαν τον Πέτρο Κόκκαλη, οι οποίοι απήγαγαν παιδιά των Ελλήνων και τα "διασκορπούσαν" μέσα στο Ανατολικό Μπλοκ, την "κοπάνησαν" για πάντα, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Όλοι αυτοί οι παραμένοντες έπρεπε να προστατευτούν. Μερικοί από αυτούς άλλαξαν τα ονόματά τους, όμως ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως εγκατέλειψαν την επαρχία, η οποία πλέον δεν τους "χωρούσε". "Τράβηξαν" τις οικογένειές τους και συγκεντρώθηκαν κυρίως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ...Εκεί όπου αισθάνονταν ασφαλείς, γιατί μπορούσαν να "γλύφουν" τις παρυφές τής εξουσίας και να "χάνονται" ανάμεσα στα πλήθη.

makedoniko_kke_028Το πρόγραμμα προστασίας τους ξεκίνησε την αμέσως επόμενη του "Εμφυλίου" από τον ίδιο τον δωσίλογο που τον προετοίμασε με τα Δεκεμβριανά και δεν ήταν άλλος από τον βρομερό Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου στα πρώτα χρόνια που ακολούθησαν τούς προστάτευσε στα στρατόπεδα "εξορίας" ...Τους έστειλε σε νησιά απλά και μόνον για να περάσει ο χρόνος και να χαθούν τα ίχνη τους, εφόσον δύσκολα θα τους εντόπιζε εκεί κάποιος, ο οποίος είχε πέσει θύμα τους στα βουνά τής Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα ακολουθήθηκε μια ολόκληρη μεθόδευση, η οποία θα έφτανε σε μια τελική "αποκατάσταση". Τον Παπανδρέου τον "διαδέχθηκε" ο Καραμανλής, ο οποίος στην "αυγή" τής Μεταπολίτευσης τους νομιμοποίησε ως κόμμα και αυτόν τον "διαδέχθηκε" ο Παπανδρέου, ο οποίος τους έδωσε και σύνταξη για τον "αγώνα" τους.

Ο καθένας, δηλαδή, από τις "μεγάλες" "μορφές" τής μεταπολεμικής περιόδου έκανε ό,τι είχε υποχρέωσή του να κάνει ως συνένοχος. "Μα..." ...θα πει κάποιος "...ο "Γέρος" σαν "αντικομμουνιστής" τούς καταδίωξε ...Μέχρι και στρατόπεδα συγκέντρωσης έφτιαξε εις βάρος τους" ...Ακριβώς. Αυτό όμως το έκανε - όπως είπαμε πιο πάνω - για την ασφάλειά τους και όχι γι' αυτό το οποίο εκ πρώτης όψης φαίνεται ...Το έκανε για να τους διατηρεί απομονωμένους και ομαδοποιημένους και υπό τη διακριτική "ομπρέλα" τού ίδιου τού κράτους. Φαντάζεται κάποιος να αφήνονταν ασύνδετοι και απροστάτευτοι οι κομμουνιστές μετά τον Εμφύλιο; Μπορεί οι μεγάλοι εγκληματίες να είχαν διαφύγει από τη χώρα, αλλά και οι μικρότεροι δεν ήταν αμελητέοι για να περάσουν απαρατήρητοι. Τι θα γινόταν αν κάποιος απ' αυτούς, και πάνω στον αγώνα του για την επιβίωση, πήγαινε σε ένα εργοστάσιο και έπεφτε "μούρη με μούρη" πάνω σε κάποιο θύμα του; Υπήρχαν άνθρωποι που θρηνούσαν γονείς, αδέρφια και παιδιά και αυτοί ήταν πολίτες, που περιφέρονταν ελεύθερα στη χώρα. ...Τι θα γινόταν αν "διασταυρώνονταν" σε καθημερινή βάση θύτες με θύματα;  

makedoniko_kke_027...Μια χαρά ασφάλεια ήταν για τους εγκληματίες να βρίσκονται όλοι μαζί και γύρω από τους μηχανισμούς Ασφαλείας. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα στρατόπεδα, όλοι ανεξαιρέτως θα έπρεπε να την είχαν κοπανήσει από τη χώρα. Όμως, μέσα στα στρατόπεδα κανένας δεν τολμούσε να τους πειράξει. Χιλιάδες πράξεις αντεκδίκησης αποφεύχθηκαν με το "μάντρωμα" των εγκληματιών στα "στρατόπεδα εξορίας" σε απομονωμένα νησιά. Επιπλέον, με αυτήν τη συλλογική διαχείρισή τους μπορούσαν να διατηρούν και τα επιθυμητά συλλογικά τους χαρακτηριστικά. Έστω και τεχνητά οι ΚΚΕδες αναπαρήγαγαν με την ίδια πάντα πιστότητα τα επιθυμητά για την εξουσία και τον Στάλιν χαρακτηριστικά τους ...Μάθαιναν να ζουν κοινοβιακά σε συνθήκες Εμφυλίου πολλά χρόνια μετά απ' αυτόν. Αυτή ήταν η κοινή "παράδοσή" τους και με αυτήν ανέπτυσσαν τα επιθυμητά για κάποιους χαρακτηριστικά, εφόσον λειτουργούσαν ως μειονότητα ...Διωκόμενη μειονότητα, μόνιμα "απέναντι" από την κοινωνία, την οποία την αντιλαμβάνονταν ως εχθρό. Ζούσαν πάντα με τον φόβο και το μίσος απέναντι στην ελληνική κοινωνία ...Φόβο, γιατί είχαν επίγνωση του μόνιμου αρνητικού τους ρόλου και μίσος, γιατί βίωναν την τιμωρία τού κοινωνικού αποκλεισμού.

Με τον τρόπο αυτόν απέκτησαν μόνιμα χαρακτηριστικά αντικοινωνικής και ανθελληνικής συμμορίας και επιπλέον έδωσαν στο σύστημα τη δυνατότητα να λύσει πολύ εύκολα και κάποιαδευτερεύοντα ζητήματα που τους αφορούσαν. Λειτουργώντας μόνιμα συλλογικά και συνωμοτικά, η εξουσία δεν είχε πρόβλημα να κάνει τα "στραβά μάτια" όταν αυτοί έπαιρναν χρήματα από μια ξένη εχθρική δύναμη. Συμπληρωματικά βοηθούσε και η ίδια η τοπική εξουσία, βάζοντας το μερίδιό της σε έναν κοινό "ρεφενέ". Με τον τρόπο αυτόν δημιουργήθηκαν συνθήκες, ώστε μακριά από τα "βλέμματα" του κόσμου να μοιράζονται "χαρτζιλίκια" επιβίωσης.

Αυτό ήταν πολύ βασικό για την ασφάλεια των εγκληματιών, ώστε να μην βρίσκονται στην ανάγκη ν' αναζητούν το μεροκάματο στην αγορά εργασίας, η οποία αφορούσε τους κοινούς πολίτες και άρα να υπάρχουν ανεπιθύμητες επαφές. Όλα έγιναν βάση σχεδιασμού και τις πρώτες κρίσιμες δεκαετίες οι εγκληματίες προστατεύτηκαν στα φρουρούμενα από την Αστυνομία στρατόπεδα εξορίας ...Ένα τεράστιο "θέατρο", που στόχο είχε να παραπλανήσει τα θύματα του Εμφυλίου και άρα τον λαό. Ο λαός νόμιζε ότι οι εγκληματίες τιμωρούνται, οι ίδιοι παρίσταναν τους τιμωρημένους και τα θύματα διωγμών τής εξουσίας και μέσα στον χρόνο εκτονώνονταν τα μεγάλα πάθη της αντεκδίκησης. Τα τεμπελχανεία είχαν βρει λύση και για την άεργη επιβίωσή τους την ώρα που οι Έλληνες, εξαιτίας τής "επανάστασης", πεινούσαν και πήγαιναν μετανάστες στο εξωτερικό.

Το ίδιο "ευγνώμων" προς τους σωτήρες του ήταν και ο Καραμανλής ...Ο κουφός ανώμαλος από το Κιουπκόι. Αυτός "τσιμεντοποίησε" την Αθήνα, για να εξασφαλίσει τη μπετονένια "στέγη" που είχε ανάγκη το πρώτο μεγάλο "κύμα" αστυφιλίας, το οποίο θα προέκυπτε από τον Εμφύλιο. Κάποιοι θα έπρεπε να "κρυφτούν" μαζί με τις οικογένειές τους στην Αθήνα και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν διαθέσιμα σπίτια για να γίνει αυτό. Ο Καραμανλής αυτό το πρόβλημα το έλυσε πολύ γρήγορα με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε ...και "απολαμβάνουμε" σήμερα στην Αθήνα.

makedoniko_kke_026Ο Καραμανλής, όμως, έγινε ακόμα πιο χρήσιμος για το ΚΚΕ μετά την επιστροφή του από την πολυτελή εξορία του στο Παρίσι ...Μετά την επιστροφή του και κατόπιν εισηγήσεως περί αυτής στο Λάγκλευ από τον ΚΚΕ Θεοδωράκη ...Τον γνωστό Θεοδωράκη, ο οποίος σε κάποια στιγμή έγινε Υπουργός τού Μητσοτάκη. Ενώ το κομμουνιστικό κόμμα εκ του ιδεολογικού του καταστατικού δεν σέβεται τη Δημοκρατία και τη λειτουργία της, ο Καραμανλής το νομιμοποίησε με μια "εγγύηση" ενός "μπακαλόχαρτου". Γιατί το έκανε αυτό; ...Για να συνδέσει άμεσα το κόμμα-συμμορία με την κρατική "τσέπη" ...Να υπάρχει λόγος να χρηματοδοτείται νόμιμα και να επιβιώνει, εφόσον χωρίς χρήμα δεν ήταν δυνατόν να επιβιώσει αυτός ο χαφιεδομηχανισμός. Αν το κράτος δεν μοιράζει χαρτζιλίκια, δεν μπορεί να επιβιώνει αυτός ο μηχανισμός των χαφιέδων, οι οποίοι πρωτίστως - και πάνω απ' όλα - είναι άχρηστοι και τεμπελχανάδες.

Όλοι οι πολιτικοί παράγοντες της χώρας είχαν ανάγκη την επιβίωση και τη λειτουργία τού κομμουνιστικού κόμματος, γιατί ένας "άρρωστος" οργανισμός, όπως ήταν και παραμένει το ελληνικό κράτος, χρειαζόταν μια μόνιμα μολυσμένη "πληγή". Έπρεπε να υπάρχει ένας μηχανισμός, ο οποίος να παράγει μόνιμα "πύον", που να μολύνει ολόκληρο το "σώμα" ...Να παράγει "μολυσματικούς" πολιτικούς παράγοντες, οι οποίοι θα το καθηλώνουν στην υποτέλεια με την πρόφαση των δήθεν πολιτικών "συγκρούσεων". Με τον τρόπο αυτόν θα δημιουργούσαν τις επόμενες γενιές πολιτικών με πολύ συγκεκριμένες "αναπηρίες" ...Κατά παραγγελίαν "αναπηρίες", οι οποίες θα διατηρούσαν στη χώρα μας την εμφυλιοπολεμική παθογένεια. Μέσω του ΚΚΕ θα "μετέδιδαν" την "παθογένεια" του Εμφυλίου σε ανθρώπους, οι οποίοι εκείνη την εποχή δεν είχαν καν γεννηθεί και θεωρητικά δεν έπρεπε καν να τους αφορά. Αυτό ήταν το ζητούμενο της ύπαρξης και της λειτουργίας τού ΚΚΕ και αυτό το ζητούμενο ήταν που χρηματοδοτήθηκε από το σκληρό σύστημα του παρακράτους των δωσίλογων.
Με τον τρόπο αυτόν όλα τα κόμματα θα στελεχώνονταν από της ίδιας ποιότητας "ανάπηρα" πρόσωπα ...Ένα "στημένο" πολιτικό σκηνικό Αριστεράς VS Δεξιάς, το οποίο θα εκτελούσε απόλυτα τις εντολές τής Αμερικανικής Πρεσβείας και θα "δούλευε" τον κόσμο με τις ψευδοσυγκρούσεις του ...Ένα ιδιότυπο "δίπολο" Παναθηναϊκού VS Ολυμπιακού σε έναν "στημένο" αγώνα από ιδιοκτήτες συνεταίρους και παίκτες φίλους μεταξύ τους, αλλά με έως χαζομάρας φανατικούς οπαδούς. Η Αριστερά με ασφάλεια μπορούσε να "ψαρεύει" στελέχη από τα παιδιά τής σκληρής Δεξιάς, όπως ο Πάγκαλος, η Δαμανάκη, ο Τσίπρας, ο Κοντζιάς κλπ. και η Δεξιά θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με στελέχη τύπου Ρουσόπουλου κλπ..
Για να λειτουργεί άψογα κι απρόσκοπτα ο μηχανισμός αυτός, έπρεπε να ενθαρρυνθεί να λειτουργεί απρόσκοπτα στους χώρους όπου υπήρχε φρέσκο "κρέας". Αυτό και έγινε. Το ΚΚΕ εξειδικεύτηκε στο να "ψαρεύει" οπαδούς - έστω και εφήμερους - εντός των μηχανισμών ανώτατης εκπαίδευσης, ώστε να αντλεί το δυναμικό που χρειάζεται και έχει ανάγκη ένα "άρρωστο" σύστημα ...Εκβιάσιμους συνωμότες, εκπαιδευμένους στη συντροφικότητα και έτοιμους να υποταχθούν απόλυτα στον οποιονδήποτε εργοδότη. Αυτό ήταν το κόλπο. Μέσω της Πανσπουδαστικής δημιουργούσαν συνθήκες, οι οποίες προκαλούσαν "αναπηρίες" ακόμα και σε ανθρώπους τους οποίους θεωρητικά δεν τους αφορούσαν.
Έμπαιναν ανύποπτοι οι φοιτητές σε μια κοινότητα, η οποία βρισκόταν "απέναντι" από την κοινωνία και νόμιζαν ότι το μίσος απέναντι στους κοινούς ανθρώπους αποτελεί ιδεολογικό προαπαιτούμενο. Ζούσαν με τον φόβο και το μίσος που πάντα χαρακτήριζε τους κομμουνιστές, χωρίς όμως αυτό στην πραγματικότητα να τους αφορά. Έφταναν στο σημείο, ως "νεοφώτιστοι" κομμουνιστές, να μισούν τους ίδιους τους γονείς τους, γιατί αυτό ήταν κομματικό προσόν και απόδειξη "ανόθευτης" και γνήσιας "επαναστατικότητας". Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο για την εξουσία. Πήγαιναν κάποια ανύποπτα χαϊβάνια στα Πανεπιστήμια και, νομίζοντας πως κάνουν την προσωπική τους "υπέρβαση", έμπαιναν σε έναν μηχανισμό, ο οποίος τους προκαλούσε μόνιμες "αναπηρίες".

Νmakedoniko_kke_025ομίζοντας ότι "ξεπερνάνε" μικροαστικά όρια και "φράγματα", έμπαιναν στο "σφαγείο" και "ακρωτηριάζονταν" για πάντα ...Το αποτέλεσμα τραγικό ...Είτε παρέμεναν εκεί είτε εγκατέλειπαν, η "αναπηρία" ήταν μόνιμη. Η "έκθεση" και μόνον στις λίστες τού ΚΚΕ ή της ΚΝΕ "καθόριζε" ολόκληρη τη ζωή κάποιου ...Απλά πράγματα, χιλιοδοκιμασμένα. Η "έκθεση" και μόνον σ' αυτές τις λίστες ανάγκαζε κάποιον να έχει αμυντική στάση σε όλη την υπόλοιπη ζωή του, εφόσον έπρεπε να υπερασπιστεί κάτι, το οποίο ήταν πολύ "βρόμικο" για όλη την υπόλοιπη κοινωνία ...Απλά πράγματα ...Όπως συμβαίνει με τη Χρυσή Αυγή σήμερα ή με τις Gay Parade ...Μία φορά Χρυσαυγίτης Ναζιστής, για πάντα Χρυσαυγίτης Ναζιστής ...Μία φορά Gay, για πάντα Gay.
Αυτό ήταν το κόλπο. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει δρόμος" γυρισμού" ...Δεν υπάρχει ποτέ "παραγραφή". Μία φορά να φωτογραφηθείς σε τέτοιες "παρελάσεις" και όλη σου την υπόλοιπη ζωή θα βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να απολογείσαι και πάντα θα μισείς αυτούς, οι οποίοι σου ζητάνε να απολογηθείς για τις πράξεις σου, όποιες κι αν είναι αυτές. Όταν γίνεσαι εύκολος στόχος ακόμα και για έναν αγράμματο φασίστα, ευνόητο είναι ότι δεν ξεφεύγεις ποτέ από την ανάγκη να απολογείσαι ή να αντιδράς στην απολογία. Σε κάθε περίπτωση θα ασχολείσαι για πάντα ...Εκεί βρισκόταν η "παγίδα".

Κάποιοι αφελείς νόμιζαν πως είναι ακίνδυνο να κάνεις ένα ιδεολογικό outing στα "επαναστατικά" χρόνια των πανεπιστημιακών σπουδών. Νόμιζαν πως είναι ακίνδυνο κι εφήμερο. Χρήσιμο, για να διαφοροποιηθούν ως "μορφωμένοι" από τους "αγράμματους", οι οποίοι έμεναν στο χωριό ή στη γειτονιά τους. Απολαυστικό, για να προκαλέσουν το περιβάλλον τους ως "ψαγμένοι", οι οποίοι διαβάζουν πράγματα που αποτελούν "ταμπού" για τους κοινούς ανθρώπους. Δυστυχώς γι' αυτούς δεν γνώριζαν ότι αυτό θα τους ακολουθούσε σε όλη τους τη ζωή. Μετά ήταν αργά. Είτε παρέμεναν στην αρχική τους επιλογή είτε την εγκατέλειπαν, το "στίγμα" θα παρέμενε πάνω τους για πάντα. Η ιδεολογική "σύφιλη", είτε "θεραπευόταν" είτε όχι, τους κατέτασσε στους "συφιλιδικούς" και αυτό είναι μόνιμο.
Αυτό ήταν το ζητούμενο της ύπαρξης και της λειτουργίας τού ΚΚΕ και είχε σχεδιαστεί από τους απόλυτα ειδικούς των μεγάλων μυστικών υπηρεσιών. Το ΚΚΕ, μέσω της Πανσπουδαστικής, το έβαλαν ως "φίλτρο" ανάμεσα στην Ανώτατη Εκπαίδευση και την κοινωνία. Στόχος τής Πανσπουδαστικής ήταν να "λερώνει" ακόμα και "επιφανειακά" όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μπορούσε - ακόμα και με υποσχέσεις σεξουαλικού περιεχομένου - απλά και μόνον για να "μεγεθύνει" την εικόνα τού ΚΚΕ. Από εκεί και πέρα απ' αυτούς τους "λερωμένους" αναλάμβανε το ΚΚΕ να φτιάξει τους "βρόμικους". Με αυτούς "μόλυναν" μεγάλο μέρος του πολιτικού δυναμικού τής χώρας. Τα αποτελέσματα αυτής της πονηρής πολιτικής το βλέπουμε καθημερινά μπροστά μας. Από το ίδιο "ράφι" στελεχών ψωνίζει όχι μόνον η Αριστερά, αλλά και η ίδια η Δεξιά ...Ρουσόπουλοι, Λαζαρίδιδες ή Κίρτσοι είναι μολυσμένοι "καρποί" από το ίδιο "ράφι".
Οι πιο έμπειροι και σκληροί μυστικοσύμβουλοι όλων των ηγεσιών είναι σταλινικοί πρώην ΚΚΕδες. Καθόλου παράξενο, εφόσον αυτό έκαναν οι ιμπεριαλιστές σε όλες τις χώρες και όχι μόνον στην Ελλάδα. Αρχηγός των Χριστιανοδημοκρατών τής Γερμανίας είναι η σταλινική Μέρκελ. Ολάντ και Ρέντζι ήταν σταλινικοί ηγέτες σε χώρες οι οποίες δεν είχαν επίσημα κομμουνιστικά κόμματα και είχαν καταδικάσει τον κομμουνισμό. Ό,τι έγινε στην υπόλοιπη Ευρώπη έγινε και στην Ελλάδα. Χάρη στον Καραμανλή και στο δημόσιο χρήμα η Πανσπουδαστική των χαφιέδων "διέπρεψε" στα Πανεπιστήμια της Μεταπολίτευσης. Έκανε τις "παρελάσεις" της με τα χαϊβάνια στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα και δημιουργούσε φρέσκο "δυναμικό" για τον ολέθριο σχεδιασμό. Όσο πιο πολύ ισχυροποιούταν η ΚΝΕ, τόσο πιο πολύ έβριζε την κουφή "αδερφή", γιατί αυτό ήταν το "παιχνίδι".
Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεουΤέλος, ο Ανδρέας εμφανίστηκε κι αυτός "γαλαντόμος" απέναντι στους σωτήρες του. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κι αυτός ήταν μπλεγμένος στην ίδια υπόθεση με τους ανάλογους ισχυρούς δεσμούς ...Πολύ ισχυρούς, αν σκεφτεί κάποιος πως δεν ήταν μόνον γιος δωσίλογου, αλλά ήταν και ένας γνήσιος σιωνιστής Εβραίος, ο οποίος ξεκίνησε την πολιτική του πορεία ως κομμουνιστής. Αυτός ήταν που ολοκλήρωσε το έργο τής αποκατάστασης των παλιών εγκληματιών. Αφού ο πατέρας του και ο Καραμανλής τούς έσωσαν σε πρώτη φάση, αυτός τους έδωσε και σύνταξη.
..http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/04/makedoniko-stalinovenizelikoi.html


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μα ο κοκος ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟς Η ΔΕΞΙΑ ρε περι....τι δεν τον φερνει η δεξια λες? ισα ισα που αυτο ειναι μια ακομη αποδειξη πως αριστερα κ δεξια συνεργαζονται,ειναι απλως ταμπελες για το ποπολο κ οχι για την εξουσια.
εν πασει περιπτωση σου ειχα πει κ παλαιοτερα:πες μας εσυ ποιος ειναι τελικα η περιβοητη δεξια που λες...ακομα κ τον παπαδοπουλο λες οτι "μικρη τελικα σχεση εχει με την παραδοσιακη δεξια".ωραια. κατσε λοιπον κ πες μας ποιον θεωρεις εσυ αξιο να λεγεται δεξιος,για να μπορεσουμε να συννενοηθουμε.να δουμε λοιπον ποιοι αποτελουν αυτο που εσυ λες "δεξια".εμενα την γνωμη μου την ξερεις.ταυτιζεται απολυτα με τα οσα λεει ο Τραιανου περι δεξιας κ αριστερας
γιαννης

, είπε...

Τα λέμε γιατί έχω μια δουλειά...αλλά ειλικρινά δεν αξίζει πλέον. Σκέτη αηδία.

peri

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε Γιαννη ακομα δεν καταλαβες τον ρολο του εμμισθου κονδηλοφορου πρακτορισκου με το ονομα Περικλετος , που οιχι μονο συνειδητος ακροδεξιος ειναι αλλα πολλακις αναπαραγαγει αποψεις της ακροδεξιας εφημεριδας ΩΡΑ, για να μας μπερδεψει και αποπροσανατολισει , οπως το 2ο15 που ο αλλος πρακτορισκος με το ψευδωνυμο Τραιαανου καλουσε τον κοσμο να στηριξει ΣΥΡΙΖΑ υποτιθεται για να τον τερματισει αλλα τωρα τον κτυπα , περιμενω ξανα στις επομενες εκλογες ο τραιανος και ο Περικλετος να ζητησουν ξανα να στηριξουμε τον Τσιπρα. Αγαπητε Γιαννη οταν αναφερει την λεξη αηδια ο Περι αναφερεται στα γραφομενα του και εσυ περιμενεις ακομα , σου το εγραψε και στο ζωγραφισε τον υποπτο ακροδεξιο του ρολο στο διαδυκτιο, για σκεψου ποσοι πλεον τον παρακξολουθουν γραφοντας σχολια θετικα η αρνητικα , ολο και λιγοστευουν με το ακροδεξιο του παραληρημα για σταλινικη συμμορια κλπ παπαρολογιες, στο τελος θα αναρτα και θα σχολιαζει μονος του, θυμισου ποσο φιλοκυβερνητικος θα γινει πριν τις εκλογες, ποσο σανο θα ριχνεστην πλεμπα ακομα . Αποστολης

Ανώνυμος είπε...

Aαποστόλης, Νικολέτα, Αλεξάνδρα, γεράσιμος, γιάννης, νίκος...Τελικά τι θα γίνει; Θα διαλέξεις κανένα σταθερό όνομα;

peri

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΚΛΕΤΟ απο δω και στο εξης θα ονομαζομαι αλεξανδρος για να σου θυμιζω την Μακεδονια ξακουστη του Αλεξανδρου η χωρα, θα σε παρακολουθω μεχρι τις εκλογες οποτε και ανβ γινουν για να μας ζητησεις μαζι με τον Τραιανου να ψηφισουμε συριζα για να τελειωνουμε με τη αριστερη συμμορια κλπ ακροδεξιες παπαρολογιες σου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ